Blog Full-Width

Uncategorized

Fiverr review


fiverr reviews

Welkom bij deze Fiverr Reviews!

Wie op zoek is naar een goede freelancer en dit voor verschillende diensten, kan zeker terecht op Fiverr. Dit online platform biedt een waaier aan, aan verschillende diensten in alle mogelijke sectoren. Je vind op deze website, beroepen zoals een grafisch vormgever, een copywriter, animatie, een ontwerper of nog zoveel meer.

Wij schrijven hieronder wat je moet weten over dit platform en welke prijs je hiervoor betaald. We kunnen alvast meedelen dat het een super platform is, mits de nodige controle over prijs en portfolio.

Fiverr prijzen

Het freelancer platform Fiverr rekent geen registratie of aanmeldingskost aan. Daarom zijn zij meteen al de goedkoopste op de markt. Maar hoe zit het dan met al hun inkomsten? Hoe verdienen zij de nodige centen om te blijven bestaan?

Het antwoord is heel eenvoudig. Zij rekenen op de commissie die ze van jou zullen verkrijgen. Zowel de opdrachtgever als freelancer zullen hiervoor instaan. Een voorbeeld hiervan:

Jij verkoopt tickets voor een optreden en daarvoor plaats je het optreden voor 5 Dollar. (Dit zonder extra opties, die je ook kan verkiezen bij het plaatsen.)
Indien jij dan de verkoper bent zal je hiervoor 20 % van je opbrengst afstaan aan Fiverr. Wanneer jij je geld van de opbrengst wilt opnemen, zal je hiervoor 2% onder de 50 Dollar moeten afstaan. Wij raden aan om te wachten tot een bedrag hoger dan 5O Dollar want dan is het slechts 1 Dollar.
Ben jij de koper? Dan zal je 5% afgeven als administratiekost aan Fiverr indien het bedrag boven de 20 Dollar ligt. Bij lager dan 20 Dollar betaal je 1 Dollar hiervoor.

De commissie die zij opvragen zorgt voor de inkomsten van Fiverr en hoeven zij geen hoge inschrijvingskosten op te vragen.

fiverr ervaringen

Ruim aanbod

Het ruime aanbod in categorieën bij Fiverr is een groot gemak. Wie op zoek is naar een goede freelancer, in gelijk welke aard van dienst, kan zeker hier op dit platform terecht. De brede waaier aan verschillende diensten helpt om iedereen welkom te heten. Daarnaast kan je ook beroep doen op diensten en verkopen in het buitenland. Fiverr is actief in 200 landen, verdeeld over heel de wereld. Dit schept enige mogelijkheden.

Natuurlijk zorgt het ook voor wat meer tijd in het nemen van een beslissing. Meer keuze betekent ook meer screening. En ook wanneer je een opdracht plaats zal het iets meer tijd nemen. Daarom vragen wij een perfectie briefing op te stellen om jezelf hier tijd te laten winnen.

Iedere kleine onderneming krijgt hier iets gedaan en het platform is aantrekkelijk en toegankelijk opgesteld voor iedereen.

fiverr review

Snelheid en efficiëntie

Fiverr heeft zijn doel geplaatst om het zo snel mogelijk verkopen en aanbieden van diensten. Zij zorgen ervoor dat grote gesprekken en sollicitatierondes vermeden worden en zo tijd gewonnen wordt om een dienst of opdracht sneller uit te voeren. Iedere freelancer op dit platform zal dan ook een dienst kunnen aanbieden op korte termijn.

Indien een dienst werd aangevraagd, dan zal de freelancer hiervoor een melding verkrijgen. Wanneer de freelancer nog informatie tekort heeft om de opdracht uit te voeren kan hij dit ook automatisch laten uitsturen. Er gaat dus echt geen tijd verloren en de opdracht zal hier zeer efficiënt besproken worden.

Wie bezwaar heeft kan dit melden in een 3 daagse periode. Daarna wordt alles als afgerond aangezien. Deze korte periode helpt om freelancers te motiveren tot een kwalitatieve hulp.

Kortom: Fiverr heeft zijn online platform zo opgebouwd dat alle communicatie omtrent opdrachten en diensten zeer snel en zeer efficiënt verlopen.

Controle

Zoals eerder vermeld vraagt dit platform wel enige controle. 200 landen zijn hierbij aangesloten en er zijn heel wat verscheidene profielen online. Maar niet iedereen past evengoed bij elke opdracht. Daarom is het van uiterst grote belang om alles even op een rij te plaatsen en niet in de snelheid van dit platform te verdrinken.

Neem de tijd om de prijzen, portfolio’s en reviews na te lezen. Zo zal je een zeer goede deal kunnen sluiten zonder je zorgen te moeten maken.

review fiverr 2019

Support

Fiverr is een zeer eenvoudig platform waar iedereen ook heel snel zijn weg kent. Daarom geven wij ook aan dat het één van de gemakkelijkste websites is om een dienst te verkopen of te aanvaarden.

Maar iedere medaille heeft ook een keerzijde en bij Fiverr is dit de support. De klantendienst is hierbij niet zo eenvoudig om te bereiken en je moet heel goed zoeken op de website tot je enige contactgegevens terugvind. Hierbij kunnen we dus stellen dat de aangegeven of beloofd 24/7 support misschien iets verder ligt dan verwacht.

Maar toch kan je allerlei informatie terugvinden wanneer je vragen hebt. Naast de supportlijn hebben ze ook een community forum en een blog. Daar kan je ook heel wat vragen stellen en beantwoorden.

Wie kiest voor Fiverr?

Fiverr is ondanks het moeilijk bereiken van de support een goed platform voor iedereen die op zoek is naar een dienst of een opdracht heeft openstaan. Daarbovenop kan iedereen zich hier aansluiten zonder een grote inschrijvings of registratieprijs te hoeven betalen.

Alle soorten diensten vind je hier terug en dus is deze website ook toegankelijk voor iedereen. Het is een online marktplaats voor alle diensten, aannemers en soorten opdrachten. Je kan er heel snel een deal closen en inkomsten gaan genereren.

Deze volgende positieve punten kunnen je overtuigen om ook aan te sluiten bij Fiverr:

 • Goedkoop platform
 • Geen registratiekosten
 • Eenvoudig en toegankelijk
 • Snel en vlot
 • Efficiëntie
 • Brede waaier aan diensten
 • 1 account voor zowel opdrachtgever als freelancer

beste outsource platform

Conclusie Fiverr reviews

Fiverr is gekend als één van de goedkoopste online platformen waarbij veel freelancers zich aanbieden. Daarnaast kan ook iedere opdrachtgever een goede freelancer op deze website terugvinden. Opdrachten worden zeer snel ingevuld en freelancers kunnen hun dienst inruilen op zeer korte termijn. Fiverr kiest dan ook voor snelheid en efficiëntie.

200 landen hebben zich aangesloten op dit platform en dat zorgt voor een groot aanbod en vele mogelijkheden. Zorg ervoor dat je goed het portfolio van de freelancer hebt doorgenomen en prijzen hebt gecontroleerd. Want een groot aanbod vraagt ook enige controle.

Plaats jij zelf een opdracht? Kies dan voor een zeer goede briefing. Zo vermijd je de verkeerde freelancer aan te spreken en extra tijd te verliezen.

Fiverr is een zeer goedkoop platform zonder registratiekosten. Iedereen betaalt een stukje commissie en zo zijn alle inkomsten verzekerd voor deze website. Doordat het niet duur is bij Fiverr zal het ook niet lang duren voordat een deal gesloten wordt en daardoor is Fiverr één van de meest gebruikte alsook populairste freelancers platformen.

Ook wij vinden deze website super! Gebruik een goede briefing en controle en je zal met een betaalbare oplossing een goede freelancer gevonden hebben.

Uncategorized

Bol Masterclass review


bolmasterclass review

Welkom bij de Bol Masterclass Review

Velen dromen ervan, om passief veel geld te verdienen en sommigen die doen het echt. Dit dankzij de Bol Masterclass 2.0 van Jia Ruan. Een online cursus die je alle knepen van het vak leert over e-commerce en verkopen via Bol.com. Hier wordt aangegeven hoe je met passief zijn toch veel kan verkopen en zo veel geld kan verdienen.

Jia Ruan, een jonge jongen van 22 jaar legt hierbij uit hoe je je weg naar het succes kan behalen. Wij zijn alvast fan en raden deze cursus aan. Jia Ruan weet waarover hij spreekt en deelt daarbij alle nodige informatie op een eerlijke manier.

Wie is Jia Ruan

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een jonge maar succesvolle jongen met nog maar liefst 22 jaren op zijn teller. In 2017 heeft hij zichzelf heel hard omhoog moeten werken en heeft zijn succes vooral gekend via verkopen op Bol.com. Om dit te bereiken heeft hij een import gedaan via Azië om zo goedkoop mogelijk product met een zo groot mogelijke winstmarge te verkopen op Bol.com. Door dit goede idee heeft hij een succes gekend en veel geld verdiend.

Nu vind hij het tijd om zijn geheim met iedereen te delen en heeft daarom de Bol Masterclass 2.0 opgericht.

Daarnaast is Jia Ruan ook een goede mindcoach en deelt hij daar ook enige vaardigheden mee in deze cursus. Hij is ervan overtuigd, wanneer je een stuk aan jezelf werkt en aan je mindset, je een grotere kans hebt op slagen.

Hij heeft naast zijn mindcoaching en Bol Masterclass ook een eigen Youtube kanaal waar hij meer dan 20 000 volgers heeft. Succes gegarandeerd.

bol masterclass review

Bol Masterclass 2.0 cursus

Bol Masterclass 2.0 is een online cursus die opgesteld werd om mensen op een eerlijke manier aan te leren hoe ze heel veel geld kunnen verdienen door online verkoop en vooral via Bol.com. Wie deze cursus volgt, zal terecht komen in een online lespakket verdeeld over 8 modules. Deze modules bevatten stuk per stuk, verschillende lessen die dan weer elk op zijn beurt tot 1,5 uur in beslag kunnen nemen.

Leren kan op eigen tempo en dat is goed. Na het inschrijven voor deze Masterclass ontvang je meteen een login waardoor je onmiddellijk aan de slag kan. Je kan je aanmelden op eigen gekozen tijdstippen en je kan deze doornemen volgens tempo dat jij kiest. Hiervoor hoef je je niet te haasten want er is geen afloop termijn. Je blijft voor altijd toegang krijgen tot dit lessenpakket. Leer zo snel en zo lang je zelf wilt.

Hieronder geven wij een overzicht mee van de cursus en zijn modules:

 1. Welcome to the winning team (Leer hoe je vrijheid kan verkrijgen en hoe je het snelst je succes behaald.)
 2. Ground zero (Maak een businessmodel op en maak kennis met de platformen)
 3. The goldmine (helpt het zoeken naar een geschikt product en leert je de weg in Bol listing)
 4. Artificial intelligence (Hoe zal je alle data verzamelen en een goede leverancier vinden?)
 5. Showtime (Leer je producten op een goede manier online te plaatsen, een goede investering te maken en lees daarnaast ook alles over logistiek bij bol.com)
 6. Monk like patience
 7. The next apple (Creëer je eigen merk en naam en leer alles wat je hiervoor moet weten)
 8. 10 x time (Bouwen aan je dreamteam en je succes met alle tips die je hierbij kunnen helpen)

In deze online cursus zijn er heel wat bonussen terug te vinden met een grote meerwaarde.

bol masterclass ervaringen

Prijzen

Iedere bijscholing of les die je volgt heeft natuurlijk een prijskaartje en dat is voor deze Masterclass ook niet anders.Wie zich hiervoor wenst in te schrijven betaald dan ook maar liefst 997 Euro. Hoewel het vrij duur klinkt is het zeker en vast zijn geld waard. Wanneer je erover nadenkt hoeveel deze lessen echt waard zijn, heb je een spotgoedkope prijs. Normale marktwaarde ligt namelijk op 2997 Euro.

Jia Ruan heeft beslist om toch een fikse korting te geven en de prijs op 997 Euro te plaatsen voor zijn Bol Masterclass 2.0. Voor sommigen ligt deze prijskaart nog vrij hoog maar lager zal hij dit niet plaatsen. Daar heeft hij dan ook een goede reden voor: Iedereen die in zichzelf wenst te investeren zal dit betalen en zo heb ik enkel mensen die zich ook volledig zullen inzetten. Doorzetters maken het succes, ook van deze cursus.

Wie de prijs wenst op te splitsen kan dit in een 5 maandelijkse betaling van 250 Euro.

Maar wat krijg je allemaal voor deze prijs?

 • Een online cursus Bol.com Masterclass 2.0 met een waarde van 2997 Euro.
  • Dit lessenpakket heeft meer dan 20 uur videofragmenten die je aardig op weg helpen en die je op eigen tempo kan opnemen
 • Bonussen en allerlei extra’s voor een totaalwaarde van 4529 Euro.
  • Wekelijkse groepcoaching ter waarde van 997 Euro
  • Lifetime Tribe Membership die toegang verleent tot een online community  met waarde van 997 Euro
  • Ontvang een golden calculator om zo een zeer winstgevend product te vinden en dit ter waarde van 297 Euro
  • Krijg een leverancier script met een waarde van 197 Euro voor het vinden van een zeer goede prijs bij de leverancier
  • The knowledge vault  997 Euro als waarde (dit zijn allerlei bonus trainingen)
  • Maandelijkse meeting en uitnodiging voor Events waar je kan leren van experts met waarde van 997 Euro
  • Info over het ondernemersloket en een checklist voor een waarde van 47 Euro
 • Checklisten en enige scripts
 • 24/7 support en klantendienst

Succes komt niet vanzelf

Rijk worden zonder er iets voor te moeten doen, dat kan alleen maar in ons dromen. Toch gaan we hier niet ver vanaf wanneer je de cursus hebt doorgenomen. Je leert er passief veel geld verdienen. MAAR…

Succes komt zeker niet vanzelf en daarvoor moet je eerst heel hard werken. Jia Ruan is hier ook van overtuigd. Doe eerst een goede investering in jezelf, leer bij en werk vooral hard. Uiteindelijk groei je naar het succes en kan je passief geld verdienen. Hoe je dit bereikt leer je dan ook in de Bol Masterclass 2.0.

Wie de knepen van het vak geleerd heeft en de nodige kennis bevat, zal het succes dan ook tegemoet komen.

Twijfel niet om deel te nemen aan deze Bol Masterclass cursus. Het is zijn geld waard en zal je veel geld opbrengen in de toekomst. Twijfel je toch nog? Dan kunnen we alvast meegeven dat dit niet nodig is. Jia Ruan geeft zelf een 14 dagen niet tevreden geld terug garantie. Hij betaald de cursus binnen de termijn van 2 weken zo terug, wanneer je je hier niet in kan vinden en de cursus maar niks vind. 14 dagen is best lang en toont ook zijn vertrouwen erin, dat jij dit goed zal vinden en je hierdoor best succesvol zal zijn.

bol masterclass reviews

Conclusie Bol Masterclass review

Wij zijn heel erg enthousiast over deze online cursus en raden deze aan, voor iedereen die aan e-commerce doet of hierover nadenkt. Op eigen tempo kan je leren hoe je de perfecte leverancier vind en hoe je passief kan verkopen via Bol.com.

Het lessenpakket is in 8 fijne modules ingedeeld en deze bevatten elke verschillende aantal lessen. Deze zijn opgebouwd in videofragmenten en kan je doornemen zoveel als je wilt.

Neem alle tips op en wordt passief rijk met dit lessenpakket. Twijfel niet, het is zijn geld waard! Je verdient je geld ook binnen de 2 maand terug.

Uncategorized

Online cursus WordPress


wordpress online cursus

Op zoek naar een Online Cursus WordPress?

Wie zijn weg nog niet kent in de WordPress wereld of wel een WordPress website heeft, maar zonder succes, kan zich nu inschrijven in een online cursus WordPress. Ook mensen die nog een waslijst met vragen klaar hebben, kunnen zich hierbij aansluiten. In deze online cursus WordPress zal je stap per stap leren hoe je een eigen WordPress website kan bouwen en dit zonder te programmeren.

Voor deze cursus heb je uiteraard geen voorkennis te hebben en hoef je zeker niet technisch aangelegd te zijn. Neem deze cursus door op eigen tempo en je zal zien dat je hierna, je website kan ombouwen tot een groot succesvol verhaal. (De meeste ingeschreven leden, nemen deze cursus door in twee dagen, wij raden wel sterk aan om deze cursus 2 maal door te nemen.)

online wordpress cursus

WordPress leren

Neen, wij houden niet van online geschreven boeken met ellenlange teksten. Deze cursus is een videocursus opgebouwd in verschillende korte fragmenten. De bouwer van deze cursus is er dan ook van overtuigd, dat dit voor iedereen beter is. Korte fragmenten zorgen voor goede concentratie en vooral het goed opnemen van de stof. Wanneer hoofdstukken te lang worden, vervaagt de concentratie en ook het opnemen van de informatie.

Alle stappen die je nodig hebt tot het uitbouwen van een succesvolle WordPress website worden in deze cursus van a tot z doorgenomen. Je krijgt er alle nodige informatie en heel wat tips om je website goed op te bouwen. Wie deze cursus volgt zal snel leren hoe WordPress in elkaar zit en zal deze wereld compleet begrijpen. De eerste maal dat je een eigen website zal maken, zal het iets traag verlopen maar éénmaal je deze cursus door hebt en meerdere websites gemaakt hebt, zal het bouwen van een eigen site, een piece of cake zijn.

Voor deze online cursus heb je geen technische kennis html nodig. Voorkennis hoeft hierbij niet, daar we starten van 0 bij deze leerstof. We starten van niks en bouwen samen 1 succesvolle site. En saai wordt het ook al helemaal niet. Deze cursus is interactief opgesteld en bevat ook leuke bonus video’s.

Voor wie is deze WordPress Video Cursus?

Iedereen die een WordPress website bevat kan hier veel bijleren. Er zijn zeker heel wat stukken die jij nog niet helemaal kent of een vragenlijst die hier kan beantwoord worden.

Wie nog geen website heeft, maar er graag één wenst te bouwen kan hier zeker terecht. De WordPress cursus legt stap per stap uit, wat je moet doen om een succesvolle website op te bouwen.

Ben jij iemand uit volgende lijst? Dan zal je je zeker goed voelen bij deze cursus:

 • Wil jij een (professionele) website maken?
 • Heb jij een WordPress website maar nog niet voldoende succesvol?
 • Verdwaal jij in het overaanbod van thema’s en plugins?
 • Wil jij je bestaande WordPress site verbeteren?
 • Wens je een website te bouwen zonder enige vorm van code en programmatie?
 • Bevat jij een vragenlijst over functies binnen WordPress?
 • Zou jij ook graag sneller je weg vinden in deze omgeving?

Je ziet dat er heel wat redenen zijn waarom je voor deze online cursus WordPress zou kiezen. Daarnaast zijn er zeker nog een tal van mogelijkheden waarom je hiervoor zou kiezen. Heb jij het antwoord JA opgegeven op 1 van deze bovenstaande vragen? Dan moet je je inloggen en deze cursus doornemen.

wordpress leren

Prijs WordPress Training

Voordat je je aansluit bij een cursus weeg je heel graag even af wat het kostenplaatje hiervan is en wat het je zal opbrengen. Voor deze online WordPress cursus hoef je je geen zorgen te maken. De prijs is zeker niet hoog en het zal je voldoende rendabiliteit opbrengen. Met het doornemen van deze cursus zal je het succes van je website dan ook alleen maar vergroten.

Daarnaast kunnen we meegeven dat Google een grote fan is van WordPress websites. Dit helpt je dan ook verder op SEO score en wanneer je dan je eigen kennis (na het doornemen van deze cursus) hierbij koppelt, kan het niet anders dan een succesvol verhaal worden.

