Blog Center

WP Engine review


Welkom bij de WP Engine review.

In deze review lees je alles over wat WP Engine precies is en hoe het werkt. Ook leer je welke pakketten er van WP Engine zijn en wat deze kosten. Tot slot nemen we de voordelen en nadelen van WP Engine door en krijg je natuurlijk een eindoordeel.

Wat is WP Engine?

WP Engine is een managed hosting provider die zich volledig richt op het hosten van WordPress websites. Dit is bijzonder want hoewel er veel hostingbedrijven zijn die WordPress websites kunnen hosten zijn er bijna geen hostingbedrijven die zich specifiek richten op WordPress.

WP Engine heeft o.a. de volgende functionaliteiten, afhankelijk van het pakket dat je kiest:

 • Managed Hosting service voor WordPress websites en Global Content Delivery Network;
 • Veel premium thema’s standaard inbegrepen bij de hosting abonnementen;
 • Automatische installatie en hulp bij migratie van een WordPress omgeving;
 • One-click of automatische back-ups, updates, plug-ins;
 • Caching voor snelle laadtijden, wereldwijd;
 • Goede veiligheid, security en anti-spam tools;

De bovenstaande functionaliteiten laten zien dat een dedicated WordPress hosting veel voordelen biedt ten opzichte van een normale hosting.

Hoe werkt WP Engine?

WP Engine is een managed hosting provider die werkt met een content delivery network (CDN). Dit betekent dat je WordPress website over de hele wereld beschikbaar is en altijd snel wordt geladen.

Wanneer je een abonnement neemt bij WP Engine kan je na aanmelding direct beginnen en gebruik maken van je site. WP Engine heeft net als andere hosting providers een eigen adminomgeving. Het mooie aan die van WP Engine is dat deze erg toegankelijk is voor mensen die geen ervaring hebben met het laten hosten van websites. Bovendien is de omgeving helemaal gericht op WordPress gebruikers.  Ook heeft het paneel een ingebouwde audio-uitleg, erg handig als je wilt weten hoe je een bepaalde functie kunt gebruiken.

Je WordPress website werkt hetzelfde als een normale WordPress site. Heb je hier al ervaring mee? Dan kan je ook met WP Engine snel uit de voeten. Daarnaast zijn veel premium thema’s bij alle abonnementen inbegrepen, inclusief het populaire Genesis framework.

WP Engine heeft een aantal handige functies. Wil je je bestaande WordPress website migreren naar WP Engine, dan kan je dit zelf doen, maar je kan ook de hulp van WP Engine inschakelen. Een andere handige functie is de automatische caching door WP Engine. Zoveel mogelijk onderdelen van je site worden automatisch gecached. Dit zorgt ervoor dat je site altijd snel laadt. Maak je naast de caching ook nog gebruik van het CDN van WP Engine, dan laadt je site niet alleen snel in Nederland, maar over de hele wereld.

Een ander voordeel en iets dat ook automatisch gaat, is het toekennen van een SSL-certificaat voor je site. WP Engine regelt dit standaard voor alle gebruikers. De laatste slimme functie is het gebruik van meerdere omgevingen voor je site. Hierdoor kan je aanpassingen aan je site bijvoorbeeld eerst in een testomgeving laten draaien.

Als je ergens niet uitkomt of een vraag hebt over je site kan je contact op nemen met het support team van WP Engine. Het voordeel van een dedicated WordPress hosting is dat het support team meer kennis heeft van WordPress. Via de chat kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week support krijgen. De support is Engelstalig, maar wel van hoge kwaliteit. De reactietijden zijn snel en de meeste problemen worden snel opgelost. Bij duurdere pakketten kan je ook gebruik maken van 24/7-telefoonondersteuning.

WP Engine kosten en pakketten

Wil je gebruik maken van WP Engine? Dan zijn er diverse pakketten waar je uit kunt kiezen. Er zijn 3 standaardpakketten en je hebt de mogelijkheid om maatwerk af te sluiten. Daarnaast kan je ervoor kiezen om jaarlijks te betalen in plaats van per maand. In dat geval krijg je 2 maanden gratis.

 • Startup:
  • Prijs: $35/maand of $ 350/jaar;
  • Voor 25.000 bezoekers per maand;
  • 10 gb opslag, 50 gb bandbreedte, maximaal 1 site;
 • Growth:
  • Prijs: $ 115/maand of $ 1.150/jaar;
  • Voor 100.000 bezoekers per maand;
  • 20 gb opslag, 200 gb bandbreedte, maximaal 5 sites;
  • Alle functies van Startup + 24/7 ondersteuning per telefoon.
 • Scale:
  • Prijs: $ 290/maand of $ 2.900/jaar;
  • Voor 400.000 bezoekers per maand;
  • 30 gb opslag, 400 gb bandbreedte, maximaal 15 sites;
  • Alle functies van Growth;

 

 • Custom:
  • Prijs: maatwerk;
  • Voor miljoenen bezoekers;
  • 100 gb tot 1 tb opslag, meer dan 400 gb bandbreedte, maximaal 25 sites;
  • Alle functies van Scale + GeoTarget, Content Performance, een eigen accountmanager, custom onboarding, SSH gateway en een handig launch readiness assessment.

 Naast de bovenstaande pakketten kan je ook nog een aantal extra’s bijkopen. Bij het “Custom” pakket zijn deze standaard inbegrepen:

 • Content performance, $ 25/maand: ingebouwde Google Analytics en visualisatie;
 • GeoTarget, $ 15/maand: content aanpassen op basis van IP-adressen en locaties van bezoekers;
 • WordPress Multisite: meerdere WordPress hosten met één account;

Let op: van WP Engine is geen proefversie beschikbaar. Wil je de hosting testen, dan zal je toch echt een maand hosting aan moeten schaffen. Wat je wel kunt doen, is gebruik maken van de 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. In dat geval krijg je het volledige bedrag weer terug.

WP Engine voordelen

WP Engine is één van de beste hostingbedrijven op de markt als het gaat om WordPress sites. WP Engine heeft o.a. de volgende voordelen:

 1. Erg snelle hosting door caching, CDN en managed hosting;
 2. Gratis premium thema’s en Genesis framework;
 3. Handige functies voor migratie, een automatisch SSL-certificaat en meerdere omgevingen voor je website;
 4. One-click-backup en automatische backup;
 5. Automatische updates;
 6. Goede beveiliging;
 7. Uitstekende support via chat of telefoon;
 8. 60-dagen proefversie door niet-goed-geld-terug-garantie

De bovenstaande voordelen laten goed zien hoe goed de hosting  van WP Engine is. Je zal dan ook geen spijt krijgen als je je site hier onderbrengt.

WP Engine nadelen

WP Engine heeft functioneel gezien eigenlijk geen nadeel. Hier hangt echter wel een prijskaartje aan. Dat is dan ook het enige nadeel van WP Engine, dat veel duurder is dan veel andere hostingbedrijven. Dit wordt gelukkig ruimschoots gecompenseerd door de uitstekende hosting.

WP Engine conclusie

Ben je opzoek naar een uitstekende hosting voor je WordPress site en ben je bereid om hier voor te betalen? Dan ben je bij WP Engine aan het juiste adres. Wil je een goedkope manier om een WordPress site online te krijgen? Dan kan je beter nog even verder zoeken.

Express VPN review


Welkom bij de Express VPN review.

In deze Express VPN review lees je wat Express VPN is, hoe het werkt, welke pakketten er zijn en wat deze pakketten kosten. Ook kijken we naar de voordelen en nadelen van Express VPN en krijg je uiteraard een eindoordeel over de VPN-software van Express VPN.

Wat is Express VPN?

Express VPN is een bedrijf dat software maakt om je internetgebruik mee af te schermen. Het downloaden van torrents, maar ook het bezoeken van websites of het invoeren van gevoelige gegevens wordt hiermee onzichtbaar voor derde partijen. Het bedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, waar erg gunstige privacywetgeving geldt. De software van Express VPN heeft o.a. de volgende functionaliteiten:

 • Anoniem surfen op meer dan 2000 servers van Express VPN;
 • Ondersteuning voor OpenVPN, SSTP, L2TP/IPsec en PPTP;
 • Versleuteling van gegevens via AES-256 encryptie;
 • Een eigen DNS voor extra privacy;
 • Beschikbaar op alle populaire devices en platforms. Ook op routers;
 • Beperkte logging van gegevens. Er worden geen privacygevoelige gegevens gelogd;
 • VPN Split-tunneling voor meer internetgemak en gecombineerd surfen;
 • Kill-switch voor extra veiligheid;
 • Speedtest voor het selecteren van de snelste server;
 • Netflix, Spotify, BBC iPlayer, Facebook en nog veel meer diensten vanuit het buitenland benaderen;
 • Support via de chat 24/7 troubleshoot guides en setup guides;

Met de bovenstaande functionaliteiten is Express VPN erg volledig. De software geeft niet alleen de mogelijkheid om veilig en anoniem te internetten, maar biedt zelfs meer dan dat. Hiermee onderscheidt het zich van veel andere leveranciers van VPN-software.

Hoe werkt Express VPN?

Express VPN is beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS, Linux en routers. De software is eenvoudig te installeren. Voor alle platforms en devices zijn installatiegidsen verkrijgbaar waarmee het eenvoudig is om de software te installeren. Na de installatie kan je je accountgegevens invoeren, waarna je direct gebruik maken van de VPN. Voor gebruikers die meer controle willen over hun serverkeuze of andere instellingen is er de mogelijkheid om allerlei instellingen aan te passen. Heb je hier geen behoefte aan, dan regelt Express VPN het meeste voor je.

Net als veel andere VPN-softwarepakketten heeft Express VPN een ingebouwde kill-switch die de verbinding verbreekt wanneer deze niet via de VPN verloopt. Wat wel anders is, is de VPN-split tunneling techniek. Hiermee kan je een gedeelte van je internetverkeer via de VPN uitvoeren terwijl een ander gedeelte niet via de VPN wordt uitgevoerd. Dit is handig als je een torrent wilt downloaden, maar tegelijkertijd ook lokale websites wilt bezoeken. Verder maakt Express VPN gebruik van AES-256 encryptie. Dit is de versleuteling die de meeste VPN’s gebruiken en deze is erg veilig. Zo wordt dezelfde versleuteling ook voor militaire doeleinden gebruikt.

Express VPN houdt connectielogs bij, maar deze zijn niet gebonden aan je IP-adres. Leuk feitje: het is mogelijk om met Bitcoins te betalen, wat zorgt voor nóg meer anonimiteit. Als je een alternatief e-mailadres gebruikt en ervoor kiest om met Bitcoins te betalen, dan is je gebruik van de software met geen enkele mogelijkheid te herleiden. In de praktijk is dit niet nodig. Express VPN is namelijk gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, een populaire plek voor VPN-bedrijven die bekend staat om uitstekende privacywetgeving.

Voor gebruikers die meer geavanceerde opties willen, is Express VPN ook geschikt. Zo heb je de mogelijkheid om zelf een specifieke server te kiezen. Daarnaast kan je Express VPN installeren op bepaalde VPN-compatible routers. Ook de optie om tegelijkertijd de VPN te gebruiken terwijl het lokale LAN-netwerk beschikbaar blijft, is erg handig.

Express VPN kosten en pakketten

Express VPN is verkrijgbaar in één uitvoering, die alle functionaliteiten bevat. Net als bij veel andere VPN-leveranciers heb je de mogelijkheid om een maand-, halfjaar- of jaarabonnement af te nemen. De prijzen hiervan zijn als volgt:

 • Express VPN maandabonnement:
  • Prijs: $ 12,95/maand;
 • Express VPN 6-maandabonnement:
  • Prijs: $ 9,99/maand;
 • Express VPN 12-maandabonnement:
  • Prijs: $ 8,32/maand;

Wil je Express VPN eerst uitproberen? Dan kan je gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je sluit dan wel eerst een abonnement af, maar als je binnen 30 dagen gebruik maakt van de garantie dan krijg je het betaalde bedrag terug.

Express VPN voordelen

Express VPN is een populair pakket voor VPN en heeft de volgende voordelen:

 1. Erg volledige VPN met uitgebreide functionaliteiten;
 2. Split-tunneling functionaliteit is erg handig voor tegelijkertijd beschermd en lokaal internetten;
 3. Geen logging van gevoelige gegevens en extra zekerheid door de vestiging van Express VPN op de Britse Maagdeneilanden;
 4. Erg snelle VPN-servers. Sterker nog: Express VPN is één van de snelste VPN-diensten op de markt;
 5. Beschikbaar op alle veelgebruikte devices en platforms, inclusief routers;

De snelheid en stabiliteit van Express VPN zijn een groot voordeel, net als de split-tunneling functionaliteit. Dit zijn zaken die niet veel VPN’s zó goed voor elkaar hebben.

Express VPN nadelen

 1. Support is alleen mogelijk via de chat. Daarnaast is er geen kennisbank of resource center, alleen een aantal FAQ’s.
 2. De abonnementen zijn prijzig, zeker wanneer je kiest voor een kortere abonnementsduur;
 3. Maximaal 3 apparaten kunnen tegelijkertijd verbonden worden met de VPN-servers van Express VPN;

De ondersteuning is niet heel uitgebreid, maar in de praktijk zal je hier niet heel veel last van hebben. De FAQ’s coveren de belangrijkste onderdelen van Express VPN. Daarnaast werkt de LiveChat goed. Je krijgt snel een antwoord en de medewerkers hebben veel verstand van zaken. Ook de limiet van 3 connecties is over het algemeen voldoende voor de meeste gebruikers.

Express VPN conclusie

Al met al is Express VPN één van de betere VPN’s op de markt. Het bedrijf onderscheidt zich voornamelijk met een uitstekende internetsnelheid, stabiliteit en beschikbaarheid van servers. Daarnaast heeft het bedrijf uitstekende privacy-voorwaarden, zoals je van een goede VPN mag verwachten.

Het enige nadeel is dat er wel een behoorlijk prijskaartje aan de software hangt, zeker in vergelijking met andere VPN-providers.

Ben je dus opzoek naar een snelle, stabiele en betrouwbare VPN? Dan ben je bij Express VPN aan het juiste adres. Zoek je een goedkopere optie? Dan kan je beter nog even verder kijken.

Hide My Ass VPN review


Welkom bij de Hide My Ass VPN review.

Hide My Ass is een van de oudste VPN-software leveranciers ter wereld. Hoewel het bedrijf een tijdje een mindere reputatie heeft gehad, is de software van dit Engelse bedrijf nog steeds populair. In deze review lees je wat je met Hide My Ass VPN kunt, hoe het werkt en welke kosten en pakketten er zijn. Ook vertellen we je over de voor- en nadelen van de VPN-software en krijg je uiteraard ons eindoordeel.

Wat is Hide My Ass VPN?

De software van Hide My Ass bevat diverse functionaliteiten:

 • Ondersteuning voor 5 verbindingen/apparaten tegelijkertijd;
 • Open-VPN protocol en AES-256 encryptie;
 • Secure IP-binding als kill switch;
 • De mogelijkheid om Netflix te kijken vanuit het buitenland;
 • Ondersteuning om torrents te downloaden of films, muziek en andere media te streamen;
 • Veilig internetbankieren, internetten en andere zaken uitvoeren op het internet;
 • De mogelijkheid om je eigen dedicated IP-adres te reserveren op een server;
 • Snelle installatie en direct aan de slag;
 • Erg veel servers over heel de wereld;

De functionaliteiten zijn volledig en vergelijkbaar met die van de meeste VPN-software pakketten. De kill-switch werkt bij Hide My Ass iets anders, maar daar merk je in de praktijk niets van.

Hoe werkt Hide My Ass VPN?

De software van Hide My Ass is op alle devices eenvoudig te installeren. Hide My Ass heeft handige get started gidsen waarmee je snel klaar bent om je VPN te gebruiken. Na installatie voer je je e-mailadres en wachtwoord in en je bent klaar om te gaan! De interface is helder en zorgt ervoor dat ook beginners prima met Hide My Ass uit de voeten kunnen.

Als gebruiker kan je kiezen voor instant modus, waarbij Hide My Ass een geschikte server uitkiest. Natuurlijk kan je ook zelf een server kiezen of een gewenste locatie invoeren.

Indien gewenst kan je van alles aanpassen om de VPN naar eigen voorkeur in te stellen. Zo kies je bij de instellingen of Hide My Ass tegelijkertijd met je PC op moet starten of niet, of activeer je de IP-binding optie voor bepaalde apps.

In plaats van een kill switch, waarbij de verbinding wordt geblokkeerd als de VPN uitvalt, maakt Hide My Ass gebruik van het zogenaamde “Secure IP-binding” protocol. Hierbij maken bepaalde apps überhaupt alleen maar verbinding wanneer de verbinding via een bepaald IP-adres verloopt. Je torrent zal dus pas beginnen met downloaden wanneer je verbonden bent via een bepaald IP-adres, dat van Hide My Ass. In feite is dit een omgekeerde kill-switch.

De ondersteuning van Hide My Ass is voldoende. Via de chat kan je direct in contact komen met een medewerker. Ook kan je een contactformulier invullen. Hide My Ass zal dan later contact met je opnemen. Tot slot is er een uitgebreide en overzichtelijke resource center en is er een grote community van gebruikers waar je ook vragen kunt stellen. Het leuke en handige is dat Hide My Ass veel dingen op een eenvoudige manier uitlegt, voor niet-technische gebruikers dus! Het mindere is dat je geen telefonisch contact kunt krijgen.

Hide My Ass kosten en pakketten

Ieder pakket van Hide My Ass dat voor persoonlijk gebruik bedoeld is, beschikt over de volledige functionaliteit van de software. Er is dus geen “Lite” of “Pro” versie.  Het enige verschil zit in de lengte van je abonnement. Wanneer je een langere abonnementslengte kiest krijg je een flinke korting. De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:

 • Hide My Ass VPN 1 maand:
  • Prijs: € 10,99/maand;
 • Hide My Ass VPN 12 maanden:
  • Prijs: € 5,99/maand;
 • Hide My Ass VPN 24 maanden:
  • Prijs: € 3,99/maand;

Zoals je ziet kan je een hoge korting krijgen wanneer je voor langere tijd gebruik maakt van Hide My Ass. Dit is ook wel nodig, want de maandelijkse versie is erg duur.

Ook voor zakelijk VPN-gebruik heeft Hide My Ass enkele mogelijheden:

 • Maximaal 10 verbindingen:
  • Prijs: € 19/maand of € 10,75/maand, afhankelijk van abonnementsduur;
 • Maximaal 20 verbindingen:
  • Prijs: € 39/maand of € 21,58/maand, afhankelijk van abonnementsduur;
 • Maximaal 30 verbindingen:
  • Prijs: € 59/maand of € 32,41/maand, afhankelijk van abonnementsduur;

Let op: wil je Hide My Ass VPN eerst uitproberen? Er is een gratis proefversie beschikbaar. Hiermee kan je 7 dagen lang gebruik maken van de volledige functionaliteit van Hide My Ass. Wil je na de proefperiode geen gebruik maken van Hide My Ass? Annuleer dan je proefversie, anders ga je per maand betalen!

Hide My Ass voordelen

Hide My Ass is een degelijk VPN-software pakket en heeft een aantal voordelen:

 1. Het bedrijf is een van de oudste als het gaat om VPN-software. Het voordeel hiervan is dat ze door de loop der jaren heen een groot aantal servers hebben opgezet. Je kan dus altijd een server bij je in de buurt vinden. Ook is er bijvoorbeeld altijd wel een server die niet geblokkeerd is door Netflix of een andere dienst waar je gebruik van wil maken;
 2. Hide My Ass doet niet moeilijk over torrents downloaden;
 3. De snelheid is goed;
 4. De software heeft een eenvoudige interface;
 5. Alle populaire protocollen worden ondersteund;
 6. Beschikbaar op alle populaire platformen, zoals Windows, Android, iOS en nog enkele anderen;
 7. Technische dingen worden simpel uitgelegd in het resource center.

De bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat Hide My Ass prettig werkt en snel te installeren en te begrijpen is.

Hide My Ass nadelen

Ondanks het feit dat Hide My Ass tegenwoordig een betere reputatie heeft dan voorheen, zijn er nog wel een aantal nadelen zichtbaar:

 1. Hide My Ass logt enkele gegevens en bewaart die voor een tijdje. Omdat het bedrijf gevestigd is in Engeland kan dit problemen opleveren wanneer een overheidsinstantie bijvoorbeeld gegevens opvraagt. Hide My Ass geeft zelf aan dat ze alleen gehoor geven aan zo’n verzoek wanneer de voorwaarden zijn geschonden. Dit is echter een grijs gebied als je het aan ons vraagt.
 2. De maandversie is te duur om als serieuze optie te gelden. Ook de zakelijke abonnementen zijn zeker niet goedkoop.
 3. Hide My Ass heeft geen ad-blocking functie.
 4. Je kan geen telefonische ondersteuning krijgen.

Met name de logging wordt als een obstakel gezien en is eigenlijk wel voorwaardelijk voor een goede VPN. Denk dus goed na wat je exact met je VPN van plan bent, voordat je hiermee akkoord gaat. Het gebrek aan ad-blocking is een minder obstakel en zal je in de praktijk niet als nadeel ondervinden. De prijs is goed wanneer je een langer abonnement neemt, al zal deze nog steeds niet erg laag zijn vergeleken met andere aanbieders.

Hide My Ass conclusie

Voor wie opzoek is naar degelijke VPN-software voor persoonlijk gebruik is Hide My Ass een prima keuze. Het nadeel is dat er wel wat gegevens worden gelogd. Hoewel deze in principe met niemand worden gedeeld, is dit voor sommige gebruikers een no-go. Vind je dit niet erg? Dan is Hide My Ass een prima optie.

SEMrush review


Welkom bij de SEMrush review.

SEMrush is een alles-in-één-oplossing voor SEO-, SEA- en andere advertentie-professionals. In deze oplossing lees je wat je precies kunt met SEMrush, hoe het werkt, welke pakketten er zijn en wat die kosten. Ook lees je over de voordelen en nadelen van SEMrush en krijg je natuurlijk een conclusie van ons!

Wat is SEMrush?

SEMRush noemt zichzelf een all-in-one marketing platform en is opgericht door SEO specialisten. Dit zie je goed terug in de software, die veel SEO-functionaliteiten heeft. Toch is SEMrush meer dan alleen een SEO-optimalisatie tool. De volgende functionaliteiten horen bij de software:

 • Het maken van een keyword analyse. Ook de keywords van concurrenten analyseren;
 • Domeinnaam analyse. Ook domeinnamen van concurrenten analyseren;
 • Advertenties onderzoeken. Advertentiestrategieën bepalen, concurrentie analyseren, ondersteuning voor AdWords, Bing en lokale campagnes;
 • Website optimaliseren voor zoekmachines met behulp van een site-audit meer dan 50 ingebouwde checks;
 • Optimalisatietool voor het kiezen van het juiste advertentieplatform;
 • Contentoptimalisatie tool met content-gap analyse;
 • Uitgebreide backlink tool;
 • Zoekwoordenonderzoek met een dedicated keyword research tool;
 • Product Listing Ads en Google Shopping tool;
 • Uitgebreide Knowledge Database, support via internationale telefoonnummers en 24/7 chat support;

Hoe werkt SEMrush?

SEMrush werkt met een overzichtelijk dashboard van waaruit alle tools en functionaliteiten benaderd kunnen worden. Over het algemeen zal je beginnen door een zoekwoordcombinatie of een domein in te voeren in de zoekbalk. Vervolgens krijg je over die zoekwoordcombinatie of het domein heel veel informatie te zien.

Alle functionaliteit van SEMrush is online te benaderen door in te loggen op hun site. Je hoeft dus geen software te downloaden of te installeren. De webservice is daarnaast erg stabiel en praktisch altijd bereikbaar.

Van een domein kan je de keywords zien die de meeste organic traffic genereren, maar ook alle backlinks vinden. Van de backlinks kan je zien waar ze vandaan komen en wat de anchor tekst is, maar ook hoe schadelijk een backlink kan zijn wanneer deze van een ‘slechte site’ afkomstig is. Dit wordt ook wel backlink toxicity genoemd. Ook kan je zien welke backlinks je concurrenten wel hebben, maar jij niet.

Van een keyword kan je de hoogst rankende sites zien, maar ook de meest populaire advertenties. Natuurlijk is ook data als cost-per-click (CPC) beschikbaar en kan je verschillende concurrenten met elkaar vergelijken.

Naast deze basisfunctionaliteiten biedt SEMrush nog veel meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk om, op basis van de concurrentie, een content gap analyse te maken. Deze toont aan welke content je nog meer kunt schrijven voor je website. Dit is handig, want de H1-titels voor nieuwe content worden je als het ware in je schoot geworpen.

Daarnaast is adverteren en vindbaarheid op social media tegenwoordig net zo belangrijk als gevonden worden via Google. Een goede Social Media Management (SMM) tool mag daarom niet ontbreken. SEMrush biedt een social media kit waarmee je niet alleen talloze analyses kan loslaten, maar ook al je content kunt beheren. Alles op één plek dus.

Tot slot biedt SEMrush de “site audit” functionaliteit. Hierbij controleert het je website op meer dan 50 ingebouwde checks. Het gaat dan om redirect errors, ontbrekende alt-teksten, duplicate content, ontbrekende meta informatie en nog talloze andere zaken.

