Blog

6 redenen waarom u een nieuwe website nodig hebt


waarom u een nieuwe website nodig hebt

Bent u tot de constatatie gekomen dat uw website gedateerd is? Dat uw website uit de toon valt bij deze van uw concurrenten? Spreken klanten u erop aan en zitten er bepaalde features niet in, die u er wil in zou verwachten? Dat alleen al, zijn een paar goede redenen om een nieuwe website te overwegen. Hieronder geven we u echter nog 6 goede redenen waarom het nu tijd is om de stap te zetten naar een nieuwe website, als dit nog niet recent gebeurd is.

Reden 1: Uw site is uw visitekaartje

De website van uw bedrijf is tegenwoordig vaak het eerste wat bezoekers en/of potentiële klanten van uw bedrijf zien. Deze eerste indruk wenst u toch niet te verknallen? Zorg ervoor dat uw website, de drive en begeestering van uw onderneming uitstraalt.

Reden 2: 24/24 actief

24/24 is uw website consulteerbaar en vaak kunnen er ook bestellingen geplaatst worden. Moeten we u nog verder vertellen dat een website dan belangrijk is voor uw business? Benut dit geweldige potentieel ten volle.

Reden 3: Drempelverlagend

1Een goede website werkt drempelverlagend. Een toegankelijke, dynamische site, die responsive is en dus op alle toestellen (smartphone/tablet/desktop) consulteerbaar, zet aan tot contacteren. Een aantrekkelijke website zorgt ervoor dat je gecontacteerd wordt door meer mensen, zo simpel is het.

Reden 4: Google is koning

Potentiële klanten die uw onderneming niet kennen of misschien halvelings, zoeken in Google. Uw website dient hier dan ook op afgestemd te zijn. Met de juiste technieken, zoekwoorden en ondersteuning stijgt u in de Google Ranking. Essentieel om gevonden te worden. U laat zich hier maar beter professioneel bij ondersteunen.

Reden 5: Uw website werkt nationaal/internationaal

Lokaal adverteren doet ook enkel wat het woord al zegt: lokaal werken voor je onderneming. Met een website krijg je een nationaal of zelfs internationaal potentieel. Uw doelpubliek en regio wordt dus automatisch een stuk groter, zonder dat u er al te veel voor hoeft te doen.

Reden 6: Mensen willen referenties zien

waarom u een nieuwe website nodig hebtKlanten geloven en volgen andere klanten, pure psychologie. Een goede website laat dan ook referenties en cases zien van projecten die al zijn uitgevoerd. En dit bij voorkeur van soortgelijke klanten. Klanten kunnen zo inschatten wat voor werk u levert en geraken overtuigd van de betrouwbaarheid van uw dienstverlening.

Uiteraard zijn er nog meer redenen om over te gaan tot een nieuwe website, maar deze 6 zouden u al aan het denken moeten zetten. Benut het potentieel van uw website optimaal! Een geringe investering met een maximaal rendement.
Moest u deze stap wensen te zetten, aarzel dan niet ons te contacteren, we geven u graag bijkomend advies.

 

 

Zelf een website maken met WordPress?

Wilt u zelf een WordPress website maken! Dan kunt u mijn WordPress online Video Cursus volgen!

Je kan deze online WordPress cursus hier bekijken.

GRATIS EBOOK!

Ontvang nu 10 gratis tips voor een succesvolle website!