Wens je je in te schrijven? Dan betaal je een kleine prijs van 49 Euro voor deze online cursus WordPress.

En geef toe, deze kleine prijs, samen met alle voordelen die je hieruit haalt, geven je toch een boost om je in te schrijven.

wordpress online cursus

Voordelen Cursus WordPress

Voor wie toch nog twijfelt, hebben we even alle voordelen van deze cursus en het houden van een WordPress website opgesomd:

 • Geen technische kennis html nodig
 • Geen voorkennis nodig
 • Stap per stap
 • Bonus videos
 • Interactieve videocursus
 • Geen ellenlange teksten
 • Grondige informatiewissel
 • Kennisopbouw in WordPress termen
 • Succes gegarandeerd
 • SEO vriendelijk
 • Voor iedereen toegankelijk
 • Eenvoudig
 • Snelle hosting
 • Veilige hosting
 • Overview van opties
 • Kleine prijs
 • Leren op eigen tempo
 • Herhaling mogelijk
 • Beantwoord alle vragen
 • Via pc, tablet of smartphone
 • GRATIS WordPress
 • Goede community

wordpress online cursus

Conclusie online cursus WordPress

Iedereen die interesse heeft in een WordPress omgeving, vragen heeft of nog moet starten, kan zijn weg vinden in deze online cursus. Je leert er stap per stap hoe je een succesvolle website binnen Wordpess kan opbouwen. Daarnaast krijg je enkele bonus videos, grondige informatie en heel wat tips, waar je moet op letten om tot een succesvol verhaal te komen.

Deze WordPress Video cursus heeft een kleine prijs maar een grote kwaliteit en succesgarantie. Wie twijfelt om zich in te schrijven, geven wij de tip om de twijfel weg te laten en zich echt hierbij in te schrijven. Je zal er geen spijt van krijgen, integendeel! Deze cursus helpt je niet alleen op weg maar leert je ook de knepen van het vak om in een zeer korte tijd, een goede website te bouwen.

Geen ellenlange teksten en verveling maar wel interactie en korte ondersteunende video’s. Je zal je hier niet gauw vervelen maar eerder goed weten wat te doen. Bovendien kan je deze cursus op eigen tempo doornemen en herhalen indien nodig. De meeste ingeschreven leden hebben deze cursus voltooid in 2 dagen. Wij raden aan om de cursus 2 x door te nemen. Zo heb je niks over het hoofd gezien en zal je heel snel je weg kennen in de WordPress omgeving.

Ken je nog iemand met een WordPress website of een goed idee die nog online moet komen? Raad dan zeker deze WordPress cursus aan!

Beste Wordpress Thema - Website tips

OceanWP WordPress theme review


oceanwp review

Welkom op onze OceanWP review.

Je zal de naam al zeker gehoord hebben. OceanWP is een zeer jong maar ook een zeer modern WordPress theme met enkele innovatieve functies. Hij is geheel gratis en één van de beste die wij ooit gezien hebben. Deze theme kan steeds verder worden uitgebreid door nodige functies aan te kopen en betalende bundels erbij te nemen.

Wens je een goede en ook moderne website op te bouwen? Dan ben je met deze theme zeker goed. Het is full responsive en ook nog eens zeer eenvoudig in gebruik. Je hebt geen IT skills nodig om je website te bouwen of je hoeft ook geen IT partij hiervoor in te schakelen.

Wij hebben dit thema goed nagekeken en beoordeeld als een goede aanwinst voor je WordPress website. In deze review zal je al snel lezen waarom.

Waarom OceanWP?

Eerder hebben wij meegegeven dat dit nog een zeer jong thema is; Daarbij kunnen we ook modern meteen eraan koppelen. De look en feel is van deze tijd en dat zet hem ook door in de functies.

Ook de ontwikkelaar is zeer begaan met deze theme. Hij lost de eventuele problemen heel snel op en is zeer toegewijd aan zijn ontwikkeld thema. Hij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos werkt en dat is een groot pluspunt voor een WordPress website.

OceanWP is een veelzijdig thema en geheel gratis. Indien we dit vergelijken met andere in dit segment, kunnen wij meegeven dat weinigen zo ver vooruit zijn. Dit thema bevat dan ook heel wat innovatieve functies die gewoon standaard bij hen zijn. Bij anderen mag je hiervoor reeds enige plugins extra aankopen.

Iedere pagebuilder werkt perfect samen met deze theme. Dat maakt het nog eens fijn en een duw in de goede richting. Je moet niet nakijken of deze wel compatibel is, gewoon doen is de boodschap.

De kracht van dit theme ligt ook bij e-commerce sites. De functies die het bevat, sluiten dan ook perfect daarbij aan. Ook hier zou je bij anderen heel wat plugins extra moeten nemen.

Zoektocht

Een klein minpuntje dat je kan hebben bij dit thema is, wanneer je niet vertrouwt bent met WordPress, je een zoektocht kan doorgaan in dit thema. Het is zo geavanceerd dat je wel het een en ander zou moeten uitzoeken. Het lijkt een chaos maar toch is alles zeer gestructureerd. Eénmaal je weg gevonden, wil je niks anders meer.

Dit thema blijft hoe dan ook één van de beste themes voor een e-commerce website. Blijf doorzetten en je zal zeer tevreden zijn over je website. En niet alleen jij, maar je klanten ook.

oceanwp ervaringen

Features

Ieder theme heeft enkele leuke en handige features. Dat is voor OceanWP niet anders. Deze helpen daarbij ook de omzet van je website te verhogen. Handig toch?

Volgende features mag je bij OceanWP verwachten:

 • Full responsive op ieder device: Computer, Ipad, Iphone of smartphone tonen alles in goede resolutie en het blijft overzichtelijk en aantrekkelijk.
 • E-commerce ondersteuning. Goed voor een webshop of webwinkel. Handige functies helpen je hier vooruit, geen betalende plugins nodig.
 • Aanpasbaar – Flexibel. Aanpassen naar smaak en behoeftes, bouw je website helemaal naar je eigen zin.
 • Gratis templates. Hierbij kan je zonder enige technische kennis toch al je pagina’s opmaken. Daarnaast zijn deze modern, mooi en strak van design.
 • Flexibel en aanpasbaar – Je kan je website met dit thema volledig naar eigen smaak aanpassen. Dit thema laat het volledig toe om alles naar je eigen zin en op maat te bouwen.
 • Goede klantendienst. De support zorgt voor een goede service want de ontwikkelaar wenst dat dit thema lang en vlekkeloos verloopt.
 • Geavanceerd menu – Hier kan je dan ook kiezen uit vele geavanceerde functies en kan je, ook voor je klanten, een geavanceerde menu voorschotelen.

Ocean WP haalt 9.1 op 10 in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s

Een zeer goede score voor het premium thema Ocean WP. Klik hier en ontdek onze TOP 10 van beste WordPress Thema’s! 

Het super populaire Divi Thema staat al enkele jaren verdiend op nummer 1. Lees hier onze uitgebreide review van het Divi Thema!

OceanWP prijzen en pakketten

Dit thema is oorspronkelijk gratis. Er zijn veel standaard zaken die je dan zonder enige betaling kan uitvoeren. Veel gebruikers hebben hier ook meer dan voldoende mee. Toch laat het ook toe om verder uit te breiden en dat mits betaling naturlijk. Daarvoor hebben zij 3 pakketten in de aanbieding:

 1. OceanWP personal
  1. Kostprijs: 99 Dollar per maand
 2. OceanWP Business
  1. Kost: 198 Dollar per maand
 3. OceanWP unlimited
  1. Duurste bundel voor: 97 Dollar per maand

Wie nadenkt over een uitbreiding, neemt best even contact op met de klantenservice of leest even goed de website na. Daar kan je alles terugvinden wat er in een uitbreiding zit.

oceanwp beoordelingen

Conclusie OceanWP review

Wie een goede e-commerce WordPress website wenst te bouwen, zit heel goed bij OceanWP. Deze theme is in eerste instantie gratis tot je een uitbreiding wenst uit te voeren. De meeste gebruikers blijven echter op de gratis versie, omdat ze daar meer dan hun voldoening uithalen.

Ook wij hebben dit thema uitgetest en vinden dan ook dat dit één van de beste gratis thema’s is op deze markt. Door de begane ontwikkelaar worden eventuele problemen zo goed als onmiddellijk aangepast en hoef je ook geen schrik te hebben op de compatibiliteit met je website of page builder. Daarnaast biedt dit thema enkele heel innovatieve functies aan die interessant kunnen zijn.

Ook de support zit goed bij hen. Heb je een vraag of wens je iets meer info, dan staat er ook steeds iemand voor je klaar. Merk je een bug op? Geef het gerust maar door want de ontwikkelaar wil alleen maar verbeteren.

Wens je toch iets uit te breiden op het gratis stuk, dan kan je dit zeker en vast doen. Bekijk hiervoor alle mogelijkheden op de website of vraag het na aan de klantendienst. Wie een betalend pakket wenst kan kiezen uit 3 mogelijkheden, zoals hierboven vernoemd.

OceanWP biedt heel erg goede functies aan en dat op een gratis basis. Bij de meeste anderen zou je van begin af aan betalende plugins moeten bijnemen. De huidige look en feel van dit thema brengt het dan allemaal tot een perfect geheel. Een moderne look in een moderne tijd op het internet.

Beste Wordpress Thema - Website tips

MythemeShop review


mythemeshop review

Welkom in deze MythemeShop Review!

Eén van de moeilijke keuzes die je moet maken wanneer je een WordPress website wenst te starten is je thema. Het gamma waaruit je kan kiezen is tegenwoordig zo gigantisch groot en er hangt toch heel wat van af. Wanneer je dan ook voor deze keuze staat, voel je de stress ook komen. Wat nu? Hiervoor hebben wij één gouden tip: MythemeShop

MythemeShop heeft een groot gamma van 99 verschillende thema’s en daarnaast bieden ze ook nog een 20tal plugins. Je hoeft je geen zorgen te maken wat er compatibel is daar deze perfect op elkaar afgestemd werden. Je hebt hierbij ook de keuze om slechts 1 thema aan te kopen en je keuze te maken op enkele plugins, maar je kan ook groter gaan en een lidmaatschap aanvragen. Zo verkrijg je toegang tot alles en kan je meerdere websites maken of indien nodig nog eens je website aanpassen.

Wij geven deze Shop een 8,5 op 10 en hieronder zal je ontdekken waarom.

mythemeshop beoordeling

Mythemes shop prijzen

Zoals we hierboven hebben vernoemd, heb je bij MythemeShop de vrije keuze. Je kan gaan voor een lidmaatschap waarbij je toegang hebt tot alles, of je verkiest enkel 1 thema en plugin aan te kopen wat een stuk van je budget spaart. Wie maar 1 website heeft, raden we ook aan om eerst een keuze te maken. Wie meerdere sites wenst te bouwen of een bureau heeft, kan dan ook beter een lidmaatschap aangaan.

 1. Keuze voor 1 vaste prijs:
  1. Een thema kost je 59 Dollar
  2. Voor een plugin is de kostprijs 29 Dollar
 2. Toegang tot alles via lidmaatschap
  1. Dit kost je 167 Dollar per jaar; (Daarvoor beschik je over alle 99 thema’s en alle 20 plugins. Bovendien verkrijg je ook een volledige klantenondersteuning en heb je toegang tot photoshop PSD’s.)

Het lidmaatschap lijkt wat duurder dan de meeste concurrenten toch heeft het hier een groot voordeel. Wie een lidmaatschap aangaat kan ook ongelimiteerd websites maken en deze thema’s installeren.

Wie geen kennis heeft in deze online wereld hoeft ook niet te vrezen. Wanneer je een lidmaatschap hebt, krijg je voldoende klantenondersteuning.

Denk je aan een lidmaatschap? Goed plan, naast de thema’s en plugins kan je ook genieten van alle beschikbare producten via je lopen abonnement. Deze producten worden steeds verder aangevuld en zo blijf je ook vernieuwend.

MyThemeShop haalt 9.2 op 10 in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s

Het WordPress thema MyThemeShop haalt hierbij een meer dan uitstekende score! Het populaire thema van Eleghant Themes: Divi staat nog altijd oververdiend op nummer 1.

Bekijk hier onze TOP 10 van beste WordPress Thema’s.

99 thema’s

MythemeShop biedt een 99tal thema’s aan. Om ze niet allemaal dooreen te laten lopen hebben ze deze thema’s ook onderverdeeld in verschillende categorieën. Hieronder kan je de 4 categorieën terugvinden:

 1. Thema’s voor magazines
 2. Blogthema’s
 3. Woocommerce thema’s
 4. Businessthema’s

Laat je niet misleiden door de categorie. Je kan bijvoorbeeld ook perfect een website voor een bank aanmaken in een magazine thema. Alleen zullen de demo’s niet geheel aan je voorstelling voldoen. Met de nodige aanpassingen kom je er wel.

mythemeshop ervaringen

Mythemes Shop themes features

Ieder thema in de MythemeShop themes zijn ooit ontworpen met het oog op eenvoudigheid maar ook op gebruiksvriendelijkheid. Dat zorgt ervoor, dat er voldoende demo’s aanwezig zijn die jij kan installeren, om je zo verder te helpen bij het bouwen van je website. Jij hoeft enkel je eigen teksten en foto’s aan te vullen en klaar!

Wanneer we kijken naar alle aanpassingsmogelijkheden binnen deze thema’s, dan kunnen wij alvast zeggen dat het de moeite waard is. Er is geen limiet op kleurenpallet en je kan alles naar wens en smaak aanpassen. Ook de mogelijkheid om je achtergrond volledig aan te passen is er. Je loopt hier niet tegen een limiet aan en bijna alles is mogelijk. Bovendien zijn er ook nog een tal van functies aanwezig, die best handig kunnen zijn. Bijvoorbeeld kan het plaatsen van een actieknop je zeker verder helpen en ook advertentiebeheer is niet onbelangrijk.

Ieder thema is zo opgebouwd, dat ze ook responsive zijn op ieder toestel. Het maakt niet uit of je nu kijkt via een computer, smartphone of tablet. Ook de laadtijden zijn uiterst snel wat zeer belangrijk is.

Meest verkozen thema’s

Iedereen heeft een favoriet en iedereen heeft een voorkeur. Ook bij de MythemeShop zien wij enkele thema’s die voorop springen in populariteit en gebruik:

 • sociallyviral
 • Schema
 • Onepage
 • Pointpro
 • Best

Deze thema’s zijn het meest in omloop en worden het vaakst verkozen bij het opstarten van een website. Ieder thema ondersteunt een bepaalde categorie. Wil jij ook aansluiten op 1 van deze thema’s? Of ben jij benieuwd welke look en feel zij bieden? Neem dan een kijkje met de preview. Zo heb je snel door of deze thema’s ook bij jouw website kunnen aansluiten.

reviews mythemeshop

Conclusie MythemesShop review

De MythemeShop themes zijn van de populairste thema’s op de WordPress markt. Deze club toont je een groot gamma aan thema’s en plugins die bovendien ook nog van zeer goede kwaliteit en prijs zijn. Ieder thema binnen deze Shop zijn erg veelzijdig en kunnen aangevuld worden met enkele krachtige plugins.
Kies jij voor 1 thema of toch eerder het lidmaatschap? Die keuze is geheel aan je zelf. Indien je maar 1 website zal maken, kunnen wij aanraden om 1 thema te verkiezen. Maar lijkt je de keuze moeilijk of niet zo zeker? Dan kan je nog steeds nadenken over een lidmaatschap. Voor een webbureau, zelfstandige, freelancer of professionelen onder ons, stellen wij het lidmaatschap voor. Hierbij krijg je toegang tot alle 99 thema’s, 20 plugins en ook een klantenondersteuning. Alle thema’s kunnen meerderde malen op verschillende sites geïnstalleerd worden.
Prijzen liggen iets hoger dan concurrent, hoewel je als professionele hier veel kan uithalen door het ongelimiteerd gebruik.
Ben je niet zeker wat voor thema je kan kiezen? Maak dan gebruik van de zoekfilter. Hierbij zullen enkele passende thema’s voorgesteld worden en kan je ze gelijk bekijken via de preview. Maak op deze manier gemakkelijk en vooral een juiste keuze. Je kan alle thema’s ook terugvinden onder de juiste categorie wat zeer overzichtelijk is.
Wie geen technische kennis heeft of over enkele IT skills beheerst, hoeft zich weinig zorgen te maken. Ieder thema is toegankelijk en eenvoudig in gebruik opgesteld. Ook en dummy vind hier zijn weg.

MythemeShop krijgt van ons een score van 8,5 op 10 wegens een goede kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, eenvoudigheid, snelheid en uitgebreid gamma.

Beste Wordpress Thema - Website tips

Hestia theme review


hestia thema review

Welkom in deze Hestia Thema review!

Hestia theme is een thema dat zeer populair op de markt ligt binnen WordPress websites. Het is een gratis thema en laat nog graag tot je verbeelding spreken. Wij stellen dit thema voorop en kunnen meegeven dat het wel tot 2000 maal per dag gedownload wordt. Dit maakt samen een groot aantal websites met dit thema.

Wij geven Hestia een score van 8/10 en we zijn niet alleen wanneer we dan ook naar de grote aantal sterren kijken uit eerdere reviews.

Ieder beroep, starter of professional kan aan de slag met dit thema. Het gaat zeer ruim en ondersteunt zowel kleine alsook grote bedrijven. Heb je een webshop of wens je dit in de toekomst? Dan kan je hier ook perfect uitbreiden.

Hestia is een gratis thema die toch veel te bieden heeft.

hestia pro review

Hestia theme

Net zoals de meeste WordPress thema’s kan je ook bij Hestie theme een demo downloaden en installeren. Hiermee kan je dan ook meteen aan de slag. De demo is een perfecte basis en voorbeeld van hoe jij je website kan bouwen en hoe het eruit kan zien. Je kan op iedere demo ook zelf aanpassingen uitvoeren en verder uitbouwen.

Ben je niet zo vertrouwd in het bouwen van pagina’s? Dan raden wij aan om nog een page builder te installeren. Een goede page builder voor dit thema is Elementor. Met deze page builder hoef je geen technische kennis te hebben of enige code te schrijven om je webpagina te bouwen. Integendeel, je kan heel eenvoudig blokken plaatsen, teksten of afbeeldingen toevoegen en kleuren aanpassen naar smaak. Klaar!

Hestia Pro haalt 8.5 op 10 in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s

Het premium thema Hestia Pro haalt een zeer goede score in onze TOP 10! Het Divi Thema van Eleghant Themes staat al een paar jaar verdiend op nummer 1.

Bekijk hier onze TOP 10!

beste wordpress themas

Dit thema heeft een grote toekomst bij WordPress. Het is één van de meest verkozen thema’s en kent meerdere updates en vernieuwingen. Daarbovenop kan je dit thema steeds verder uitbreiden zoals jij wilt. Doe dit met enkele betalende opties zoals:

 1. Het plaatsen van een slider op je voorpagina. Dit is niet standaard inbegrepen maar kan een leuk effect geven.
 2. Neem enkele Woocommerce functies. Wanneer je bijvoorbeeld een dienst aanbiedt, een product verkoopt en zelf een webshop opstart kan deze een leuk extra zijn.
 3. Neem nog meer flexibileit en een grotere keuze in kleuren voor je thema. Daarbij kan je je vrijheid helemaal genieten en nog meer aanpassingen doen naar wens.
 4. Kies voor extra layouts of templates waarbij je de opmaak van al je webpagina’s ondersteunt. Ook deze zijn niet allemaal in de standaard en gratis versie inbegrepen. Weet dat je hierbij verder kunt zoeken en kiezen en dat je dus niet beperkt bent.
 5. En natuurlijk nog zoveel meer. Ook bij dit thema kan je verdere plugins en opties nemen door te zoeken in de plugin zoeker.  Hierbij geven wij de tip om goed na te gaan dat iedere plugin bij dit thema werkt of compatibel is met de updates.

review hestia thema

Gratis versie

WordPress heeft enkele gratis thema’s om zo iedereen te ondersteunen en zich te onderscheiden van de dure websites. Het moet toegankelijk zijn voor iedereen. Ook Hestia theme valt onder één van de gratis thema’s die je hiervoor kan kiezen.