Het mooie aan de interface van SEMrush is dat deze op een normaal dashboard lijkt, met daarin een aantal spreadsheets en overzichten. De meeste overzichten spreken voor zich. Wil je meer informatie over een bepaald overzicht? Dan kan je bij ieder rapport een tutorialfilmpje bekijken met meer informatie over dat rapport. Als je er dan nog niet uitkomt of graag meer informatie wil, dan kan je ervoor kiezen om contact op te nemen via de chat, mail of telefoon. Helaas is er op dit moment nog geen Nederlands telefoonnummer beschikbaar.

Een korte introductievideo over SEMrush kan je hier bekijken:

SEMrush kosten en pakketten

SEMrush is verkrijgbaar in 4 verschillende pakketten die allemaal hun eigen functionaliteit bieden. Daarnaast is er een 7-dagen durende proefversie en een gratis versie. Als je ervoor kiest om jaarlijks te betalen in plaats van per maand, dan krijg je een behoorlijke korting. De pakketten zijn als volgt:

 • Free:
  • Per dag 1 zoekwoordanalyse en domeinnaamanalyse;
  • Maximaal 1 project aanmaken;
  • Maximaal 1 SEO-content template aanmaken;
  • Maximaal 1 rapport maken;
  • Maximaal 1 lijst met de Keyword Magic Tool;
 • Pro:
  • Prijs: $ 99.95/maand of $ 999.40/jaar;
  • Hogere gebruikslimieten voor alle tools;
  • 28 tools voor SEO, Social Media Marketing, etc;
 • Guru
  • Prijs: $ 199.95/maand of $ 1999.40/jaar
  • Hogere gebruikslimieten voor alle tools;
  • Eigen logo op rapporten;
  • Historische data inzien van concurrentie;
 • Business
  • Prijs: $ 399.95/maand of $ 3999.40/jaar;
  • Hogere gebruikslimieten voor alle tools;
  • SEMrush logo uit rapporten verwijderen;
  • Toegang tot API;
 • Enterprise
  • Prijs: op aanvraag;
  • Zelfgekozen gebruikslimieten op aantal keywords, rapporten, etc;
  • Ongelimiteerde crawling;
  • In-company trainingen;
  • Extra functionaliteit op aanvraag;

Let op, er is een gratis 7-dagen-proefversie van SEMrush beschikbaar. Deze biedt de volledige functionaliteit en verloopt automatisch. Erg handig om SEMrush te proberen dus!

SEMrush voordelen

De voordelen van SEMrush zijn als volgt:

 1. Erg volledige software voor alles dat met Search Engine Management (SEM) te maken heeft;
 2. Uitstekende tool voor domeinnaam onderzoek;
 3. Uitstekende tool voor keyword onderzoek met een dagelijkse ranking update van zoekwoorden;
 4. Handige social media suite voor het managen van al je social media op één locatie;
 5. Krachtige historische data bij duurdere abonnementen;
 6. Uitgebreide rapportagemogelijkheden;
 7. Toegang tot de API bij duurdere abonnementen;

Bovenstaande zijn de grootste voordelen van SEMrush, dat terecht een van de marktleiders is op het gebied van SEM-software.

SEMrush nadelen

 1. SEMrush is best prijzig. Zelfs de goedkoopste abonnementen;
 2. Traffic nummers kloppen niet helemaal. Over het algemeen is de hoeveelheid traffic die SEMrush aangeeft iets lager dan de daadwerkelijke hoeveelheid traffic;

De prijs is het grootste nadeel. Dit zal je voor lief moeten nemen als je gebruik wilt maken van de uitgebreide functionaliteiten van SEMrush.

SEMrush conclusie

Voor wie serieus aan de slag wil met SEO, voor zijn eigen website of als SEO-professional, is SEMrush een onmisbare tool. Het is een van de meest populaire tools op dit gebied, en terecht. Het enige échte nadeel is het prijskaartje dat eraan hangt. Echter, voor de doorgewinterde SEO-professional, of de persoon die de SEO van zijn website naar het volgende niveau wil tillen, is dit het meer dan waard!

Goose VPN review


goose vpn review

Welkom bij de Goose VPN review.

Goose VPN is een leverancier van de gelijknamige VPN-software. Dit is software waarmee je veilig online kunt internetten met behulp van een VPN, zonder dat je surfgedrag gevolgd kan worden.

In deze review lees je wat Goose VPN is, hoe het werkt en welke kosten en pakketten er zijn. Ook zullen we kijken naar de voordelen en nadelen van Goose VPN. Tot slot volgt natuurlijk de conclusie over Goose VPN.

Wat is Goose VPN?


Goose VPN is naar eigen zeggen de eerste VPN-software van Nederland. Dit betekent dat Goose je internetverkeer afschermt voor derden. Het programma biedt de volgende functionaliteiten:

 • Beschermd internetverkeer met behulp van 256-bit encryptie;
 • Nederlandse diensten gebruiken in het buitenland: van Netflix tot aan Uitzending Gemist en Ziggo Sport;
 • Wereldwijde servers en IP-adressen voor extra privacy;
 • Veilig gebruik maken van openbare WI-FI netwerken;
 • Beschikbaar op alle devices, inclusief routers, Android TV en Linux;
 • Snelle installatie, binnen 1 minuut aan de slag;
 • 24/7 Support, ook in het Nederlands;

Met de bovenstaande functionaliteiten is GooseVPN een uitgebreid pakket voor VPN-diensten.

Hoe werkt Goose VPN?

Goose VPN is eenvoudig te installeren. Na het aanmaken van een account kies je de juiste client voor je device, bijvoorbeeld Windows, Android of iOS. Omdat Goose VPN ook het OpenVPN protocol ondersteunt is het ook te gebruiken op andere devices. Hierbij kan je denken aan je Mac, je router of je AndroidTV. Hiervoor zijn aparte handleidingen beschikbaar op de website van het Nederlandse bedrijf.

Na installatie werkt Goose VPN direct. Met een klik op de knop is het mogelijk om van server te wisselen. Ook is het mogelijk om van VPN protocol te wisselen. Handig is de optie om Goose VPN automatisch te starten wanneer je device aangaat en de optie om altijd automatisch verbinding te maken.

Voor al het internetverkeer hanteert Goose VPN een no-logging policy. Omdat Goose VPN gevestigd is in Nederland zijn ze wel verplicht om mee te werken aan onderzoeken naar terrorisme of onderzoeken door justitie. Echter, P2P-downloadverkeer en surfgedrag in het algemeen wordt niet gelogd. In de praktijk wordt er dus nooit iets gelogd, wat een groot pluspunt is.

Naast het afschermen van internetgedrag is GooseVPN ook geschikt om te downloaden in landen waar dit illegaal is, of om toegang te krijgen tot bepaalde diensten als Netflix en BBC. Hoewel dit laatste niet altijd goed werkt met alle servers zijn er altijd wel een paar servers beschikbaar om Netflix of een andere dienst te gebruiken.

Het downloaden via P2P is overigens niet mogelijk in iedere server, maar er zijn meer dan voldoende servers waarmee je met torrents of een ander protocol kunt downloaden. Ook kan je op deze servers veilig gebruik maken van diensten als Popcorn Time.

Wanneer je support zoekt voor Goose VPN kan je terecht bij de klantenservice, die 24/7 bereikbaar is via chat, mail of Facebook. De klantenservice reageert snel en is bovendien beschikbaar in het Nederlands, omdat Goose VPN een Nederlands bedrijf is. Een leuk pluspunt. Het enige nadeel is dat de software niet beschikt over een hele uitgebreid resource center of een knowledge database. Het opzoeken van informatie op de site laat een klein beetje te wensen over door de ingewikkelde structuur en matige zoekfunctie. Gelukkig is de support erg goed en zal je over het algemeen nooit tegen echte problemen aanlopen.

goose vpn review en ervaringen

Goose VPN kosten en pakketten

Goose VPN is verkrijgbaar in 3 varianten:

 • Goose VPN 1 maand 50 gb
  • Prijs: € 2,99/maand;
  • Maandelijks opzegbaar;
  • Datalimiet van 50 gigabyte
 • Goose VPN 1 maand onbeperkt
  • Prijs: € 12,99/maand;
  • Maandelijks opzegbaar;
  • Onbeperkt data
 • Goose VPN 1 jaar
  • Prijs: € 4,99/maand;
  • Jaarlijks opzegbaar
  • Onbeperkt data

Behalve de datalimiet van de 50 gb-versie hebben alle versies van Goose VPN de volledige functionaliteit van de software.

Let op: wil je Goose VPN gratis proberen? Er is een proefversie beschikbaar. Met de proefversie kan je 30 dagen gebruik maken van de volledige functionaliteit. Je moet de proefversie wel zelf opzeggen. Na het aflopen van de proefversie van Goose VPN maak je automatisch gebruik van een van de drie Goose VPN pakketten. Je kan van tevoren zelf kiezen welke dit wordt.

Goose VPN voordelen

goose vpn ervaringen

Goose VPN is een nieuwkomer in VPN-land, maar heeft al een behoorlijk goede reputatie opgebouwd. Dit wordt veroorzaakt door een aantal voordelen die de software biedt:

 1. Goede VPN met 256-bit encryptie en ondersteuning voor diverse protocollen;
 2. Mogelijkheid om P2P te downloaden, net als het benaderen van diensten als Netflix vanuit andere landen;
 3. Strikte no-logging policy, met uitzondering van onderzoeken door justitie;
 4. Uitstekende 24/7 support via mail, chat en Facebook, ook in het Nederlands;
 5. Installatie is extreem eenvoudig;
 6. Goedkoop bij jaarlijkse afname of beperkt dataverkeer;
 7. Beschikbaar op alle devices;

De bovenstaande voordelen laten goed zien dat Goose VPN eenvoudig werkt, maar ook veelzijdig is.

Goose VPN nadelen

Goose VPN is over het algemeen een zeer degelijke VPN-provider, met weinig echte nadelen. Als we dan toch een aantal puntjes aan moeten geven zijn het de volgende:

 1. Weinig geavanceerde opties voor wie meer controle wil over de VPN;
 2. Pakket met gelimiteerd dataverkeer is goedkoop, maar in de praktijk niet toereikend. Het maandelijkse pakket is vrij duur bij onbeperkt dataverkeer;
 3. Structuur van de FAQ en site is vrij onlogisch en de zoekfunctie is niet optimaal;

De bovenstaande nadelen kunnen af en toe vervelend zijn. Echter, in de praktijk zal je hier als gebruiker niets van merken. Bovendien is er een uitstekende klantenservice die snel een antwoord geeft op al je vragen en 24/7 bereikbaar is.

Goose VPN review conclusie

Voor wie opzoek is naar een plug-and-play VPN voor alle devices is Goose VPN perfect. De software werkt erg makkelijk en intuïtief. Daarnaast is de software goed betaalbaar en is er een goedkopere optie voor mensen of bedrijven die niet veel dataverkeer gebruiken, al zullen niet veel mensen hier iets aan hebben. Het gebrek aan geavanceerde opties is slechts een klein smetje op de kwalitatief goede software van Goose VPN.

Het laatste pluspuntje, Nederlandse support, is voor mensen in de Benelux bovendien een leuke extra.

Ben je opzoek naar een gebruiksvriendelijke en betaalbare VPN die erg betrouwbaar is en ook nog eens Nederlandse support biedt? Dan ben je bij Goose VPN aan het juiste adres! Wil je meer controle over de exacte werking van je VPN? Dan kan je beter nog even verder kijken.

KLIK HIER EN TEST GOOSE VPN 30 DAGEN GRATIS!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NordVPN review


nordvpn review

Welkom bij de NordVPN review!

De software van van NordVPN is VPN-software waarmee je je onlineactiviteiten kunt afschermen en nog een aantal andere zaken kunt doen. In deze NordVPN review lees je wat je precies met NordVPN kunt, hoe het werkt, wat het kost en uit welke pakketten je kunt kiezen. Daarnaast kijken we naar de voordelen van NordVPN, de nadelen van dit softwarepakket en geven we natuurlijk een eindoordeel.

Wat is NordVPN?

NordVPN is VPN-software. Met VPN-software scherm je je internetactiviteit af. Hiermee zorg je voor volledige privacy. Zo is het voor derde partijen niet mogelijk om te zien of te achterhalen welke internetpagina’s je bezoekt of hebt bezocht. Met NordVPN kan je echter nog veel meer dan alleen je internetgebruik afschermen. We zetten de belangrijkste functionaliteiten voor je op een rij:

 • Privacy op het internet. Onzichtbaar IP-adres en een versleutelde verbinding;
 • Beschikbaar op alle devices. Tot wel 6 apparaten, van telefoons en pc’s tot aan routers en tablets;
 • Zorgeloos internetten in het buitenland. Geblokkeerde sites bezoeken, onbezorgd P2P gebruiken,
 • Geen log, beveiliging tegen DNS-lekken en een automatische kill-switch voor nóg meer zekerheid.
 • Support 24/7 via de chat of mail, een helpcentrum en een uitgebreide Knowledge Database.

De bovenstaande functionaliteiten maken van NordVPN een erg volledige VPN-software. Niet voor niets behoort het programma daarom tot één van de marktleiders op het gebied van VPN en privacy.

Hoe werkt NordVPN?

nordvpn review en ervaringen

Technisch kan een VPN ingewikkeld in elkaar zitten, maar de eindgebruiker van NordVPN merkt daar helemaal niets van. Met een handige “Getting Started with NordVPN” tutorial maak je binnen enkele muisklikken gebruik van de VPN. In feite is NordVPN dus plug-and-play. Voor wie meer controle wilt over het gebruik van de VPN zijn er ook genoeg opties. Zo is het mogelijk om zelf de servers te kiezen waar je dataverkeer langs gestuurd wordt. Ook kunnen geavanceerde opties worden aangepast. Hierbij kan je denken aan het aan- of uitzetten van de killswitch, het onzichtbaar maken van je apparaat op LAN-netwerken, een custom DNS-adres gebruiken en nog veel meer.

De werking van NordVPN is eenvoudig en krachtig. Om te beginnen is het bedrijf gevestigd in Panama. Dit land heeft erg goede wetgeving voor bedrijven die zoveel mogelijk privacy willen, zoals NordVPN. Hierdoor kan je erop vertrouwen dat je gegevens en online activiteiten niet worden gelogd. Zelfs wanneer een officiële instantie je gegevens probeert op te vragen is dit dus niet mogelijk. NordVPN heeft alleen je betalingsgegevens voor het geval dat je een refund aanvraagt, je e-mailadres en je naam. Wil je nog meer privacy? Dan kan je ook met Bitcoin betalen.

Wanneer je via NordVPN een internetpagina bezoekt, wordt je verkeer via twee verschillende servers gestuurd, voordat je de daadwerkelijke pagina bereikt. Dit verkeer wordt niet gelogd en bovendien wordt het versleuteld. Met andere woorden, het is onmogelijk voor derde partijen om te zien wat je doet.

De servers van NordVPN bevinden zich over de hele wereld en er zijn er in totaal meer dan 5.000. Dit betekent dat er altijd eentje bij jou in de buurt zit, waardoor je internetsnelheid hoog blijft. Naast gewoon internetten is het ook mogelijk om via P2P diensten bestanden te downloaden, zoals met torrents. Handig als je in een land bent waar downloaden een boete op kan leveren, of wanneer dergelijke sites zijn afgeschermd. Hetzelfde geldt voor het bezoeken van gecensureerde websites in het buitenland. Ook dit is mogelijk met NordVPN.

NordVPN kosten en pakketten

De software van NordVPN is krachtig, maar niet duur. Het programma is verkrijgbaar in vier varianten. Alle varianten bevatten de volledige functionaliteit. Het enige verschil is hoelang je van NordVPN gebruik wilt maken:

 • Maandabonnement:
  • $ 11.95/maand;
 • Jaarabonnement:
  • $ 6.99/maand;
 • Twee jaar abonnement:
  • $ 3.99;
 • Drie jaar abonnement:
  • $ 2.99;

Het mooie aan de prijzen van NordVPN is dat je altijd beschikt over de volledige functionaliteit. Bovendien kan je enorme kortingen krijgen wanneer je voor langere tijd van NordVPN gebruikmaakt. Tot slot geeft NordVPN een 30 dagen “niet-goed-geld-terug-garantie”.

Let op! Wil je NordVPN eerst testen? Er is een NordVPN proefversie die je 7 dagen kunt proberen en alle functionaliteiten bevat. Daarna wordt $ 11.95/maand in rekening gebracht. Wil je dit niet, dan moet je de proefversie even opzeggen.

nordvpn nederlandse review

NordVPN voordelen

Er zijn weinig VPN-providers die zó ver gaan als NordVPN in het bieden van privacy en veiligheid. Dit zijn de voordelen van NordVPN:

 1. Extreem betrouwbaar met meer dan 5.000 servers, 256-bits AES-versleuteling en double VPN-technologie;
 2. Binnen enkele muisklikken te installeren en te gebruiken;
 3. Ook de mogelijkheid om de software naar eigen wens aan te passen voor nog krachtiger gebruik;
 4. Mogelijkheid om met bitcoins te betalen;
 5. No-logging policy is erg goed. Er wordt écht niets gelogd;
 6. Gevestigd in Panama;
 7. Goed betaalbaar en hoge kortingen bij de langere abonnementen;
 8. Geen limiet op de bandbreedte;

De bovenstaande voordelen laten zien waarom NordVPN een zeer populair softwarepakket voor VPN is. Niet voor niets wordt de software al jarenlang door talloze bedrijven en consumenten gebruikt om hun gegevens, privacy en surfgedrag te beschermen.

NordVPN nadelen

De VPN-software van NordVPN heeft eigenlijk geen nadelen. Het enige nadeel dat door een sporadische gebruiker wel eens genoemd wordt, is dat het even kan duren voordat je je geld terugkrijgt wanneer je gebruik maakt van de 30 dagen “niet-goed-geld-terug-garantie”. Kortom, in feite is dit geen nadeel.

Al met al is de software nagenoeg perfect en niet voor niets een van de marktleiders als het gaat om VPN, veiligheid, privacy en betrouwbaarheid.

NordVPN review conclusie

Als het gaat om zekerheid en privacy is NordVPN misschien wel de beste provider die er is. Met hun vestiging in Panama, uitstekende Double VPN-technologie en strikte no-logging policy is de software een van de beste die je kunt krijgen als het gaat om VPN. De overige voordelen, zoals als een groot aantal toegestane verbindingen, customization opties, ongelimiteerde bandbreedte en veel gebruiksgemak voor beginners, zorgen ervoor dat NordVPN de perfecte optie is voor zowel startende VPN-users als voor veelgebruikers.

KLIK HIER EN TEST NORDVPN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olark review


olark review nederlands

Welkom in de Olark chat review!

Met meer dan 12.000 klanten en 1 miljoen verstuurde berichten per dag is Olark een van de meest populaire softwarepakketten voor chat in de markt. In deze review kijken we wat Olark precies is, hoe het werkt en welke pakketten en kosten er zijn. Daarnaast kijken we naar de voordelen van Olark en nemen we de nadelen onder de loep. Tot slot volgt er een eindoordeel.

Wat is Olark?

Olark chat is software waarmee je chatfunctionaliteit kunt toevoegen aan je website of webshop. Het programma biedt basis chatfunctionaliteit en talloze andere features. Hierbij kan je denken aan:

 • Handige templates en customization mogelijkheden om snel te beginnen en de chatschermen aan te passen naar je eigen smaak;
 • Real-time reporting om inzicht te krijgen in piekdruktes, klanttevredenheid en de prestaties van chatmedewerkers;
 • Doorzoekbare chatgeschiedenis;
 • Geschikt voor zowel support als sales;
 • Tools voor management, bijvoorbeeld het inplannen van chatmedewerkers;
 • Diverse “power-ups” zoals meekijken met klanten of live vertalingen van chats;
 • Integraties met externe software, zoals WordPress, HubSpot en Zendesk.

Zoals je ziet is Olark software waar je chatfunctionaliteit mee toe kunt voegen en bevat het alle functionaliteiten om het meest uit de chat te halen.

Hoe werkt Olark?

olark review nederlands

Olark is eenvoudig te installeren door niet-technische gebruikers. Dit komt omdat de software werkt met de meeste populaire CMS-systemen, webshops en andere websites. Hierdoor is de software met slechts enkele handelingen te installeren op WordPress, Drupal, Joomla, Shopify of Magento.

Na het installeren kies je uit een van de handige templates. De chatschermen kunnen worden aangepast zodat ze bijvoorbeeld meer aandacht vragen van bezoekers, of eenvoudiger te vinden zijn. De chatmedewerkers beschikken over een overzichtelijke backend waarin ze alle chats kunnen beheren.

De chatgeschiedenis is beschikbaar in de backend en is doorzoekbaar. Daarnaast kunnen managers en medewerkers diverse statistieken zien over de chat. De analytics mogelijkheden zijn niet heel uitgebreid maar basisgegevens als tevredenheid en doorlooptijden zijn wel in te zien.

Indien gewenst kan je Olark verder uitbreiden, met zogenaamde “power-ups”. Een voorbeeld hiervan is real-time vertalingen, die je kunt toevoegen aan je chat. Een andere mogelijkheid is om met een klant zijn scherm mee te kijken wanneer deze ergens niet uitkomt. De power-ups maken Olark nog krachtiger.

Verder is Olark gedeeltelijk te automatiseren. Standaard begroetingen of ingebouwde antwoorden voor veelgestelde vragen kunnen veel tijd besparen. Ook kan je Olark instellen om automatisch een berichtje aan een klant te sturen wanneer deze een bepaalde pagina bezoekt, of voor meer dan een bepaalde tijd op je website is.

Tot slot integreert de software met de meeste populaire CRM-systemen en helpdesk- of ticketsystemen. Hierbij kan je denken aan HubSpot en SalesForce, maar ook aan Zendesk en Groove. Daarnaast is Olark verder naar wens aan te passen. Bijna elke kleur, vorm en het gedrag van alle chatschermen kan worden ingesteld.

Zoals je ziet is Olark een volledig en krachtig platform voor het inrichten van chatmogelijkheden op je website of webshop. De software kan zowel door beginnende ondernemers als door grote organisaties worden gebruikt. Daarnaast wordt Olark ingezet voor support doeleinden, maar wordt het ook in de sales gebruikt.

Olark kosten en pakketten

olark ervaringen

De software van Olark heeft een bijzondere prijsstructuur. In feite zijn er geen verschillende pakketten en beschik je altijd over de volledige functionaliteit. Wel kan je ervoor kiezen om extra functionaliteit bij te kopen door de zogenaamde power-ups. Hiermee kan je nog meer uit de software halen.

Wil je Olark gebruiken? Dan heb je 4 mogelijkheden:

 1. Je kiest de basis software. Hiervoor betaal je minder als je ervoor kiest om langer gebruik te maken van Olark. Hierbij kan je kiezen uit de volgende opties:
  1. Maandelijks abonnement: $ 17 per medewerker per maand;
  2. Jaarlijks abonnement: $ 15 per medewerker per maand;
  3. Tweejaarlijks abonnement: $ 12 per medewerker per maand;
 2. Je kunt de basissoftware uitbreiden met één of meer van de onderstaande power-ups:
  1. Visitor Cobrowsing – meekijken op het scherm van je klanten: $ 99/maand;
  2. Visitor Insights – prioritering en meer informatie over klanten: $ 55-99/maand;
  3. Live Chat Translation – real-time vertalen van chats in andere talen $ 29/maand;
  4. Non-Branded Chatbox – geen “powered by Olark” meer in je chatscherm: $ 59/maand;
 3. Wil je Olark eerst uitproberen? Er is een proefversie beschikbaar van 14 dagen. Let op: wanneer deze verloopt moet je deze zelf opzeggen, anders betaal je $ 17 per maand.
 4. Wil je gratis gebruik maken van Olark? Er is ook een gratis versie Deze is beperkt tot 20 chats per maand en 1 gebruiker. Hier zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft ook niets op te zeggen.

Zoals je ziet maakt Olark geen gebruik van pakketten, maar kunnen gebruikers doormiddel van de power-ups zelf kiezen welke extra functionaliteiten ze willen gebruiken in hun chatsoftware.

Olark voordelen

Olark is al jarenlang een van de meest populaire softwarepakketten voor chatsupport en sales via chat. Dit is niet voor niets, want de software heeft veel voordelen:

 1. Olark is erg betaalbaar. De power-ups kosten extra geld, maar de basisfunctionaliteit is al erg uitgebreid;
 2. De power-ups zijn erg krachtig en maken je chat veelzijdiger, effectiever en efficiënter;
 3. De back-end is goed en overzichtelijk, zowel voor medewerkers als voor managers;
 4. Olark integreert goed met je favoriete CMS-software of webwinkel;
 5. De software integreert ook goed met je favoriete CRM-systeem voor de nodige opvolging;
 6. Er is een doorzoekbare chatgeschiedenis;
 7. Je hebt de mogelijkheid om de chat te automatiseren of om bepaalde antwoorden snel te kunnen sturen naar klanten;

De bovenstaande voordelen maken van Olark een eenvoudig en krachtige oplossing voor het toevoegen van chatfunctionaliteit aan een website.