Maar naast gratis zijn ze ook populair en werken ze perfect op iedere website.

Opgelet, gratis blijft niet steeds gratis en dat is logisch. Wanneer je na de standaard en gratis versie enkele bijkomende mogelijkheden of aanpassingen wenst, kan dit uiteraard een prijskaartje met zich meebrengen. Iedere optie of plugin is dan betalend. Toch hoef je hier geen schrik voor te hebben. Want de kosten heb jij volledig zelf in de hand.

Wie neemt Hestia?

Oorspronkelijk werd Hestia theme vooral ontworpen voor professionals maar op heden hebben wij gemerkt dat dit thema toegankelijk is voor iedereen. Het maakt niet uit welk beroep je uitvoert of welk doel je voor ogen hebt met deze website, Hestia is perfect overal inzetbaar.

Dit thema is opgebouwd in een one-page ontwerp die je helemaal kan uitbreiden met een tal van mogelijkheden, widgets en andere opties. Daarbovenop is het helemaal responsive voor alle toestellen wat ervoor zorgt dat je de website heel duidelijk en overzichtelijk kan bezoeken vanop je computer, tablet en smartphone.

Op heden is ook het SEO gehalte van je website van groot belang en daarbij helpt dit thema je ook verder. Het is helemaal SEO vriendelijke gebouwd en zorgt dat dit onderdeel dan ook op punt staat. Ben je nog niet zeker en wens je extra ondersteuning hierin? Dan kan je nog de Yoast SEO plugin installeren.

Wie graag een moderne look heeft op zijn website is bij Hestia dan ook weer goed. Het is een modern thema en toegankelijk voor iedereen.

hestia thema ervaringen

Conclusie Hestia theme review

Hestia theme is een extra modern thema die door ieder beroep kan worden ingezet. Iedere starter of professional zal hier zijn weg in vinden. Daarnaast is ieder beroep welkom om in de kijker geplaatst te worden. Het maakt echt niet uit als je een schoonheidspecialist bent of eerder een tandarts of een architect. Het thema laat alles toe en ondersteunt ieder segment.

Hestia is een zeer populair en gratis thema voor WordPress. Het wordt wel tot 2000 keer per dag gedownload en zo kunnen we ook stellen dat het best succesvol is. Daarnaast is het ook mooi, strak en overzichtelijk. Een aantrekkelijke website kan je hier zeker mee bouwen.

Wie geen hoge prijs wenst te betalen voor zijn website kan hier zeker terecht. Hestia theme is een gratis thema die veel mogelijkheden biedt. Je kan meteen aan de slag met de demo en daarnaast verder uit te bouwen. Ook kan je enkele plugins en opties aan je thema koppelen om nog beter te scoren.

Wij geven dit thema 8.5/10 en raden het aan iedereen aan. Eenvoudig, snel, licht en strak. Wat moet je nog meer?

Beste Wordpress Thema

Astra WordPress theme review


astra wordpress thema review

Welkom bij onze Astra WordPress thema review.

Wanneer we spreken van een krachtig en multifunctioneel en gratis thema binnen WordPress, dan hebben we het over het Astra theme. Deze theme werd gebouwd voor iedere WordPress website en heeft oog op prestatie. Daarnaast is het ultra licht en gaat het razendsnel om te laden. Dit thema is daarnaast ook nog SEO vriendelijk opgebouwd, wat zeker niet onbelangrijk is op heden.

Astra theme is een leuk en licht thema, maar wens je net iets meer te doen dan kan je nog steeds uitbreiden naar de pro versie. Daarbij is alle succes gegarandeerd binnen dit thema en worden alle functies in een aparte module aangegeven.

Je hoeft een IT skills te hebben of een IT dienst aan te nemen met dit thema. Astra theme is zo eenvoudig dat je een goede website opbouwt in een handomdraai. Daarnaast bevat dit theme heel wat demo’s die je ook verder op weg helpen. Wij geven een hoge score aan dit thema en in onze review hieronder kan je lezen waarom.

astra thema ervaringen

Astra theme voordelen

Astra theme biedt niets dan voordelen en de eerste is de eenvoudigheid. Je hoeft geen technische kennis te hebben om toch heel snel een goede site op te bouwen. Daarnaast hebben zij nog een tal van voordelen wat je zeker moet weten:

 • Het thema is zeer licht – Een licht thema zorgt voor een snelle installatie en een snelle activatie.
 • Dit thema is compatibel met iedere WordPress website.
 • Hulp aan de hand van demo’s. Zo kan zelf iedere dummy een goede website bouwen en info verkrijgen hoe alles werkt. Je hoeft geen schrik te hebben over uniek zijn, want iedere demo is aanpasbaar naar eigen smaak en wens.
 • Past bij iedere page builder. Elementor, Beaver, Brizy en nog vele anderen hebben geen last van dit thema. Integendeel. Je kan er net nog meer customizen en aanpassen waar nodig. Je hoeft je geen zorgen te maken, gewoon dit thema installeren.
 • SEO vriendelijk gebouwd. Op de dag van vandaag is dit een zeer sterk punt. SEO punten zijn belangrijk voor je website wanneer je goed gevonden wenst te worden op google. Daarvoor is het een groot voordeel indien het thema al heel SEO vriendelijk is gebouwd.
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Geen technische kennis nodig, alles gaat zeer vlot en eenvoudig. Vraag een demo aan indien je niet zeker bent maar eigenlijk vind je heel snel je weg.
 • Goede snelheid. Deze zorgt voor een zeer snelle installatie en ook voor je bezoekers is snelheid belangrijk. Wie de website natuurlijk niet overload met zware fotobestanden kan lang van deze snelheid genieten.

De meeste gebruikers blijven bij het gratis theme en hebben daarbij ook voldoende voor hun website. Sommigen wensen dan toch weer een stap verder te gaan. Dit betreft vaak de meer professionele markt. Hiervoor kan je uitbreiden naar de pro versie mits betaling.

Astra staat op nummer 2 in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s!

Met een uitstekende 9.3/10 haalt het Astra WordPress Thema de tweede plaats in onze TOP 10. Het populaire Divi Thema staat nog altijd op nummer 1.

Bekijk hier onze TOP 10 van beste WordPress Thema’s.

beste wordpress thema

Nadelen Astra Thema

Wij hebben dit thema helemaal uitgetest en ondervonden weinig tot helemaal geen nadeel aan dit thema. Wanneer je de website overload met zware foto’s, pagebuilders of plugins kan het iets vertragend werken. Maar anderzijds is dat een nadeel dat ieder thema met zich meebrengt. Door het lichtgewicht dat ze al zijn, hebben ze natuurlijk toch al een streepje voor. Daarnaast kan je voor iedere merkbare vertraging ook een goede plugin zoals de WordPress booster installeren.

Als we echt over een nadeel spreken kunnen we meegeven dat er toch mensen zijn die de pro versie behoorlijk duur vinden. Maar dat is ook weer een wens die je eventueel kan vermijden door op de gratis versie te blijven. Natuurlijk hangt hier je keuze af, van de vereisten voor je website. Ga de betalende bundels goed na om te zien of je deze wel werkelijk nodig hebt.

Ieder nadeel heeft ook weer zijn voordeel. Zo zie je dat je alles in een andere perceptie kan bekijken en dan heb je voor dit thema eigenlijk geen nadelen meer over.

astra thema reviews

Gratis of toch maar Pro?

Sommigen willen toch overstappen op de pro versie, maar is dat wel nodig indien je weet dat de gratis versie eigenlijk best krachtig genoeg is? Welke voordelen heb je wanneer je overstapt op de pro versie?

 • Een mogelijkheid tot installatie van een Woocommerce
 • Toegang tot nog meer starter websites
 • Een mogelijkheid tot easy digital downloads
 • Toegang tot een Font selectie
 • Naam Astra kan weggehaald worden
 • Meer mogelijkheden voor nog meer aanpassingen naar smaak
 • Blog Pro
 • Meer mogelijkheden in de header en footer

Voor een pro versie aan te schaffen betaal je natuurlijk ook weer een prijs. Hierbij kan je kiezen uit verschillende bundels die je op de website van Astra kan terugvinden. Je start met het basic bundel vanaf 59 Dollar per jaar en wanneer je echt alles op alles wilt zetten kan je een Lifetime agency bundel aannemen voor een duurder prijskaart vanaf 699 Dollar per jaar.

astra thema review

Conclusie Astra thema review

Een goed theme die gratis is of een betaalbaar programma heeft is voor ons Astra theme. Deze past bij iedere WordPress website.

Wij vinden Astra een heel goede keuze wanneer je een website wilt opbouwen van nul of verder wenst uit te breiden zonder te moeten onderdoen aan snelheid en prestatie. Bovendien past deze theme met iedere pagebuilder. Je hoeft dus niet over te stappen of te vernieuwen.

Voor de meeste gebruikers is de gratis versie meer dan voldoende. Deze bevat al heel wat functies en is vrij krachtig. Wanneer je in professioneel oogpunt toch wat verder wenst te gaan kan je je prijskaart zelf bepalen door een gekozen bundel in de pro versie. Daarbij heb je verschillende bundels met elk hun extra functies en mogelijkheden. Prijzen zijn daar per jaar gerekend.

En tot slot; We leven in een SEO tijdperk waar google veel belang hecht aan SEO vriendelijke websites. Deze worden vaak voorop geplaatst door een goede score. Ook bij Astra hoef je hier geen zorgen te maken daar deze zeer SEO vriendelijk is opgebouwd. En voor de echte dummy’s onder ons, niks gevreesd, er zijn geen technische of IT skills vereist.

 

Beste mailingsoftware

Enormail review


enormail reviews

Welkom bij deze Enormail Review!

Een gekend email marketing software uit Nederland is Enormail. We kunnen deze email marketing software onder één van de beste plaatsen op deze markt. Wie over deze software beschikt, kan heel eenvoudig een mailinglist opbouwen en van daaruit mails versturen. Daarbovenop kan er heel wat automatische berichten verstuurd worden en eventueel een opt-in formulier klaargezet worden.

Je vind in Enormail alles wat je nodig hebt voor een goede email marketing. Wie denkt aan email marketing voor de webshop of website, kan met deze software aardig wat bereiken. We geven hen toch een vrij hoge score en in deze review zal je ook lezen waarom.

ervaringen enormail

Email marketing nodig?

Wie over een webshop beschikt en ook echt goede omzet wil draaien, zal toch beter enige email marketing uitvoeren. Wij zeggen steeds, Money is in the list en hier zeer bepaald de mailinglist. Met een goede email marketing kan je iedere euro verdubbelen en dus goede omzet draaien.

Wie over nog geen mailinglist beschikt, kan dit natuurlijk snel opbouwen. Dit doe je door alle mogelijke gegevens op te vragen via de website, inschrijvingsformulieren, contactpagina’s,… Iedere klant laat zijn of haar gegevens na die jij dan weer kan importeren in je mailinglist.

Wanneer je klanten wil teruglokken naar je website, is email marketing een goede en betaalbare oplossing. Belangrijk hierbij is een goed opgebouwde mail en goed uitziend design. Ook de link naar de website moet goed onderbouwt zijn. Daarvoor bestaan er heel wat tips and tricks maar een goede software is de basis om een goed draaiende mail marketing op te starten.

Waarom kiezen voor Enormail?

Enormail biedt heel wat mogelijkheden en voordelen. Daarbovenop is het super eenvoudig te beheren en je mailcampagne op te starten. Je hebt geen technische kennis nodig om in deze software te vertoeven. Je vind de weg heel snel en je zal al gauw het nodige door hebben.

Hieronder enkele voordelen en mogelijkheden die je zeker vooruit helpen:

 • Handige en eenvoudige statistieken. Hierdoor kan je op een eenvoudige en vooral snelle manier alle mails tracken en het succes hiervan nagaan.
 • Mails gaan niet snel naar de spam en dat zorgt voor een grotere open rate. (open rate = mails die effectief geopend worden) Een goede open rate score is natuurlijk van belang wanneer je de mensen ook echt naar je website terug wil lokken.
 • Stel een automatische responser in. Een automatisch antwoord klaarzetten is superhandig bij een email marketing. Zo win je heel wat tijd en zullen klanten tevreden zijn over de snelheid waarop ze een antwoord mogen verwachten. Het is zeer eenvoudig om de autoresponser in te stellen en klaar te zetten.
 • Automatisatie van de lijst. Dit is zeer handig en bezorgd je meer tijd voor nodige zaken. De klant die vanuit je email marketing een aankoop doet, zal van de prospect of mogelijke klant naar betalende of bestaande klantenlijst verhuizen. Zo kan je perfect iedere mailcampagne op de noden van de lijst afstemmen en verlies je geen tijd met switchen van personen.
 • Geen technische kennis vereist om een goede opt-in formulier aan te maken.
 • Ieder design is aanpasbaar. Er zijn natuurlijk standaard zaken maar alles kan aangepast worden naar eigen wens of smaak. De templates zorgen voor een net overkomen zodat alles overzichtelijk blijft en de mailcampagne perfect verloopt.

Enormail is een zeer goede software waarbij je heel wat zaken automatisch kan laten lopen. Je hoeft enkel het nodige klaar te zetten en de software neemt het verder over.

enormail reviews

Enormail prijzen en pakketten

Enormail is één van de goedkoopste in dit segment. Er hoeft dus geen paniek op te komen wanneer we spreken over prijzen. We weten allemaal dat ieder stuk aan de website een kost met zich meebrengt, maar we moeten er ook bewust van zijn dat email marketing alle euro’s dubbel terugbrengt.

Wanneer je een goede open rate score hebt, zal dit zich zeker nog meer lonen. Dat maakt van Enormail een goede tool. Je kan kiezen uit 2 pakketten en prijzen:

 1. Sumo pakket
  1. Dit pakket heeft een kostprijs van 15 Euro per maand
  2. Je kan tot 2500 contacten toevoegen
  3. Hier kan je onbeperkte aantal mails versturen
  4. 30 dagen gratis demo (testfase)
  5. Bevat een autoresponder
  6. Designen van je nieuwsbrief
  7. Heeft een opt-in formulier
  8. Je krijgt er enkele basis landingspagina’s
  9. Contacten kan je taggen en labelen
  10. Je kan je mailingslist aanpassen en beheren
  11. Rapportage en statistieken
  12. Zonder logo Enormail mogelijk
  13. Je hebt de optie om een testmail te verzenden
  14. Er is een aangepaste DKIM

enormail vs mailchimp

2. Mammoet bundel

 1. Dit grootste bundel kost dan weer 60 Euro per maand
 2. e kan tot 2500 contacten toevoegen
 3. Hier kan je onbeperkte aantal mails versturen
 4. 30 dagen gratis demo (testfase)
 5. Bevat een autoresponder
 6. Designen van je nieuwsbrief
 7. Heeft een opt-in formulier
 8. Je krijgt er enkele basis landingspagina’s
 9. Contacten kan je taggen en labelen
 10. Je kan je mailingslist aanpassen en beheren
 11. Rapportage en statistieken
 12. Zonder logo Enormail mogelijk
 13. Je hebt de optie om een testmail te verzenden
 14. Er is een aangepaste DKIM
 15. Aanwezigheid van een beeldbank met beschikking tot professionele foto’s
 16. Email marketing cursus beschikbaar
 17. Contacten automatisering
 18. Leadvangers en popups
 19. Opt in Link

Iedere pakket heeft een 30 dagen testfase. Die dagen zijn gratis en kan je uitgebreid de pakketten uittesten. Wie zich aansluit op eender welk pakket, kan ook op ieder moment eruit stappen. Er is geen lange opzeg wanneer je een abonnement op maandelijkse bedragen neemt. Prijzen hierboven zijn natuurlijk zonder BTW. Wie meer contacten wenst toe te voegen, zal een andere prijs te zien krijgen.

 

enormail ervaringen en reviews

Conclusie Enormail review

Iedereen die zich aansloot bij Enormail is zeer tevreden over deze software. Wij hebben het ook getest en kunnen deze sterk aanraden aan iedereen die graag zijn of haar webshop of website een boost wil geven.

Enormail is erg eenvoudig in gebruik en je hoeft er geen technische kennis voor te hebben. Daarnaast bevatten ze ook zeer goede mailingcampagnes. Iedere mail wordt goed afgeleverd en komt niet zomaar in de spam terecht. Dit is natuurlijk ook van belang wanneer je een goede open rate score wenst te halen.

Wie nog twijfelt kan alles eerst uittesten in de demo. 30 dagen zijn hierbij gratis en kan je een doorslag geven om bij Enormail in te loggen. Daarnaast liggen de prijzen niet zo duur en biedt deze software een tal van mogelijkheden.

Salesfunnel maken Software

Hoe maak ik een goede sales funnel?


sales funnel maken

Hoe maak ik een goede sales funnel? Tegenwoordig gaat niks vanzelf en ook het bouwen van een goede sales funnel vraagt enige inspanning. Je zou het kunnen vergelijken met een leuk opgezet feestje waarbij je vergeten bent mensen uit te nodigen.

Klanten gaan ook niet zomaar in je sales funnel lopen en je kan niet verwachten dat dit allemaal vanzelf loopt. Je moet hier net dat tikkeltje extra voor doen. Om je op weg te helpen voor een goede sales funnel te bouwen, hebben wij een artikel geschreven met de nodige weetjes en tips hoe je dit best kan aanpakken.

Wat is een sales funnel?

Maar eerst is het belangrijk dat je begrijpt wat een sales funnel is.

Een sales funnel is een proces waar je je bezoekers en leads gaat begeleiden en omvormen naar een nieuwe en ook wederkerende klant. En dan later ook van wederkerende klant naar een vaste klant.

Hoe dit in zijn werk gaat?

Je hebt hier 4 stappen voor nodig. 4 stappen die een goede basis vormen om je sales funnel te doen slagen en je sales funnel te begrijpen:

 1. We starten met het aantrekken van bezoekers en mogelijke klanten. Dit kan je doen via allerlei advertentie- en marketing formules.
 2. Daarna gaan we deze bezoekers omzetten naar klanten. Dat kan door alle nodige gegevens op te vragen. Op deze manier kan je hen later opnieuw contacteren en op een subtiele manier over de streep halen.
 3. Later sluiten we een deal. Motiveer alle mogelijke klanten aan de hand van een call to action knop of begeleid hen tot inschrijving of een verkoop over te gaan.
 4. Als laatste moet je je klanten verbluffen. Laat hen weten (aan de hand van bijvoorbeeld een nieuwsbrief) dat je er nog steeds bent en overtuig ze om nog meer op je website langs te komen. Laat hen zo bij je aankopen. Met deze laatste stap zorg je ervoor dat deze klanten, ook echt vaste klanten worden.

sales funnel maken tool

Dit is uit ons eigen ooghoek. Maar wanneer we de visie nagaan vanuit de klant, dan ziet deze er zo uit:

 1. Opvallend product op de website. De klant moet heel duidelijk het product opmerken op de website.
 2. Interesse. Zorg ervoor dat na het zien, er ook interesse is van de klant. Ze moeten vrijwillig meer willen weten over dit product.
 3. Verlangen. Het interesse moet veranderen in verlangen. Verlangen stimuleert de aankoop van de klant.
 4. Actie. Wanneer het verlangen sterk genoeg is, zal er actie ondernomen worden. Deze klant wordt daarna een betalende klant.

In tijden dat internet niet bestond, was het steeds moeilijk te achterhalen, waar dat de klant zich begeeft en waar de klant stilstaat in het proces. Nu zijn er voldoende tools die je kunnen helpen om een goede tracking te ondergaan en je precies kunnen aantonen, waar de klant nog een nodig duwtje moet krijgen. ClickFunnels is een zeer partij hiervoor. Zij bevatten een krachtig tool die je kan helpen om een zeer goede sales funnel op te bouwen en zo succes kan garanderen aan je website.

Opbouwen en aantrekken

Wie geen technische kennis heeft, hoeft geen schrik te hebben. Iedereen kan een goede sales funnel opbouwen. Daarvoor bestaan er een tal van mogelijke platformen en tools om je hierbij te helpen. ClickFunnels is een zeer populair en eenvoudig bedienbaar platform. Daarnaast kennen ze een all in one formule, die je dan ook de vrijheid beidt om sjablonen helemaal aan te passen naar je eigen smaak en kunnen ze ook helpen met een marketing strategie. Deze helpt je verder om pagina’s conversiegericht op te bouwen en je streefdoelen te halen.

ClickFunnels zorgt voor succes en is daarnaast zeer eenvoudig in gebruik. Niet alleen voor diegene die de sales funnel boouwt maar ook klanten vinden er snel hun weg. En dat is natuurlijk niet onbelangrijk. De Call to action knoppen binnen de sjablonen zorgen voor succes en goede omzet.

Lees hier onze uitgebreide review van Clickfunnels.

hoe maak je een goede sales funnel

Hoe te starten met een sales funnel

Wanneer je wilt beginnen aan je website en het bouwen van je sales funnel is van essentieel belang, goed na te denken over wat je streefdoel zal zijn. Hoe wil je dit ook overbrengen naar iedere bezoeker en klant? Stel enkele richtlijnen op en volg deze ook goed op. Een duidelijk doel zal zorgen voor een goede opbouw een vooral weinig chaos.

Wanneer je je doel hebt opgesteld, kan je binnen ClickFunnels nagaan welk sjabloon je hier best kan opnemen. Deze sjablonen zorgen voor een zeer goede basis van je opbouw.

Ieder sjabloon laat toe, om teksten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Daarbij kan je ook op een eenvoudige manier, afbeeldingen en video’s gaan bijvoegen. Beeld zorgt voor het extra opvallen en de nieuwsgierigheid van de mogelijke klanten op te wekken.

Wanneer je je pagina goed hebt opgebouwd, dan heb je al 1 groot stuk van het werk gedaan.

funnel software

Ondersteuning met Online marketing

Alleen het bouwen van je sales funnel zal niet helpen om je succes te garanderen. Daarvoor moet je net iets meer doen. De versiering van je feest is er al, nu nog de uitnodiging.

Hiervoor kan je best werken me een goede marketing strategie. Hiervoor hoef je helemaal geen schrik te hebben dat je kennis hebt want ClickFunnels kan je hier ook alweer verder helpen.

Dit platform biedt een tal van strategieën waaruit je kan kiezen. Bijvoorbeeld emailmarketing kan hierbij helpen. Iedereen die zijn of haar gegevens nagelaten heeft op de website, kan je nogmaals contacteren met een emailcampagne. Deze kan je geheel automatisch laten verlopen en hoef je je weinig kopzorgen over te maken. Laat de lijst van inschrijvingen samenstellen en daarna verloopt alles vanzelf.

Met zo een automatische campagne, kan je ervoor zorgen dat enkele bestaande klanten nog even terug komen om te spieken of verdere aankoop te genereren. Maar ook bezoekers die nog niks gekocht hebben, kunnen zo getriggerd worden om toch nog even terug te komen. Twijfelaars worden over de streep gehaald en de beslissing kan sneller genomen worden.

Naast een goede mailcampagne, is ook de vindbaarheid op google van heel groot belang. Je moet tegenwoordig goed scoren in google om een goede plaats te kennen en bezoekers te lokken. Ook hier kan ClickFunnels je verder helpen en zal je vindbaarheid met zekerheid stijgen.

Upselling programma

Een verkoop genereren is fun, maar nog meer fun heb je een nog grotere verkoop!

Maak naast je verkoopspagina een upselling pagina. Hiermee kan je je klant overtuigen om naast dat ene product, nog meer aan te kopen. Voorbeelden hiervan? Zeker;

 • Bij aankoop van een nieuwe printer kan je een upselling aanbieden van enkele inktpatronen, printpapier,…
 • Wanneer er een aankoop is van een juweeltje biedt dan in de upselling een ringdoosje, lintje, label, kaartje,… aan.
 • Maar je kan ook upselling doen door grotere pakketten met korting aan te bieden. Bijvoorbeeld wanneer iemand naamkaartjes besteld kan je aanbieden op de upselling dat ze in plaats 250 kaartjes, 500 kaartjes ontvangen voor slechts 30 euro meer of biedt er een naamkaarthouder bij aan.

Zo zie je dat er een tal van mogelijkheden zijn. Denk hier goed over na zodat het voor de klant aanlokkelijk lijkt.

ClickFunnels is een all in one platform en daarbij is ook een upselling programma geen probleem Je kan op hen website alle info over deze upselling programma’s terugvinden.

sales funnel maken tools

Samenvatting over hoe maak ik een goede sales funnel?

Wanneer je een goede sales funnel wil maken kan je best uitkijken naar een zeer goede tool om deze te bouwen en te ondersteunen. Om de juiste tool te kiezen kan je beter nadenken over het doel van je website. Neem pen en papier en noteer goed wat je wilt bereiken en wat je visie is.

Een funnel opbouwen is op zich zeer gemakkelijk maar met de funnel alleen zal je niet ver lopen. Zorg voor voldoende marketing ondersteuning om zoveel mogelijk mensen te lokken en te bereiken. Alleen zo zal je voldoende overtuiging halen en tot verkoop kunnen overgaan.

Wij kunnen ClickFunnels  aanraden als all in one tool die je perfect kan helpen met zowel het bouwen als ondersteunen van je sales. Wij geven dit platform dan ook een 9,5 op 10. Ze leveren goede kwaliteit en service, ze zijn razend populair en zo flexibel dat je dit kan aanpassen naar eigen smaak. Bovenop heb je geen technische kennis nodig om hierin te vertoeven.

Tip van ons: Bouw naast je funnel ook een upselling programma om nog meer omzet  te draaien en een grotere conversie te verkrijgen. Dit zorgt alleen maar voor nog meer succes! Test Clickfunnels hieronder 14 dagen Gratis en ontdek de magische wereld van Sales funnels 😉

Hosting Reviews

Hostgator reviews


hostgator reviews

Welkom bij deze Hostgator Reviews! Een Amerikaanse hostingpartij die zich wereldwijd verspreid heeft met succes, dat is Hostgator. Dit bedrijf kent ondertussen wel meer dan 400.000 klanten en 7 miljoen domeinen. We kunnen alvast meegeven dat deze hostingpartij een topper is in de wereld van hosten en ze behoren dan ook in de top 10.

Hostgator groeit snel en nog steeds verder. Wij kunnen deze partij dan ook aanraden. We geven ze een 9 op 10 op het scorebord en hieronder kan je lezen waarom. Naast onbeperkte bandbreedte, een snelle support en een tal van mogelijkheden en functies bieden zij nog zoveel meer.

hostgator reviews

Support

Wie de weg nog niet goed kent, geen ervaring heeft in hosting of een meer technische vraagt heeft, kan steeds terecht bij de support van deze hostingpartij. Klanten zijn zeer tevreden en dat kan je ook zien in het aantal domeinen die zij bezitten. De support of klantendienst, doet er dan ook alles aan om snel een antwoord te bieden en een goede service te behouden.

Het support team staat steeds voor iedereen klaar. Ze zijn dan ook 24 uur op 24 bereikbaar en dat 7 dagen op 7. Dat betekent dat je op ieder moment, altijd iemand kan bereiken. Een handig gegeven, zeker in de online wereld.

Wil je iemand bereiken dan kan dat op verschillende manieren. Opvallend is wel de Live chat waar het support team je een antwoord geeft tussen 3 en 12 minuten. Dit is een vrij snelle service en een pluspunt bij deze hosting partner.

Wanneer je iemand van het support team nodig hebt, kunnen wij alvast meegeven dat je dit wel in het Engels moet doen. Dat is natuurlijk ook niet zo verwonderlijk als je weet dat het over een Amerikaans bedrijf gaat.

Prijzen en pakketten Hostgator

Er zin 3 verschillende pakketten bij Hostgator. Iedere pakket heeft dan ook zijn eigen prijskaartje en de bijkomende functies en limieten. Omdat het een Amerikaans bedrijf is, zal je ook zien dat de prijzen in Dollar aangegeven zijn. Wij hebben de pakketten hieronder geplaatst met een overzicht wat je krijgt voor welke prijs;

 1. Hatchling pakket
  1. Deze krijg je vanaf 2,75 Dollar per maand
  2. Bevat 1 domein
  3. Kent een one click installatie
  4. Bezorgt onbeperkte bandbreedte
  5. Zorgt voor gratis SSL certificaat
 2. Baby pakket
  1. Deze kan je hebben vanaf 3,95 Dollar per maand
  2. Bevat onbeperkt aantal domeinen
  3. Kent een one click installatie
  4. Bezorgt onbeperkte bandbreedte
  5. En zorgt voor gratis SSL certificaat
 3. Business pakket
  1. Dit pakket start vanaf 5,95 Dollar per maand
  2. Kent onbeperkt aantal domeinen
  3. Heeft een one click installatie
  4. Biedt onbeperkte bandbreedte
  5. Bevat gratis SSL certificaat
  6. Kent een gratis upgrade tot positive SSL
  7. Bevat gratis een dedicated IP
  8. En je krijgt er gratis SEO tools

Al deze pakketten ondersteunen ook alle verschillende platformen waarin je website is gebouwd. Zo kan je er je Joomla, Magentoe, Drupal, Wiki en ook je WordPress site onderbrengen.

Natuurlijk is onbeperkt niet helemaal onbeperkt. Voor de juiste limieten te kennen, neem je best nog een kijkje op de website of vraag je even na bij de klantendienst, wat jij best zou nemen.

Prijzen zijn niet zeer hoog, maar de kwaliteit dan weer wel. Wie op zoek is naar een goede en betaalbare hostingpartij, vind bij Hostgator een goede partner.

In onze TOP 10 staat Combell wel nog altijd dik verdiend op nummer 1! Je kan onze uitgebreide review van Combell hier ontdekken.

hostgator ervaringen

Hostgator mogelijkheden

Ook Hostgator biedt, net zoals de meeste hostingpartijen, een tal van mogelijkheden en verschillende functies. Deze zorgen ervoor dat iedereen heel eenvoudig zijn website kan hosten en een goed beheer kan leiden. Daarnaast zijn er ook enkele features die zijn graag met je delen:

 • 99,9% Up-time garantie. Een hoog cijfer dat van groot belang is. Zo blijf je steeds vindbaar en online.
 • Een eenvoudig dashboard kan helpen bij het beheren van de domeinen. Ook al ben je geen expert, hosten is een makkie.
 • Gratis SSL certificaten. Toch wel heel belangrijk dat iedere website deze certificaten bezit. Hostgator beslist om deze in ieder pakket gratis aan te bieden.
 • Onbeperkte subdomeinen. Koppel een tal van subdomeinen aan je domein.
 • Onbeperkte mailaccounts. E-mail is de communicatietool van deze eeuw en dit zowel intern als extern. Daarom is het ook belangrijk een goed en onbeperkt e-mailaccount te verkrijgen.

Nog meer

Naast alle features en de standaard aanbieding binnen je pakket, heeft Hostgator ook een tal van zaken die zij gratis aanbieden. Een leuk extra om in je achterhoofd te houden want dit is een pluspunt om je bij hen aan te sluiten. Ze maken hier geen onderscheid of je verkiest voor een goedkoper pakket of toch een duurder. Iedereen krijgt deze extra’s.

Gratis zaken bovenop je pakket:

 • Gratis transfer of verhuis naar Hostgator. Zo kan je kostenloos overstappen en een verhuis zonder stress laten uitvoeren.
 • Ontvang gratis de Hostgator website builder. Deze helpt je verder bij het bouwen van je website.  Zo hoef je geen extra IT in je bedrijf te aanvaarden of zelf technische kennis te hebben.
 • Krijg 100 Dollar gratis aan google adwords. Deze zorgen voor extra vindbaarheid op google en dus ook meer bezoekers en succes.
 • Naast google zal je ook  100 Dollar ontvangen voor Bing ads. Deze kunnen ook een extra boost geven.
 • Je krijgt gratis 52 scripts die geïnstalleerd kunnen worden op je account binnen enkele kliks.
 • Je ontvangt steeds voor ieder domein een gratis SSL certificaat. Hiermee is er meer veiligheid gegarandeerd en voldoe je aan de normen.

hostgator review

Conclusie Hostgator reviews:

Hostgator, een Amerikaanse hostingpartij die zeer populair is en een goede reputatie kent. Dit toont zich dan ook in de miljoenen domeinen die zij bezitten. Zij kennen bij ons een score van 8 op 10 en we raden deze partij dan ook zeker aan.

Je ontvangt naast de vele features op je pakket ook een tal gratis zaken. Zo bieden zij een marketing ondersteuning bij Google en Bing ads. Een kleine attentie die grote wonderen kan meebrengen.

Wie vragen heeft of nog meer service wenst, kan zich wenden tot de klantendienst. Het supportteam staat er iedere dag 24 uur op 24 voor je klaar. Zo kan je op ieder moment je vraag stellen en deze binnen maximum 12 minuten beantwoord krijgen. Dat zorgt voor een extra duw om bij hen aan te sluiten.

Hostgator is een aanrader en wie zich in een wereldwijde hosting wilt aansluiten, zal zich hier meteen thuis voelen. Wil je gaan voor de beste Belgische en Nederlandse Webhosting, dan moet je kiezen voor Combell. Wij gebruiken deze ook al enkele jaren.

Salesfunnel maken Software

Hoe maak ik een goede landingspagina?


hoe maak ik een goede landingspagina

Omdat een goede landingspagina bijna onmisbaar geworden is, hebben wij een overzicht gemaakt, hoe je dit wel zo goed mogelijk kan bouwen. 5 woorden zijn genoeg, die jij wenst te horen over je landingspagina: Aantrekkelijk, duidelijk, mooi, effectief en conversie stimulerend. Wij voegen er graag nog 2 woorden aan toe Winstgevend en geweldig.

Hoe je dit verkrijgt? Lees ons artikel voor enkele tips en de nodige stappen die je hiervoor moet ondernemen.

Een goed platform kiezen

De meest grote stap en ook de meest belangrijke keuze die je moet maken voor je landingspagina. Een goed platform die je kan vooruit helpen. Je moet hiervoor in eerste plaats goed nadenken over wat je wil bereiken met je pagina. Eens je een visie of doel voor ogen hebt, kan je ook een juiste keuze van platform maken.

Wij maken onze pagina’s steeds op met ClickFunnels. Dit platform is razend populair en kent een goede klanttevredenheidsscore. Het is een all in one platform waarbij je ook geen technische kennis nodig hebt om je pagina op te bouwen. Wij geven deze tool een 9,5 op 10. Je kan er eenvoudig je sites beheren, hosten, bouwen, marketing ondersteunen,…

Je kan hier onze uitgebreide review lezen van Clickfunnels.

Daarnaast bieden zij een goede mailmarketing campagne die je ook verder helpt met verdere verkoop en tracking.

Heb je vragen of kan je even niet verder? Dan staat ook de klantendienst voor je klaar. Het support team heb je eigenlijk bitter weinig nodig maar indien dit wel zo zou zijn, ben je ook razendsnel verder geholpen.

Wie geen ervaring heeft in het bouwen van een goede landingspagina, kan de gebruik maken van de voorbeeldsjablonen. Deze kan je aanpassen naar eigen smaak en behoefte. Ieder sjabloon kent zeer duidelijke call to action knoppen, duidelijke koppen en een eenvoudige layout. Niks is chaotisch en klanten vinden er ook snel hun weg.

hoe een landingspagina maken

Breng je doel naar voor

Teksten op een landingspagina moeten kort zijn maar toch moet je er ook je verhaal in kwijt. Let hierbij op dat je verhaal ook boeiend blijft. Verkorte teksten kunnen soms het verhaal te ver weglaten. Blijf bij de essentie en zorg voor een duidelijke verhaallijn. Kort en krachtig. Duidelijk voor iedereen.

Laat je mogelijke klant, voelen of lezen waarom hij terecht gekomen is op jouw pagina. Tracht met een korte boodschap maar wel krachtige tekst, je bezoeker to hard te overtuigen dat hij naar een verkoop overgaat.

Gebruik bij ieder stukje tekst ook een duidelijke kop. Voor deze layout kan je zeker ook een voorbeeldsjabloon gebruiken. Een mooi design zorgt ook voor rust en overtuiging bij je bezoekers.

Plaats een duidelijke call to action knop

Naast je verhaal moet het ook duidelijk zijn voor je mogelijke klant, waar ze je product of dienst kunnen aanvragen/aankopen. Dat kan je doen aan de hand van een zeer duidelijke call to action knop. Plaats deze naast je korte teksten op de landingspagina. Op deze manier kan je je bezoeker overtuigen om over te gaan naar een aankoop.

Met ClickFunnels kan je dit heel eenvoudig aanmaken en aanbrengen op je pagina. Op vele sjablonen zal je deze knoppen ook al zien klaarstaan en met de nodige kleine aanpassingen, breng je dit dan ook volledig op smaak.

Vergeet niet dat een call to action knop, een zeer duidelijke kleur mag bevatten. Deze knoppen moeten opvallen om de bezoeker de juiste weg te wijzen. Daarnaast plaats je er een zeer korte boodschap in zoals: Inschrijven of bestel hier.

Wanneer je knop goed opvalt, zal je je verkoop zien stijgen.

hoe een landingspagina maken

Plaats een aantrekkelijke video of afbeelding

Versterk je verhaal met een goede en aantrekkelijke video of afbeelding. Maak je pagina hiermee compleet en stimuleer het verlangen naar meer van je bezoeker.

Trek de aandacht en zorg ervoor dat je klant, langer op je pagina blijft. Zo zal je hem uiteindelijk overtuigen.

Wie nog een stap verder zou gaan kan een video plaatsen met enkele reviews van reeds bestaande klanten. Laat hen ook verwijzen naar je bezoekers, dat ze zich moeten inschrijven.

Met ClickFunnels kan je je sterke beelden verplaatsen waar jij het maar wilt. Sjablonen zijn flexibel genoeg hiervoor. Je kan er eenvoudig alles verslepen tot jij visueel alles in orde ziet.

landingspagina maken

Maak gebruik van bullet-points

Wij werken voor onszelf met een To do lijst met bullet-points. Dit is ook leuk en overzichtelijk voor je klanten of bezoekers. Dit maakt je tekst kort en kracht en brengt een duidelijke boodschap naar voor.

Deze bullet-points kunnen een herhaling zijn van eerdere tekst of een aanvulling op. Maar dit kan zeker ook een stappenplan zijn tot overtuiging van inschrijving. Bullet-points kunnen dan ook een echte hulpmiddel zijn voor alle bezoekers. Het leest snel en eenvoudig.

Zo een lijsten kan je eenvoudig en zeer net opbouwen in de tool ClickFunnels. Hierbij hebben ze ook enkele voorbeelden die je kan gebruiken. Pas ze even naar smaak en tekst aan en klaar is kees.