Olark nadelen

Olark heeft weinig nadelen. Het enige wat ons opvalt is dat de analytics mogelijkheden niet heel uitgebreid zijn. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om de drukte te voorspellen.

Olark conclusie

Wil je met chat aan de slag op je webshop? Meer verkopen met behulp van sales via de chat? Ben je een zelfstandig ondernemer? Of beheer je de ondersteuning en klantenservice voor een grote organisatie? Wat je ook zoekt, met Olark kan je je chatfunctionaliteit inrichten. De software is betaalbaar en krachtig. Het enige nadeel zijn de iets minder uitgebreide analytics mogelijkheden.

Test hier Olark Chat 14 dagen GRATIS!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LiveChat review 2018-2019 Nederlands, Chatsoftware


livechat review

Welkom in deze Livechat review!

LiveChat is een softwarepakket waarmee je online chat functionaliteit toe kunt voegen aan je website. Daarnaast is LiveChat nog meer dan alleen chatten en heeft het nog nog veel andere functionaliteiten. In deze review ontdek je wat LiveChat precies is, hoe het werkt en wat de verschillende kosten en pakketten van LiveChat zijn. Ook kijken we naar de voordelen en nadelen van LiveChat en geven we een conclusie.

Wat is LiveChat?

LiveChat is een platform waarmee je chatfunctionaliteit aan je webshop of website toe kunt voegen. Het platform is erg uitgebreid en heeft o.a. de volgende functionaliteiten:

 • Chat voor op websites, voor zowel verkoop als ondersteuning, inclusief prioritering van chats en chatgeschiedenis die in kan worden gezien door chatmedewerkers;
 • Een backend voor chatmedewerkers en managers om beschikbaarheid, uren en de planning te regelen;
 • Een ticketsysteem voor opvolging van chats of wanneer de chat offline is;
 • Analytics en statistieken over de chats, van oplostijden tot aan tevredenheid van klanten;
 • Handige templates voor chatboxen en chatschermen, inclusief customization opties;
 • Eenvoudige manier voor klanten om feedback te geven of goede support te delen via social media;
 • Overige opties zoals een eigen API, workflow automation en koppeling met externe software;

Hoe werkt LiveChat?

LiveChat is gemaakt voor websites die snel en eenvoudig chatfunctionaliteit willen toevoegen aan hun website. Daarnaast is het ook geschikt voor organisaties waarbij chat een groot onderdeel is van de support of sales. Het maakt dus niet uit of je de klantenservice van een zorgverzekeraar regelt of zelf een kleine webshop beheert.

LiveChat kan handmatig worden geïnstalleerd. Wat de software echt makkelijk maakt zijn de talloze integraties met populaire platformen als WordPress en Shopify. Hierdoor beschikt je WordPress website of Shopify webshop met een paar muisklikken over een werkende chat. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijke integraties.

Om het uiterlijk van de chatwindow aan te passen kan je kiezen uit een aantal templates. Hiermee kies je hoe het chatscherm eruitziet, ingeklapt of uitgeklapt. De chatschermen zijn ook geschikt voor mobile- of tabletgebruik. Daarnaast zijn deze schermen ook aan te passen door zelf te sleutelen aan de CSS.

Het chatverkeer via LiveChat wordt beveiligd en versleuteld. Hierdoor is het mogelijk om gevoelige data als persoonsgegevens of bankgegevens via de chat te versturen. Daarnaast is het mogelijk om standaard begroetingen in te stellen en kunnen chatmedewerkers de chatgeschiedenis inzien.

De manager van de support of sales kan werknemers inplannen op de chat via de handige backend. Werknemers kunnen met het systeem eenvoudig klanten of bezoekers helpen en adviseren. Daarnaast kan LiveChat tickets en klanten prioriteren zodat de chat efficiënter wordt gebruikt.

Doordat LiveChat een ticketsysteem gebruikt en goed werkt met diverse CRM-systemen is het erg makkelijk om de opvolging van een gesprek te plannen. Daarnaast kan de chat ook worden gebruikt door klanten wanneer de chat offline is.

De prestaties van de chat kunnen worden bekeken in de backend. Hier kan eenvoudig worden gezien welke chatmedewerker het beste presteert, wat de gemiddelde wachttijd is, hoe tevreden klanten zijn over de chat en kan je een voorspelling inzien over hoe druk de chat vandaag zal zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de informatie die gegenereerd wordt.

Tot slot heeft het chatplatform diverse customization mogelijkheden. De chatschermen kunnen handmatig worden aangepast. Ook is er een krachtige API waarmee ontwikkelaars aan de slag kunnen. Ook kan het platform worden geïntegreerd met talloze andere platformen als Facebook, Google Analytics, Salesforce, Zendesk en nog veel meer!

LiveChat kosten en pakketten

LiveChat is verkrijgbaar in een aantal handige pakketten, afhankelijk van de grootte van je onderneming, website of webshop. Je betaalt per plek en iedere actieve chatmedewerker neemt één plek in beslag.

Let op: kies je ervoor om jaarlijks te betalen? Dan krijg je korting. De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een jaarlijkse betaling en geven het bedrag per maand weer:

 • Starter:
  • $ 16/per actieve chatmedewerker per maand;
  • Onbeperkt aantal chatagents, basis customization opties, ticketsysteem, 60 dagen chatgeschiedenis en databeveiliging;
 • Team:
  • $ 33/ per actieve chatmedewerker per maand;
  • Mogelijkheid om chatagents te groeperen, bijvoorbeeld support en sales, mogelijkheid om chat in te zetten voor verschillende sites & merken;
 • Business:
  • $ 50/ per actieve chatmedewerker per maand;
  • Ingebouwde voorspelling over verwachte drukte en ingebouwde planner voor personeel;
 • Enterprise:
  • $ 149/ per actieve chatmedewerker per maand;
  • Ondersteuning van een dedicated accountmanager, trainingen, ondersteuning van software-ontwikkelaars, security ondersteuning en single-sign-on (SSO);

Zoals je ziet is de basisfunctionaliteit al vrij uitgebreid. De duurdere pakketten brengen krachtige functionaliteiten met zich mee.

Wil je LiveChat eerst uitproberen? Dat kan! Van de software is een gratis 30-dagen proefversie beschikbaar. In dit geval krijg je de beschikking over het “team” pakket van LiveChat. Na 30 dagen verloopt de proefversie automatisch. Je hoeft dus geen creditcardgegevens in te vullen.

LiveChat voordelen

LiveChat is een van de meest populaire chatsoftwarepakketten in de markt en dat is niet voor niets. De software brengt een aantal voordelen met zich mee:

 1. Eenvoudige installatie door templates en integraties met populaire platformen;
 2. Betaalbaar, met name de goedkopere pakketten;
 3. Meer dan alleen chat: erg krachtige analytics functies voor het voorspellen van drukte, tevredenheid en presteren van werknemers;
 4. Overzichtelijke backend voor managers en chatmedewerkers;
 5. Versleuteld dataverkeer voor privacygevoelige gegevens
 6. Uitgebreide mogelijkheden voor customization en integratie met externe software;
 7. Goede opties voor chatautomatisering;
 8. Chatgeschiedenis is in te zien voor medewerkers;
 9. Geen limiet op aantal chatmedewerkers;

De bovenstaande voordelen laten goed zien dat LiveChat voor allerlei soorten chats kan worden gebruikt binnen allerlei soorten organisaties.

LiveChat nadelen

De software van LiveChat heeft bijna geen nadelen. Het enige nadeel is dat de software íets duurder is dan die van sommige concurrenten, met name bij de duurdere pakketten. Dit zie je gelukkig ook terug in de features, want je krijgt meer dan waar voor je geld!

LiveChat review conclusie

Wanneer je opzoek bent naar een chatfunctionaliteit voor je website maak je met LiveChat een goede keuze. Het maakt niet uit of je een kleine webshop hebt, of de klantenservice van een grote organisatie beheert. Bij LiveChat is er een pakket voor iedere organisatie. De basisfunctionaliteit is erg omvangrijk en betaalbaar. Daarom behoort LiveChat terecht tot de meest populaire chatsoftware in de markt!

Klik hier en TEST LiveChat zelf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lightspeed review


lightspeed review en ervaringen

Lightspeed review

Lightspeed is een populair platform voor POS-kassasystemen en webshops. Het platform software wordt gebruikt door horecaondernemers en ook veel ingezet in retail winkels. Daarnaast wordt het e-commerce platform ingezet voor webshops. In deze Lightspeed review lees je wat Lightspeed precies is, hoe het werkt, welke pakketten er zijn en wat deze kosten. Daarnaast lees je over Lightspeed voordelen, Lightspeed nadelen en lees je ons eindoordeel over Lightspeed.

Wat is Lightspeed?

Lightspeed is een zogenaamd omnichannel e-commerce platform. Dit betekent dat Lightspeed ondernemers ondersteunt om via zoveel mogelijk kanalen en diensten hun producten te verkopen. Voor retail winkels betekent dit o.a. dat hun winkelvoorraad en hun onlinevoorraad aan elkaar gekoppeld zijn. Het zorgt voor een goede samenwerking tussen de fysieke winkel en de webshop. Daarnaast kan je Lightspeed ook gebruiken om complete webshops te bouwen.

Lightspeed is oorspronkelijk ontwikkeld met het doel om webshops te optimaliseren voor zoekmachines en dit is iets wat je terugziet in de software. Veel webshops die met Lightspeed gemaakt worden, ervaren dat ze goed presteren in Google. Daarnaast richt Lightspeed zich op mensen die niet bekend zijn met het bouwen van een webshop en is de software eenvoudig in gebruik.

Lightspeed is een volledig e-commerce platform met talloze functionaliteiten. Hierbij kan je denken aan:

 • Omnichannel verkopen: via een fysieke winkel, via de webshop, of zelfs via Facebook;
 • Integratie met talloze betaalproviders en payment processors, ook iDeal;
 • Mogelijkheden voor vertalingen, kortingscodes en staffelkorting, RMA;
 • Marketingoptimalisatie met A/B-testen;
 • Veel templates en een krachtige template-editor om direct aan de slag te gaan met je webshop;
 • Mogelijkheden om internationaal te verkopen, ingebouwde SEO-optimalisatie & blogmogelijkheden;
 • Ondersteuning en training voor restaurants, retail en ecommerce en 24/7 support voor alle klanten;

Met de bovenstaande functionaliteiten is Lightspeed een volledig platform voor e-commerce, POS-kassasystemen en omnichannel verkoop.

Hoe werkt Lightspeed

Lightspeed is geschikt voor beginnende onlineondernemers of ondernemers die naast hun fysieke onderneming ook online willen verkopen. Dit zie je terug in het gemak waarmee je met het platform een webshop kan maken of een onlinekanaal aan je restaurant of retail winkel toe kunt voegen.

Afhankelijk van welk pakket je kiest werkt Lightspeed op een bepaalde manier. Voor retail- en restaurantondernemers zal Lightspeed zich in eerste instantie richten op het kassasysteem en op de integratie met een online verkoopkanaal. Het platform is gericht op gemak. Dit zie je aan de volgende zaken:

 • Horecaondernemers: makkelijke integratie met eten bezorgwebsites als Deliveroo;
 • Retailondernemers: eenvoudige integratie met de webshop, voorraadbeheer en een supersnelle zoekfunctie;
 • Webshopeigenaren: talloze gratis templates, turn-key integraties met betaalsystemen en vele andere providers, ingebouwde analytics en SEO-optimalisatie;

Met de grote hoeveelheden templates en de krachtige template-editor kan je als beginner snel je webshop online krijgen. De turn-key integraties met derde partijen maken het makkelijk om, zonder technische kennis, je verkoop te integreren met betaalpartners, analytics- en advertentiediensten, loyaliteitsprogramma’s, boekhoudingspakket en nog veel meer! Al met al heb je met Lightspeed snel je eigen webshop online staan.

Tot slot heeft Lightspeed een uitgebreide resource database met tutorials, whitepapers, webinars en een blog om het meeste uit het platform te halen. Ook is er 24/7 ondersteuning beschikbaar.

Lightspeed kosten en pakketten

Lightspeed is verkrijgbaar in 3 varianten, afhankelijk van het type onderneming. De varianten hebben daarnaast verschillende pakketten, afhankelijk van de grootte en de unieke kenmerken van de onderneming. Voor grotere ondernemingen is ook maatwerk mogelijk.

Lightspeed Retail

 • Retail Small:
  • € 79/maand;
  • Maximaal 1 kassasysteem & 5 gebruikers;
  • Inclusief omnichannel ondersteuning, trainingssessies, backups, analytics en 24/7 ondersteuning via de mail of telefoon;
 • Retail Medium:
  • € 119/maand;
  • Maximaal 2 kassasystemen & 10 gebruikers;
 • Retail Large:
  • € 219/maand;
  • Maximaal 4 kassasystemen & 20 gebruikers;
  • Extra kassa € 59/maand (incl. 3 gebruikers);
  • Extra gebruiker € 9/maand;

Lightspeed Restaurant

 • Restaurant Small:
  • € 79/maand;
  • Maximaal 1 kassa & 2 printers;
  • Inclusief backup, 24/7 support via e-mail en telefoon, analytics mogelijkheden en trainingssessies;
 • Restaurant Medium:
  • € 109/maand;
  • Maximaal 3 kassa’s & 4 printers;
  • € 29/maand voor geavanceerde rapportage;
 • Restaurant Large:
  • € 169/maand;
  • Maximaal 5 kassa’s & onbeperkt aantal printers;
  • € 29/maand voor geavanceerde rapportage;
  • € 29/maand per extra kassa;
 • Restaurant Enterprise:
  • Maatwerk, vanaf 300.000 transacties/jaar;

Lightspeed eCom

 • eCom Essential:
  • € 49/maand;
  • Maximaal 250 producten & 1 gebruiker;
  • iDeal vanaf € 0,25/transactie;
  • Omnichannel verkoop, nationale verkoop, e-mailsupport, trainingssessies, import & export tools, analytics dashboard en SEO-optimalisatie;
 • eCom Advanced:
  • € 89/maand;
  • Maximaal 5.000 producten & 3 gebruikers;
  • iDeal vanaf € 0,21/transactie;
  • Inclusief internationale verkoop, telefoonsupport, blogmogelijkheden, productfilters, checkout A/B testing, RMA, API-toegang en HTML-/CSS-aanpassingen;
 • eCom Professional:
  • € 189/maand;
  • Maximaal 15.000 producten & 10 gebruikers;
  • iDeal vanaf € 0,19/transactie;
  • Inclusief kortingsregels, groothandelmogelijkheden en productbundels;
 • eCom Enterprise:
  • Maatwerk, vanaf 300.000 transacties/jaar;

De grote hoeveelheid verschillende pakketten zorgen ervoor dat zowel kleine ondernemers als grote webshops aan de slag kunnen met het platform.

Lightspeed voordelen

De manier waarop Lightspeed in elkaar zit brengt enkele voordelen met zich mee. Hierbij kan gedacht worden aan:

 1. Snel aan de slag met je eigen webshop zonder dat je er technische kennis voor nodig hebt;
 2. Naadloze integratie met fysieke winkels en restaurants voor retail- en horecaondernemers;
 3. Omnichannel verkoop;
 4. Ingebouwde SEO-optimalisatie die erg goed werkt zonder dat je er veel kennis voor nodig hebt;
 5. Meer dan 150 turn-key integraties met derde partijen;
 6. Krachtige templates om snel te starten met je webshop;
 7. Erg complete e-commerce oplossing, vooral bij duurdere pakketten;
 8. Internationaal verkopen wordt goed ondersteund;
 9. Goede support, ook voor horeca- en retail-ondernemers;

Lightspeed nadelen

Lightspeed is erg volledig en wordt al jarenlang vertrouwd door grote webshops, maar ook door startende ondernemers. Het platform heeft weinig nadelen. Het enige nadeel is dat je al snel een duurder pakket nodig hebt wanneer je een beetje een serieuze webshop wilt. Daarnaast kunnen de kosten verder oplopen wanneer je de productlimiet overschrijdt of wanneer je meer templates of betalingsmogelijkheden wilt.

Lightspeed conclusie

Al met al is Lightspeed een uitstekend platform voor webshops. Zowel beginnende onlineondernemers als grote e-commerce spelers kunnen met Lightspeed hun onderneming faciliteren. Daarnaast is het goede software voor brick & mortar stores die hun fysieke winkel willen integreren met hun onlinekanaal, of voor restaurants. De goede ondersteuning en uitgebreide resource database maken het platform helemaal af en maken van Lightspeed terecht een populair e-commerceplatform.

 

TEST HIER LIGHTSPEED 14 DAGEN GRATIS

Shopify review


Shopify review nederlands

Welkom bij deze Shopify Review!

Het webshop platform Shopify is misschien wel een van de meest bekende platformen om je eigen webshop te bouwen. In deze review kijken we naar wat Shopify precies is en wat je ermee kan. Ook kijken we naar de manier waarop Shopify werkt, de kosten die bij het platform komen kijken en de voordelen en nadelen van het platform. Aan het einde volgt onze conclusie: is Shopify terecht een van de meest gebruikte platformen voor webshops?

Wat is Shopify?

Shopify is een volledige oplossing voor het maken van je eigen webshop. Hierbij levert Shopify een zogenaamde Webshop as a Service. Dit betekent ook dat je niet zelf de hosting van je webshop hoeft te beheren. In plaats daarvan zorgt Shopify ervoor dat je website overal ter wereld goed en snel benaderbaar is. Shopify heeft de volgende features:

 • Een webshop builder waar geen technische kennis voor nodig is;
 • HTML- en CSS-editor voor mensen die qua uiterlijk meer mogelijkheden willen;
 • Hosting via Content Delivery Network, je hoeft niet zelf de hosting van je webshop te regelen;
 • Ondersteuning voor kortingscodes en gift cards;
 • Check-out, payments, reports, analytics en een ingebouwde fraudeanalyse;
 • Talloze gratis tools: stock foto’s, logo- en slogangenerators, diverse templates en nog veel meer;
 • Integratie voor de verzending van producten, financiële administratie of het betalingsverkeer;
 • Ondersteuning voor Point Of Sale en urenregistratie van Point Of Sale-medewerkers;
 • Hardware ondersteuning voor Point Of Sale: barcodescanners, printers en geldlades;

Met de bovenstaande functionaliteiten is Shopify een volledig platform voor mensen en bedrijven die een webshop willen bouwen. Daarnaast is het mogelijk om Shopify te gebruiken in fysieke winkels door de Point of Sale-oplossing van Shopify.

Hoe werkt Shopify?

shopify review

Shopify is gericht op mensen die niet technisch onderlegd zijn. Met thema’s, sjablonen en templates is het eenvoudig om een webshop te bouwen met het platform. Het blijft echter wel mogelijk om handmatig aanpassingen te doen in thema’s of andere onderdelen van je webshop, met behulp van de krachtige HTML- en CSS-editor.

Daarnaast is Shopify een erg volledige oplossing. Dit betekent dat de webshop zelf wordt ondersteund, maar ook alle randzaken. Denk hierbij aan zaken als algemene voorwaarden, een factuuradministratie, foto’s voor je webshop, kortingscodes en nog veel meer!

Verder maakt Shopify gebruik van een Content Distribution Network. Dit betekent dat Shopify de hosting van je webshop regelt en daarbij automatisch rekening houdt met het aantal klanten, producten en bezoekers. Wereldwijd vertrouwen honderdduizenden webshops op de hosting van Shopify. Het maakt dus niet uit waar in de wereld je klanten zitten, of hoeveel klanten per dag je webshop bekijken.

Tot slot wordt Shopify erg goed ondersteund. Er is een uitgebreid YouTube kanaal met talloze instructiefilmpjes en tutorials, een platform voor Shopify developers, een aantal handige “get-started” artikelen en er is zelfs een volledige Shopify Academy. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om via Shopify zelf support aan te vragen via de chat, mail of telefoon.

Shopify kosten en pakketten

Shopify is beschikbaar in een aantal pakketten, afhankelijk van je behoeftes en de eisen die je aan een webshop stelt. Er zijn drie standaardpakketten. Daarnaast is het mogelijk om een Lite-versie aan te schaffen en is er een maatwerkoptie voor grote bedrijven:

 • Lite:
  • $ 9/maand;
  • Geen echte webshop;
  • Verkopen gaat via Facebook, of via ‘buy-buttons’ op je blog of website;
 • Basic:
  • $ 29/maand;
  • Volledige webshop met ongelimiteerd aantal producten en 2 medewerker accounts;
  • Kortingscodes, SSL-certificaat, “winkelmandje-geheugen”, fraudeanalyse en de POS-app;
  • Online creditcardbetaling via Shopify: 2.9% + $ 0.30. Andere payment provider: 2.0%;
 • Normal:
  • $ 79/maand;
  • Cadeaukaarten, 5 medewerker accounts, reporting en analytics;
  • Geavanceerde POS-ondersteuning;
  • Online creditcardbetaling: 2.6% + $ 0.30; Andere payment provider: 1.0%;
 • Advanced:
  • $ 299/maand;
  • Verzendkosten calculatie van derde partijen en 15 medewerker accounts;
  • Geavanceerde reporting en analytics;
  • Online creditcardbetaling: 2.4% + $ 0.30; Andere payment provider: 0.5%;
 • Shopify Plus:
  • Maatwerk;
  • Prijs en features op aanvraag;

Let op: betalingen via Shopify’s eigen systeem zijn niet beschikbaar in Nederland. Het is dus aan te raden om een externe payment provider te gebruiken.

Op het Lite-pakket na ondersteunen alle abonnementen van Shopify een volledige webshop. Het is dus mogelijk om al vanaf een laag bedrag een volledige webshop op te stellen die door een onbeperkt aantal klanten kan worden bezocht.

Shopify eerst uitproberen? Er is een 14 dagen gratis proefversie beschikbaar.

shopify review nederlands

Shopify voordelen

De manier waarop Shopify werkt en de features van het platform leveren enkele voordelen op. Dit zijn de belangrijkste:

 1. Content Delivery Network: zelf geen gedoe met hosting of het opschalen van je webshop wanneer je meer klanten krijgt;
 2. Voor een laag bedrag beschik je over een volledige webshop;
 3. Alles-in-een oplossing, inclusief ondersteuning voor alle randzaken van je webwinkel;
 4. Geen technische kennis vereist;
 5. Erg gebruiksvriendelijke interface;
 6. Uitstekende ondersteuning via chat, mail of (mobiele) telefoon;
 7. Gratis proefversie van 14 dagen;
 8. Ondersteuning voor fysieke verkoop (POS);
 9. Ondersteuning voor talloze extra sales channels, van Facebook tot aan Pinterest;

De bovenstaande voordelen springen het meeste uit het oog. Echter, wanneer je dagelijks werkt met Shopify zal je merken dat het platform nog veel meer voordelen biedt.

Shopify nadelen

Shopify is erg populair en heeft een groot marktaandeel veroverd. Er zijn echter een paar kleine nadelen op te noemen:

 1. Er zijn maar 10 gratis thema’s beschikbaar. Deze kan je wel aanpassen;
 2. Maximaal 3 opties per product. Een tafelkleed waarvan je de kleur, lengte, het materiaal en de breedte kan kiezen is dus niet mogelijk zonder workaround;

Gelukkig zullen de genoemde nadelen zullen voor de meeste webshopeigenaren geen probleem zijn. De thema’s zijn voldoende aan te passen om je webshop te onderscheiden van anderen en voor een kleine meerprijs is het ook mogelijk om een thema te kopen. De kans is dan wel aanwezig dat je, indien gewenst, voor geavanceerde aanpassingen van het thema een webdesigner nodig hebt.

Shopify Review conclusie

Al met al is Shopify een volledig platform voor e-commerce. Door het Content Delivery Network staat de basis erg stevig, maar zijn ook alle randzaken in orde. Daarnaast is het platform vanwege de intuïtieve interface erg geschikt voor mensen die erover nadenken om voor het eerst een webshop te beginnen of voor mensen die geen technische kennis hebben.

Begin je pas net met het verkopen van producten? Ben je op zoek naar een oplossing om je fysieke winkel ook online beschikbaar te maken? Zoek je een oplossing die moeiteloos duizenden klanten per dag kan bedienen? Of zoek je een oplossing die integreert met je favoriete postbedrijf, payment provider en boekhoudsoftware?

In alle bovenstaande gevallen is Shopify geschikt en kunnen we het erg aanbevelen!

TEST SHOPIFY 14 DAGEN GRATIS 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leadpages review


leadpages ervaringen

Leadpages is een platform voor het maken van landing pages en alles wat daarbij komt kijken. Het platform covert alles van lead generation, campagnes en e-mailmarketing tot aan marketing automation en het bouwen van complete sales funnels.

In deze Leadpages review lees je wat Leadpages is, hoe Leadpages werkt, welke pakketten er zijn en wat die kosten. Daarnaast vertellen we je over de voordelen van dit platform, de nadelen en geven we een eindoordeel.

Wat is Leadpages?

Het is lastig om in één zin Leadpages te omschrijven, omdat het platform erg veel functionaliteit heeft. Heel kort door de bocht is het een complete toolkit voor online marketeers, waarmee je van A tot Z je marketing in kunt richten. Het platform bevat de volgende functionaliteiten:

 • Het maken en beheren van campagnes en funnels, met ondersteuning voor het gehele salesproces: van advertenties tot aan de check-out of opt-in;
 • Aanpasbare responsive templates, drag-and-drop editors, handige pop-up tools en een ingebouwd betalingssysteem;
 • Tools om advertenties mee te bouwen en hulp bij de targeting van advertenties en segmentatie;
 • Integratie met veelgebruikte platformen en tools, van Facebook Pixels tot aan WordPress en AdWords;
 • A/B-testing, analytics en heldere ROI-overzichten;
 • Custom URL-support, SEO-helpers en geavanceerde HTML-editing mogelijkheden, lead generation via sms en ondersteuning voor webinars;
 • Uitgebreid resource center met cursussen, webinars, tutorials, gidsen en nog veel meer informatie;
 • Goede ondersteuning via e-mail, chat of telefoon;

Met de bovenstaande functionaliteiten is Leadpages een volledig platform voor marketing- of salesdoeleinden. Het platform werkt prettig en technische kennis is niet vereist vanwege de intuïtieve editors en templates.

Hoe werkt Leadpages?

Leadpages maakt gebruik van templates en handige pagebuilders om ervoor te zorgen dat je in een korte tijd een goede landingspagina neer kunt zetten. De templates zijn erg gevarieerd en gaan van pagina’s voor opt-in en upsell tot aan pagina’s voor 404-errors en pagina’s waarop “bedankt voor je aankoop” staat.

Na het kiezen van een template kan je deze volledig naar eigen wens aanpassen. Van tekst, afbeeldingen en video’s tot aan de geavanceerde HTML-editor voor de echte expert: alle landing page templates zijn uitstekend te customizen.

Daarnaast kan je je landing page verder uitbreiden met extra features. Hierbij kan je denken aan Leadboxes, waarmee je opt-in pop-ups of andere pop-ups toevoegt aan je pagina die zorgen voor zogenaamde “micro-commitments”, inschrijvingen voor je nieuwsbrief of zelfs verkochte producten en diensten.

Een andere extra is Leaddigits, waarmee je je marketing via sms kunt regelen. Een handige toevoeging in dit digitale tijdperk.

Wanneer je landing page staat heb je de mogelijkheid om deze te integreren met talloze andere diensten en platformen. Tot de mogelijkheden behoren onder andere WordPress en Drupal, maar het is ook mogelijk om rechtstreeks de HTML-code te kopiëren naar je eigen website. Ook de integratie met e-mailmarketingproviders als Convertkit en MailChimp is erg goed.

Leadpages pakketten en kosten

Leadpages is verkrijgbaar in drie pakketten. Voor ieder pakket is het mogelijk om maandelijks, jaarlijks of tweejaarlijks te betalen. Hoe groter je commitment, hoe hoger je korting. In het onderstaande overzicht worden alle drie de prijzen weergegeven:

 • Standard:
  • Prijs per maand: $ 37 (maandelijks), $ 25 (jaarlijks) of $ 17 (tweejaarlijks);
  • Onbeperkt aantal landingspagina’s, pop-ups en triggers;
  • Gratis hosting op een custom URL;
  • Meer dan 160 templates en meer dan 40 integraties;
  • Facebook Ad-builder en wekelijkse online Q&A-coaching;

 

 • Pro:
  • Prijs per maand: $79 (maandelijks), $ 48 (jaarlijks) of $ 42 (tweejaarlijks);
  • Online sales en check-out ondersteuning;
  • A/B-testing;
  • Ondersteuning voor 10 sms-campagnes en one-click-signup links;
  • Kortingen bij partners van Leadpages;

 

 • Advanced:
  • Prijs per maand: $ 321 (maandelijks), $ 199 (jaarlijks), $ 159 (tweejaarlijks);
  • Geavanceerde integratie met o.a. Salesforce, Hubspot en Marketo;
  • Maximaal 5 gratis sub accounts en ondersteuning voor 50 sms-campagnes;
  • Een gratis één-op-één online “get started call”;
  • Gratis workshops en priority telefoonondersteuning;

Let op: voor mensen die Leadpages eerst willen proberen is een 30-dagen proefversie beschikbaar!

Door de verschillende versies is er voor iedereen wat te kiezen. Mensen die alleen hun e-mailmarketing willen inrichten hebben aan het goedkoopste pakket al snel voldoende. Wil je ook daadwerkelijk producten of diensten verkopen via Leadpages, dan heb je al gauw het pro pakket nodig.

Leadpages voordelen

Het platform heeft enkele unieke eigenschappen waar je als gebruiker je voordeel uit kunt halen:

 1. Meer dan 160 bewezen responsive templates voor diverse doeleinden;
 2. De pop-up, sms en one-click opt-in features zijn erg krachtig. Ook de A/B-testing werkt erg goed;
 3. Gebruiksvriendelijk door handige “What You See Is What You Get” page-builder;
 4. Een actieve Facebook-community met bijna 20.000 leden;
 5. Erg betaalbaar, zeker wanneer je voor een tweejarig abonnement kiest;
 6. Erg volledig als het aankomt op landingspagina’s en e-mailmarketing;
 7. Goede ondersteuning, met name bij de duurdere pakketten;

De bovenstaande voordelen maken van Leadpages een krachtig platform voor al je e-mailmarketing en lead generation.

Leadpages nadelen

Hoewel Leadpages over het algemeen erg goed werkt, zijn er enkele (kleine) nadelen te vinden:

 1. De sales funnels en ondersteuning voor het gehele salestraject is nét iets minder volledig dan bij sommige concurrenten;
 2. De e-mailmarketing en marketing automation mogelijkheden zijn iets minder uitgebreid vergeleken met enkele alternatieven;
 3. De ondersteuning voor verschillende payment processors kan nog wat beter;

Leadpages conclusie

Voor iedere online-ondernemer is het maken, laten groeien en blijven stimuleren van een goede e-maillijst een must. Leadpages is hier de perfecte tool voor en heeft krachtige hulpmiddelen die voor uitstekende conversieratio’s kunnen zorgen. Daarnaast werkt de tool erg gebruiksvriendelijk.

Het enige smetje is dat het platform iets minder volledig is dan bepaalde concurrenten als het gaat om marketing automation, integraties met diverse betaalmethodes en het maken van complete sales funnels.

Ben je opzoek naar een betaalbaar platform voor e-mailmarketing of om eenvoudig landing pages te maken van uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij Leadpages aan het juiste adres.

Zoek je daarnaast ook nog mogelijkheden voor marketing automation of meer geavanceerde sales funnels? Dan is het misschien handig om toch nog even verder te kijken.

Teachable review 2018-2019 Nederlands, Maak uw eigen Online Cursus!


teachable review

Welkom bij deze Teachable Review! Teachable is een online platform voor het ontwikkelen en aanbieden van cursussen, trainingen en scholing. Hierbij ondersteunt Teachable niet alleen de course zelf, maar ook alle randzaken die erbij komen kijken.

In deze review lees je wat Teachable is, hoe Teachable werkt, welke pakketten er zijn en wat die kosten, wat de voordelen van Teachable zijn en wat de nadelen zijn. Aan het einde volgt onze conclusie.

Wat is Teachable?

Teachable is een volledig online platform dat alle functionaliteiten bevat om je eigen online school te bouwen. Het platform werkt eenvoudig en is erg geschikt voor non-techneuten, maar biedt genoeg geavanceerde features om je school, training of cursussen te optimaliseren. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, maak je hierbij gebruik van de volgende features:

 • Online school, geschikt voor losse lessen maar ook voor een compleet curriculum;
 • Ondersteuning voor custom URL’s en domains, diverse (responsive) thema’s en import- en exportfunctionaliteit met alle belangrijke platformen;
 • Ondersteuning voor sales pagina’s, meerdere talen en de marketing van je courses;
 • Bevat diverse handige “learning tools”: gebruik tekst, presentaties, video’s, audio, screencasts quizzes, discussiefora, certificaten en feedback mogelijkheden om je course vorm te geven;
 • Geavanceerde segmentatie mogelijkheden om studenten nog beter te benaderen;
 • Mogelijkheid om promoties, affiliate marketing en geavanceerde beprijzing in te richten;
 • Integratie met diverse populaire betaalmethodes;
 • Integratie met diverse populaire marketing en e-mail automation platformen;
 • Geïntegreerde analytics en dashboarding over je courses, maar ook over je marketing;

Al met al is Teachable een volledig platform om een online-school te bouwen. Niet alleen het lesmateriaal wordt hierin gefaciliteerd, maar ook alle randzaken komen aan bod.

Hoe werkt Teachable?

Teachable is gericht op mensen die iets goed kunnen en dat aan anderen willen leren. Deze mensen hoeven niet per se technische kennis te hebben of te weten hoe ze een les, cursus of course moeten vormgeven. Met eenvoudige drag-and-drop builders en handige pop-ups doorloop je eenvoudig alle stappen die benodigd zijn om je eerste les online te zetten, wat het platform toegankelijk maakt voor iedereen.

Ook de ondersteuning rondom de marketing, sales en administratie van je lessen is erg goed. Teachable helpt je om mooie sales pagina’s te maken, advertenties te creëren of promoties in te richten. Ook hierbij geldt dat het een toegankelijk platform is voor beginners. Binnen tien minuten heb je al een mooie advertentie of landing page staan.

Om te illustreren hoe eenvoudig het platform werkt kun je het onderstaande filmpje bekijken. Hierin wordt uitgelegd Teachable globaal werkt. Ook laat het goed zien dat het programma erg gebruiksvriendelijk is:

Teachable kosten en pakketten

Teachable is verkrijgbaar in diverse pakketten, afhankelijk van de mogelijkheden die je nodig hebt. De volgende drie pakketten zijn beschikbaar:

 • Free:
  • $ 0/maand + $ 1 en 10% per betaalde course fee;
  • Onbeperkt courses, studenten, video bandbreedte, payment processing en hosting;
  • Basic quizzes en discussiefora;
  • Maximaal 1 auteur, maandelijkse pay-out;
 • Basic:
  • $ 39/maand + 5% per betaalde course fee;
  • Custom URL’s, kortingscodes, affiliate- en e-mail marketing
  • Integratie met externe platformen, content dripping;
  • Maximaal 2 auteurs, maandelijkse pay-out;
 • Professional:
  • $ 99/maand + 0-2% per betaalde course fee (afhankelijk van betaalmethode);
  • Certificaten, developer opties, geavanceerde rapportage- en analytics mogelijkheden;
  • Website zonder Teachable branding, live-chat support, quizzes met grading systeem;
  • Maximaal 5 auteurs, directe pay-outs;
 • Business:
  • $ 499/maand;
  • Geavanceerde gebruikersrollen;
  • Bulk import- en exportmogelijkheden;
  • Bulk inschrijvingsmogelijkheden;
  • Maximaal 100 auteurs, directe pay-outs;

Zoals je ziet is er voor iedere online-school een geschikt pakket verkrijgbaar. Weet je niet waar je moet beginnen, dan raden we je aan om voor het “Free” of “Basic” pakket te kiezen. Wanneer je toch meer functionaliteit wilt of nodig hebt, is het heel eenvoudig om te upgraden van het ene naar het andere pakket.

Teachable voordelen

Teachable is een volledig platform dat je helpt om online cursussen en lessen aan te bieden, maar ook met alle randzaken. De manier waarop het platform in elkaar steekt brengt enkele voordelen met zich mee:

 1. Teachable is erg gebruiksvriendelijk. Heb je geen verstand van websites bouwen of van online courses? Dat is geen probleem vanwege de intuïtieve tools waarmee je de courses bouwt.
 2. Je hebt heel veel vrijheid om je lessen in te richten. Ga je voor slides en audio, of kies je toch voor screencasts en video? Het kan allemaal en er is ook een uitstekende ondersteuning voor het uploaden van lesmateriaal in diverse bestandsformaten.
 3. Het platform is erg volledig en ondersteunt ook randzaken als studentadministratie, sales en marketing, adverteren, kortingsacties en nog veel meer.
 4. Er is een uitgebreid resource center met tutorials, webinars, een blog en talloze andere hulpmiddelen. Kortom: alles wat je nodig hebt om een online-school op te richten en te runnen.
 5. De ondersteuning is erg goed. Zeker bij het Professional en Business pakket, al is de ondersteuning bij de goedkopere pakketten ook niet verkeerd.
 6. Er is een gratis versie beschikbaar. Oké, je draagt wel een percentage van je inkomsten af, maar de versie is perfect om te proberen of het platform wat voor je is. Baat het niet dan schaadt het niet!

Teachable nadelen

Het platform steekt erg goed in elkaar dat er nauwelijks nadelen te noemen zijn. Het enige puntje is dat je zelfverantwoordelijk bent voor al je marketing. Sommige online course aanbieders regelen dit voor je. De mogelijkheden hiervoor zijn bij Teachable echter wel eindeloos en ook goed te volgen voor beginners.

Teachable Review conclusie:

Al met al is Teachable een van de beste platformen voor online lesgeven. Het helpt je bij het opstellen van al je cursussen en trainingen, maar ook met alle randzaken. Door de gebruiksvriendelijke werking en geavanceerde features is het platform enerzijds erg geschikt voor beginners, maar bevat het ook genoeg mogelijkheden voor bedrijven en ondernemers die het groter aan willen pakken.

Zoek je een mogelijkheid om vaardigheden aan andere mensen te leren via het internet, maar ben je onbekend met het bouwen van websites, marketing, of heb je überhaupt nooit lesgegeven? Dan is Teachable een uitstekende optie.

Heb je al vaker lesgegeven, of bied je al online cursussen aan en zoek je wat meer mogelijkheden? Ook dan is Teachable erg geschikt.

KLIK HIER & Test Teachable!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aweber review 2018-2019 Nederlands Email software


aweber review nederlands

Welkom in deze Aweber review. Aweber een e-mailmarketingdienst met een uitgebreid gamma aan functies en hulpmiddelen waardoor je als bedrijf sneller gaat groeien. Ook wie geen expert is op marketing vlak kan Aweber gemakkelijk in gebruik nemen. Bovendien biedt Aweber dan ook 30 dagen proeftijd aan, om volledig alle functies uit te testen en geheel vertrouwt te raken met dit pakket.

Kies voor Aweber

Zoals de meeste pakketten biedt ook Aweber een proeftijd van enkel dagen aan. Hier kan je een volledige maand alle functies van deze e-mailmarketingdienst uittesten. Alles? Ja alles. De meeste pakketten zorgen voor een gelimiteerd gebruik tijdens de gratis proefperiode. Aweber zijn sterkte bestaat er dan ook uit dat je tijdens je proefperiode ongelimiteerd kan testen. Alleen zo kan je ook overtuigd worden dat dit pakket zeker ook bij je past.

Door deze functies uit te testen en ongelimiteerd door te gaan in de proefperiode kan je ook meteen nagaan welk betalend pakket er best bij jouw en je bedrijf zal passen. Aweber heeft namelijk verschillende tariefplannen en zo heb je al een duidelijk beeld welk van deze tariefplannen je dan ook hoeft te overwegen.

Naast de e-mailmarketing kan je op Aweber ook gratis webinars organiseren en bijwonen. Een leuke surplus voor die de weg van online marketing wil inslaan.

Heb je schrik voor je ellenlange klantenlijst toe te voegen? Geen paniek, je hoeft ze niet allemaal manueel toe te voegen. Aweber laat het toe om je volledige lijst te importeren. Dit bespaart je veel werk en tijd. Daarbovenop is het ook mogelijk deze dienst te integreren met andere pakketten via API. Bijvoorbeeld voor een WordPress website of Paypal kan dit handig zijn.


Try AWeber free for 30 days! – AWeber Communications

Aweber en e-mailmarketing

Aweber heeft binnen zijn pakket verschillende aanmeldingsformulieren en e-mailsjablonen waar je uit kan kiezen. Zo kan je je e-mailcampagne naar eigen hand opzetten. In het begin lijkt het een beetje zoeken, maar eenmaal je dit pakket goed hebt leren kennen en onder de knie hebt, is deze best gebruiksvriendelijk. Je zal zien, éénmaal je een sjabloon gekozen hebt, dat je deze dan ook nogmaals compleet kan aanpassen naar het kleurschema die het best bij je campagne past.

Het bewerken gaat vrij eenvoudig en Aweber heeft ook een tal van hulpsmiddelen in de editor die je op weg kunnen helpen. Wie nog een logo of afbeelding wilt uploaden kan dit in het sjabloon uploaden. Aweber biedt echter geen extra opslagplaats aan voor andere media of afbeeldingen.

Wil je zien wat je campagne opbrengt of wie het bereikt? Ook dit kan met Aweber. Deze e-mailmarketingdienst heeft ervoor gezorgd dat je je campagnes kan tracken. Dit zorgt ervoor dat je een analyse kan maken van je verzonden campagne en kan bijsturen waar nodig.

Aweber klantendienst en service

Aweber laat zijn klanten niet aan het noodlot toe. Ze staan je te woord en helpen je waar ze maar kunnen. Wie ondersteuning nodig heeft of vragen wilt stellen kan er terecht op verschillende manieren:

 • Een telefonische klantendienst – technische dienst waar je je vraag onmiddellijk kan stellen.
 • Aanvraagformulier op hen website. Vul daar je vraag in en zij komen er zo snel mogelijk op terug.
 • Bericht met veel gestelde vragen. Daarin kan je al even zoeken, want je zal niet alleen zijn met al je vragen. De meest voorkomende zaken hebben ze al even voor je opgelijst met een uitgebreid antwoord.
 • Video’s met handleiding. Ook deze zijn beschikbaar gesteld. Uit deze video’s kan je dan ook al heel wat leren en hoef je niet te wachten op een mail of telefoon.
 • Er worden heel wat webinars gehouden waar je meer info zal krijgen over het pakket. Sluit hier zeker ook maar eens aan.
 • Live chat met een medewerker. Naast de klantendienst – technische dienst per telefoon is er ook een live chat waar je met een van de medewerkers kan chatten. Hij/zij zal je hierbij zo snel mogelijk op weg helpen.
 • Aweber heeft een forum waar gebruikers hun mening en vragen delen. Ook daar kan je terecht indien je vragen hebt. Je zal er al heel wat terugvinden en daarnaast is het ook interessant om van elkaar te leren.

Je zal zien, éénmaal je ingelogd bent, dat er een tal van mogelijkheden zijn om je vragen te beantwoorden en de nodige ondersteuning te verkrijgen. Dit is 1 van de sterktes van Aweber die je zeker moet benutten. Tijdens je gratis proefperiode kan je natuurlijk al één en ander uitzoeken en navragen. Zo start je heel vlot in je abonnement.

Tariefplannen van Aweber

Aweber heeft verschillende tariefplannen en vraagt bij de registratie al 1 dollar. Laat je hierdoor niet afschrikken want hiervoor krijg je ook heel veel terug. In Aweber krijg je namelijk toegang tot echt alle functies terwijl je in een ander pakket maar een gedeelte zal kunnen uittesten. Daarom is de 1 dollar dan ook de moeite waard.

Aweber biedt een 3 pakketten aan – abonnementen die lopen per maand, per kwartaal of per jaar. In deze pakketten kan je kiezen hoeveel contacten je wilt bereiken of hoeveel mails je wenst te versturen. Hoe meer je wilt bereiken, hoe hoger natuurlijk het tarief. Volgende pakketten zijn beschikbaar:

 1. 500 Subsribers voor 19 Dollar/maand
 2. 501-2500 Subscribers voor 29 Dollar/maand
 3. 2500 – 5000 Subscribers voor 49 Dollar/maand

Indien je een abonnement afsluit kunnen wij je nog meegeven dat je beter onmiddellijk een abonnement per kwartaal aangaat. Hier bespaar je nog extra geld uit. Aweber geeft een extra korting op je pakket indien je voor langere tijd aansluit. Neem dit zeker ook mee indien je beslist om een betalend pakket aan te gaan.

Wat je zeker moet onthouden

 • Door een campagne in Aweber te starten, kan je je e-mailmarketing automatiseren
 • Deze campagnes kan je ook analyseren en nagaan waar je moet bijsturen
 • Kies uit meer dan 700 sjablonen om je e-mailcampagne op te maken
 • Je kan Aweber gemakkelijk integreren via API
 • Gemakkelijk al je contactenlijsten importeren
 • Gratis webinars
Try AWeber free for 30 days! – AWeber Communications

Conclusie Aweber review

Aweber is een zeer goede e-mailmarketingdienst voor zowel experts als starters en deze dienst zorgt voor een snelle groei van je bedrijf door zijn vele functies en automatisatie. Een gratis proefperiode waarin je alles ongelimiteerd kan testen zal hier alleen maar van overtuigen om over te gaan naar een betalend abonnement.

 

Kies het juiste tariefplan dat best bij je bedrijf past met ruimte tot verdere groei in je klantenbereik. Kies voor een langere termijn van abonnement om nog meer geld uit te sparen.

Aweber helpt je alles te automatiseren maar ook te personaliseren en analyseren. Bovendien zijn er heel wat ondersteuningshulpmiddelen om je op weg te helpen. Zo gaan starters ook vlot door naar experts op e-mailmarketing.

Klik hier voor een GRATIS Proefversie

 

Clickfunnels review 2018-2019 Nederlands


clickfunnels review Nederlands

Welkom in deze Clickfunnels review. ClickFunnels is een software programma die je helpt om webpagina’s te bouwen zonder dat je er echt veel kennis van moet hebben. Je hoeft dus geen dure codering laten opstellen voor je site alsook geen extra designer kosten uitgeven. Het is heel eenvoudig, sleep de juiste blokken naar de juiste plaats en klaar!

ClickFunnels heeft het perfecte tool om de juiste Funnel voor je op te zetten die je bezoekers zal leiden naar de correcte landingpagina waar men kan overgaan tot verkoop. En wanneer je niet te opdringerig wil zijn en je klanten niet meteen overtuigd kan je hen toch stilaan leiden via nevenpagina’s tot de pagina waar jij ze wilt krijgen.

Daarnaast hebben zij ook een community waar ze regelmatig events organiseren en waar je al je vragen kan stellen. Een community waar je met “collega’s even kunt brainstormen. Dit alleen is al een toffe meerwaarde aan dit pakket!

Wie kiest ClickFunnels?

Indien je niet voldoende kennis hebt, of helemaal geen geduld meer hebt om op je websitebouwer te wachten, is ClickFunnels een goede tool om je op weg te helpen en de juiste Funnels op te op bouwen. Ook wanneer je geen tijd meer wilt stoppen in het beheren van verschillende platforms kan je zeker met deze software een heel stuk van je tijd opvangen.

ClickFunnels is interessant voor iedereen die:

 • Online verkoopt
 • Consulting of coaching aanbied
 • Webinars organiseert
 • E-mailcampagnes opstelt
 • Als je leadings wilt genereren
 • Wanneer je sneller wilt schakelen
 • Als je online cursussen aanbied

Voor iedereen die zich in de lijst hierboven kan aansluiten, is ClickFunnels interessant. 1 klein pijnpunt van deze software is de integratie met Mollie die nog niet mogelijk is. Maar hier zijn dan andere oplossingen voor.

Waarom ClickFunnels?

ClickFunnels software helpt je tijd vrij te maken door het eenvoudig opzetten van je pagina’s. Daarnaast hebben ze ook extra functies die zeer handig kunnen zijn.

Een eerste leuke extra is dat je deze software kan koppelen aan je e-mailmarketing programma. Wanneer je dit doet, zullen alle inschrijvingen van klanten en contacten ook automatisch opgenomen worden in je lijst voor de e-mailcampagne. Tijdbesparing dus en zeer gemakkelijk om je leads te genereren.

Bovendien kan je in ClickFunnels ook je e-mailmarketing opstellen. Je hoeft zelf geen aparte software hiervoor hebben. Binnen dit pakket kan je je mails op de juiste momenten voorzien.

Een derde handige gadget binnenin deze software is de shoppingcart. Deze hoef je niet meer apart te voorzien of na te gaan. Een eigen winkelmand zorgt ervoor dat betalingen rechtstreeks van op je pagina kunnen gebeuren. De verkoop gaat vlot en je leads worden al snel klanten. Met deze shoppingcart kan je zelf ervoor zorgen dat klanten die reeds eerder bestelden een nieuw aanbod verkrijgen en wanneer ze hierop ingaan ze niet alle gegevens opnieuw hoeven in te vullen.

Je hebt geen kennis nodig om gemakkelijk met ClickFunnels je pagina te bouwen. Daarnaast kan je eenvoudig het drag en drop systeem gebruiken om alles te vullen. Sleep alle blokken op de juiste plaats zoals jij het wenst en klaar!

Haal meer uit ClickFunnels

Nog meer functies?

Ja hoor! Wie met verschillende partners samenwerkt kan een commissie instellen indien zij iets voor jou verkopen. Zo biedt ClickFunnels je een kans om nog meer verkoop te halen en samenwerkingen op te starten.

Ook de Hosting kan je bij ClickFunnels zelf laten verlopen. Je kan dit via een subdomein of onder een eigen geregistreerde naam. Daarnaast is deze software ook perfect te integreren binnen een WordPress website. Hiervoor kan je een Plugin installeren. Zo kan je meteen aan de slag.