Hoe maak ik een goede landingspagina conclusie:

Wanneer je een goede landingspagina wilt opbouwen baseer je op 5 woorden: Aantrekkelijk, duidelijk, mooi, effectief en conversie stimulerend. Wij vinden winstgevend en geweldig een goede aanvulling daarop.

Neem deze woorden in je achterhoofd wanneer je dan ook je doel opstelt en nadenkt over de layout van je pagina. Wanneer je klaar bent met het bedenken van je pagina, kan je met ClickFunnels heel eenvoudig alles opbouwen en ondersteunen. Alle pagina’s zien er netjes en aantrekkelijk uit en bevatten daarboven ook de nodige call to action knop.

Tot slot zorgt ClickFunnels voor een goede conversie en omzet. Dit garandeert je succes en winstgevende pagina. Alles wat je hiervoor nodig hebt, vind je dan ook in dit platform.

ClickFunnels is momenteel razend populair voor online verkoop en het bouwen van een goede sales funnel en landingspagina. Wij raden deze topper ook aan want het is een ideaal hulpmiddel voor het bouwen van een perfecte landingspagina. Bovendien hoef je er geen technische kennis voor te hebben.

Uncategorized

Divi theme review, beste WordPress Thema?


divi beste thema

Welkom bij deze Divi review.

Een van de meest genoemde voordelen van WordPress is de flexibiliteit. Wil je jouw website snel en eenvoudig kunnen updaten, dan volstaat het in de meeste gevallen om het zogenaamde thema te vervangen. Je website heeft dan snel een totaal nieuw uiterlijk. WordPress themes zijn grofweg onder te verdelen in twee categorieën, de gratis themes die je veelal via wordpress.org kunt downloaden en de betaalde, ook wel premium themes genoemd. In die laatste categorie kom je al snel terecht als je meer wilt dan een basic WordPress website.

Gratis versus premium themes

Het grote verschil tussen gratis themes en premium themes is behalve de uitgebreide support ook de functionaliteit. In veel gevallen bieden premium themes je tal van toepassingsmogelijkheden, extra plugins en kun je, met behulp van de vaak bijgevoegde demo-data, de website in een korte tijd helemaal compleet hebben. Een van de meest opvallende themes is het bekende Divi WordPress Thema van Elegant Themes. Als leverancier van bijzonder mooie en goed functionerende WordPress themes heeft men een naam hoog te houden. Het Divi-theme laat dan ook goed zien wat er mogelijk is met WordPress.

divi ervaringen

Het Divi-theme

Het Divi WordPress Thema is een zeer omvangrijk Worpress thema. Met de talloze functies heb je een compleet arsenaal aan functies tot je beschikking. De kans dat je ooit nog aanvullende plugins zou moeten kopen is bijna uitgesloten, alles zit in dit WordPress theme. Laat je echter niet afschrikken door de hoeveelheid opties, zelfs als je net bent begonnen met het ontdekken van WordPress is het bijzonder eenvoudig om met het Divi-theme aan de slag te gaan.

De laagdrempelige opzet van Divi is een absoluut pluspunt. Afgezien daarvan is het een van de weinige themes wat niet gebonden is aan een specifiek doel. Zo kun je het net zo goed gebruiken voor een website voor een voetbalvereniging, als voor de nieuwe website voor een advocatenkantoor. Je eigen creativiteit is wat dat betreft de enige begrenzing. Met andere woorden: Divi gets the job done!

Intuitieve opzet van het Divi-theme

De ontwerpers van Divi hebben gezorgd voor een degelijke basis. Op die manier is het een thema wat voor iedereen geschikt is. Vanaf de setup tot en met de interface, alles is enorm intuitief opgezet zodat je ook zonder ervaring snel aan de slag kan met je nieuwe website. Nog een voordeel: heb je het Divi-theme geinstalleerd en geactiveerd, dan kun je elke wijziging die je wenst door te voeren in realtime observeren. Zo krijg je direct een goed beeld van het effect van de wijzigingen, nog voor je het opslaat.

Een ander, niet geheel onbelangrijk onderdeel van het Divi WordPress Thema is de manier waarop je de pagina kunt opbouwen. Heb je al enige ervaring met premium WordPress Themes, dan zul je wellicht bekend zijn met plugins als Elementor, WP Bakery Page Builder of Beaver Builder. Naar mate je het Divi-theme gebruikt zul je merken dat Divi een vergelijkbare oplossing heeft en wellicht vind je Divi zelfs veel prettiger om mee te werken. Wil je desondanks toch met een van de alternatieven aan de slag, dan zal je merken dat Divi niet compatible is met zowel Elementor als Beaver Builder. De reden hiervoor is logisch het Divi-theme heeft alle functies in huis die dergelijke oplossingen ook bieden. Kort samengevat heb je met Divi een totaaloplossing waarbij zowel de ‘builder’ als het theme naadloos samenwerken.

divi review

Looking inside Divi – Hoe het te gebruiken

Omdat Divi een premium-thema is, kun je het niet vinden via WordPress.org. In plaats daarvan moet je naar Elegant Themes gaan, lid worden van de club en het Divi-theme na aanschaf downloaden.

Zodra je het ZIP-bestand hebt, wordt het geïnstalleerd zoals elk ander thema via het adminpaneel. Als je klaar bent met de installatie en het thema is geactiveerd, kun je naar de instellingen van het thema gaan. Divi heeft een eigen menu in de menubalk aan de linkerzijde waar je de link naar het Divi-menu kunt vinden:

Het Divi-menu geeft je tal van mogelijkheden om de website geheel naar wens in te richten. Je kunt er uiteraard voor kiezen om alle functies ui te proberen, voor nu is dat echter niet noodzakelijk. De beste manier om de kracht van Divi te ervaren, is door het aanmaken van je eerste pagina met behulp van Divi. Dat doen we dan ook met deze review van het Divi-theme. Heb je dat eenmaal onder de knie, dan is de rest bijzonder eenvoudig.

Divi Theme staat op nummer 1 in onze top 10 van beste WordPress Thema’s!

Het enorm populaire WordPress Thema Divi staat voor het tweede jaar op rij op nummer 1 in onze top 10!

Klik hier en bekijk onze TOP 10 van beste WordPress Thema’s

beste wordpress thema 2019

Aan de slag met de Divi-builder

De ingebouwde Divi-builder werkt bijzonder intuitief. Heb eerder al ervaring opgedaan met vergelijkbare builder-plugins zoals WP Bakery / Visual Composer, dan heeft de Divi-builder geen geheimen voor je. Je hebt alle tools tot je beschikking om elke pagina te bouwen die je voor ogen hebt. Je kunt in dat geval de rijen en kolommen toevoegen zoals je gewend bent en de content-items via de drag-and-drop functie op de juiste plaats positioneren. De rijen en kolommen kun je ook op de normale manier configureren.

Divi-theme layouts

Het voordeel van het Divi WordPress Thema is dat je ook kunt kiezen om aan de slag te gaan met een van de vele beschikbare layouts. Er zijn voorbeeld lay-outs om uit te kiezen waardoor je direct een kant-en-klare website hebt. Het heeft wel een klein nadeel: je ziet niet direct hoe een layout er exact uitziet. Dit is op zich geen probleem, in de praktijk zul je waarschijnlijk alleen in de beginstadia kiezen voor een bestaande pagina-layout.

beste wordpress thema

De layout importeren

Het importeren van de lay-out werkt bijzonder eenvoudig. Het is een kwestie van selecteren door erop te klikken en de gekozen layout installeert zichzelf. Een andere belangrijke functie is de werkbalk voor de preview. Met deze functie kun je zien hoe je website op verschillende apparaten wordt weergegeven. De tijd dat websites voornamelijk via laptop of een desktop computer werden bekeken ligt namelijk achter ons. Deze functie helpt je dus enorm. De goede weergave van je website op smartphones en tablets is minstens zo belangrijk.

Als het wenselijk is, kan dezelfde werkbalk ook gebruikt worden om te switchen naar de technische weergave. Met die modus zie de feitelijke opbouw van de pagina, zonder de visuele beelden. Dit kan handig zijn als je werkt aan een grote pagina.

Rijen en secties bewerken

Ook de afzonderlijke rijen en secties van een standaard layout kunnen eenvoudig worden bewerkt. Ook het verplaatsen en verwijderen gaat net zo eenvoudig. Je pakt het desbetreffende element vast met de cursor en verplaatst ze naar de juiste positie.

Divi gaat uiteraard verder dan enkel het bewerken van een bestaande layout. Het bevat tal van handige en essentiële functies die je kunt gaan gebruiken.

beste wordpress themas

Interessante functies in Divi

Het grootste verkoopargument van Divi is dat het een alles-in-een oplossing is voor het realiseren van een website. De standaardfuncties hebben we nu besproken, maar de reden dat Divo zo gewild is ligt verscholen is de talloze andere functies. Pas als je deze functie gaat ontdekken en gebruiken ervaar je de ware kracht van het Divi-theme.

Divi review voordelen

 • Alles wat u op de pagina ziet, is aanpasbaar.
 • Tekstbewerking gebeurt op een klik-naar-manier manier – in feite werkt het net als een MS Word-document.
 • De lay-outs zijn allemaal mobiel responsief.
 • U mag meerdere rijen, kolommen en inhoudselementen gebruiken.
 • Divi wordt geleverd met meer dan 200 kant-en-klare lay-outs.
 • U kunt uw lay-outs opslaan en exporteren / importeren voor gebruik op andere sites.
 • U kunt uw eigen globale elementen opslaan, wat handig is als u iets heeft dat u meerdere keren op de hele site wilt gebruiken.
 • Bijna alles werkt via slepen en neerzetten.

 

Divi review nadelen

Het is echter niet zo dat Divi enkel voordelen biedt. Voor een eenvoudige website heeft het Divi-theme al snel te veel functies. Heb je aan enkele pagina’s inclusief een contactformulier genoeg, dan zal het Divi WordPress Thema wellicht teveel van het goede zijn.

Aan de andere kant bieden de makers van het Divi-theme je de mogelijkheid om een lifetime license aan te schaffen. Je bent dan levenslang verzekerd van updates en je hebt geen beperkingen wat betreft het aantal websites dat je met een license kunt maken. Vooral voor professionele ontwerpers kan dat een groot voordeel zijn.

divi betrouwbaar

Support en de community

Zoals je mag verwachten van een premium theme kun je rekening op volledige support en ondersteuning. Loop je tegen problemen aan dan volstaat het aanmaken van een ticket op de website van Elegant Themes. Op die manier krijg je een pasklaar antwoord op je vragen zodat je probleemloos verder kunt met je Divi-theme. Ook binnen de community van gebruikers van hetzelfde team kun je antwoord krijgen op veel vragen. Je staat er dus nooit alleen voor.

Conclusie Divi Review, Ervaringen

Het Divi WordPress Thema is meer dan een veelzijdig thema. De omvang in combinatie met de krachtige, ingebouwde pagina editor, maakt het Divi-theme geschikt voor elk type website. Het grote voordeel is dat je alle denkbare functie in één pakket tot je beschikking hebt. Je hoeft dus geen extra plugins aan te schaffen.

Hosting Reviews

Bluehost reviews


reviews bluehost

Welkom bij deze Bluehost review!

Bluehost , een zeer gekende en oude hostingpartij. Deze is ontstaan in 1966 en kent ondertussen meer dan 1 miljoen beheerde domeinen. Naast het feit dat deze hostingpartij reeds lang bestaat, kunnen we ook meegeven dat dit één van de meest populaire partijen is. Ze kennen dan ook al een goede naamerkenning.

Bluehost kan een goede prijs bieden op zijn functionaliteiten en dat doordat ze ook de meest populaire functies binnen de hosting goed kennen en aanbieden. Deze hosting partij heeft, net zoals de meesten, meerdere bundels waaruit je kan kiezen. Per pakket zijn er verschillende opties en functionaliteiten en daardoor ook een andere prijs.

Bij hen krijg je ook een gratis domein en 30 dagen terugbetaal garantie. Ieder pakket kent een goede performance en je wie dit wenst, kan zich aansluiten bij een affiliate programma.

Deze hostingpartij krijgt van ons als score: 9.3/10.

bluehost reviews

Voordelen

Bluehost kent zoals de meeste partijen toch heel wat voordelen. Wie ze nog niet kent, kan ze hierbij toch even doornemen. Wanneer je alle voordelen op een rij plaatst, zal je dan ook snel zien waarom je bij deze partij moet aansluiten.

 • Er is een zeer goede Up-time garantie bij Bluehost. Deze staat gemiddeld op 99;95%. Dit cijfer is dan ook bijzonder hoog. Hoe doen ze dit? Een uitstekende server prestatie is hier de bron voor.
 • Door deze goede server prestatie heb je ook nog een goede en hoge snelheid. Dit is zeker een groot voordeel voor je website.
 • Je hoeft geen kennis te hebben om in deze hosting je weg te vinden. Beheren is gemakkelijk en je hebt er vele uitgebreide hulp-en zoekfuncties. Een zelfstudie is hier mogelijk en je kan heel wat nodige info terugvinden. Ook zijn er enkele video’s die je kunnen verder helpen.
 • Bluehost is zeer gebruiksvriendelijk. Net daarom is het niet moeilijk om deze omgeving te vertoeven. Alles is er zeer eenvoudig en zelf een starter vind hier zijn weg.
 • Dagelijkse back-up van je website geeft je een groot vertrouwen en zekerheid. Wanneer je een fout ontdekt, kan je met je dagelijkse back-up je website herstellen en terugplaatsen naar een vorige versie. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat er een groot verlies van gegevens zou zijn, op je website.
 • Er is een grote flexibiliteit bij deze hostingpartij. Zo kan je zeer eenvoudig een upgrade uitvoeren naar VPS of zelf een dedicated hosting.
 • Als laatste kennen zij ook een affiliate programma. Deze kan interessant zijn om op te nemen op je website en een klein extra te verdienen. Heb je hier interesse in? Zoek dan zeker de nodige info op, op hun website.

Nadelen

Naast alle voordelen heeft Bluehost natuurlijk ook wel nadelen. Toch hebben we even moeten zoeken om een nadeel te kunnen opnoemen. En wat is natuurlijk een echt nadeel?

 • Wanneer je een verlenging aangaat, kan er plots een kleine prijsstijging uitkomen. Dit is een kleine sluwe truc maar ergens kunnen we dit ook begrijpen. Marktwaarde stijgt namelijk ook en dan moeten ze dit ook kunnen doorrekenen. We raden hierbij aan, wanneer je een upgrade wenst te doen van je bundel, toch even na te kijken of dit echt nodig is en als je meteen ook de juiste upgrade kan doen. Iedere overstap kost dan net iets meer.
 • Ze geven onbeperkte hosting in hun pakketten. Echter zijn deze niet echt onbeperkt. Er zitten hier en daar wat verschillende gebruiksbeleid waardoor er toch een kleine beperking opgelegd wordt.

Lees alle pakketten goed na, en neem alle informatie goed door. Dat is de gouden raad die wij voor deze hosting partij kunnen meegeven. Eénmaal aangesloten bij een bundel zijn er weinig nadelen. Ben je niet zo zeker, welk pakket het meest bij je aansluit? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, zodat zij je juist kunnen begeleiden.

bluehost review en ervaringen

Bluehost scoort een dikke 9.3/10 in onze TOP 10!

Bluehost  haalt een 9.3 op 10 in onze Website Hosting TOP 10!

Klik hier voor onze Website Hosting TOP 10 Vergelijking. 

Bluehost bundels

Ook Bluehost kent verschillende bundels met elk hun functies en prijzen. Bovendien heb je ook meerdere mogelijkheden in hosting binnen deze partij. Zo kan je kiezen voor een shared hosting, VPS of dedicated hosting. Wij hebben er de shared hosting prijzen uitgehaald, daar deze het meest verkozen worden. Wens je echter ook de andere bundels en prijzen te zien? Dan raden wij aan om deze op de website na te lezen.

Hieronder een overzicht met alle bundels binnen de shared hosting. Hou er rekening mee dat je hier nog het BTW percentage moet bijrekenen en alle bundels hebben een duur van 36 maanden.

 1. Basic bundel
  1. Kostprijs 7,12 Euro per maand
  2. Goed voor 1 website
  3. Je ontvangt 50 GB SSD opslag
  4. Er is onbeperkte bandbreedte
  5. Heeft een gratis SSL certificaat
  6. Kent 1 domein
  7. Neemt 25 subdomeinen
  8. En je krijgt ook 5 doorlink domeinen
 2. Plus bundel
  1. Kostprijs 9,80 Euro per maand
  2. Goed voor onbeperkt aantal websites
  3. Je ontvant onbeperkte SSD opslag
  4. Je hebt er onbeperkte bandbreedte
  5. Heeft een gratis SSL certificaat
  6. Kent ongelimiteerd aantal domeinen
  7. Neemt ook ongelimiteerd aantal subdomeinen
  8. Je krijgt er ongelimiteerd aantal doorlinkdomeinen
  9. Je ontvangt er gratis 200 Dollar voor marketing
  10. Je krijgt een spam expert
  11. Leuk extra: Gratis 30 dagen in 1 office 365 mailbox
 3. Choice Plus bundel
  1. Kostprijs 13,36 Euro per maand
  2. Goed voor onbeperkt aantal websites
  3. Je ontvant onbeperkte SSD opslag
  4. Je hebt er onbeperkte bandbreedte
  5. Heeft een gratis SSL certificaat
  6. Kent ongelimiteerd aantal domeinen
  7. Neemt ook ongelimiteerd aantal subdomeinen
  8. Je krijgt er ongelimiteerd aantal doorlinkdomeinen
  9. Je ontvangt er gratis 200 Dollar voor marketing
  10. Je krijgt een spam expert
  11. Leuk extra: Gratis 30 dagen in 1 office 365 mailbox
  12. Er is domeinen privacy
  13. En ook een Codeguard Basic – Backup website
 4. Pro pakket
  1. Kost 21,38 Euro per maand
  2. Goed voor onbeperkt aantal websites
  3. Je ontvant onbeperkte SSD opslag
  4. Je hebt er onbeperkte bandbreedte
  5. Heeft een gratis SSL certificaat
  6. Kent ongelimiteerd aantal domeinen
  7. Neemt ook ongelimiteerd aantal subdomeinen
  8. Je krijgt er ongelimiteerd aantal doorlinkdomeinen
  9. Je ontvangt er gratis 200 Dollar voor marketing
  10. Je krijgt een spam expert
  11. Leuk extra: Gratis 30 dagen in 1 office 365 mailbox
  12. Er is domeinen privacy
  13. En ook een Codeguard Basic – Backup website
  14. Bovendien is er ook een dedicated IP

bluehost ervaringen

Conclusie Bluehost reviews

Bluehost is niet alleen zeer populair maar is ook een zeer goede hosting die bovendien nog betaalbaar en eenvoudig is. Deze hostingpartij krijgt van ons een score van 9.3/10.

Je hoeft geen kennis te hebben om hier meteen aan de slag te kunnen. Het is zeer eenvoudig om alle website te beheren en wanneer je toch even twijfelt kan je er heel wat informatie terugvinden.

Prijzen van Bluehost zijn niet duur maar ook niet zo goedkoop. Toch kunnen wij zeggen voor de functies die je allemaal krijgt in je bundel, je wel een goede prijs verkrijgt. Iedere bundel heeft daarbovenop ook nog gratis SSL certificaten die je op de dag vandaag, zeker niet mag missen.

Ieder pakket kent enige mogelijkheden tot een dagelijkse backup van je website. Ook deze optie is niet te missen. Dit biedt je een garantie tot meer zekerheden over je data. Je mag wel eens een fout maken, je kan eenvoudigweg deze fout rechtzetten en je site herstellen met de laatste backup.

Je kan bij Bluehost ook terecht voor het aanmaken van domeinnamen en je kan je aansluiten bij een affiliateprogramma. Alle info hiertoe kan je terugvinden op hun website. Wie een WordPress website heeft, kan hier ook perfect terecht daar zij ook hosting voor WordPress aanbieden.

Uncategorized

Beste WordPress themes 2019


Website:Reviews:Score:Website:

Reviews(2698)
9.8
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1698)
9.4
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1698)
9.3
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1698)
9.2
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1398)
9.1
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1398)
8.5
Onze Review
Bezoek website

Welkom bij de Reviews van de Beste WordPress Themes 2019!

In bovenstaande vergelijkingstabel kan je de populaire WordPress Thema’s terugvinden! Wie een WordPress website wil bouwen komt al snel terecht in de wondere wereld van WordPress Thema’s. Er is tegenwoordig een overvloed aan WordPress thema’s. Er bestaan letterlijk miljoenen verschillende WordPress thema’s. Sommige bestaan al jaren en sommige zijn gloednieuw! Allemaal hebben ze voor en nadelen. Maar voor mensen die nieuw zijn in de WordPress Community is het toch vooral zoeken naar het ideale WordPress Thema.

Daarom hebben wij een top 10 gemaakt van de beste WordPress themes van 2019!

1. De winnaar van Beste WordPress Theme 2019 is: DIVI van Elegant Themes

beste wordpress themes

 

 

Voor het tweede jaar op rij staat het immens populaire WordPress thema DIVI op nummer 1. Divi is één van de meest bekende WordPress thema’s in de WordPress wereld. Het bedrijf zelf heet Elegant Themes en ze hebben ook nog enkele andere WordPress thema’s, maar eigenlijk kent iedereen enkel het meest populaire en dat is DIVI. Divi blinkt uit in zijn eenvoud, éénmaal je het een tijdje gebruikt kan je het niet meer missen. Er zijn veel Amerikaanse website bedrijven die enkel met die WordPress thema werken. Ze hebben alle moderne functies aan boord en de websites zien er zeer clean uit!

Lees hier onze uitgebreide review van het Divi WordPress Thema

2. Zilver voor Thrive Themes!

Thrive Themes legt de focus op het opbouwen van plugins en pagina’s waarmee je de conversie van je website kan verbeteren. Deze tool raden wij sterk aan wanneer je graag meer uit je WordPress website wilt halen. Wij geven ze een welverdiende score van 9 op 10. Bij Thrive Theme ben je dan ook aan het juiste adres voor een goede conversie en succes van je website. Daarbovenop hoef je geen technische kennis te hebben en hoef je geen schrik te hebben van een beetje marketing.

Lees hier onze uitgebreide review van Thrive Themes!

 

3. Op een mooie derde plaats: Astra Pro Theme!

beste wordpress themes

 

 

Het Astra Pro WordPress thema staat op een mooie derde plaats in onze Top 10 van Beste WordPress Thema’s. Ze hebben een gratis en een betalende versie. Wij hebben beide uitgebreid getest en je kan al aan de slag met de gratis versie, maar uiteraard heb je alle mogelijkheden bij de betalende. Dit populaire WordPress thema scoort ook het maximum van de punten op het gebied van snelheid. Wat toch een grote meerwaarde is. Want snelheid is tegenwoordig ook een rankingsfactor voor Google! Een terecht tweede plaats dus voor Astra Pro!

Lees hier onze uitgebreide review van het Astra Thema

 

4. MyThemeShop haalt vierde plaats!

 

 

 

 

MythemeShop staat zeker niet onverwacht op een mooie vierde plaats! Wij gebruiken dit populaire WordPress thema ook af en toe! Gebruiksvriendelijk, goede kwaliteit, eenvoudig in gebruik, uitgebreid gamme thema’s, …

Lees hier onze uitgebreide review van MyThemeShop

 

5. OceanWP haalt 9.1 op 10!

beste wordpress themes

 

 

OceanWP claimt het snelst groeiende WordPress Thema te zijn. Het thema zelf is al meer dan  1,423,304 gedownload geweest. Ze beschikken over zeer veel demo’s die je kan importeren en vrij eenvoudig aanpassen. Op deze manier heb je al snel een mooie, professionele website. Ook halen ze een hoge score op het gebied van support en ondersteuning. Al bij al staat het WordPress thema Ocean WP dus dik verdiend op de derde plaats!

Lees hier onze uitgebreide review van Ocean WP!

 

6. Hestia Pro haalt 8.5 op 10!

Hestia Pro is de premium WordPress versie van Hestia. Het basis thema is gratis. Maar uiteraard hebben we veel meer mogelijkheden bij het premium WordPress thema! Dit is een modern thema die door ieder beroep kan worden ingezet. Het thema werkt eenvoudig, snel, licht en oogt strak!

Lees hier onze uitgebreide review van het Hestia Pro Thema.

 

 

Conclusie Beste WordPress Theme 2019

Zoals je ziet in onze WordPress Top 10 van beste WordPress thema’s staat het thema van Elegant Themes DIVI op nummer 1. En wat ons betreft is dit dik verdiend. De divi builder en thema hebben zowat alles wat je nodig hebt. De support scoort het maximum van de punten. En als extra is er een grote Divi Community. En zijn er zeer veel tutorial artikels en videos.

Hosting Reviews

Beste WordPress Hosting België, Nederland 2019


Website:Reviews:Score:Website:

Reviews(2698)
9.8
Onze Review
KORTINGSCODE

Reviews(1698)
9.6
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1398)
9.5
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1398)
9.3
Onze Review
Bezoek website

Reviews (1528)
9.1
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1176)
8.9
Onze Review
Bezoek website

Reviews (838)
9.2
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1576)
8.6
Onze Review
Bezoek website

Reviews(576)
7.6
Onze Review
Bezoek website

Wat is nu de beste WordPress Hosting in België en Nederland voor 2019?

Je kan het uiteraard hier boven ontdekken in onze top 10 van beste WordPress hosting uit België en Nederland! Als website firma krijgen wij regelmatig de vraag wat nu de beste WordPress hosting van België en Nederland is. Voor België is dit tegenwoordig makkelijk om te antwoorden. Aangezien we in België beschikken over de grote hosting firma Combell.

 

1. Beste WordPress Hosting België? De winnaar van 2019 is: COMBELL!

 

 

Wie in België een domeinnaam wil vastleggen of op zoek is naar goede hosting komt al snel bij Combell terect. Combell is de laatste jaren uitegroeid tot één van de grootste spelers in de Benelux. En zelfs buiten de Benelux zijn ze actief met enkele overnames. Dus ze blijven groeien. En het belangrijkste van hun support en diensten groeien mee. Wij zelf zijn al jarenlang tevreden gebruikers van het Combell platform. Ze blinken uit in de support, deze is 24/7 zowel telefonisch als via ticket support. En ja zelfs op feestdagen zijn ze te bereiken. Dit geeft voor de meeste mensen met een website een zeer aangenaam veilig gevoel! Ze beschikken altijd over de nieuwste snufjes qua techniek om de servers en de websites nog veiliger en sneller te maken. Combell is dan ook met voorsprong de beste in deze WordPress Hosting Review.

Lees hier de uitgebreide review van Combell Hosting.

2. Vimexx Hosting loopt weg met het zilver!

 

 

Op de tweede plaats staat Vimexx hosting. Vimexx heeft locaties in België en Nederland. Het groote voordeel is dat ze prijs/kwaliteit zeer scherp scoren. Bij Vimexx heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt om te starten met een WordPress website, domeinnaam, hosting … Ze scoren ook het maximum op het vlak van support. Wat wij als websitefirma toch enorm belangrijk vinden! Wil je dus snel aan de slag met een uitstekende wordpress hosting providor die dan nog eens betaalbaar is? Kies dan zeker voor Vimexx!

Lees hier de uitgebreide review van Vimexx Hosting

3. Brons voor Siteground!

 

 

Op de derde plaats vinden we Siteground terug. Siteground is een groot en internationaal bekend hosting bedrijf. Ze richten zich voornamelijk op Managed WordPress Hosting. En ze doen dit met succes! Dat er momenteel 2000000 domeinnamen bij hen worden gehost zal dan ook geen toeval zijn! Ook Siteground scoort het maximum van de punten op vlak van Support en helpdesk. Ook hebben ze speciale hosting voor Woocommerce. Wat handig meegenomen is!

Lees hier de uitgebreide review van Siteground

4. Neostrada Hosting

 

 

Neostrada is vooral in Nederland een zeer populaire hostingfirma! Met een gemiddeld aantal van 50000 klanten hebben ze dus een groot aandeel in de hosting wereld in Nederland. Ze hebben uiteraard speciale pakketen gericht op WordPress. In het verleden hebben wij met succes gebruik gemaakt van deze Hosting firma. Niet duur en betrouwbare kwaliteit!

Lees hier de uitgebreide review van Neostrada

5. Xel Media Hosting

 

 

Xel media is een betrouwbare partner op het vlak van WordPress Hosting. Ze richten zich dan ook uitsluitend op de WordPress wereld. Xel is al actief in de hosting wereld sinds 1999.

Dit geeft hen geen windeieren gelegd. Ze hosten ruim 15000 websites! En ook hier is de support dik in orde!

Lees hier de uitgebreide review van Xel Hosting

6. Savvii WordPress Hosting

 

 

Ook het hosting bedrijf Savvii uit Nederland is gespecialiseerd in WordPress Hosting. En dan vooral snelle WordPress hosting! Je betaalt hier dan ook meer dan bij een normale hosting providor. Maar wil je een supersnelle website die dan ook nog eens veilig is, kies dan zeker voor Savvii. Niet vergeten dat snelheid tegenwoordig een ranking factor is van Google 😉

Lees hier de uitgebreide review van Savvii Hosting

7. WP Engine

WP Engine is een internationaal gekende speler in de WordPress Community. Klein nadeel is wel de prijs. Maar doordat ze gespecialiseerd zijn in alles rondom WordPress is dit de prijs wel waard.

Zeker een kijkje nemen!

Lees hier de uitgebreide review van WP Engine

Conclusie beste WordPress Hosting België, Nederland 2019

Combell staat zonder twijfel dik verdiend op nummer 1 in onze vergelijkingstabel van Beste WordPress Providor. Veel succes!

Salesfunnel maken Software

Hoe maak je een landingspagina?


hoe maak je een landingspagina

Welkom bij het artikel “Hoe maak je een landingspagina?”

Landingspagina’s, je ziet ze tegenwoordig overal. Een landingspagina maken kan soms erg ingewikkeld lijken, maar met de juiste tools is het eenvoudiger dan je denkt. In dit artikel leggen we je uit wat een landingspagina is en hoe je er eentje maakt met ClickFunnels. Dit is een marketingtool en -platform waarmee je erg eenvoudig je eigen landingspagina’s kunt maken.

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina, ook wel een landing page of funnel genoemd, is een pagina die bedoeld is om bezoekers aan te zetten tot een bepaalde actie. Vaak is dit de eerste pagina die mensen te zien krijgen wanneer ze een website bezoeken of op een online advertentie hebben geklikt. Deze bezoekers ‘landen’ hier op je site, wat meteen de naam van een landingspagina verklaart.

Een landingspagina kan bedoeld zijn om producten of diensten te verkopen, maar in de basis gaat het erom dat de landingspagina aanzet tot een bepaalde actie. Hierbij kan je denken aan:

 • Het kopen van een product of dienst;
 • Het downloaden van een whitepaper, e-book of een ander document;
 • Het aanmelden voor een nieuwsbrie of webinar;

De bovenstaande lijst geeft enkele veelvoorkomende voorbeelden weer, maar er zijn nog meer doeleinden waar een landingspagina voor gebruikt wordt, die je zal ontdekken wanneer je zelf met landingspagina’s aan de slag gaat.

Landingspagina platform en tools voor het maken van een landingspagina

Landingspagina’s staan altijd op een website en zien er vaak mooi uit. Gelukkig hoef je dit allemaal niet zelf te bouwen, maar kan je met ClickFunnels een landingspagina maken, waarbij ClickFunnels je veel werk uit handen neemt. Hierbij kan je denken aan:

 • Een mooi uiterlijk dat mensen overtuigt om een bepaalde actie uit te voeren;
 • Een vloeiende user-experience die het zo makkelijk (en leuk) mogelijk maakt om op een knop te drukken of om gegevens in te vullen;
 • Allerlei technische zaken zoals knoppen, hyperlinks en betaalsystemen die je met één druk op de knop kunt realiseren.

Zoals je ziet neemt een landingspagina platform veel werk uit handen. Dit geldt zeker voor ClickFunnels, wat terecht een van de populairste tools is van dit moment.

hoe een landingspagina maken

Landingspagina’s maken met ClickFunnels

Het maken van een landingspagina is erg eenvoudig met ClickFunnels. Hoewel je eindeloos kunt variëren met je landingpages, ziet het globale proces er vaak hetzelfde uit:

 1. Je neemt een abonnement op ClickFunnels, of maakt slim gebruik van de 14 dagen durende niet-goed-geld-terug-garantie om ClickFunnels gratis uit te proberen.
 2. Wanneer je toegang hebt tot de online omgeving van ClickFunnels kies je ervoor om een zogenaamde ‘funnel’ te bouwen. ‘Funnel’ betekent ‘trechter’ en dit is de plek waar je potentiële klanten, leads of andere bezoekers terecht komen.
 3. Eerst kies je het doel van de funnel. Wil je direct iets verkopen? Wil je meer abonnees op een nieuwsbrief? Of wil je interesse wekken voor een webinar die je organiseert? Wat je doel ook is, ClickFunnels heeft voor iedere gewenste actie een passende template die je alleen nog maar hoeft in te vullen!
 4. Nadat je een doel hebt gekozen kies je uit één van de krachtige templates die bij het abonnement inbegrepen zijn. Alle templates zijn uitvoerig getest op effectiviteit en bovendien volledig aanpasbaar. Het mooie aan de templates is dat je geen technische kennis nodig hebt om ermee te werken.
 5. Na het kiezen van het doel en de template kan je de landingspagina aanpassen. Dit aanpassen gebeurt in een krachtige drag-and-drop omgeving waarin je alles naar wens kunt veranderen, van kleur en achtergrond tot aan video’s, animaties en de grootte van knoppen. Omdat de templates al een voorbeeld bevatten kan je eenvoudig je eigen teksten invoegen. De templates bevatten zelfs al knoppen om je bezoekers direct naar een betaal- of aanmeldpagina te sturen.
 6. Tot slot kan je nog allerlei zaken optimaliseren. Een bedankpagina? Een pagina waarin je een upsell doet? Een of meerdere testimonials of een FAQ om de laatste twijfels weg te nemen? Het is allemaal mogelijk met ClickFunnels.

Zoals je ziet werkt het maken van landingspagina in ClickFunnels erg eenvoudig. Kom je ergens niet uit, heb je een vraag of wil je tips van experts om het maximale uit je landingspagina te halen? Dan kan je terecht in de uitgebreide knowledge base van ClickFunnels, de support chat, de ClickFunnels community of de Facebookgroep.

ClickFunnels kosten en pakketten

ClickFunnels is verkrijgbaar in twee handige pakketten: ClickFunnels en de Etison Suite. We zetten de belangrijkste features en verschillen op een rijtje:

ClickFunnels:

 • Prijs: $ 97/maand;
 • Maximaal 20 funnels, bestaande uit maximaal 100 pagina’s en geschikt voor maximaal 20.000 bezoekers per maand;
 • Mogelijkheid om A-/B-testen uit te voeren, e-mailintegratie, upsell- en downsell pagina’s, webinar funnels en custom domeinnamen;

Etison Suite:

 • Prijs: $ 297/maand;
 • Onbeperkt aantal funnels, pagina’s en bezoekers;
 • Hetzelfde als ClickFunnels, maar dan inclusief e-mail builder, veel uitgebreidere analytics module, social media integratie, affiliate marketing en locatiegebaseerde landingspagina’s.

Voor de meeste beginnende ondernemers, maar ook voor veel ervaren online ondernemers, biedt het standaardpakket van ClickFunnels meer dan genoeg functionaliteit. Pas wanneer je veel ervaring hebt met landingspagina’s en krachtige, geavanceerde functionaliteiten wilt gebruiken heeft Etison veel toegevoegde waarde.

Voordelen ClickFunnels landingspagina’s op een rij

Ga je ClickFunnels gebruiken om landingspagina’s mee te maken? Wij denken dat je een goede keuze maakt vanwege de vele voordelen die ClickFunnels biedt. We zetten de belangrijkste nog even op een rij:

 1. Verkoop je een product of dienst maar kan je niet programmeren of designen? Geen probleem, de krachtige editor van ClickFunnels en de eindeloze hoeveelheid aan bewezen templates maken het eenvoudig om een landingspagina online te krijgen zonder dat daarvoor technische kennis nodig is.
 2. Wil je niet een standaard landingspagina maar een landingspagina die geoptimaliseerd is voor een heel specifiek doel? Geen probleem, want ClickFunnels heeft voor alle gewenste acties meerdere geoptimaliseerde templates beschikbaar.
 3. Wil je ClickFunnels integreren in je bestaande marketingproces, waar o.a. een e-maillijst gekoppeld is? Ook dit is mogelijk.

De bovenstaande voordelen zijn er slechts enkele, maar laten goed zien waarom ClickFunnels één van de populairste platformen is als het gaat om het maken van landingspagina’s.

hoe maak je een landingspagina

Conclusie: landingspagina’s maken met ClickFunnels

Ben je op zoek naar een platform waarmee je landingspagina’s kunt maken zonder dat je daarvoor enige kennis nodig hebt van design of programmeren? Dan ben je bij ClickFunnels aan het juiste adres. Met een eindeloze hoeveelheid templates, talloze integratiemogelijkheden en een uitgebreide community tover je in een handomdraai de mooiste landingspagina’s tevoorschijn.

De templates ogen soms een beetje ‘Amerikaans’, maar hebben zichzelf keer op keer bewezen. Stoor je je er toch aan? Geen probleem, met de krachtige editor pas je ze eenvoudig aan.

ClickFunnelsis een perfecte tool voor al je landingspagina’s en een van de beste en meest eenvoudige manieren om zelf landingspagina’s te maken. Bij g-zien maken wij hier dan ook al enkele jaren dankbaar gebruik van!

Salesfunnel maken Software

Thrive Themes review


thrive themes review

Welkom bij de Thrive Themes Review!

Thrive Themes is een bedrijf die zich focust op het bouwen van thema’s en plugins voor WordPress Websites. Daarbij leggen zij de focus op een goede conversie van je website. Dat maakt hen een van de populairste en beste plugin en thema builder op de markt. Wie dan ook met WordPress werkt, zal al van hen gehoord hebben. Wie ze nog niet kent, kan deze best noteren als bouwer van de meest conversie gerichte thema’s en plugins voor je WordPress website.

Wij bevelen hen sterk aan en geven ze een score van 9 op 10. Het is een super handige tool om je landingpagina’s in te bouwen zonder dat je technische kennis nodig hebt. Daarnaast kan je eenvoudigweg, op de voorzijde van je pagina puzzelen en aanpassen. Je hebt meteen zicht op het resultaat en daarbovenop kan je nog eens kiezen uit een tal van beschikbare templates. Ontdek hieronder nog meer over Thrive Themes en waarom wij deze aanbevelen.

thrive themes review

Content builder

Hierboven hebben wij vermeld dat je kan aanpassen en puzzelen op de voorzijde van je pagina. Dit kan met deze content buider. Het geeft je een duidelijk zicht op hoe je resultaat eruit zal zien en geeft je de mogelijkheid om teksten in te vullen of blokken met afbeeldingen toe te voegen, waar jij maar wilt. Wanneer je nog niet met deze builder gewerkt hebt, dan is het toch wat zoeken, maar éénmaal je het onder de knie hebt, is het een piece of cake.