ClickFunnels prijzen

Deze tool kan je 2 weken lang gratis uittesten en wanneer je overtuigd bent aan een kleine prijs in huis halen. (Of in je bedrijf)

Voor een kleine prijs van  97 dollar in de maand (uitgerekend op ongeveer 84 euro per maand) kan je aan de slag en je eigen Funnels bouwen. Wanneer je kijkt naar alle opties binnen dit pakket is deze prijs niet zo heel duur.

Wens je toch wat goedkoper te zijn? Dan heb je toch wat technische kennis nodig of zal je je geld moeten spenderen aan iemand die de kennis voor je heeft. Maar als je dit omrekent dan kunnen we toch zeggen dat 97 dollar in de maand misschien toch vrij goed meevalt?

ClickFunnels en zijn Amerikaanse karakter

Binnen België en Nederland is ClickFunnels nog niet zo gekend. Maar in Amerika alsook Australië is deze software behoorlijk populair. De brein achter deze leuke en vooral handige tool is Russel Brunson. Gekend in de hele marketing wereld door zijn kleine start in informatieproducten. Nu nog meer gekend door zijn ClickFunnels tool. Een weg naar eigen succes.

Het Amerikaanse karakter is wel binnen CLickFunnels gebleven. We overdrijven graag in de verkoopstrategie en zijn binnen de community overtuigd om miljonair te worden. Misschien iets te ver gegrepen maar een groei van het bedrijf is er wel gegarandeerd.

Conclusie ClickFunnels review

Voor wie geen tijd meer wil verspillen aan het opvolgen van de websitebouwer, designer, verschillende platforms of voor wie veel te weinig technische kennis bevat om het heft in eigen handen te nemen is deze ClickFunnels de perfecte tool om zelf te starten.

Wacht niet langer dat de verkoop van uw product, consulting,… naar je toe komt. Zorg ervoor dat jij naar de verkoop toegaat. ClickFunnels zal je hierbij helpen. Bouw heel gemakkelijk je eigen pagina’s en Funnels en sta niet verder stil bij verloren tijd in verschillende platformen.

Door de koppeling die je kan maken in je e-mailmarketing en door de eigen hosting heb je hier een compleet pakket om meteen aan de slag te gaan. Bovendien heeft deze software een what you see is what you get gehalte. Bouw en sleep, tot je eigen merk!

Wij zijn ervan overtuigd dat deze tool je niet alleen laat bouwen, maar ook laat groeien. Neem contact op met verschillende partners en laat de upselling beginnen. Voor slechts 97 dollar in de maand heb je alles bij de hand om je business echt een boost te geven.

 

Nog niet overtuigd? Neem dan een gratis account voor twee weken. Test deze tool en overtuig jezelf! ClickFunnels is echt de moeite waard, zelf al heb je te weinig technische kennis.

KLIK HIER en TEST CLICKFUNNELS 14 DAGEN GRATIS

 

 

Avast Internet Security review 2018 Nederlands Ervaringen


avast internet security review nederlands

Welkom bij deze Avast Internet Security review! Avast internet security, een antivirus software uit Tsjechië, die bij de basis blijft en enkel antispam en firewall als extra functie toevoegt. Toch is het één van de grootste en populairste internet security programma’s wereldwijd. Samen met Norton en Bitdefender staat hij bovenaan de wenslijst van de meeste computergebruikers en kan hij een goede veiligheid van je netwerk, computer en data garanderen.

Avast internet security pakket

Zoals we hierboven al hebben vermeld biedt dit pakket niet zoveel extra functies en snufjes aan, maar dat hoeft ook niet. Wie bij de basis blijft kan hiervoor meer waar voor zijn geld krijgen. Geen vastlopende software, vermoeiende zoektocht naar functies of overbodige errors.

Avast heeft een goede zelfstandige antivirus software en is hierbij één van de betere op de wereldmarkt. Hij staat samen met Norton en Bitdefender op kop wanneer het gaat over een goede screening en beveiliging. Daarnaast is hij toch een stuk betaalbaarder daar hij naast de basisbehoeftes niet zoveel extra aanbiedt.

avast internet security review 2018

Avast internet security virusscanner

Naast de basisbehoeftes heeft Avast ook een firewall en antispam tool. Dit zorgt ervoor dat Avast een compleet software programma is voor het huisgebruik. Met de firewall zal uw volledig thuisnetwerk beveiligd zijn. U hoeft hiervoor geen aparte firewall of antispam meer te bestellen en te installeren. Dit krijgt u mee in het complete Avast internet security pakket.

Wie nog veiliger wil surfen kan gebruik maken van een eigen en veilig webbrowser van Avast. Wij zijn nogal gehecht aan onze standaard browsers maar voor de kids kan dit een extra veiligheid bieden. Laat ze gerust surfen. Iedere pagina wordt gescreend.

Avast internet security: Sandbox

Wat nog een goed extra kan zijn is de Sandbox van Avast internet security. In de Sandbox kan je je downloads van allerlei software eerst even testen vooraleer je deze effectief aanbrengt op je computer. Zo houdt je terug alle virussen op afstand en kan testen van een nieuw programma weinig schade aan uw computer aanrichten. Het is daarnaast ook handig om even te testen of dit programma wel juist hetgeen is dat je nodig hebt? Geen verloren installatie meer.

Nog meer handige weetjes? Natuurlijk! Avast screent nu ook op phising. Hij zorgt ervoor dat je niet bedrogen wordt door valse bankinrichtingen of bank accounts. Weg met internet bedrog en welkom veilig aankopen. Avast internet security zorgt niet alleen voor een goede screening maar dus ook voor je veiligheid! Dit zowel online als offline.

Avast internet security: passwords

Voor wie zijn paswoorden wel eens vergeet of heel veel login en gegevens moet bewaren, kan dit beter niet doen op zijn harddisk of computer. Daarom heeft Avast een soort ‘ geheime kluis’ aangemaakt waar je alles veilig kan bewaren. Hiervoor hoef je enkel 1 paswoord te onthouden om zelf al je paswoorden te kunnen oproepen, de rest doet Avast passwords voor u. Deze functie is veilig en helpt je bij het onthouden van al die verschillende paswoorden en logins. Heb je andere data die moet beschermd worden? Gegevens of data die beter niet openlijk te vinden zijn op uw computer? Dan kan je deze ook in deze ‘kluis’ veilig bewaren. Door deze data in de ‘kluis’ te verbergen, krijg je nog een extra veiligheid. U als beheerder bent dan ook de enige die deze kluis kan openen met het 1 belangrijke paswoord.

avast internet security review nederland

Updates

Ieder softwarepakket heeft ook zijn updates nodig. Ook hier hoef je weinig voor te doen. Je hoeft er al zeker niet aan te denken. De updates van dit programma gebeuren automatisch en u zal steeds de nieuwste en betere versie hebben van Avast.

Avast garandeert dat je anti virus steeds up to date zal zijn. Zo heb je nooit een verouderde software en blijft je computer helemaal mee.

Snelheid

We weten allemaal wanneer een antivirus scanner actief is op je computer, de opstart wel eens vertragend kan werken. Ook hier zal je computer iets trager zijn dan normaal maar toch kunnen we beamen dat dit vrij goed meevalt. In tegenstelling tot vele andere antivirus programma’s, gaat dit toch in enkele seconden over. Bovendien, als je je computer éénmaal hebt opgestart ben je goed voor de rest van de dag toch? Niemand die zijn computer 10 maal herstart per dag.

Wanneer de scanner loopt merken we niet zoveel vertraging op. Dat kan ook een meerwaarde zijn van dit programma. Meestal loopt alles vast of vertraagd wanneer een softwareprogramma de volledige screening doet. Hier merk je iets vertraging op maar ook dat is werkbaar en niet zoveel als de meeste zouden denken.

Daarnaast kan je gemakkelijk de screening instellen op een gewenst uur en dag. Neem daarbij een tijdzone waar je niet aan het werk bent, zo vermijd je alle frustraties indien je toch iets van vertraging zou opmerken. Deze instellingen zijn heel gemakkelijk te doen en kan je ten allen tijde aanpassen.

Conclusie Avast internet security review

Avast internet security is een van de meest complete antivirus software op de markt. Hij biedt een zeer goede screening aan, geeft je de mogelijkheid je programma eerst te testen in een testomgeving, scant ook je mails en bewaart zowel je paswoorden op een veilige manier. Daarnaast heb je ook een firewall voor een veilig thuisnetwerk en een antispam om je te behoeden van alle spam die binnenstroomt.

Wie nog niet overtuigd is moet even overwegen wat voor extra veiligheid deze software aanbiedt. Wanneer je online aankopen doet of wanneer uw bankgegevens gevraagd worden zal hij ook voor u screenen naar de echtheid van deze accounts. Avast internet security moet je dus niet enkel nemen voor zijn gerichtheid en betrouwbaarheid maar ook voor zijn veiligheid.

Avast internet security is een betaalbare antivirus softwarepakket in vergelijking met vele grote namen zoals Bitdefender en Norton en wanneer je deze per 3 jaar aanschaft, krijg je er nog een betere prijs voor.

KORTING Avast Internet Security

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Getresponse review 2018-2019 Een Must Have tool voor de marketeers!


getresponse review

Getresponse review

Welkom in deze Getresponse review! Getresponse heeft ongeveer 350.000 tevreden klanten en deze lijst zal nog heel wat aangroeien. Dat is de mening die ook wij dragen, na het uittesten van deze online marketing tool voor ondernemingen.

Getresponse zorgt voor de bloei van je bedrijf

Getresponse is een compleet platform waar je alles kan terugvinden wat je nodig hebt voor de online marketing van je bedrijf . Een software pakket die niet alleen handig is maar ook je omzet doet stijgen door het maximale te halen uit je email marketing.

Doordat het pakket zeer gebruiksvriendelijk is kan je in een minimum van tijd, onmiddellijk aan de slag om heel wat campagnes op te zetten. Weg met alle soorten pakketten uit te pluizen en meteen aan slag met alle effectieve functies!

Ontdek hieronder de mogelijkheden van Getresponse.

Het complete platform en zijn functies

Om je een idee te geven wat je allemaal met dit pakket kan doen, lijsten we hieronder even al zijn functies op.

 • Nieuwsbrieven en berichten
  Hier kan je al je nieuwsbrieven en berichten opstellen die jij wenst uit te sturen naar je klantenlijst. Heb je geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Geen probleem! Getresponse heeft meerdere lay-outs en templates voor je klaarstaan. Hiermee kan je onmiddellijk aan de slag.
 • Autoresponder
  Deze functie geeft je de mogelijkheid om je emailmarketing te automatiseren en in cyclussen te brengen. Deze kan je geheel zelf beslissen, opstellen of aanpassen. Gedaan met reminders plaatsen!
 • Klanten en contactlijsten
  Verzamel al je klanten en contacten op 1 plaats of splits ze op in meerdere lijsten. Met deze tool kan je gemakkelijk je klanten indelen volgens eigen wensen en interpretaties.  Heb je een ellenlange lijst? Geen nood, je kan heel gemakkelijk je gehele klantenlijst importeren en achteraf ook klanten handmatig toevoegen.
 • Landingpagina’s
  Getresponse wil je volledig ondersteunen. Daarom hebben ze naast email templates ook landingpagina’s voor je voorbereid. Ze hebben enkele lay-outs voor je klaarstaan of je kiest voor je eigen ontwerp.
 • Enquêtes
  Wil je naast je email campagne ook een enquête uitvoeren? Dit kan nu heel eenvoudig vanuit Getresponse. Deze tool is zeer handig om de mening van jouw klanten na te vragen.
 • Webinars
  Het nieuwe systeem om je klanten te woord te staan of online opleidingen te geven. Vanuit Getresponse heb je degelijkheid om online webinars te organiseren. Geen tijdverlies of extra geld meer nodig om je webinar te klaar te zetten en te organiseren. Bovendien kan het niet beter geïntegreerd zijn, nodig je contacten in je klantenlijst uit, via een bericht of emailcampagne.
 • Analytics
  Getresponse zal alle marketing voor je analyseren en je kan deze tool ook kopppelen met je Google analytics. Zo blijf je steeds op de hoogte van mogelijke klanten en lezers en hun gedrag. Met deze analyse kan je je kansen op verkoop en omzet verhogen zonder een extern bureau hiervoor in te schakelen.

getresponse review

Prijzen en uitbreidingen

Getresponse heeft verschillende abonnementen waaruit u kan kiezen. Het wordt aangeraden om met een kleiner abonnement te starten en zo verder uit te breiden indien dit voor uw bedrijf nodig is.

Naast de standaard Getresponse kan je natuurlijk ook de Premium aankopen. Hierbij heb je het voordeel dat je A/B splittesten kan uitvoeren die je een beeld kunnen geven hoe je je marketingstrategie en templates beter kan converteren.

Naast de vaste prijzen en pakketten kan je ook een enterprise aanvragen. Hier zal Getresponse nagaan wat jij als bedrijf nodig hebt en zo een pakket op maat aanbieden. Prijs en kwaliteit staan altijd op de eerste rij, maar wat je niet nodig hebt, hoef je je ook niet op te abonneren.

Gratis test account Getresponse

Hoewel dit complete platform zijn concurrentie ver voor is, alles compleet automatiseerbaar is en gepersonaliseerd kan worden, zijn wij eigen als mens dat we twijfelen tussen de verschillende softwarepakketten en ook liever nog wat de kat uit de boom kijken.

Daarom kan je bij Getresponse een gratis test account aanmaken. Dit account is 1 maand geldig en verbind je helemaal tot niks. Beslis je dus na 1 maand dat je deze tool toch niet wilt, even goede vrienden.

Maar geef toe, 1 maand testen is al een zeer mooi voordeel. Zo kan je even “proeven” van alle mogelijkheden en snel overtuigd worden van de gebruiksvriendelijkheid in dit platform. Wij vermoeden wel dat jij dit softwarepakket na 1 maand ook zal verlengen.

Alle Getresponse voordelen op een rij

Nog niet overtuigd? Of beginnen de twijfels op te schuiven? Hier nog even alle voordelen op een rij:

 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Makkelijk beheerbaar
 • Kwalitatief
 • Razendsnel
 • Automatisatie
 • Eenvoudig te personaliseren
 • Klanten en lezers analyseren
 • Goede prijs / kwaliteit
 • Gratis testaccount
 • WINSTgevende campagnes

Zijn er ook nadelen?

Iedere tool heeft zijn voor- en nadelen. Maar we moeten eerlijk zijn dat Getresponse toch dicht bij geen nadelen komt. Wat er dan toch eventueel anders zou kunnen, lees je hieronder:

 • Landingpagina’s kan je (nog) niet testen in je maandaccount. Alle andere formules uiteraard wel, waardoor je de lay-out en vormgeving wel kan vergelijken. Ook hier is alles even gemakkelijk op te stellen en te personaliseren.
 • Getresponse is op dit moment enkel in het Engels verkrijgbaar. Deze tool en dus het gebruik is voorlopig enkel in het Engels. Dit zal naar de toekomst wel kunnen veranderen. Maar door zijn gebruiksvriendelijkheid vormt de Engelse taalbarrière eigenlijk geen probleem en kan je toch heel snel op dit software pakket inwerken.

Bekijk hieronder waarom Leslie Samuel verandert is naar Getresponse …

Samenvatting

We weten het allemaal: Tijd kost geld. En deze verlies je niet met Getresponse. Dit softwarepakket is zeer duidelijk, gebruiksvriendelijk en daarbovenop is het razendsnel.

Twijfel niet over dit softwarepakket want Getresponse is zeker zijn concurrentie voor. Bovendien kan je alles personaliseren, automatiseren en analyseren.

Klinkt dit als Win Win? Dat is het ook! Deze tool zorgt alleen maar voor de groei van je bedrijf en alle winstgevende campagnes.

Conclusie Getresponse review

Wij starten onze getresponse review met deze quote: Getresponse heeft ongeveer 350.000 tevreden klanten en deze lijst zal nog heel wat aangroeien.

Na deze review is het echt wel duidelijk. Wie wil dit softwarepakket nu niet? Wij hebben het getest en goed gevonden. Nu hoeft enkel u nog de klik te maken…

Getresponse helpt je verkopen, steeds opnieuw.

Getresponse Review
 • Gebruiksgemak
 • Support & ondersteuning
 • Prijs
 • Mogelijkheden
4.8

Klik hier en test Getresponse 1 maand GRATIS

 

 

 

 

 

Bitdefender Internet Security 2019 review


Bitdefender Internet Explorer 2019 review

Bitdefender Internet Security 2019 Review

Welkom bij onze Bitdefender Internet Security 2019 review 😉 Hoe veilig is je internet? Word je niet gehackt en kijkt er niemand ongevraagd mee? En zijn je kinderen wel veilig online? Er is genoeg kwaadaardige software die het op je computer of laptop gemunt heeft dus is het zeker aan te raden deze te beveiligen met een antivirusscanner. Bitdefender biedt met Internet Security bescherming tegen dreigingen op het internet. Jaar na jaar is deze antivirussoftware bekroond. Reden voor ons om eens te kijken naar alle pro’s en contra’s van de nieuwe 2019-versie.

Wie is Bitdefender?

Met een wereldwijde beveiligingsinfrastructuur die een half miljard gebruikers beschermt, visionaire oplossingen en een overvloed aan awards en prijzen, is Bitdefender al sinds 2001 een grote speler in security software. In meer dan 150 landen werkt Bitdefender samen met overheidsinstanties, multinationals, KMO’s en privépersonen. Door een diepgaande kennis en expertise in beveiliging en een ongekende drive om constant te anticiperen en te innoveren, probeert Bitdefender de beste en betrouwbare provider van cyberbeveiliging ter wereld te zijn.

Enkele kenmerken op een rijtje:

 • Complete en intelligente databescherming
 • Meerlaagse bescherming tegen ransomware
 • Beveiligde navigatie en anti-phising
 • Beveiligde online aankopen
 • Veiligheidscontrole van Wi-Fi-netwerken
 • Wachtwoordbeheerder
 • Anti-intrusiefirewall
 • Bescherming van de webcam

De beveiligingssuite van Bitdefender Internet Security 2019 biedt een geavanceerde bescherming tegen dreigingen op het internet, zonder dat je computer hierdoor vertraagt. De technologie voor gedragsopsporing, Advanced Threat Defense, beschermt proactief tegen alle dreigingen, zelfs ongekende. Je persoonlijke bestanden zijn veilig, dankzij een bescherming tegen ransomware op meerdere niveaus. Bitdefender Internet Security 2019 beveiligt ook de toegang tot je webcam, de navigatie op je internetprovider, alle online transacties en elke andere indringer met zijn geïntegreerde firewall. Bovendien biedt het ouders en hun kinderen een goede bescherming tegen ongepaste inhoud op het internet.

 

Bitdefender ervaringen

Eenvoudig in gebruik

Bitdefender Internet Security 2019 is zeer eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. Zo beschermt de Autopilotmodus van Bitdefender je computer automatisch en in alle stilte, zonder dat je daarbij zelf parameters moet instellen. Je kan ongestoord en veilig gebruik maken van het internet terwijl je computer of laptop de nodige bescherming krijgt.

Van ransomware tot spyware, en alles daartussen

Bitdefender Internet Security 2019 verwijdert alle vormen van online bedreigingen zoals virussen, wormen, Trojaanse paarden, zero day exploits, rootkits en spyware. De software houdt toezicht op alle toepassingen en processen aan de hand van technologieën voor gedragsanalyse. Wanneer er iets verdachts gebeurt, reageert Bitdefender onmiddellijk om de dreiging te blokkeren.

Ransomware kan je ook wel betitelen als de moderne gijzeling van je privacy. Het zijn schadelijke codes die de toegang tot je computer of documenten blokkeren en ‘losgeld’ vragen om ze te kunnen recupereren. Bitdefender Internet Security 2019 verhindert deze blokkering en het versleutelen van foto’s, video’s, muziek en bestanden. Bovendien verwijdert het de ransomware codes van je computer of laptop.

Bescherming voor het hele gezin

Wens je extra online veiligheid voor kinderen? Dan biedt Bitdefender Internet Security 2019 samen met Bitdefender Central de oplossing. Zo kun je als ouder zelf beslissen hoeveel schermtijd elk kind te zien krijgt, volg je alle activiteiten op Windows, macOs, Android en iOS mee, wordt er geen ongepaste inhoud weergegeven en weet je dankzij GPS tracking altijd waar je kinderen zich bevinden wanneer ze een mobiel apparaat gebruiken. Bovendien blokkeert Bitdefender elke poging tot spioneren via je camera. Al deze functionaliteiten tezamen maakt Bitdefender Internet Security 2019 tot een van de meest complete softwarepakketten op gebied van internetveiligheid. Als ouder kun je hierdoor onbezorgd je kinderen laten surfen op het internet. Bitdefender blokkeert

Veilig online shoppen en bankieren

Bitdefender detecteert en blokkeert schadelijke websites die persoonlijke gegevens proberen te stelen, zoals logins, wachtwoorden of creditcardgegevens. Daarnaast kan je dankzij Bitdefender Internet Security 2019 ongestoord en veilig online je bankzaken regelen en online aankopen doen: via Bitdefender Safepay™, een unieke, specifieke, beveiligde navigator, worden bankkaarten automatisch beveiligd en je (bank)accounts beschermd tegen fraude. Enige nadeel hierbij is dat het online betalen soms wat langer duurt aangezien alles steeds geverifieerd moet worden.

Wi-Fi bescherming

Tegenwoordig vind je overal wel een (gratis) Wi-Fi netwerk waar je gemakkelijk en snel op kan inloggen. Vaak zijn deze netwerken echter onbeveiligd, wat veel schade kan toebrengen aan je laptop. Het is daarom raadzaam om je laptop hiervoor extra bescherming te bieden. Bitdefender Internet Security 2019 controleert en beveiligt alle verbindingen naar en van Wi-Fi netwerken om in alle veiligheid online transacties uit te voeren, e-mails te raadplegen of op het internet te surfen.

Wachtwoordbeheerder

Bitdefender Internet Security geeft snel toegang tot al je wachtwoorden, creditcardnummers en andere gevoelige informatie in een beveiligde, betrouwbare en makkelijk toegankelijke portefeuille. Hierdoor kan je ook eenvoudig online formulieren automatisch laten invullen en veilige wachtwoorden genereren.

Anti-intrusiefirewall & Network Threat Prevention

De firewall van Bitdefender houdt permanent toezicht op de internetverbindingen om indringen te blokkeren en ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te verhinderen. Wanneer er een dreiging is van buitenaf, worden deze door Network Threat Prevention opgespoord en geblokkeerd, nog voor ze beginnen.

Bitdefender Internet Explorer 2019 review

 

Antispam

Niets zo vervelend als een virus binnenkrijgen via Spam. Bitdefender Internet Security 2019 verhindert dat deze ongewenste of schadelijke e-mailberichten je mailbox bereiken. De antispamtechnologieën van Bitdefender zijn in de cloud gebaseerd voor een optimale detectie.

Koop bij bol.com

Voordelen

Bitdefender Internet Security 2019 kent heel wat pluspunten, we zetten de belangrijkste even voor je op een rijtje:

 • Meerlaagse bescherming tegen ransomware en spyware
 • Aanvallen worden door Network Threat Prevention geblokkeerd, nog voor ze beginnen
 • Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen
 • Scherp geprijsd: vanaf €39,99 per jaar (3 apparaten)
 • Uitgebreide (Nederlandstalige) ondersteuning

Nadelen

 Hier lijkt Bitdefender Internet Security 2019 het ons wel lastig te maken. Naar onze mening heeft deze antivirusscanner immers maar weinig tekortkomingen. Moeten we ze toch benoemen, dan zijn dit de nadelen:

 • Het online betalen met Bitdefender Safepay™ lijkt het systeem soms te vertragen.
 • De groene vinkjes zijn zeer herkenbaar en roepen zeker het gevoel op van veilig te zijn, op beeldscherm zijn het echter soms visuele doorntjes in het oog…

Minimale systeemvereisten

Besturingssysteem:
Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10

Technische eisen:
CPU: Dual Core 1,6 GHz processor
Geheugen (RAM): 1 GB
Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2 GB vrije ruimte

Softwarevereisten:
Internet Explorer versie 10 of hoger
Microsoft Edge 40 of hoger
Mozilla Firefox 51 of hoger
Google Chrome 34 of hoger
Microsoft Outlook 2007/2010/2013/2016
Mozilla Thunderbird 14 en hoger

Conclusie Bitdefender Internet Security 2019 review

Al jarenlang vertrouwen miljoenen computergebruikers wereldwijd al op de bekroonde software- en internetbeveiligingssystemen van Bitdefender. En dat is niet voor niets, ook met de Bitdefender Internet Security 2019 lijkt het Roemeense bedrijf weer een antivirussoftware te hebben neergezet waar je U tegen zegt. Gemakkelijk te installeren, eenvoudig in gebruik, goed presterend en tegemoetkomend aan de hedendaagse eisen van de internetgebruiker. Tel daarbij de redelijke prijs op, en je hebt een winnaar: Bitdefender Internet Security 2019.