Thrive Themes heeft ervoor gezorgd dat je deze content builder binnen ieder thema kan gebruiken. Ook indien het thema niet van Thrive Themes is, mag het geen issue zijn. Wie dus een thema gekozen heeft bij zijn WordPress Website mag gerust zijn.

Wij hebben enkele basis elementen van de content builder hieronder opgelijst:

 • Maken van lijsten
 • Gebruik van opsommingstekens
 • Opmaken van kolommen
 • Eenvoudige HTML tabellen
 • Opmaken van Tabbladen & Toggles
 • Responsive Video Embedden
 • Opstellen van Opt-in Formulieren
 • Feature Grids (Iconen of afbeeldingsblokken)
 • Toevoegen van een google maps code
 • Mogelijkheid van reviews met een steraanduiding
 • Plaatsen van countdown Timers
 • Gebruik maken van een automatische inhoudsopgave
 • Mogelijk om een zelfgemaakte HTML & CSS toe te voegen

Thrive Themes haalt zilver in onze TOP 10 van beste WordPress Thema’s!

Met een stevige 9.4 op 10 haalt het WordPress Thema Thrive Themes zilver in onze TOP 10! Bekijk hier onze TOP 10 van beste WordPress Thema’s!

Divi staat na enkele jaren nog altijd op nummer 1. Lees hier het uitgebreide review van Divi Thema!

beste wordpress thema vergelijken

 

Hierbij kan je zien dat de mogelijkheden vrij eenvoudig zijn. Thrive Themes heeft ervoor gekozen om vooral basic maar met kwaliteit te werken. Daarbij horen voor hen geen ondenkbare functies bij. Ze wijken hier niet veel vanaf omdat ze kwaliteit boven alles verkiezen.

Een groot voordeel met deze content builder, is dat je alles kan zien bij het bouwen en zo heb je onmiddellijk zicht op het resultaat. Je hoeft niet heen en weer te klikken om je resultaat in voorvertoning te kunnen zien. Zo kan je heel eenvoudig je pagina opbouwen zonder zorgen.

Daarnaast biedt de content builder enkele landingpagina’s aan. Deze landingpagina’s zijn zo opgebouwd, dat er niet teveel afleiding is voor je bezoekers. Geen sidebars of footers. De pagina’s zijn zo gebouwd, dat er een goed resultaat is voor het behalen van inschrijvingen, nieuwsbrieven, verkopen. Thrive Themes legt nu éénmaal de focus op de conversie en dat is alleen maar ten goede van hun klanten.

thrive themes review 2019

Thema’s bij Thrive Themes

De keuze maken voor een goed thema bij je WordPress website is niet altijd gemakkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden en soms brengt dit dan ook verwarring met zich mee. Daarbij hangt je keuze ook nog eens vast aan het doel van je website. Welke functies moeten er zeker opgebouwd worden.Wat past er bij je website en je visie? De keuze van je thema is dan ook heel erg belangrijk.

Thrive Themes kan je hierbij helpen want alle thema’s leggen de focus op conversie. Daarbovenop is ieder design heel eenvoudig. De focus die gelegd wordt op de conversie, zijn dan ook van groot belang voor je succes. Dit punt alleen, zorgt al voor de juiste keuze voor Thrive Themes.

Daarnaast hebben zij natuurlijk nog enkele voordelen:

 • De leesbaarheid van je thema’s is geoptimaliseerd en heeft voldoende witruimte. Bovendien maakt men gebruik van een groot en leesbaar lettertype
 • Alle thema’s zijn responsive gemaakt voor zowel gebruik op een desktop alsook op een smartphone
 • Opvallende elementen kunnen opgebouwd worden, zoals een goede reclame, aanbieding of invulformulier
 • Alle formulieren kan je koppelen aan je mailinglist, wat weer handig is om uit te sturen
 • Alle thema’s hebben een goede landingpagina waar er geen afleiding is, maar echt focus naar conversie
 • De social share knoppen worden snel ingeladen
 • Ook enkele gerelateerde berichten kunnen snel ingeladen worden
 • Thrive Themes biedt een goede integratie met de Trive content builder, ook voor thema’s die niet van hen zijn
 • Door de lichte code word je website sneller ingeladen
 • Een snellere website door een automatische compressie op afbeeldingen

 

Thrive Themes Prijzen

Wij kunnen stellen dat Thrive Themes nog helemaal niet zo duur is. De kostprijs voor deze tool is vrij laag. Je betaald voor iedere plugin dat je wenst te gebruiken apart. Daarbij zorgt de conversiefocus dan ook weer dat je geld snel terug betaald is. Thrive Themes is een goede en kwalitatie oplossing voor weinig geld.

Wat is nu laag? Wel de kostprijs voor Thrive Theme ligt op 200 Euro per jaar. Als je dit uitrekent, is dit best een betaalbaar bedrag. Je zou het dan ook éénmalig kunnen betalen. Wanneer je er dan ook voor kiest om dit bedrag per jaar te betalen, raden wij aan om zeker op te letten zodat je je membership niet vergeet te verlengen.

Niet alleen wij kijken van deze prijs op. Wanneer je dit vergelijkt met de concurrentie, zal je ook snel verbaasd zijn.

thrive themes ervaringen

Conclusie Thrive Themes review

Thrive Themes legt de focus op het opbouwen van plugins en pagina’s waarmee je de conversie van je website kan verbeteren. Deze tool raden wij sterk aan wanneer je graag meer uit je WordPress website wilt halen. Wij geven ze een welverdiende score van 9 op 10. Bij Thrive Theme ben je dan ook aan het juiste adres voor een goede conversie en succes van je website. Daarbovenop hoef je geen technische kennis te hebben en hoef je geen schrik te hebben van een beetje marketing.

Met de content builder kan je echt heel eenvoudig je pagina’s opbouwen. Je ziet het resultaat zoals het is en je kan er makkelijk in puzzelen en aanpassen zonder veel heen en weer te klikken. What you see is what you get! Ook hier is geen technische kennis nodig.

De prijs van deze tool is vrij laag maar de kwaliteit daarentegen ligt zeer hoog. Indien je extra’s wenst, kan je kiezen voor enkele bijbetalende plugins en opties. Wanneer je kijkt naar alle concurrentie zal je deze stelling ook snel bevestigen.

Thrive Themes kent vele thema’s en templates. Daarin kan jij de keuze maken wat het best bij je website past. Deze templates blijven wel basic want Thrive Themes verkiest kwaliteit boven functionaliteit. Je hoeft er geen ondenkbare opties in te zoeken. Maar wie toch iets verder wil gaan kan perfect een eigen thema verkiezen. Thrive verzekerd dat de content builder dan ook op ieder thema werkt.

Wie WordPress Websites beheert zal ongetwijfeld de naam Thrive Themes al gehoord hebben. Ze zijn razend populair en hun bekendheid stijgt met tijd. Wij zijn alvast overtuigd.

Salesfunnel maken Software

Kajabi review


kajabi review

Welkom in deze Kajabi review!

Eén van de meest populaire online cursusplatformen op de markt heet Kajabi. Hij is net zo populair omdat hij zich differentieert van alle anderen op de markt. Wanneer we kijken naar wat dit platform te bieden heeft, dan lopen ze hier ook ver vooruit. Daarnaast kan je ook zien dat de prijzen ook een totaal ander gegeven hebben. 

Ook wij hebben Kajabi getest en hieronder onze bevindingen opgenoemd. Wij kunnen dit platform dan ook zeker aanbevelen. Voor allen die nadenken om een online cursus aan te bieden of deze reeds hebben en echt goed op de markt willen brengen, kunnen zeker goed bij Kajabi terecht.

Lees hieronder verder, waarom ook jij voor Kajabi moet kiezen. 

 

Wat doet Kajabi? 

Kajabi is een platform waar je alles in één kan vinden voor het bouwen en beheren van een online cursus of lidmaatschappen. Op dit platform kan je je cursussen hosten en online bezorgen aan al je klanten en studenten. Daarbij heb je de mogelijkheid om een mooie website op te bouwen en je volledige email-marketing te beheren en controleren.

Dit platform biedt een leuk extra. Namelijk dat je niet alles steeds manueel hoeft te bedienen. Kajabi kiest ervoor om ook je marketing automatisch te laten verlopen. 

Kajabi heeft het idee om een website uit te bouwen en te runnen vanop één platform. Daarbij kan je perfect een lidmaatschap of online cursus aanbieden aan je klanten of studenten. Je hoeft geen verschillende platformen, apps of plugins meer in elkaar te puzzelen. Je kan zonder vele extra’s een goed draaiende website bouwen en je online cursus aanbieden. 

Functies bij Kajabi 

Ook Kajabi kent veel eigen functies binnen zijn platform. Hieronder hebben wij een lijst gemaakt met daarin de meest belangrijke die Kajabi je aanbiedt: 

 • Een mooie website bouwen 
 • Aanbieden van een professionele online cursus 
 • E-mailmarketing 
 • Eigen forum beheren en opstellen 
 • Lidmaatschappen aanmaken 
 • Blog bijhouden 
 • Een goede sale funnel opmaken 
 • Professionele check-out pagina 
 • Creëeren van upsells 
 • Recurrency opdrachten zijn mogelijk 
 • Affiliate programma en mogelijkheden 
 • Webinar 
 • CRM tools 
 • Video en Quiz mogelijkheden 

kajabi review 2019

Voordelen van Kajabi 

Kajabi heeft een team dat voor je klaarstaat en alle technische zaken op zich neemt waaronder ook je veiligheid. Dit team zorgt dagelijks voor onderhoud en belangrijke updates aan het platform. Zo hoef jij daar helemaal niet aan te denken. Jij als klant van dit platform, kan je volledig focussen op het bouwen van je website en het online plaatsen van je cursus. Concentreer je maar zorgeloos over het bereiken van je klanten en studenten. 

Daarbij is het zeker voordelig dat Kajabi geen al te grote speler is zoals bijvoorbeeld Udemy. Dit platform biedt je de mogelijkheid aan om eigen wetten op te bouwen, eigen prijzen te hanteren en gegevens open te stellen. 

Nog enkele voordelen: 

 • Dit platorm is eenvoudig in gebruik 
 • Je kan er ook een blog opstellen 
 • Heeft enkele goede designs 
 • Kent een professionele look 
 • Maak er allerlei soorten funnels aan 
 • Heeft enkele ingebouwde marketing tools 
 •  Klantendienst helpt je graag en goed verder 

Prijzen en bundels 

Kajabi kent 3 verschillende pakketten. In ieder pakket heb je ongelimiteerde bandbreedte en komen er geen transactiekosten aan te pas. Wij hebben een overzicht hieronder geplaatst, zodat je een heel duidelijk beeld krijgt, welke bundel hier best bij jouw visie past. 

 1. Basic bundel 
  1. 149 Dollar per maand 
  2. 3 producten 
  3. Geen limiet op landing pages 
  4. Geen limiet op E-mailmarketing 
  5. 3 pipelines 
  6. 10.000 contacten 
  7. 1.000 actieve leden 
  8. 1 website 
  9. 1 admin user 
  10. Gebruiksklare en nette templates 
  11. Webinars 
  12. 0% transactiekosten 
  13. Support per chat 
  14. Quizes en meerkeuzevragen
 2. Growth pakket
  1. 199 Dollar per maand
  2. 15 producten 
  3. Geen limiet op landing pages 
  4. Geen limiet op E-mailmarketing 
  5. 15 pipelines 
  6. 25.000 contacten 
  7. 10.000 actieve leden 
  8. 1 website 
  9. 10 admin user 
  10. Gebruiksklare en nette templates 
  11. Webinars 
  12. 0% transactiekosten 
  13. Support 24/7 
  14. Quizes en meerkeuzevragen 
  15. Geen Kajabi vernoeming 
  16. Automatische instellingen 
  17. Affiliate programma
 3. Pro pakket 
  1. 399 Dollar per maand 
  2. 100 producten 
  3. Geen limiet op landing pages 
  4. 2.000.000 E-mailmarketing 
  5. 100 pipelines 
  6. 100.000 contacten 
  7. 20.000 actieve leden 
  8. 3 website 
  9. 25 admin user 
  10. Gebruiksklare en nette templates 
  11. Webinars  
  12. 0% transactiekosten 
  13. Support 24/7 
  14. Quizes en meerkeuzevragen 
  15. Geen Kajabi vernoeming 
  16. Automatische instellingen 
  17. Affiliate programma 
  18. Theme editor 

Alle bundels zijn gratis op te starten. Wie nog geen idee heeft of dat Kajabi een goede partij voor hem/haar is, kan hier een free trial versie aanvragen. Daarbij kan je het platform goed testen en later een beslissing nemen welke bundel je dan verkiest.

Wie goed kijkt, ziet dat de prijzen ook duurder zijn dan andere platformen. Dit is natuurlijk wel normaal. Je krijgt er een grote kwaliteit voor terug. Toch wensen ook zij hierin tegemoet te komen naar de klanten.  

Kajabi heeft daarom gekozen om iedere klant die kiest voor een jaarlijkse betaling, in plaats van een maandelijkse betaling, deze klant te belonen met een 20% korting op het pakket. Hierbij komen de prijzen dan toch iets lager: 

 1. Basic pakket met kostprijs 149 Dollar per maand verlaagd naar 129 Dollar. 
 2. Growth pakket met kostprijs 199 Dollar per maand wordt verlaagd naar 159 Dollar. 
 3. Pro pakket met een kostprijs van 399 Dollar per maand zal vallen naaar 319 Dollar. 

kajabi review

Conclusie Kajabi review 

Wanneer je dus denkt over het omzetten van je kennis naar een online cursus of wanneer je enkele lidmaatschappen wenst binnen te halen dan kan je zeker uitkijken naar Kajabi. Dit platform heeft alles in één waardoor je alles wat je nodig hebt, onmiddellijk beschikbaar hebt. Dit platform is niet voor niets de populaire speler op de markt. 

Het platform van Kajabi kent toch enige voordelen waaronder ook het eenvoudig in gebruik nemen en de technische ondersteuning. Hierbij hoef jij geen technische kennis te hebben en zal een team van Kajabi voor je klaarstaan. Zij zorgen dan ook voor het onderhoud en nodige updates aan het platform. Zo krijg je steeds de juiste ondersteuning en kan je je zorgeloos focussen op wat je wenst te bereiken. Zij zorgen voor een goede garantie dat je dus net iets meer uit hun platform kan halen. 

Wie toch nog niet helemaal zeker is vraagt beter een free trial aan. Hierbij kan je kennis maken met het platform, deze uitgebreid testen en snel merken welke vele functies je handig en eenvoudig op weg kunnen helpen. Dit platform zorgt voor een gemakkelijke opbouw van je online cursus op en alle marketing hier rond. Zeker ook niet onbelangrijk, ieder pakket heeft 0% transactiekosten waardoor je dus net nog iets meer winst kan halen.

Je zal wel gemerkt hebben dat de prijzen net wat duurder liggen dan alle andere platformen. Wij kunnen je alvast meegeven dat kwaliteit ook zijn prijs vraagt. Bij Kajabi is kwaliteit het nummer 1 en dat zie je hoe dan ook aan de professionele look van je website en cursus.

Een welverdiende 9 op 10 voor Kajabi in ons ogen. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de meest juiste partner zijn voor iedereen die erover nadenkt een online cursus aan te bieden of wanneer je graag lidmaatschappen wil aanmaken. 

TEST HIER KAJABI GRATIS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hosting Reviews

Combell review


combell review

Welkom bij de Combell review!

In deze review lees je wat Combell precies is en hoe hosting bij dit bedrijf precies te werk gaat. Daarnaast kijken we naar de verschillende pakketten van Combell en wat deze kosten. Vervolgens nemen we de voordelen en nadelen onder de loep en ontvang je van ons een eindoordeel.

Wat is Combell?

Combell is een hostingbedrijf dat is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is een grote speler in de Benelux en bedient meer dan 160.000 klanten en meer dan een half miljoen domeinnamen.

Combell biedt een volledig dienstenpakket aan, dat er als volgt uitziet:

 • Hosting en domeinnaamregistratie;
 • Managed VPS hosting en cloud hosting;
 • Diverse reseller pakketten;
 • Diverse extra’s als SSL-certificaten, database hosting, e-mail hosting en Office 365 hosting;
 • Een verhuisservice, automatische updates en automatische, dagelijkse back-ups;
 • Varnish caching bij de duurdere pakketten of als extra, one-click-installers voor populaire platformen en ingebouwde virus- en malwarebescherming;
 • Website builder zonder benodigde technische kennis;
 • Support via telefoon, e-mail en een uitgebreide knowledge base;

De bovenstaande functionaliteiten vormen niet 100% van het aanbod, maar zoals te zien is, levert Combell in ieder geval de uitgebreide dienstverlening met alle diensten die je van een grote hosting partij mag verwachten.

combell review 2019

 

Hoe werkt Combell?

Wanneer je kiest voor hosting bij Combell kan je vrij snel na je aankoop aan de slag. Als je bestelling is afgerond, kun je ervoor kiezen om zelf een website te bouwen of om je huidige website te verhuizen. Als je een bestaande website wilt verhuizen, dan is dat ook geen probleem: Combell biedt bij ieder hostingpakket een gratis verhuisservice.

Ga je in plaats van een bestaande website verhuizen zelf een website bouwen? Dan kan je gebruik maken van handige one-click-installers voor WordPress, Joomla en Drupal. Daarnaast is er ook een optie om een webshop te installeren op je hostingpakket. Met een druk op de knop kan je namelijk Magento installeren, een populair platform voor webshops. Daarnaast kan je uiteraard helemaal vanaf 0 een website bouwen, maar je kan ook de sitebuilder van Combell te gebruiken. Hiermee kan je, zonder dat je daar veel technische kennis nodig hebt, eenvoudig je eigen website bouwen.

De normale hosting pakketten worden geleverd in een aantal varianten. Deze zijn niet de allergoedkoopste op de markt, maar wel erg betrouwbaar. Bovendien krijg je er veel voor terug. De hosting is standaard uitgerust met volledige SSD-opslag, gratis back-ups en updates, ingebouwde malware en virusbeveiliging en nog veel meer extra’s. Daarnaast kan je Varnish caching (niet inbegrepen bij goedkopere pakketten) bijkopen of andere opties aan je pakket toevoegen.

Heb je een probleem, een vraag, of kom je ergens niet uit? Dan kan je gebruik maken van de support van Combell. Deze is standaard van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds bereikbaar via de telefoon. Daarnaast reageert het bedrijf binnen 24 uur op mails. Overigens kan je veel van je uitdagingen al oplossen door gebruik te maken van het resource center van Combell, waar de meeste vragen al worden beantwoord.

Combell staat trouwens al 2 jaar na elkaar in onze Top 10 van Beste WordPress Hosting.

Ontdek onze Top 10 van beste WordPress Hosting hier.

combell review

Combell kosten en pakketten

Ga je hosten bij Combell? Dan kan je kiezen uit diverse pakketten met verschillende prijzen. Globaal zijn er 2 soorten hosting beschikbaar die je online af kunt sluiten: normale hosting en managed VPS hosting. Daarnaast levert Combell managed hosting op maat en cloud hosting op maat.