Koop hieronder Bitdfender Internet Security 2019! Stay safe 😉

 

Koop Bitdefender Internet Security bij BOL.COM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norton Security Standaard Antivirus review


Norton Security Standaard Antivirus review

Norton Security Standaard Antivirus Review

Ok welkom in de Norton Security Standaard antivirus review 😉 Eén van de bekendste namen als het op antivirus aankomt? Dat moet ongetwijfeld Norton zijn. Deze speler is al jaren op de markt en heeft een uitstekende reputatie. Vaak wordt deze software standaard op de PC gezet, maar je kan het pakket natuurlijk ook afzonderlijk aanschaffen. De goedkoopste versie blijkt in de loop der jaren een stevige vooruitgang te hebben geboekt en zorgt voor een degelijke en goedkope bescherming.

Enkele kenmerken:

 • Zeer degelijke bescherming, top van de markt
 • Trage systeemscan
 • Weinig extra opties

Handig te gebruiken 

Deze basisversie van Norton is makkelijk in gebruik en beschikt over een simpele user interface. Zelfs een beginneling is er dus snel mee weg. Als de antivirus werkt dan zijn alle knopjes groen en moeilijker dan dat is het eigenlijk niet. Je beheert je antivirus dus eigenlijk door naar de icoontjes te kijken en dat is voor iedereen haalbaar. Wil je meer opties instellen dan kan dat, maar dan wordt het al snel wat technischer. Proactief komt er al eens een pop-up om aan te geven dat je beschermt bent of dat er een virus onschadelijk is gemaakt, nadat het je heeft doen schrikken is dit ook een hele geruststelling.

Norton Security Standaard Antivirus review

Een antivirus met heel wat mogelijkheden 

Uiteraard zijn de standaard antivirus en malware scans aanwezig, maar het pakket gaat veel verder. Je krijgt een volledige historiek van alle mogelijke scans en bedreigingen. Niet dat je dit vaak gaat nodig hebben, maar als het nodig is … Verder kan je ook nog een handige password manager downloaden van de site en is er een browser extension voor alle populaire browsers. De pop-up en bars kunnen al snel irritant worden, het is dus nog maar de vraag of je het veel gaat gebruiken.

Oerdegelijk maar vrij traag

Is Norton Security Standaard een topproduct? Dat kan je eigenlijk wel stellen. Zeker op het vlak van antivirus scoort dit pakket gezien de prijs, buitengewoon goed. Ook op het vlak van malware detectie moet dit pakket niet onderdoen voor heel wat andere concurrenten. Zijn er dan geen nadelen aan het pakket verbonden. Jawel, het is vrij traag. Heel wat collega’s scannen een heel stuk sneller dan dit pakket. Zonde, maar geen ramp gezien de goede werking van de antivirus.

Duurdere pakketten

Zoals eerder aangegeven is Norton Security Standaard het goedkoopste pakket. Het grootste verschil zit hem in het aantal devices die beschermd worden. Bij deze versie is dat maar één device en Norton werkt enkel met Windows. Qua performantie zit er amper verschil tussen de versies en dus kan je eigenlijk net zo goed voor het goedkoopste pakket gaan. Qua extra features scoort het pakket dan weer ondermaats in vergelijking met veel concurrenten. Het is vruchteloos zoeken achter een webcam protector, file shredder, file-encryption software en een local network scanner.

Goede helpdesk met garantie

Bij Norton kan je terugvallen op een uitstekende helpdesk. Meer nog ze bieden een 100% garantie. Concreet wil dit zeggen dat je wanneer de nood er is, je wordt bijgestaan door een Norton expert. Moest dat niet lukken, dan krijg je je geld terug. Of ze deze bewering echt hard maken is nog maar de vraag, want vaak heb je deze helpdesk niet nodig. In tegenstelling tot bij heel wat collega’s is deze helpdesk ook telefonisch bereikbaar.

Norton Security Standaard Antivirus review

De pluspunten

Norton Security Standaard heeft heel wat pluspunten, we zetten ze even op een rijtje:

 • De malware en antivirus bescherming is van uitstekende kwaliteit
 • Er is backup software aan boord en ook de password manager is een hele leuke tool
 • Eens in werking vergt deze antivirus niet veel resources van je systeem

De minpunten 

Geen pro’s zonder contra’s natuurlijk. Hierbij de door ons gedetecteerde minpunten:

 • Het aantal extra features zijn vrij beperkt
 • Een volledige systeemscan is behoorlijk traag

Norton Security beschermt pc’s, Macs, Androids, iPads en iPhones. Norton AntiVirus Basic beschermt één pc.

Windows-besturingssystemen

 • Microsoft Windows 10 (alle versies), behalve Windows 10 S. Edge-browser wordt niet ondersteund.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8.
 • Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger.
 • Microsoft Windows Vista (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows Vista. ID Safe-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows Vista.
 • Microsoft Windows XP (32-bits) Home/Professional met Service Pack 3 (SP 3) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows XP. ID Safe-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows XP.

Mac-besturingssystemen

 • Huidige en vorige twee versies van Mac OS.
 • Functies van Norton Family en Norton Family Premier worden niet ondersteund.

Android-besturingssystemen

 • Android 4.0.3 of hoger. Google Play-app moet geïnstalleerd zijn.
 • Voor de Android-app van Norton Family Premier is Android 4 of hoger vereist.

Automatisch scannen van apps op Google Play is mogelijk op Android 4.0 of hoger, met uitzondering van Samsung-apparaten. Samsung-apparaten met Android 4.2 of hoger worden wel ondersteund. Voor eerdere versies van Android moet de functie ‘Delen’ van Google Play worden gebruikt om apps op Google Play te scannen.

iOS-besturingssystemen

 • iOS 8 of hoger.
 • iOS omvat alleen de functies Back-up van contactpersonen en Op afstand vinden.
 • Voor de app voor ouderlijk toezicht van Norton Family Premier is iOS 9 of hoger vereist.

Conclusie Norton Security standaard antivirus review 2018

Ben je op zoek naar een betaalbaar en zeer goed antivirus en malware pakket, dan is Norton Security standaard zeker en vast een goede optie. Bovendien legt dit pakket eens werkend amper beslag op de resources van je computer. Wil je je computer beschermen tegen aanvallen dan voldoet de software perfect.

Het enige minpunt is het gebrek aan extra features, die bij heel wat concurrenten wel aanwezig zijn. Stel jezelf dus de vraag of je nog heel wat bijkomende opties wenst of simpelweg een goed werkende antivirus.

Meer dan de standaardversie heb je niet nodig, want deze biedt quasi dezelfde bescherming als de duurdere varianten. Let ook goed op, want geregeld zijn er speciale aanbiedingen, waardoor het nog een stuk voordeliger wordt.

Wij raden Norton Security Standaard dus zeker aan. Klik hieronder op de knop om deze aan te kopen op Bol.com en geniet van een korting 😉

 

Norton Security Standaard Antivirus kopen bij BOL.COM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bullguard Internet Security review 2018 Nederlands


bullguard internet security 2018 review

Bullguard Internet Security 2018 Review

Op zoek naar veiligheid op het wereldwijde web, maar wil je daar geen fortuin voor betalen? Dan is Bullguard Internet Security 2018 het overwegen waard. In deze Bullguard Internet Security 2018 review overlopen we met jullie de mogelijkheden. Voor een geringe prijs krijg je hier heel veel antivirus, met best wel wat bijkomende opties. Sinds 2002 timmert het Deense Bullguard aan de weg en met goede resultaten, dat blijkt uit ook de prestaties die dit pakket neerzet.

Wie is Bullguard?

Het Deense Bullguard is al sinds 2002 in de sector aan de slag. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een belangrijke challenger van de grotere antivirussoftware fabrikanten. Ze genieten een uitstekende reputatie.

Enkele kenmerken:

 • Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snel
 • Ordent je harde schijf en zorgt ervoor dat deze in topvorm blijft
 • Bruikbaar op meerdere devices
 • Ook geschikt voor gamers

Snelle bescherming 

Met Bullguard Internet Security 2018 ben je snel vertrokken. Deze antivirus installeren is een fluitje van een cent en helemaal niet complex. Het is wel nodig om een account aan te maken om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken. Bij het installeren worden de nieuwste updates binnengehaald en vervolgens wordt er een virusscan uitgevoerd. Zo ben je onmiddellijk zeker van de beste bescherming en wordt het systeem onmiddellijk geoptimaliseerd. Dit duurt wel even, dus je kan misschien best wat anders gaan doen.

 

Bullguard Internet Security review 2018

Weinig features, goed resultaat 

In vergelijking met heel wat andere virussoftware zijn er slechts een beperkt aantal features beschikbaar. De features die er zijn: Safe browsing, Antiphishing protection en Malware blocker doen echter perfect hun ding.

Safe browsing zorgt ervoor dat frauduleuze websites geen kans krijgen en geeft onmiddellijk een waarschuwing als er gevaar dreigt. Ook de malware blocking werkt uitstekend, meer nog dit onderdeel klopt heel wat van de collega’s, net zoals de antimalware trouwens. De rest van de features zijn net iets minder performant, maar dat is slechts een kleine bemerking. Dan denken we aan de parental control, de firewall en de backup. Vast staat dat virussens, malware en spyware weinig kans maken als je deze antivirus geïnstalleerd heb en uiteindelijk draait het daar om.

Bullguard Internet Security 2018 beschikt over een makkelijk menu, waardoor je snel kan werken. Je hoeft maar één dialoogvenster te openen om alle acties uit te voeren.

Opslaan in de cloud

Je bestanden die houd je veilig bij in de cloud. Bullguard Internet Security 2018 werkt perfect samen met Dropbox, Google Drive en OneDrive. Natuurlijk kan je ook nog lokaal je bestanden opslaan. Verder mag je ook rekenen op een standalone firewall, parental control en heel wat tools om je computer schoon en snel te houden. De tune-up module geeft je computer een boost. Dit is natuurlijk niet de reden waarom je een antivirus koopt, maar het is wel een leuk extraatje. Bovendien behoort deze tot de betere op de markt.

Degelijke resultaten 

De resultaten van het pakket vallen degelijk te noemen. De malware wordt vakkundig geblokt, maar toch komen er ook heel wat valse meldingen door, wat storend kan werken. Ook de snelheid van je computer heeft al eens last van de antivirus. De meningen van de testlabs over de werking van deze software zijn wisselend. Terwijl ze door de ene de hemel in worden geprezen, voldoet het voor de andere amper. Wat wel vaststaat is dat je kan rekenen op een goede ondersteuning door de helpdesk. Die is 27/24 en 7/7 beschikbaar.

De pluspunten

Bullguard Internet Security 2018 heeft heel wat pluspunten, we zetten ze even op een rijtje:

 • De software vertraagt je computer amper
 • Ook je social media worden beschermd
 • Een deugdelijke spamfilter en 5 GB online backup
 • Automatische updates die ervoor zorgen dat je systeem altijd goed beschermd is.
 • Makkelijk in gebruik

Koop bij bol.com

Bullguard Internet Security review 2018

De minpunten 

Geen pro’s zonder contra’s natuurlijk. Hierbij de door ons gedetecteerde minpunten:

  • De eerste scan neemt heel veel tijd in beslag.
 • De antiphishing had een stuk beter gekund
 • Beperkt aantal features

Besturingssysteem:

 • Windows 10
 • Windows 8, 8.1
 • Windows 7
 • Mac OS X 10.11 of recenter

Hardware:

 • CPU 1.6GHz of meer
 • Geheugen 1 GB of meer
 • Schijfruimte 850 mb of meer 

Conclusie Bullguard Internet Security review 2018

Zo, wat is de conclusie van deze Bullguard Internet Security review 2018? Haal je het Bullguard Internet Security 2018 pakket in huis, dan geniet je van heel wat antivirus tegen een hele schappelijke prijs. Deze antivirus beschermt je computer vakkundig voor ongeveer € 58 per jaar. Deze antivirus beschermt niet enkel je computer, maar houdt deze ook in topvorm. De software valt makkelijk te installeren en is niet al te complex in gebruik, dus ook beginners kunnen er vlot mee overweg. Een groot voordeel is dat alles in een intuïtief menu is gegoten, waardoor je makkelijk je weg vindt in het pakket. Het pakket mag dan misschien minder snufjes bevatten dan de oplossingen van sommige collega’s, de opties die er zijn doen goed hun werk. Houd je bovendien je ogen goed open, dan kan je deze antivirus geregeld met een stevige korting aanschaffen. Soms is de software wel tot de helft goedkoper verkrijgbaar, waardoor het nog interessanter wordt. Een aanrader dus voor iedereen die een degelijke bescherming wenst tegen een faire prijs.

Raden wij Bullguard Internet Security 2018 aan? JA Klik hieronder op de knop om deze aan te kopen op Bol.com en geniet van een korting 😉

 

Koop Bullguard Internet Security bij BOL.COM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bullguard Antivirus review 2018 Nederlands


Bullguard Antivirus review 2018

Bullguard Antivirus Review 2018

Op zoek naar een antivirus die al heel wat jaren meegaat en doeltreffend werkt? Bullguard Antivirus 2018 werkt niet alleen goed, de software valt ook makkelijk te gebruiken. Bovendien valt het prijskaartje heel goed mee, wat ongetwijfeld voor heel wat mensen een stevig argument is. Wil dat zeggen dat het een pakket zonder minpunten is? Nee, dat niet, maar prijs-kwaliteit scoort het een ruime voldoende in vergelijking met heel wat concurrenten.

Enkele kenmerken:

 • Zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding
 • Makkelijk te gebruiken, ideaal voor beginners
 • Zorgt voor een degelijke bescherming
 • Een volledig systeemscan neemt heel wat tijd in beslag

Ideale virusscan voor beginners 

Ben je op zoek naar een goed werkende antivirus en wil je er snel mee overweg kunnen, dan valt Bullguard Antivirus 2018 zeker en vast te overwegen. Dit pakket bewijst al enkele jaren zijn waarde en wordt elk jaar beter en beter, dit zonder dat het pakket duurder wordt. De nieuwe antimalware zorgt voor een 3-voudige bescherming en ook je data back-uppen kan snel en makkelijk. Met de kwetsbaarhedenscanner houd je je achterpoortjes gesloten en krijgen hackers geen kans. Ook voor gamers biedt Bullguard Antivirus 2018 verbeterde mogelijkheden. Zo kan je bliksemsnel gamen zonder dat je je beveiliging dient uit te schakelen.

Als je de aanbiedingen in de gaten houdt, dan kan je dit pakket tegen heel scherpe voorwaarden aanschaffen. Geregeld pakt Bullguard uit met spectaculaire kortingsacties waar je kan van profiteren.

Puike prestaties, werking kan sneller

bullguard 2018 review

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bullguard Antivirus 2018 zorgt niet alleen voor bescherming, je kan de software ook gebruiken om je schijf op te ruimen en op orde te houden. Het pakket is perfect voor beginners die snel en goed beschermd willen zijn, zonder tal van moeilijke instellingen in te geven. Zit je toch eens vast, dan beschikken ze bij Bullguard over een uitstekende helpdesk. Op het vlak van uitschakelen van schadelijke virussen scoort het pakket bijzonder goed en het behoort daarmee tot de beste van de klas. Het grootste minpunt? Een volledige systeemscan neemt heel wat tijd in beslag, wat voor de nodige frustratie kan zorgen. Anderzijds deze analyse lijkt het systeem niet trager te maken, wat dan weer een goed punt is. Uit labtesten blijkt dat het systeem ok scoort, maar zeker nog niet tot de toppers gerekend moet worden.

Groots in het opsporen en vernietigen van virussen

Bullguard Antivirus 2018 scoort zeer goed in het opsporen van traditionele virussen, maar op het vlak van real time scanning haalt het systeem amper betere resultaten dan gratis varianten. Ook malware wil wel eens door de mazen van het net glippen. Hoewel de software niet veel plaats op je harde schijf inneemt, vergt het wel veel van je systeem om het soepel te laten draaien. Heb je een iets oudere computer, dan kan er aardig wat vertraging optreden. Iets om rekening mee te houden. Uit testen bij externe, onafhankelijke labs blijkt dat Bullguard op heel wat vlakken degelijk en op sommige vlakken excellent scoort. Zo blijkt de anti-phishing bescherming top, terwijl de anti-malware bescherming zich in de onderste regionen situeert. Dit brengt natuurlijk de nodige gevaren met zich mee.

Handige user interface 

Als Bullguard Antivirus 2018 er op één vlak echt bovenuit springt dan is het wel met de user interface. Die is zeer mooi vormgegeven en komt terug in alle producten van Bullguard. Dit zorgt voor de nodige herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De pictogrammen zijn helder en het gebruik bijzonder intuïtief. Hier kunnen heel wat collega’s een voorbeeld aan nemen.

Bullguard antivirus België kopen

De Pluspunten

Bullguard Antivirus 2018 heeft heel wat pluspunten, we zetten ze even op een rijtje:

 • De software is extreem makkelijk te gebruiken, voorkennis is niet vereist
 • De graad van bescherming is hoog, dit pakket behoort tot de betere op de markt
 • Zowel bruikbaar voor Microsoft als Android. Er is ook een Mac-variant, maar die is niet echt performant
 • Voordelig in aankoop, zeker als je een aanbieding op de kop kan tikken
 • Over het algemeen krijgt dit pakket uitstekende beoordelingen

De minpunten 

Geen pro’s zonder contra’s natuurlijk. Hierbij de door ons gedetecteerde minpunten:

 • Er zijn pakketten op de markt die meer mogelijkheden bieden
 • Op het vlak van snelheid zijn er pakketten op de markt die een stuk beter scoren
 • Parental control is niet zo goed uitgewerkt als bij sommige andere pakketten

Besturingssysteem

Windows® 10 (32-bit and 64-bit) Windows® 8, 8.1 (32-bit and 64-bit) Windows® 7 (32-bit and 64-bit)
Windows® Vista (32-bit and 64-bit)

Technische eisen

 • Geheugen: 1 GB RAM-geheugen
 • Hardeschijfruimte: 850 MB
 • Internetverbinding: Minimaal een inbelverbinding

Wie is Bullguard?

Bullguard is al sinds 20O2 actief in security software. De naam mag dan nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek, kenners hebben al langer weet van dit bedrijf. Meer nog, op het vlak van smartphone beveiliging is het bedrijf een voorloper. Uiteraard heeft het ook voor Windows heel wat oplossingen, waarvan Bullguard Antivirus 2018 de instapversie is. Naast deze basisversie zijn er ook heel wat uitgebreidere pakketten beschikbaar.

Conclusie Bullguard Antivirus review 2018

Hierbij onze conclusie van de Bullguard antivirus review 2018: Kort samengevat zijn er meer voor- dan nadelen aan Bullguard Antivirus 2018 verbonden. Het is een betaalbare, goed presterende antivirus die doet wat het moet, al schiet het op sommige vlakken net wat te kort om van een topproduct te spreken. Als we naar de prijs-kwaliteit kijken kan je moeilijk een beter pakket op de markt vinden, maar soms loont het net iets meer te betalen. Voor amper € 29,95 schaf je het aan en de eerste 15 dagen kan je het sowieso gratis proberen, wat echt wel bijzonder scherp geprijsd is. Loop je vast of is er een probleem, dan is er een competente helpdesk beschikbaar. Let wel, deze valt niet telefonisch te contacteren, maar het chatten werkt uitstekend. Er zijn is dus zeker betere antivirus software op de markt, maar die is vaak toch net wat duurder. Bekijk ook zeker eens vergelijkbare pakketten zoals bijvoorbeeld Bitdefender, dat amper meer kost.

Claim hieronder uw korting voor de BullGuard antivirus:

BullGuard Antivirus Speciale Aanbieding – 60% Korting

 

 

 

 

 

 

 

Affiliate marketing revolutie review België, Jacko Meijaard, Internet Succes gids!


Affiliate marketing revolutie review

Online geld verdienen? Wie is Jacko Meijaard? 

Online geld verdienen bestaat al jaren lang. Veel mensen denken dat dit vooral gebeurt in Amerika of in andere grote landen. Maar niets is minder waar. In zo ongeveer elk land wordt er online ENORM veel geld verdiend. En in dit geval bedoelen we dan niet geld verdienen via e-commerce. Maar effectief geld verdienen door voorbeeld te bloggen, … Dit heet Affiliate Marketing.

Jacko Meijaard doet dit al sinds zijn 18 – 19 jaar en verdient momenteel duizenden euro’s per maand. En dit allemaal “passief”. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Wel, wij hebben een interview gedaan met de eigenaar van de Affiliate Marketing Revolutie zelf: Jacko Meijaard.

Veel leesplezier!

1. Dag Jacko! Kan je snel wat info over jezelf geven? Wie is Jacko Meijaard?

Tuurlijk! Mijn naam is Jacko Meijaard, 27 jaar en geboren en getogen in het prachtige Yerseke (Zeeland). Ik heb me sinds mijn 18 – 19 jaar verdiept in affiliatie marketing, en verdien daar de laatste jaren mijn geld mee.

2. Kan je even uitleggen wat affiliate marketing precies betekent en hoe het werkt?

Affiliate marketing is in principe het promoten van andermans producten in ruil voor commissie. Wanneer je dus een product succesvol promoot, krijg je daar commissie voor. Het grootste voordeel hiervan is dat je zelf geen producten hoeft te hebben, en dus ook niet aan klantenservice hoeft te doen. Je kunt dus onbeperkt opschalen!

3. Hoelang doe je al affiliate marketing?

In totaal dus ongeveer 9 jaar? Vanaf mijn 18-19 jaar dus. Lange tijd 😉

4. Wanneer had je door dat je hier geld mee kon verdienen en ben je er vol voor gegaan?

Voordat ik met affiliate marketing aan de slag was gegaan, las ik al verhalen van andere succesvolle internet marketeers. Ik zag dat het kon, maar had het zelf nog niet gerealiseerd. Ik besloot zelf aan de slag te gaan. Ik wilde immers ook zo succesvol worden als de anderen. Ik droomde van (veel) geld en een vrij leven. Na drie maanden had ik mijn eerste commissie verdient, en zag dat het kon! Het was niet veel, maar ik wist dat als ik 1 commissie per dag kon verdienen, ik dankzij de kracht van het internet ook tien commissies per dag kon verdienen.

Jacko Meijaard

5. Kan je snel even uw product voorstellen en meegeven wat dit kost voor de mensen?

Omdat ik het tof vind om mijn succes te delen, heb ik de Affiliate Marketing Revolutie opgezet.
Dit is een stap voor stap videotraining waarin ik stap voor stap laat zien hoe je een succesvolle en winstgevende affiliate website op kunt zetten.

6. Wat zal men allemaal (ongeveer) leren in de Affiliate Marketing Revolutie?

Alles dus. De eerste stappen, zoals het marktonderzoek, tot het opschalen. Alles wordt behandeld.

Bekijk hieronder de video van Jacko Meijaard van mei 2015. Hierin legt Jacko uit waarom geld verdienen op internet geen sprookje is.

 

7. Welke fouten heb je bij de start allemaal gemaakt?

Achteraf gezien niet direct lange termijn gedacht. Ik ging eerder voor het snelle geld, dan het echt opbouwen van kwalitatieve websites. Dat doe ik nu wel, en laat ik ook zien aan andere mensen. Uiteindelijk wint kwaliteit het altijd.

8. Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie precies?

Voor iedereen die een passief inkomen op wilt bouwen en vrij wilt zijn van een 9 tot 5 job.

9. Hoelang duurt het gemiddeld tot mensen resultaten (commissies) ontvangen?

Dat is echt heel verschillend. Uiteindelijk gaat het om jezelf, en wat je zelf met de training en de inhoud doet. Sommigen verdienen binnen een paar weken hun eerste commissie, anderen doen er een jaar over.

Hoe graag wil je het?

Bekijk onderstaande korte video even van Jacko Meijaard en bekijk hoe je met focus & doorzetting mooie resultaten kan bereiken!

 

10. Wat waren de grootste hindernissen dat je moest ontwijken in dit avontuur?

Ik denk sociale druk. Er wordt toch van je verwacht om een “normale” baan, job te zoeken en je opleiding af te maken. Om thuis uit te leggen dat je aan “Affiliate Marketing” gaat doen, zorgt toch voor een hoop rare gezichten 😉

11. Hoe ziet jouw dagindeling er ongeveer uit?

Ook dat is heel verschillend. Als het prachtig weer is, ben ik naar het strand of gaan varen. Als het wat minder weer is, ben ik gewoon aan het werk. Ik vind het tof om met mijn business bezig te zijn, maar hou ook van genieten! Elke dag is voor mij dan ook weer anders. Ik heb in de afgelopen jaren eigenlijk mijn ideale lifestyle opgebouwd. Een lifestyle business: een bedrijf waarmee ik een toffe lifestyle, ofwel mijn ideale lifestyle, mee op heb kunnen bouwen en heb kunnen realiseren.

12. Welke dromen heb je nog?

Om gezond te blijven. Je gezondheid gaat boven alles en dat vergeten we soms!

13. Heb je nog speciale plannen voor de toekomst?

Momenteel ben ik redelijk content en heb ik vrijwel alle doelen die ik heb willen halen, behaald. Ik wilde een inkomen van 10K per maand, dat heb ik. Ik wilde vrijheid, en dat heb ik. Nu is het voor mij prioriteit om te genieten en te waarderen wat ik heb.

Qua Business wil ik meer mensen inspireren, er is meer dan een 9 tot 5 leven en job.

14. Heb je tips, advies voor mensen die hier mee willen beginnen?

Heel simpel: begin en geef niet op.

De meeste mensen beginnen nooit, durven het niet aan, of als ze het aandurven, stoppen ze na een paar weken of maanden omdat het toch tegenvalt of geen snelle resultaten.

Maar weinig mensen hebben het in zich om op lange termijn te durven denken en denken altijd korte termijn. Dat is de grootste fout die je kunt maken.

 

Bedankt Jacko Meijaard voor dit interview! Er zal voor de mensen veel meer duidelijkheid zijn nu.

Conclusie Affiliate Marketing Revolutie review en ervaringen:

Zoals Jacko Meijaard zelf zegt: hoe graag wil je het? Wil je graag geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Als je verwacht met deze methode na enkele weken al veel geld te verdienen dan moeten we u even intomen. Zoals bij alles in het leven: Enkel hard werk wordt beloond. Wil je u voor de volle 100% inzetten en de focus houden + niet opgeven, dan raden we jullie aan om met de Affiliate Marketing Revolutie te starten. Je zal enorm veel leren + jezelf overtreffen!

Er zijn al veel mensen die hier mooi passief geld mee verdienen.

Klaar om te starten? KLIK HIER …

Succes 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 SEO jargontermen uitgelegd


Wegwijs in de wereld van zoekmachineoptimalisatie: 15 jargontermen uitgelegd

Je wil je verdiepen in de wereld van zoekmachineoptimalisatie? Prachtig! Op het internet vind je een schat aan informatie en tips. Maar zodra je wat dieper in de materie duikt stuit je op een hele reeks onbekende termen en afkortingen. Hieronder lijst ik de belangrijkste op. Als je deze termen kent heb je al een stevige basis om aan websiteoptimalisatie te doen.

De termen zijn alfabetisch gerangschikt; woorden in vet met een asterisk (*) zijn elders opgenomen in de lijst.

1. Alt-tag

Een Alt-tag is de tekst die je te zien krijgt in plaats van een afbeelding als deze niet geladen kan worden. Google houdt rekening met alt-tags bij het indexeren van je pagina en het is dan ook een goed idee om van de alt-tags gebruik te maken door er relevante zoekwoorden in onder te brengen. Ook voor de zoekresultaten onder Google Afbeeldingen is de alt-tag belangrijk.

2. Authority

Authority is de geloofwaardigheid van een website. Biedt je website een betrouwbare bron van informatie? Factoren die de authority van je website bepalen zijn populariteit, opbouw, relevantie en consistentie. Backlinks* op andere websites met een hoge authority helpen om jouw eigen authority te verhogen.

3.Long tail keywords

Long tail keywords zijn zoekwoorden die langer en dus meestal specifieker dan zijn algemene (“brede”) zoekwoorden. Ze worden minder vaak ingetypt, maar doordat ze specifieker zijn is het makkelijker om er hoog op te scoren in Google. De click through rate* ligt hier hoger omdat de kans groter is dat jouw website een antwoord biedt op de wens van de zoeker.

4. Black Hat vs. White Hat SEO

seo-1327870_1280

Black Hat SEO is een verzamelnaam voor SEO-technieken die erop gericht zijn op een makkelijke maar tegelijkertijd oneerlijke manier hoger te scoren in Google zonder echte meerwaarde voor de bezoeker te creëren. Voorbeelden zijn: verborgen teksten vol keywords opladen, of websites opkopen en deze volzetten met links naar de eigen websites (link farming).

Google kan deze Black Hat-technieken echter makkelijk detecteren en afstraffen.

Gebruik liever White Hat-SEO: SEO die gericht is op een optimale zoekervaring voor de klant en niet op zoekmachines, en die de zoekmachineprocedures naleeft.

5. Click-through-rate

De CTR of click-through-rate is het percentage bezoekers dat op een bepaalde link klikt. Dat percentage wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt om het succes van een SEA-campagne te meten.

6. Conversion rate

seo-1603927_1280

De conversion rate is het aandeel van de bezoekers dat overgaat tot de gewenste actie na het lezen van een webpagina. Dat kan zijn: een formulier invullen, een bestand downloaden, inschrijven op de nieuwsbrief, een product aankopen… De conversion rate is dus een indicator van de effectiviteit van je website.

7. Landing page

Dat is de pagina waarop bezoekers het eerst belanden als ze op je website terechtkomen. De landing page is dus bijlange niet altijd de homepage. Eigenlijk moet je alle pagina’s van je website beschouwen als een mogelijke landing page en moet je ervoor zorgen dat je bezoeker op elk van die pagina’s snel een goed beeld kan vormen van het bedrijf of de organisatie achter de website.

8. Backlink

link-1545625_1280

Een backlink of inbound link is een link naar jouw website op een andere website. Hoe meer backlinks, hoe hoger je pagina scoort in het PageRank*-algoritme van Google, en hoe hoger dus de positie op de SERP*.

9. Meta-tag

De meta-tag verschijnt onder de title-tag* in de SERP*. In de meta-tag kan je een korte omschrijving plaatsen van de inhoud van je webpagina. De meta-tag moet de relevante zoekwoorden bevatten en moet overtuigend geschreven worden. Op basis van de title- en meta-tags beslist een surfer namelijk of hij op je website doorklikt of niet.

10. PageRank

PageRank is een van de algoritmes van Google waarop je positie in de zoekresultaten gebaseerd is. Google meet hoe ‘belangrijk’ jouw website is door het aantal links naar jouw website op andere websites te tellen. Google gaat ervan uit dat belangrijke websites vaker gelinkt worden.

Het is zeker niet het enige algoritme van Google, maar wel het eerste en het meest bekende.

11. Pay-per-click (PPC)

modern-technologies-1263422_1280

Wie aan Search Engine Advertising (SEA*) doet, betaalt in principe niets totdat iemand op de link op de SERP* klikt. Dat is het pay-per-clickprincipe. Het bedrag dat je betaalt per click zal afhangen van de populariteit van je zoekwoord en van de relevantie van je webpagina ten opzichte van dit zoekwoord.

12. SEA

Search Engine Advertising is een vorm van betaalde reclame op het internet. Door Google te betalen voor bepaalde zoektermen kan je je website helemaal bovenaan de SERP* zetten. Je betaalt niets zolang er niemand op de link klikt: het zogenaamde pay-per-click* principe.

13. SEO

search-engine-optimization-1359430_1280

Search Engine Optimisation is het geheel van technieken die webmasters op een website toepassen om de positie van je website voor bepaalde zoektermen in Google of andere zoekmachines op een organische (of niet-betaalde) manier te bevorderen.

14. SERP

De Search Engine Results Page is wat je te zien krijgt nadat je een zoekterm in Google hebt ingegeven. Bovenaan zie je de betaalde zoekresultaten, eronder de organische. Per pagina krijg je de title-tag*, URL en meta-tag* te zien.

Afhankelijk van je positie op die pagina, krijg je betere of minder goede click-through-rates (CTRs)* (clicks op de titel van jouw pagina). Volgens een studie uit 2013 krijgt de website die bovenaan staat liefst 32,5% van de CTRs, de tweede 17,6% en de derde 11,4%. Alle volgende websites hebben een CTR van minder dan 10%.

15. Title-tag

De title-tag is de titel van je webpagina die je kan invoeren in je content management system (CMS-systeem) en die weergegeven wordt op de SERP*. Deze titel moet kort en krachtig zijn en relevant voor de inhoud van je pagina. Je krijgt de title-tag ook te zien wanneer je de website opent helemaal bovenaan in de titelbalk van je browservenster.

Ziezo, nu kan je een aardig mondje meepraten over SEO.

Wil je de click-through-rate op de SERP bij jouw selectie van long tail keywords verhogen en hierbij White Hat SEO toepassen of overweeg je SEA met een PPC-principe? Klop dan aan bij G-Zien voor een website die van bij het begin SEO integreert. En bovendien ook nog eens een modern en uniek design heeft, geoptimaliseerd voor alle schermen.

Contacteer ons nu voor een offerte.

 

Meten is weten. Waarom en hoe Google Analytics gebruiken?


Google Analytics

Wat is Google Analytics? Websites en Google Analytics gaan hand in hand. Je hebt ongetwijfeld al van Google Analytics gehoord, maar wat is het en waarvoor dient het?

Hieronder leg ik het wat, hoe en waarom uit van deze schitterende tool.

Wat is Google Analytics?

Elke webmaster kent en gebruikt Google Analytics. Het is een gratis tool van Google waarmee je het verkeer op je website heel gedetailleerd kan opvolgen. Zo kan je naast het aantal bezoekers ook de duur van een websitebezoek, het gemiddeld aantal pagina’s, de landingspagina’s, de pagina’s waarop mensen vaakst de website verlaten, enz. in detail bekijken. Dat alles wordt in overzichtelijke grafieken en tijdlijnen gegoten. The sky is the limit!

Waarom Google Analytics gebruiken?

Een website laten maken kan tegenwoordig relatief snel en betaalbaar (bijvoorbeeld bij www.g-zien.be) maar blijft wel een investering van tijd en middelen. Je moet je webdomein en hosting betalen, en je laadt ook best regelmatig nieuwe content op om je klanten iets nieuws te bieden en hoog te blijven scoren in Google. Hoe weet je of de investering wel opbrengt? Met andere woorden: wat is de return on investment (ROI)?
Google Analytics kan je daarbij helpen.

Het eerste wat je moet doen is doelen vastleggen. Hoeveel mensen wil ik bereiken? Hoe groot moet mijn conversie zijn?

Dan kan je met Google Analytics deze doelstellingen vergelijken met de resultaten, en waar nodig de website bijschaven. Hieronder bekijken we meer in detail hoe dat kan.

Hoe krijg je toegang tot Google Analytics?

Google Analytics

Google Analytics is 100% gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een stukje code in de HTML-code van je website integreren.

Hoe je het stukje code kan krijgen, vind je hier. Hoe je het in de website invoert, hangt af van je CMS-systeem (content management system). Je webdesigner zal je hier vast en zeker mee helpen.

Wat kan je met Google Analytics onderzoeken en wanneer zijn de resultaten goed?

De lijst van statistieken die je op Google Analytics kan opvragen is eindeloos. Hieronder som ik de belangrijkste statistieken op.

1. Het aantal sessies

Het eerste wat je te zien krijgt op je ‘dashboard’ wanneer je Google Analytics opent, is het aantal sessies. Dat is heel eenvoudig het totaal aantal bezoeken aan je website. Binnen één sessie kan een bezoeker verschillende pagina’s aanklikken, formulieren invullen, bestanden downloaden…

Deze statistiek geeft je meteen een goed beeld van hoe je website scoort: hoe meer sessies, hoe hoger de activiteit op je website!

Het percentage nieuwe sessies, dat je onderaan vindt, is het aandeel van deze sessies waarbij de bezoeker voor het eerst op je website komt.

2. Het aantal gebruikers, actieve gebruikers en terugkerende gebruikers

Het aantal gebruikers is – de naam zegt het zelf – het totaal aantal surfers dat al een of meerdere sessies op je website heeft doorgebracht.

Dat totaal wordt opgesplitst in het aantal nieuwe bezoekers (die maar één sessie deden) en terugkerende bezoekers (die al meerdere sessies hebben gedaan).

De actieve gebruikers zijn de gebruikers die op dit moment je website aan het bezoeken zijn.

3. Paginaweergaven

Google Analytics

Dat is het totaal aantal bekeken pagina’s. Als iemand eenzelfde pagina twee keer bekijkt, zijn dat dus twee paginaweergaven.

4. Pagina’s per sessie

Het aantal pagina’s per sessie is het gemiddeld aantal pagina’s dat een bezoeker bekijkt als hij of zij op je website terechtkomt. Als hij of zij twee keer dezelfde pagina bekijkt, telt ook het tweede bezoek mee in de statistiek.

Het aantal pagina’s per sessie is een goede indicator of je website interessant is voor de bezoeker, en of hij makkelijk navigeerbaar is.

Een benchmark hiervoor is moeilijk te bepalen, aangezien het zal aantal pagina’s per sessie zal afhangen van de grootte van je website. Voor een website van gemiddelde grootte is een gemiddelde van 4 pagina’s een goed resultaat.

Heb je minder dan 3 pagina’s, dan kan dat betekenen dat je website niet duidelijk is en de gebruiker niet meteen de juiste informatie vindt, waarna hij of zij afhaakt. Ook kan het zijn dat je website verouderd is, niet goed leesbaar is op mobiele telefoons of flash gebruikt.

5. Gemiddelde sessieduur

Deze statistiek is gerelateerd aan het aantal pagina’s per sessie en geeft weer hoeveel tijd je bezoekers gemiddeld op je website spenderen. Ook dat is een weerspiegeling van hoe interessant bezoekers je website vinden.

Dat getal zal opnieuw afhangen van de grootte van je website, maar een gemiddelde van 3 à 4 minuten hebt is al een goed resultaat.

6. Bouncepercentage

Google Analytics

“Bouncen” betekent de website meteen weer verlaten na het zien van de eerste pagina.  Dat bezoekers bouncen kan meerdere oorzaken hebben. Misschien is je website niet aantrekkelijk genoeg of is hij niet goed leesbaar op smartphones (niet responsive dus)? Of maak je nog gebruik van flash, dat niet weergegeven wordt op Apple-apparaten?

Een andere oorzaak van bouncen is dat je website niet gaat over wat je bezoekers verwachtten. Misschien bezoeken ze je website via Google en kwamen de zoekwoorden niet overeen met de inhoud van je website? Of lazen ze op de zoekresultatenpagina een titel en omschrijving die niet klopt met wat er op de pagina staat?

Een hoge bouncerate kan je best aanpakken, want dat is slecht voor je algemene paginaranking in Google. Gebruik dus relevante zoekwoorden en plaats waardevolle content, liefst in een aantrekkelijk jasje.

7. Uitstappercentage

Per pagina kan je ook het uitstappercentage bekijken. Dat is het percentage van de bezoeken waarbij de bezoeker de website op die pagina verlaat.

Aan de pagina’s met een hoog uitstappercentage kan je eventueel wat sleutelen om je bezoekers te overtuigen om nog wat verder rond te kijken op je website. Misschien met een overtuigende call to action?

8. Bronnen

Google Analytics

Tot slot ben je misschien benieuwd via welke kanalen mensen je website vinden. Google Analytics deelt deze bronnen op in 4 categorieën:

 • Direct: mensen die de website-URL in hun browser intypen
 • Social: mensen die op een link op sociale media geklikt hebben, bijvoorbeeld facebook
 • Organic search: mensen die via een zoekrobot je website gevonden hebben
 • Referral: mensen die klikken op een link naar je website vanuit een andere website

Conclusie

Nog geen Google Analytics? Begin er meteen aan. Het is gratis en een onmisbare tool voor al wie het maximale uit een website bij halen.

Heb je wel al Google Analytics, maar vallen de resultaten niet mee? Tijd voor een nieuwe website die wél conversie oplevert. Stuur een berichtje en krijg meteen een vrijblijvende offerte.

10 snelle tips om je website te verbeteren


Website verbeteren? Een goede lay-out, aantrekkelijke kleuren en foto’s en een intuïtieve navigatie kunnen het verschil maken in de beslissing van een bezoeker om te blijven of om onmiddellijk de website te verlaten.

Hieronder geef ik 10 concrete tips waarmee je je website snel kan opwaarderen. Zo kan je de bezoeker overtuigen om nog even op je website rond te neuzen – en misschien wel om te besluiten om met je bedrijf in zee te gaan.

1. Gebruik een professioneel logo

Met een uniek logo verhoog je de herkenbaarheid van je zaak en kom je een stuk professioneler over. Zorg ervoor dat je logo uniek is, dezelfde waarden uitstraalt die je als bedrijf wil uitstralen en een prominente plaats krijgt op elke pagina van de website.

Plaats het logo bij voorkeur linksboven de pagina en plaats er een link op naar de homepage.

Zelf geen ontwerper? Een professioneel logo kan je snel en eenvoudig HIER bestellen.

2. Gebruik bij voorkeur eigen fotografie

Met eigen foto’s vertel je zo veel meer aan je bezoekers dan met aangekochte stockfotografie. Bovendien hebben bezoekers meteen door dat het om stockfotografie gaat en zullen ze mentaal je bedrijf klasseren als ‘generiek’, terwijl je je wellicht juist wil onderscheiden van de concurrentie. Uiteraard zijn er uitzonderingen!

Investeren in een fotoshoot door een professionele bedrijfsfotograaf is daarom altijd een goede keuze. Plaats de foto’s over de gehele breedte van je website voor een maximale impact en laat voldoende witruimte tussen meerdere foto’s. Nog een tip: gezichten spreken meer aan dan voorwerpen of interieurs.

3. Beperk je tot één kleurenpalet

website verbeteren

Gebruik je kleuren voor tekst, knoppen en banners strategisch en met mate. Als je je beperkt tot een drie- of viertal bij elkaar passende kleuren komt je website een stuk frisser en eleganter over. Bovendien kunnen de kleuren je helpen om de bezoeker door de navigatie van je website gidsen en om de aandacht te vestigen op belangrijke zaken.

Kies kleuren die bij je logo passen en bij de rest van de huisstijl. Dat verhoogt de consistentie en de herkenbaarheid.

4. Kies goed leesbare lettertypes

website verbeteren

Gebruik bij voorkeur een universeel lettertype dat goed leesbaar is op alle schermen, zowel op laptop als op smartphone. Een goed lettertype blijft leesbaar in elke grootte. Plaats het tenminste 11 pt groot op de website.

Als je specifieke lettertypes voor web gebruikt, gebruik er dan maximaal twee om te vermijden dat de website traag laadt.

Een goede leidraad is 15 à 20 woorden per regel.

5. Hou rekening met de vouw

Plaats de belangrijkste call-to-actions en informatie boven de ‘vouw’: het gedeelte van de pagina dat op het scherm verschijnt voordat de bezoeker begint te scrollen.

De bezoeker moet meteen begrijpen wat je bedrijf precies doet en wat je van hem verwacht. Als je bijvoorbeeld wil dat hij je contacteert, plaats dan de contactgegevens rechtsboven op elke pagina van de website.

6. Elke pagina is een landingspagina

website verbeteren

Vergeet niet dat bezoekers vaak via zoekmachines als Google op je webpagina terecht komen. Dat betekent dat ze niet per sé altijd eerst de homepage te zien krijgen, maar vaak ook andere pagina’s uit de navigatie. Zorg er daarom voor dat de belangrijkste informatie op elke pagina van je website te vinden is, zodat elke bezoeker zich meteen kan oriënteren.

7. Maak gebruik van voldoende witruimte

Vermijd een volgepropte pagina waarin allerlei elementen vechten om de aandacht van de lezer. Less is more. Plaats dus niet teveel foto’s, geef ze voldoende ruimte en verdeel ook de tekst in paragrafen met witruimte tussen. Zo blijven raken de bezoekers niet afgeleid en zullen ze beter de hoofdzaak begrijpen en onthouden.

8. Geef aandacht aan knoppen

Al te vaak zijn “call-to-action” knoppen, zoals “Verstuur” of “Neem contact op” het lelijkste onderdeel van een webpagina. Toch zijn ze het belangrijkst voor je website. Maak ze daarom zo aantrekkelijk mogelijk.

Een subtiele animatie helpt: je kan de knop bijvoorbeeld van kleur doen veranderen bij mouse-over of doen verschijnen bij het scrollen. Ook hier geldt: less is more, dus overdrijf niet.

9. Intuïtieve navigatie

website verbeteren

Surfers hebben niet veel tijd. Als je bezoekers verdwalen in je website en niet meteen vinden wat ze zoeken, duurt het niet lang voor ze je site weer verlaten op zoek naar een andere concurrerende website waar ze sneller een antwoord vinden op hun vraag of behoefte.

Daarom is het van groot belang om je navigatie zo helder mogelijk te houden. Beperk het aantal menu’s en submenu’s en geef ze een korte en betekenisvolle naam. Minder belangrijke pagina’s kan je onderaan plaatsen, in de footer.

10. Maak je website responsive

We kunnen het niet genoeg benadrukken: een responsive website, die dus goed leesbaar is op alle schermen, scoort beter in Google en zorgt voor een stukken betere ervaring bij mobiele surfers. En dat vertaalt zich dan weer in hogere conversie.

Conclusie

Met bovenstaande tips kan je je website al in grote mate zelf verbeteren (als je webdesigner je tenminste toegang heeft gegeven tot het content management system ervan).

Als er echter meer dan een zaak scheef zit, kan je beter in zee gaan met een betrouwbare professionele webdesigner. Hij of zij weet wat een goede website zoal nodig heeft en zal veel sneller en efficiënter je website op een hoger niveau brengen. Hij kan je huidige website verbeteren, maar vaak is het beter om helemaal opnieuw te beginnen. Dan zit de code meteen goed voor een betere vindbaarheid in Google en is de website meteen ook 100% responsive.

G-zien biedt een totaaloplossing:

website verbeteren

 • Responsive design
 • Moderne en originele lay-out
 • SEO-optimalisatie
 • Logo-ontwerp
 • Fotoshoot door een professional

Website verbeteren of nood aan een nieuwe website? Dit alles kan al voor een zeer betaalbaar prijskaartje en binnen de 3 à 4 weken.

G-zien is gespecialiseerd in websites voor zelfstandigen en KMO’s en maakte al websites voor uiteenlopende sectoren: schoonheidsspecialisten, aannemers, consultants, voeding enz. Bekijk even het portfolio of contacteer meteen voor een vrijblijvende offerte.

 

Wat is lokale SEO en hoe begin ik eraan?


wat is lokale seo

Wat is lokale SEO? Lokale SEO is een zeer goed idee voor elke zelfstandige of KMO die mikt op klanten uit eigen streek. Met andere woorden, voor elke zelfstandige van wie de klanten tot bij hem of haar komen en niet omgekeerd. Succesvolle lokale SEO zorgt er namelijk voor dat mensen uit jouw buurt die op zoek zijn naar jouw product of dienst, jouw zaak bovenaan in de zoekresultaten zien. Heb je dus een kapperszaak, dokterspraktijk, winkel of sportfaciliteit, dan is lokale SEO absoluut een must.

Om even het voorbeeld van een dokter te nemen: in heel het land hoog scoren op de term “huisarts” is quasi onbegonnen werk, want er zijn honderden huisartsen in België. Gelukkig weet Google doorgaans waar elke surfer zich bevindt, en daarom ziet wie “huisarts” googelt bovenaan in de resultaten een kaartje met alleen maar huisartsen uit de buurt.

Het is dus zaak om op dat kaartje te verschijnen en in de lijst eronder zo hoog mogelijk te scoren. Zoals G-zien bij de zoekterm “webdesign” in het voorbeeld hieronder:

wat is lokale seo

Hoe verschilt lokale SEO van ‘gewone’ of nationale SEO?

Er zijn gelijkenissen in het algoritme van Google tussen de twee campagnes, maar ook verschillen.

Zo heb je voor lokale SEO in de eerste plaats een profiel op Google nodig, en daarop reviews van klanten (bij voorkeur veel en goede).

Links plaatsen van en naar andere websites is voor beide tactieken even belangrijk, maar wil je scoren op lokale SEO, link dan naar website die zich richt op activiteiten of evenementen uit de buurt.

Verder zijn citaten (vermeldingen van je bedrijfsgegevens op andere websites) belangrijker voor lokale SEO dan voor nationale SEO.

Hieronder ga ik dieper in op de verschillende tactieken voor lokale SEO.

Stappenplan voor lokale SEO

Klaar om op de kar van lokale SEO te springen? Met deze 6 stappen ben je al goed onderweg.

1. Maak een bedrijfsprofiel op Google

Het eerste wat je wil doen, is naar Google Mijn Bedrijf (https://www.google.com/business/) surfen en er een profiel aanmaken.

Enkele tips voor een zo volledig mogelijk profiel:

 • Kies de juiste categorieën voor uw bedrijf
 • Laad zo veel mogelijk foto’s op
 • Voeg een telefoonnummer, emailadres en website toe
 • Voeg een adres toe, en schrijf het op exact dezelfde manier als op je website
 • Voeg je openingsuren toe

Google zal per post een bevestigingscode doorsturen. Eens je die hebt ingevoerd, is je profiel geverifieerd. (dit kan enkele dagen duren)

2. Het belang van NAP (naam, adres, telefoonnummer)

Niet alleen moet je je naam, adres en telefoonnummer op elke pagina van je website vermelden, je moet het ook exact op dezelfde manier doen. Ook wanneer andere websites je NAP vermelden (in de vorm van zogenaamde citaten, hieronder verder meer), moet dat op diezelfde manier gebeuren.

Bovendien gebruik je ook best de juiste html-codering voor de vermelding van je adresgegevens. Je webdesigner kan hiermee helpen.

3. Verzamel reviews

wat is lokale seo

Voldoende en goede reviews zijn van groot belang voor je lokale SEO-campagne. Ze zien er zo uit:

Hoe geraak je aan reviews? Zoek het niet te ver. Een kort mailtje naar je bestaande klanten met de vraag of ze even de tijd willen nemen voor een korte review, doet al wonderen.

Nog een tip: maak ook wat ruimte vrij op je website waarin je kort uitlegt hoe een review achter te laten.

4. Stem je “klassieke” SEO-strategie af op je locatie

Vermeld je locatie samen met je belangrijkste activiteit in:

 • De pagina-URL
 • De header 1-tag
 • De alt-tekst bij beelden
 • De tekst zelf

Een voobeeld is: “huisarts Tielt”. Voeg daarnaast ook best een Google-kaart toe op je contactpagina of in de footer van je website met aanduiding van je locatie.

5. Hyperlinks en citaten

Hyperlinks zijn een goede zaak voor zowel standaard SEO als voor lokale SEO, maar voor lokale SEO pas je best je tactiek aan. Zorg ervoor dat je gelinkt en/of vermeld wordt op websites uit de buurt die met gelijkaardige zaken bezig zijn. Dat kan gaan van sponsoring over deelnemen aan lokale evenementen en wedstrijden tot berichten plaatsen op lokale nieuwssites.

Citaten zijn vermeldingen van je bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer op andere websites. Je webadres hoeft er zelfs niet bij vermeld te zijn. Een voorbeeld is een vermelding in de online Gouden Gids. Citaten zijn heel belangrijk voor je zoekresultaten omdat ze voor Google bevestigen dat je bedrijf echt is.

6. Optimaliseer je SERP of Search Engines Result Page

wat is lokale seo

Je SERP is wat je te zien krijgt als je je bedrijf Googelt:

Hoe meer mensen doorklikken op een van de menu’s onder de homepage, hoe beter voor de Google ranking. Hoe zorg je daarvoor? Gebruik de juiste html-codering en hanteer relevante SEO-titels en omschrijvingen. Ook hiermee kan je webdesigner je helpen.

Conclusie: wat is lokale SEO

wat is lokale seo

Lokale SEO is voor veel lokale zelfstandigen en kleine KMO’s een interessantere tactiek dan nationale of standaard SEO. Soms is er zoveel concurrentie op een zoekwoord dat op pagina 1 belanden gewoonweg onbegonnen werk is. Lokaal op pagina 1 verschijnen is dan weer een veel haalbaarder doel.

Niettemin is er wat werk aan de winkel. Sommige zaken kan je makkelijk zelf, zoals een profiel opladen op Google Mijn Bedrijf en reviews verzamelen bij bestaande klanten. Andere, meer technische middelen vergen wat gevorderde HTML-kennis en laat je beter bekijken door je webdesigner.

Vergeet ook niet dat er blijvend werk is aan de lokale SEO-tactiek. Je moet blijven reviews, hyperlinks en citaten verzamelen om dat zoekresultaat hoog te houden. Maar dat het loont, is zeker.

Voor hulp met alle technische aspecten van lokale SEO kan je terecht bij G-zien. Wij kunnen je huidige website optimaliseren voor lokale SEO, of nog beter: een geheel nieuwe website maken die opgebouwd is uit de juiste codering voor optimale SEO-resultaten.

Ook andere aspecten die van belang zijn voor SEO, zoals responsive design, zijn inbegrepen in elke website van G-zien.

Geïnteresseerd in een website die lokaal scoort in Google? Vraag dan zeker een offerte bij G-zien.

10 goede redenen om een website te laten maken


website laten maken

Heb je een eigen bedrijf opgericht? En vraag je je af of de kosten en rompslomp om een website te laten maken wel de moeite waard zijn? Of heb je een oude website en weet je niet zeker of je die moet vernieuwen? Het antwoord is: een (nieuwe) website laten maken is sowieso de moeite waard. Sterker nog: het is een absolute must.

Hieronder lijst ik maar liefst 10 heel goede redenen op waarom je best nu meteen actie onderneemt om een website te laten maken.

1. Geen website = geen vertrouwen

Wanneer een potentiele klant offline (bijvoorbeeld op een beurs of evenement) kennismaakt met jou of je bedrijf, daarna even je naam of bedrijfsnaam googelt en niets vindt, is de kans groot dat hij of zij niet met jou in zee gaat. Het is bewezen: bedrijven zonder website worden immers niet door de consumenten vertrouwd.

2. Slechte/oude website = geen vertrouwen

Een slecht werkende, ouderwetse en/of in tijden niet bijgewerkte website is zowaar nog erger dan geen website. Het is dé snelste manier om klanten weg te sturen, recht in de armen van je concurrentie die wel met een moderne, vlot werkende en informatieve website op het wereldwijde web pronkt. Denk hierbij ook aan smartphones: als je website slecht leesbaar is op kleine schermen, is de kans groot dat je bezoeker afhaakt. En meer dan de helft van de surfers surft vandaag op een smartphone of tablet!

3. Potentiële klanten vinden je niet

website laten maken

Vandaag is Google dé nummer 1 manier waarop mensen een leverancier voor een product of dienst zoeken. Ben je niet op de eerste of tweede pagina in Google te vinden, dan loop je dus een hoop nieuw cliënteel mis.

4. Laagdrempelig communicatiemiddel

Een website heeft doorgaans een contactformulier. Daarmee kunnen (potentiële) klanten je heel éénvoudig en laagdrempelig laten weten dat ze interesse hebben in je product of dienst. Ze hoeven dat niet tijdens de werkuren te doen maar kunnen dat ook ’s avonds vanuit hun zetel. Makkelijk, toch?

5. Unieke kans om je bedrijf te presenteren

Op een website kan je alles zelf kiezen: fotografie, teksten, logo, lay-out, lettertypes, kleuren… Als je een professionele website laat maken die aandacht besteedt aan al deze zaken, overtuig je zo onbewust je klanten van je professionalisme en oog voor detail. Je kan alle mogelijke middelen inschakelen om te overtuigen: ook geluid en video behoren tot te mogelijkheden.

6. Middelpunt van je communicatiestrategie

website laten maken

Vanuit je website kan je een 360° online communicatiestrategie uitwerken, inclusief sociale media, nieuwsbrieven, blogposts enz. Al je communicatie leidt dan terug naar je website. Als die logisch en strategisch in elkaar zit bereik je vlotter het gewenste doel: of dat nu informatie is, entertainment of verkoop.

7. Hoge ROI

De kosten van aanmaak en onderhoud van een website zijn relatief laag ten opzichte van de opbrengsten – zeker als je vergelijkt met andere marketingacties zoals beursdeelnames, gedrukte brochures of direct mailings per post. Natuurlijk moet je wel je website regelmatig updaten en werk maken van SEO-optimalisatie, zodat je ook de vruchten van je website kan blijven plukken.

8. Snelheid

Met enkele muisklikken kan je een website updaten: een foto vervangen, een tekst updaten, een nieuwsbericht toevoegen… Dat heb je niet met andere (gedrukte) media. Tip: zorg ervoor dat de webdesigner waarbij je je website laat maken, je toegang geeft tot het CMS-systeem zodat je zelf verder kan.

9. Statistieken: meten is weten

website laten maken

Met een website kan je onmiddellijk zien of een bepaalde pagina of artikel succes heeft. Je kan zelfs te weten komen na hoeveel minuten ze gemiddeld je website verlaten, welke de eerste en welke de laatste pagina’s zijn die ze bekijken vooraleer ze de website verlaten, hoeveel pagina’s ze gemiddeld bekijken, enz.

Werkt iets niet, dan kan je een andere tactiek toepassen. Werkt iets wel goed, dan kan je dat verder uitwerken. Trial and error.

10. Futureproof

Een website opent ook mogelijkheden voor de toekomst. Denk maar aan de markt van e-commerce. Het aantal webshops en de verkoop erop neemt de laatste tijd exponentieel toe. Met een website kan je mee op die kar springen.

Conclusie

Of je nu een restaurant hebt, een kapperszaak, een schoonheidsinstituut, een nonprofit-organisatie, een consultancybedrijf, immokantoor enz.: elke zelfstandige heeft kan best een website laten maken om zijn of haar zaak een duw in de rug te geven. Voor een relatief lage kost krijg je heel wat meer online visibiliteit én de kans om je producten of diensten op een professionele, visuele aantrekkelijke en vlotte manier weer te geven.

Wat kost een website laten maken?

Een website laten maken hoeft helemaal niet zoveel te kosten. Vandaag zijn er heel wat webdesigners op de markt die je met deze klus goed kunnen helpen. Ga wel niet zomaar met de eerste de beste partner in zee, maar kies iemand die een uniek ontwerp maakt, met goede software werkt, betrouwbaar is en ook na oplevering van de website ter beschikking blijft (voor meer info, lees het artikel “Hoe een webdesigner kiezen?”).

In het artikel Hoeveel kost een website laten maken gaan we dieper in op de kosten. Kort gezegd bestaan ze uit de ontwerpkost + een kleine jaarlijkse extra kost voor hosting en een domeinnaam. Ten opzichte van 20 jaar geleden zijn de kosten enorm gedaald, en zijn ze absoluut geen argument meer om geen website te laten maken.

G-zien maakt websites op maat

Wil je zeker zijn van een goede prijs-kwaliteit, vertrouw dan op G-zien voor het ontwerp van je nieuwe website. Voor een verrassend democratische prijs heb je een website die er goed uitziet (zowel op grote als op kleine schermen), hoog scoort in Google, intuïtief is en voorzien van alle nodige pagina’s en functionaliteiten.

G-zien maakte al websites voor talloze zelfstandigen in een hele reeks sectoren: slagers, schoonheidsinstituten, consultants, aannemers, enz. Bekijk de afgewerkte projecten of vraag meteen volledig vrijblijvend een offerte.

 

G-zien behaalt “SEO-expert”-certificaat


De wereld van SEO evolueert ongelofelijk snel. Om blijvend websites te kunnen aanbieden die scoren op SEO-vlak, scholen we ons daarom voortdurend bij. Recent behaalden we certificaat “Yoast SEO for WordPress”.

Yoast, een websiteconsultancybedrijf gevestigd in Nederland, is dé autoriteit inzake optimalisatie van websites gemaakt met WordPress. Yoast bouwt plug-ins voor WordPress, biedt consultancy en opleidingen aan voor webdesigners en analyseert en optimaliseert bestaande websites.

Eén van de opleidingen is de Yoast SEO-expert training. De training gaat vooral over de SEO-plugin “Yoast SEO”, die we voor elk van onze websites inschakelen. De plugin, die zowel in gratis als betalende versie bestaat, is in essentie een zeer omvangrijke verzameling van allerlei handige tools die de website beter doen scoren in Google. Het is de meest complete SEO-plugin die momenteel bij WordPress te vinden is.

Enkele onderdelen en voordelen van de SEO-plugin zijn:

1. SEO-optimalisatie achter de schermen

De SEO-tool zoal doet al heel veel zonder dat je als ontwerper manueel werk moet verrichten. Dat gaat over html-elementen en tags zoals “nofollow” (op registratiespagina’s) en “noindex” (op zoekresultatenpagina’s).

2. Algemene instellingen voor metadata, gebruikers en indexatie

In de Algemene Instellingen van de plugin kan je persoonlijke metadata meegeven, alle nodige webmastertools afstemmen, geavanceerde instellingen afschermen voor webeditors en de indexeerbaarheid van de website checken.

3. Titels en meta’s

Je kan uiteraard ook titels, meta-omschrijvingen, taxonomieën, archieven enz. kan optimaliseren.

4. Integratie voor sociale media

facebook

Met deze tool kan je ook je website optimaliseren voor delen op alle grote socialemediasites (facebook, twitter, instagram…). Daarvoor moet je de zogenaamde “open graph data” toevoegen in de metadata van je webpagina.

5. XML-sitemaps

Met een sitemap zeg je aan Google welke pagina’s je website zoal heeft en hoe ze georganiseerd zijn. Met de SEO-plugin van Yoast kan je de XML-sitemaps optimaal beheren.

6. Geavanceerd

geavanceerd

De SEO-plugin bevat ook enkele mooie tools voor geavanceerde gebruikers: ze laten je toe de breadcrumb (het navigatiepad) te beheren, URLs aan te passen, permalinks op te ruimen, enz.

7. Tools voor updates in bulk

Met andere handige tools die de plugin bevat kan je meerdere pagina’s ineens editeren, SEO-data exporteren en importeren, SEO-scores berekenen enz.

8. Google Search Console en pagina redirects

De SEO-tool bevat ook een “redirect-manager”. Hiermee kan je URLs makkelijk “redirecten” of omleiden naar een ander URL. In combinatie met de integratie met Google Search Console is dit een zeer krachtige tool.

9. Analyse van de content

Last but not least kan de tool de ‘leesbaarheid’ van je teksten nagaan. Zo telt het de lengte van je zinnen en paragrafen. Voor Engelse teksten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld het aantal passieve zinnen de tellen.

Conclusie

De Yoast SEO-tool biedt een geweldige meerwaarde voor elke website. G-zien werkt enkel met de beste CMS-systemen (Content Management Systems), zoals WordPress en de Yoast SEO-plugin. Uiteraard zijn er enorm veel andere factoren die de score van uw website bepalen. Bovendien scholen we ons voortdurend bij om alle beschikbare middelen optimaal te kunnen inzetten voor onze websites. Zo garanderen we een website die conversie genereert en gevonden wordt in Google.

Geïnteresseerd in zo’n geoptimaliseerde en tegelijkertijd betaalbare website van G-zien? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Waarom ook een slager een website nodig heeft


website voor een slager

Waarom ook een slager een website nodig heeft

Een website voor een slager nodig? Een regionale ondernemer zoals een slager is er doorgaans van overtuigd dat hij geen website nodig heeft. Dat lijkt op het eerste zicht ook niet meer dan normaal. De klanten van de slager zijn immers allen afkomstig uit de eigen stad. Mensen zijn zich met andere woorden bewust van de aanwezigheid van de slager en hoeven hem dan ook niet online te ontdekken. Of wel? In dit artikel bewijzen we dat een website ook voor een slager een zeer interessante meerwaarde kan betekenen.

Zet je aanbod en mogelijkheden in de kijker!

website voor een slager

In eerste instantie biedt een website voor jou als slager de mogelijkheid om de producten waar je trots op bent in de kijker te zetten. De kans is bijzonder groot dat er binnen de stad waar je jouw zaak hebt verschillende slagers zijn terug te vinden. Door middel van een website kan jij potentiële klanten overtuigen om te kiezen voor jouw zaak en niet voor die van de concurrent. Bovendien, zelfs je vaste klanten hebben misschien geen concreet beeld van alle mogelijkheden die je hun kan aanbieden. Een slagerij is tegenwoordig dan ook zoveel meer dan een plaats waar je vlees kan bestellen. Mensen die op zoek zijn naar een mogelijkheid om vrienden of familie thuis te ontvangen met lekker eten zullen bijvoorbeeld maar wat graag die heerlijke koude en warme schotels van jou willen ontdekken. Hoe kan dat nu beter dan op je eigen website?

Verras klanten met interessante promoties

Heb je klanten die niet iedere dag over de vloer komen, maar wil je hun toch op de hoogte houden van interessante promoties? Ook in dat geval biedt een website een zeer interessante meerwaarde. Je kan de actuele promoties op een speciale promotiepagina plaatsen of je kan klanten zich laten aanmelden voor een speciale nieuwsbrief. Zo wordt de band tussen jouw slagerij en je klanten nog hechter dan tevoren!

Geef cruciale bedrijfsinformatie weer

website voor een slager

Mensen die bijvoorbeeld nieuw in je stad zijn komen wonen kunnen online op zoek gaan naar een leuke slager in de buurt. Door het toepassen van lokale SEO is het mogelijk om precies die klanten uit je eigen regio aan te spreken en te voorzien van die specifieke informatie waar ze naar op zoek zijn. Denk hierbij ook niet alleen aan een voorstelling van je slagerij, maar ook aan een duidelijke weergave van je adres evenals de openingsuren. Ook wanneer je mensen uit de buurt wenst te benaderen is beschikken over een website dus zeker en vast aan te raden.

Tevreden klant

“Een fantastisch product, maar niet beschikken over een website en niet vindbaar zijn in Google. Dat was het probleem waar Slagerij Lieven mee te kampen had. Deze slagerij, al een hele tijd een gekende naam in de regio, maakt ook bereide maaltijden en levert deze vanaf 2 stuks gratis aan huis. Een geweldige dienstverlening. Alleen, er was geen website om dit te communiceren en potentiële lekkerbekken, konden er ook geen info over online vinden.”

Lees hier het klantenverhaal

Laat je potentiële klanten op voorhand watertanden!

website voor een slager

Mensen zijn tegenwoordig misschien wel meer dan ooit erg verwend. Dit zorgt er voor dat ze moeten worden overtuigd vooraleer ze ergens klant willen worden. Een website biedt je op dit vlak alle mogelijkheden. Wat zou je er bijvoorbeeld van denken om een professionele fotoshoot te houden in je slagerij? Laat foto’s maken van de infrastructuur van je slagerij en leg alle vleessoorten en bereide schotels op de gevoelige plaat vast om potentiële klanten meteen te overtuigen om voor jouw slagerij te kiezen. Klinkt dit alles voor jou als muziek in de oren en wil je er uiteindelijk toch ook graag voor kiezen om een website te laten ontwikkelen? In dat geval help ik je graag verder! Bel mij of stuur een mailtje.

Een website, het portfolio van de dakwerker


website voor dakwerker

Een website, het portfolio van de dakwerker

Een website voor dakwerker nodig? Als dakwerker ben je ongetwijfeld bijzonder trots op de werkzaamheden die je elke dag opnieuw weet te realiseren. De gerealiseerde werken geven jou zelf niet alleen een goed gevoel. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden om nieuwe klanten mee aan te trekken. Mond aan mond reclame was vroeger voor een dakwerker de belangrijkste vorm van reclame. Maar op vandaag is beschikken over een website toch een absolute must. Alleen op deze manier kan je er namelijk zeker van zijn dat iedereen die een dakwerker nodig heeft op z’n minst met jouw onderneming in contact komt.

Plaats je specialisaties in de kijker!

website voor dakwerker

Als dakwerker beschik je ongetwijfeld over verschillende specialisaties. Waarschijnlijk kan je bijvoorbeeld dakrenovatie uitvoeren en beschik je over de mogelijkheid om zowel hellende als platte daken te realiseren. Het is voor potentiële klanten evenwel lang niet altijd duidelijk voor welke werkzaamheden ze nu precies een beroep kunnen doen op jou als dakwerker. Wanneer je beschikt over een eigen website wordt dit voor bezoekers en dus ook voor je potentiële klanten meteen duidelijk. Zo ben je er zeker van dat je nooit nog een klant misloopt!

Overtuig potentiële klanten met je realisaties

Een website biedt je als dakwerker de mogelijkheid om je afgeronde projecten op unieke en zo optimaal mogelijke wijze in de kijker te zetten. Onderzoeken hebben door de jaren heen aangetoond dat het vooral realisaties uit het verleden zijn die potentiële klanten weten te overtuigen om met een bepaalde vakman in zee te gaan. Wanneer mensen via het internet op zoek gaan naar een dakwerker en ze jouw onderneming niet terug kunnen vinden heb je op voorhand de kans verkeken om de klant in kwestie binnen te halen. Door te beschikken over een eigen website met professioneel beeldmateriaal van afgeronde projecten zal je dan ook merken dat je klantenbestand een zeer mooie groei zal weten te realiseren.

Mensen zoeken hun vakman via het internet

website voor dakwerker

Vroeger was het voor mensen lang niet altijd even eenvoudig om een geschikte vakman bij hun in de buurt te vinden voor het project dat ze wilden laten uitvoeren. Tegenwoordig is dat wel even anders. Vandaag de dag kiezen mensen er dan ook voor om via het internet op zoek te gaan naar met name een dakwerker uit de omgeving die reeds over de nodige ervaring beschikt. Deze ervaring kan je op zeer eenvoudige wijze door middel van gerealiseerde projecten uitspelen. Ook eventuele ervaring van klanten kunnen zeer eenvoudig op je website worden getoond waardoor anderen worden overtuigd van de kwaliteit van jouw diensten. Door de opkomst van lokale SEO is het zelfs zeer eenvoudig mogelijk om met je website mensen uit een specifieke stad of regio te bereiken.

Een tevreden klant: Tieltse Dakwerken

De website van Tieltse dakwerken was gedateerd. Deze website draaide zelfs nog in Adobe Flash, wat in moderne browsers voor heel wat problemen kan zorgen en wordt afgeraden. In sommige browsers komt Adobe Flash zelfs helemaal niet door. Op de IPad, IPhone en IMac krijg je dit soort websites helemaal niet goed te zien. Dit kwam dan ook onprofessioneel over en gaf niet de uitstraling die Tieltse dakwerken wou bereiken. Heel wat potentiële klanten dreigde ze op deze manier mis te lopen.”

Lees hier hoe Tieltse Dakwerken meer klanten krijgt door de nieuwe website: KLIK HIER

Een professionele website laten ontwikkelen?

Heb ik je met bovenstaande weten te overtuigen en ben je op zoek naar een ervaren partner voor jouw website? In dat geval help ik je graag verder. Ik kan voor jou als dakwerker namelijk een professionele, responsive website realiseren die op alle platformen niet alleen uitstekend tot haar recht komt, maar ook nog eens prima kan worden gevonden. Mijn dienstenpakket bestaat buiten het ontwikkelen van een website tevens uit het maken van een professionele fotoshoot, het ontwikkelen van een gratis logo en het bieden van de nodige ondersteuning. Zo ben je er zeker van dat je ten allen tijde het beste uit jouw website zal weten te halen! Geef een belletje of stuur een mailtje!

Een website voor een schrijnwerker? Absoluut!


Een website voor een schrijnwerker? Absoluut!

Als schrijnwerker spreekt het voor zich dat je echt trots bent op de projecten die je door de jaren heen hebt weten te realiseren. Waar veel schrijnwerkers evenwel niet bij stil staan is dat ze het beeldmateriaal van deze projecten op zeer eenvoudige wijze kunnen inzetten om nieuwe klanten aan te trekken. Je kan er dan ook perfect voor kiezen om foto’s op je website te plaatsen, maar denk ook zeker aan populaire social media zoals Facebook. Hoe dan ook, veel schrijnwerkers denken dat zij geen nood hebben aan een website omdat hun tevreden klanten vanzelf wel zorgen voor nieuwe projecten. Dat is best mogelijk, maar toch ondermijn je op deze manier de toekomst van je bedrijf. Een website kan voor een schrijnwerker dan ook wel degelijk een structurele meerwaarde betekenen!

Mensen zoeken online naar een schrijnwerker

De tijden zijn danig veranderd. Daar waar vroeger mensen gewoon verder gingen op het woord van vrienden, collega’s of familieleden die in het verleden met succes een beroep hadden gedaan op een schrijnwerker is dat tegenwoordig niet langer het geval, in tegendeel. Vandaag de dag kiezen mensen er dan ook steevast voor om zelf via het internet op zoek te gaan naar die ene schrijnwerker wiens projecten weten te overtuigen. Dit is een zeer belangrijke evolutie waar je als schrijnwerker dan ook beslist op dient in te spelen. Doe je dit niet en heb je geen website waardoor potentiële klanten je niet kunnen vinden? In dat geval is de kans bijzonder groot dat je heel wat opdrachten zal mislopen en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn.

Foto’s geven een goed beeld van jouw realisaties

website voor een schrijnwerker

Uiteraard kan je er voor kiezen om als schrijnwerker op je website gewoon tekst te plaatsen met betrekking tot gerealiseerde projecten, maar mensen willen bewijzen zien. Dat bewijs kan je leveren door het plaatsen van mooie foto’s die een goede weergave bieden van jouw realisaties. Wanneer potentiële klanten worden aangesproken door dit beeldmateriaal is er nog maar weinig meer nodig om ze over de streep te trekken. Alleen al op deze manier zal je merken dat je website over een ontzettend grote aantrekkingskracht beschikt die zonder probleem een niet onbelangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere groei van jouw onderneming!

Tevreden klanten:

website voor een schrijnwerker

Ik kan gerust nog een tijd lang vertellen waarom u een website nodig heeft. Maar ontdek hier de nieuwe website van Schrijnwerken Devos uit Grammene. Voor schrijnwerken Devos werd er een compleet nieuwe website gemaakt. Zodra ze leuke realisaties klaar hebben, nemen ze er foto materiaal van of laten ze een professionele fotograaf dit doen. Daarna sturen ze de foto’s door naar mij & zet ik deze online. Op deze eenvoudige manier kunnen nieuwe klanten worden overtuigd.

KLIK HIER om de website te openen.

Website voor een schrijnwerker nodig?

website voor een schrijnwerker

Heb ik je met bovenstaande weten te overtuigen om ook een website te laten ontwikkelen voor jouw schrijnwerkerij? In dat geval wil ik je graag van dienst zijn. Niet alleen ontwikkel ik voor jou een professionele, responsive website die er zowel op een smartphone, een tablet als op de computer perfect uitziet, daarnaast realiseren we een fotoshoot waardoor je meteen over prachtig beeldmateriaal beschikt en wordt er geheel gratis een logo ontwikkeld op maat van je onderneming. Uiteraard kan je na afloop van het ontwikkelingsproces ook nog eens rekenen op de nodige ondersteuning. Kies er dus zeker en vast voor om voor jouw schrijnwerkerij een website te laten ontwikkelen en zorg er op die manier voor dat je geen enkele klant meer misloopt! Interesse? Klik hier & stuur mij een mailtje.

 

 

1 2 3