Normale hosting:

 • Personal:
  • Prijs: € 5,95/maand;
  • 500MB SSD opslag, 100MB database, 20GB mailboxen, onbeperkt dataverkeer en onbeperkt aantal domeinen, 128MB PHP memory limiet;
  • Met gratis domeinnaam, gratis SSL-/HTTPS-beveiliging, gratis verhuisservice, dagelijkse back-ups en diverse one-click-installaties;
 • Secure:
  • Prijs: € 10,95/maand;
  • 2GB SSD opslag, 500MB database, 75GB mailboxen, 256MB PHP memory limiet;
  • Zelfde als bovenstaande, plus SSH-toegang en AutoGit;
 • Performance:
  • Prijs: € 19,95/maand;
  • 5GB SSD opslag, 1250MB database, 6.25TB mailboxen, 256MB PHP memory limiet;
  • Zelfde als bovenstaande, plus 128MB Varnish cache;
 • Optimize:
  • Prijs: € 39,95/maand;
  • 50GB SSD opslag, 2500MB database, 6,25TB mailboxen, 512MB PHP memory limiet;
  • Gratis domeinnaam, gratis SSL-/HTTPS en met 128MB Varnish cache;

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN COMBELL

Naast de normale hosting pakketten zijn er ook 3 VPS pakketten die je kunt afsluiten. Let op de prijzen voor de VPS hosting zijn de eerste 3 maanden lager, maar daarna betaal je het bedrag zoals we dit hieronder weergeven:

VPS hosting:

 • VPS 1 Pro:
  • Prijs: € 39,00/maand;
  • 50GB opslag, 512MB RAM, 1 vCPU, onbeperkt dataverkeer;
  • Dagelijkse back-ups, Plesk controlepaneel, premium support en gratis beheer, updates en beveiliging;
 • VPS 2 Pro:
  • Prijs: € 69,00/maand;
  • 75GB opslag, 2GB RAM, 2 vCPU’s;
 • VPS 3 Pro:
  • Prijs: € 99,00/maand;
  • 100GB opslag, 8GB RAM, 4 vCPU’s;

Tot slot levert Combell maatwerk voor hun cloud hosting en managed VPS hosting.

Let op: wil je Combell eerst gratis uitproberen? Dat kan. Het bedrijf heeft weliswaar geen proefversie, maar wel een 90 dagen durende ‘niet-goed-geld-terug-garantie’. Hiermee heb je dus 90 dagen om het product te testen. Deze garantie geldt overigens alleen voor de normale hosting pakketten, niet voor de VPS- of cloud-pakketten.

Combell voordelen

Wanneer je gaat hosten bij Combell, dan weet je zeker dat je voor kwaliteit kiest. Dit is te zien aan diverse voordelen die Combell je biedt:

 • Handige websitebuilder voor mensen zonder technische kennis;
 • Gratis verhuisdienst;
 • Uitstekende support;
 • Uitstekende uptime en serversnelheden;
 • Inclusief back-ups, gratis HTTPS/SSL;
 • Gratis malware beveiliging;
 • Voorzien van ISO 9001 en ISO 27001 certificaten;
 • One-click-installers voor diverse populaire platformen;
 • CDN mogelijk op aanvraag;

Niet voor niets is Combell door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste hosters van Nederland. De bovenstaande voordelen laten zien dat dit meer dan terecht is.

Combell nadelen

De dienstverlening van Combell is kwalitatief erg sterk, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Dit is meteen het enige nadeel van hosten bij Combell, want het bedrijf is verder gewoon top.

Combell conclusie

Wil je waar voor je geld en val je voor het motto: “kwaliteit mag wat kosten”? Dan is Combell waarschijnlijk een uitstekende keuze. Wij zijn trouwens ook al jarenlang een tevreden klant van Combell 😉

Hosting Reviews

One.com review


one.com review

Welkom bij de review over one.com.

In deze review kijken we naar hostingprovider one.com. Eerst kijken we welke diensten je precies kunt afnemen bij deze hostingpartner en hoe deze diensten werken. Daarnaast kijken we welke pakketten er zijn en welke kosten hieraan verbonden zitten. Vervolgens nemen we de voordelen en nadelen van one.com onder de loep en krijg je van ons een eindoordeel.

Wat is one.com?

One.com is een van origine Deense leverancier van webhostingdiensten. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is tegenwoordig een grote speler in Europa, met meer dan 1.500.000 klanten. Tot hun dienstverlening behoort onder meer:

 • Normale webhosting en website builder hosting met volledige SSD-opslag;
 • E-mail hosting;
 • WordPress hosting en webwinkel hosting;
 • Gratis SSL-certificaten en back-ups;
 • 24/7-support via de uitgebreide knowledge base, mail of chat;
 • One-click-installatie voor WordPress;

 

De bovenstaande functionaliteiten laten zien dat one.com de meeste diensten aanbiedt die andere hostingproviders ook aanbieden.

one.com review

Hoe werkt one.com?

Ga je hosten bij one.com? Dan kan je, afhankelijk van het hostingpakket dat je hebt gekozen, een eigen website installeren, gebruik maken van de handige website builder of een WordPress of webshop installatie online zetten met een druk op de knop.

Wanneer je kiest voor de webwinkel hosting of WordPress hosting krijg je een hosting die op maat is gemaakt voor deze platformen. Caching en andere features zorgen ervoor dat je WordPress site of webwinkel sneller zal laden.

De websites die je laat hosten kunnen standaard worden voorzien van SSL-certificaten en er worden dagelijks back-ups gemaakt van de data.

Heb je een probleem en kom je ergens niet uit, of heb je een andere vraag? Dan kan je een kijkje nemen in het resource center van one.com. Deze is erg uitgebreid en bevat het antwoord op talloze vragen. Kom je er nog steeds niet uit? Dan kan je 24/7 contact opnemen met de chat of de mail.

One.com scoort niet slecht in onze top 10 van Beste WordPress Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste WordPress Hosting hier.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Combell Review.

One.com kosten en pakketten

De hosting van One.com wordt geleverd in verschillende pakketten en categorieën. Globaal kan je kiezen uit normale hosting, hosting met de website builder, WordPress hosting en webwinkel hosting. Er is ook een e-mail hosting, maar deze laten we even buiten beschouwing.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN ONE.COM

Normale hosting pakketten:

 • Starter:
  • Prijs: € 2,40/maand;
  • 25GB SSD, 512MB geheugen, 1 CPU, 1 website en 1 database;
 • Professional:
  • Prijs: € 5,37/maand;
  • 100GB SSD, 1GB geheugen, 2 CPU’s, 1 website en meerdere databases;
  • SSH-toegang;
 • Professional Plus:
  • Prijs: € 7,41/maand;
  • 200GB SSD, 2 GB geheugen, 4 CPU’s, meerdere websites en meerdere databases;
  • SSH-toegang en back-up- & herstelmodule;
 • Business:
  • Prijs: € 12,69/maand;
  • 500GB SSD, 4GB geheugen, 8 CPU’s, meerdere websites en meerdere databases;
  • SSH-toegang en back-up & herstelmodule;

Website builder pakketten:

 • Starter:
  • € 2,40/maand;
  • 25GB SSD, maximaal 5 pagina’s, responsive ontwerp & SSL-certificaat;
 • Premium:
  • € 7,78/maand;
  • Zelfde als bovenstaande, maar dan met onbeperkt aantal pagina’s, premium templates, gratis afbeeldingen en back-up- & herstelmodule;
 • Webwinkel:
  • € 12,36/maand;
  • Zelfde als bovenstaande maar dan met complete webwinkel module.

WordPress hosting pakketten:

 • Plus:
  • Prijs: € 7,41/maand;
  • 200GB SSD, 2GB geheugen, 4 CPU’s, meerdere websites en meerdere databases;
  • SSL-certificaat, SSH-toegang, back-up- & herstelmodule, testomgeving en prestatie cache;
 • Business:
  • Prijs: € 14,61/maand;
  • 500GB SSD geheugen, 4GB geheugen, 8 CPU’s, meerdere websites en databases;
  • SSL-certificaat, SSH-toegang, back-up- & herstelmodule, testomgeving, prestatie cache en anti-malware scanner;
 • Premium:
  • Prijs: € 19,44/maand;
  • Zelfde als bovenstaande, maar dan met ingebouwde zoekmachineoptimalisatie;

Webwinkel hosting pakketten:

 • Website builder:
  • Prijs: € 12,36/maand;
  • Responsive ontwerp, onbeperkt aantal pagina’s en 25GB SSD.
  • SSL-certificaat, premium templates, gratis afbeeldingen, back-up- & herstelmodule en een complete webwinkel.
 • WordPress:
  • Prijs: € 17,37/maand;
  • 200GB SSD, 2GB geheugen, onbeperkte bandbreedte, SSH-toegang, 4 CPU’s, meerdere databases en back-up- & herstelmodule;
  • Meerdere domeinen, onbeperkt aantal producten, beveiliging met SSL;

Naast de bovenstaande pakketten is het ook nog mogelijk om je hosting uit te breiden met een aantal extra’s:

 • Back-up- & herstelmodule: € 2,19/maand;
 • Webwinkel module: € 7,48/maand;
 • One Photo Pro, 500GB opslag voor foto’s en galerijtool: € 4,46/maand;
 • MarketGoo Start, zoekmachineoptimalisatie module: € 4,83/maand;
 • Website Builder Premium, meer dan 100 pagina’s, exclusieve templates en back-up- & herstelmodule: € 5,37/maand;

Let op: wil je one.com eerst gratis uitproberen? Er is geen proefversie beschikbaar, maar je kunt wel gebruikmaken van de niet-goed-geld-terug-garantie. Je hebt hiermee 15 dagen de tijd om de hosting te testen. Is het de eerste keer dat je gebruik maakt van de garantie? Dan krijg je ook de kosten van je domeinnaamregistratie terug.

One.com voordelen

Ga je hosten bij one.com, dan zijn er diverse voordelen waar je van kunt genieten:

 1. Erg goedkope hosting;
 2. Handige one-click-installer voor WordPress;
 3. Geoptimaliseerde hosting voor bijvoorbeeld webshops, WordPress of zoekmachine optimalisatie;
 4. Veel extra’s om je hosting te optimaliseren;
 5. 24/7-ondersteuning;
 6. Uitgebreide knowledge base;
 7. Mooie premium thema’s bij duurdere pakketten;

De bovenstaande voordelen laten goed zien waarom one.com door de jaren heen een populaire hostingprovider is geworden.

One.com nadelen

Er kleven weinig nadelen aan hosten bij one.com. Als we er toch één of twee moeten noemen is het dat je bij one.com geen dedicated server of VPS kunt huren. Ook is er geen telefonische support, al is de support via chat en mail zó goed dat we dit eigenlijk geen nadeel kunnen noemen.

one.com ervaringen

One.com conclusie

Al met al is one.com een hele goede hostingprovider. Het is een van de goedkoopste uit de markt en je krijgt zeker waar voor je geld. Bovendien zijn er hostingpakketten die passen bij iedere behoefte. Begin je voor het eerst met een website, dan is het kleine hostingpakket met maximaal 5 pagina’s waarschijnlijk al voldoende en een mooie manier om erg goedkoop te beginnen. Heb je daarentegen een grote webshop? Ook dan kan je bij one.com terecht.

Het enige waar one.com wat minder geschikt voor is, zijn de power users. Mensen met meer specifieke eisen of mensen die zoeken naar een VPS of dedicated server kunnen beter nog even verder zoeken.

Hosting Reviews

Savvii hosting review


savvii hosting review

Welkom bij deze Savvii hosting review.

Savvii is één van de partijen in Nederland die mee strijdt om de plek van beste hostingpartij in het land. Daarvoor heeft het een aantal belangrijke pluspunten die je zeker moet overwegen.
Savvii is een partij die zich volledig toelegt op WordPress. De servers van dit bedrijf zijn hier dan ook volledig op ingericht. Daardoor wordt het door veel experts als de nummer 1 op dit gebied gezien. Het is interessant om te bekijken of dit ook echt de waarheid betreft.

Wij geven Savvii een ? op 10. De redenen hiervoor vind je in deze review.

Savvii hosting specialiseert zich in hosting

savii hosting review

Het is belangrijk om te beseffen dat Savvii zich richt op één ding en dat is hosting. Je hoeft dus niet te verwachten dat je hier ook goedkoop aan domeinnamen kunt komen. Het is belangrijk om eerst elders je naam te claimen en dit domein vervolgens via Savvii te gebruiken. Dit kan je misschien als een klein nadeel zien. Je moet immers eerst bij meerdere partijen aankloppen.

Het bedrijf vindt dat deze zaken elders al heel goed verzorgd zijn en daarom geen meerwaarde heeft. Wat overigens wel belangrijk is om daarbij te vermelden, is dat Savvii wel een zusterbedrijf heeft dat zich op deze zaken richt. Dit is VIP Internet. Zo kan je dus toch min of meer alles op één plek regelen.

Wanneer je eenmaal een domeinnaam hebt gekoppeld via Savvii, dan is het heel gemakkelijk om vanaf daar alles verder te beheren.

Om de koppeling te maken kan je online bij Savvii Hosting tutorials vinden met daarin stappenplannen hoe je dit moet verzorgen. Daarbij wordt ook uitgelegd hoe je via het zusterbedrijf je domeinnaam claimt. Op die manier wordt het je dus wel heel gemakkelijk gemaakt om alles op de juiste wijze aan te pakken. Je kunt dan ook je e-mailpakket inrichten op deze plek. Dit is erg gebruiksvriendelijk ingericht.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN SAVII HOSTING

Snelheid bij Savvii Hosting

Als er iets belangrijk is online tegenwoordig, dan is het wel de snelheid. Met de snelheid zit het bij Savvii Hosting dan ook wel goed. Dat komt door de toepassing van allerlei geavanceerde cachingtechnieken. Terwijl er ook allerlei andere toepassingen worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld CDN voor statische bestanden.
Het voordeel is dan ook nog eens dat het op CDN zetten van de bestanden automatisch gebeurt, hier hoef je dus niets voor te doen. Lekker snel geregeld allemaal dus.
Wat waarschijnlijk wel de meest opvallende belofte van Savvii Hosting is, is dat 100% uptime wordt beloofd. Sterker nog, slagen ze hier niet in, dan gaat er 5% van je eerstvolgende factuur af.
Doordat Savvii zich volledig op WordPress hosting richt, is het ook nog eens zo dat de prestaties alleen maar beter lijken te worden. Dit komt doordat er voortdurend gewerkt wordt aan nieuwe verbeteringen die de moeite waard zijn voor de klanten van het bedrijf. Zonder dat dit in de kosten terug te zien is.

Savvii scoort hoog in onze top 10 van Beste WordPress Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste WordPress Hosting hier.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Combell Review.

Savvii hosting pakketten

Savvii Hosting biedt 7 verschillende pakketten aan. 4 voor enkele websites, 3 voor meerdere websites. Die vind je in de opsomming hieronder:
Enkele website:

Shared One
Het basispakket luistert naar de naam Shared One. Je krijgt 10 GB dataopslag bij dit pakket. Wel heb je dan te maken met shared hosting. Je deelt de server dus wel met anderen. Om de snelheid te bewaren wordt er gebruikgemaakt van Varnished Caching. Zo kan je dus al snel beginnen.
VPS One
VPS One is wel flink duurder dan Shared One. Je betaalt hier 79 euro per maand voor. Je hebt dan wel direct de beschikking over 20 GB aan dataopslag. Je krijgt bovendien VPS met SSL. Daarnaast krijg je toegang tot alle support die Savvii te bieden heeft.
VPS One L
Een maatje groter dan VPS One is VPS One L. Dit pakket kost 129 euro per maand. Het grote verschil is dat je dan 65 GB krijgt. De verdere opties en service is nagenoeg gelijk aan wat je krijgt bij het kleinere broertje.

VPS One XL
Dit is het grootste pakket voor de enkele website. Opnieuw is de prijs iets hoger, namelijk 229 euro per maand. De omvang van de dataopslag is 160 GB. Ook hier geldt dat je van alle mogelijkheden en service gebruik kunt maken.
Bedenk wel dat Savvii Hosting zich volledig richt op WordPress. De andere soorten, zoals Magento en Joomla, kan je hier niet laten toepassen.
Meerdere websites:
Shared Five
Het meest simpele pakket als het gaat om het hosten van meerdere websites bij Savvii is Shared Five. Je krijgt dan de ruimte om 5 websites te hosten. Het aantal opties op het gebied van service is wel wat beperkt. Bovendien krijg je maximaal 5 GB dataopslag. Het kost 79 euro per maand.
VPS Ten
Voor het laten draaien van tussen de 5 en 10 websites is VPS Ten de beste optie bij deze aanbieder. De prijs is 174 euro per maand. Alle mogelijkheden die Savvii heeft worden geboden. Dit is inclusief 65 GB dataopslag.
VPS Twenty
Het grootste pakket voor meerdere websites kost 279 euro per maand en biedt ruimte voor 11 tot 20 websites. Er is 160 GB aan dataopslag bij dit pakket te krijgen.

savii review

Conclusie Savvii Hosting review

Wie zich met zekerheid bezig gaat houden met WordPress voor de website, kan eigenlijk geen betere partij vinden dan Savvii Hosting. Dit wordt van alle kanten ondersteund. De hoster doet er alles aan om 100% uptime te bieden aan alle klanten die hun WordPresswebsites hier hebben. Lukt dit niet, dan krijg je korting op je maandbedrag van die maand.
Er wordt gemakkelijk geholpen met het verhuizen van de website wanneer je naar Savvii toe komt. Dit kan op veel verschillende manieren worden verzorgd.

Wel is het een nadeel dat deze host geen mogelijkheden biedt om een domeinnaam te claimen. Het vastleggen van de naam moet via een zusterbedrijf gebeuren en daarna aan de host gekoppeld worden.

De kosten kunnen wel wat oplopen wanneer je je zaken bij deze aanbieder laat hosten. Bedenk wel dat voor dat geld ook wel echt kwaliteit geboden wordt. Het is niet voor niets zo dat Savvii als hostingaanbieder al jaren in de top meedraait.
Wie met vragen zit, op welk vlak dan ook, kan deze heel gemakkelijk bij de helpdesk kwijt. Bij alle pakketten behalve de Shared hosting pakketten is bovendien veel extra hulp inbegrepen.

Hosting Reviews

Vimexx review


vimexx ervaringen

Welkom bij de Vimexx hosting review.

Vimexx is een hostingprovider uit België die een volledig pakket aan hostingdiensten aanbiedt. Vimexx valt onder de middelgrote aanbieders.

In deze review lees je over wat Vimexx precies is, hoe het bedrijf te werk gaat en welke pakketten ze aanbieden. Uiteraard geven we hierbij ook informatie over de kosten van deze pakketten. Vervolgens kijken we naar de voordelen en nadelen van Vimexx en krijg je een conclusie met daarin een eindoordeel.

Wat is Vimexx?

Vimexx is een Belgische hostingprovider met een volledig aanbod aan hostingdiensten. Dit betekent dat ze alle normale hostingfunctionaliteiten aanbieden. Hierbij kan je denken aan:

 • Het reserveren en verhuizen van domeinnamen;
 • Diverse shared hosting pakketten;
 • Diverse dedicated hosting/dedicated server pakketten;
 • Verhuisservice voor bestaande domeinen, inclusief verhuizing van webshop en e-mail;
 • Snelle hardware, servers volledig met SSD, geavanceerde caching en dagelijkse back-ups;
 • Ingebouwde one-click-installers voor CMS-systemen en webshops: WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Prestoshop of WooCommerce;
 • Support via livechat, mail en ticketsysteem;
 • Een uitgebreide FAQ/knowledge base en een forum voor gebruikers om vragen te stellen;

Aan het bovenstaande lijstje is goed te zien dat Vimexx alle normale hostingdiensten aanbiedt.

vimexx review

Hoe werkt Vimexx?

Net als bij veel andere hostingpartijen is bij Vimexx je site snel in de lucht wanneer je een abonnement afsluit. Met de one-click-installers kan je snel aan de slag met WordPress, Drupal of Joomla, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen website te maken met de handige website builder.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een webshop te installeren. Je kunt hierbij kiezen voor de populaire platformen WooCommerce, Prestashop en Magento, waar ook one-click-installers voor beschikbaar zijn. Uiteraard kan je ook handmatig een ander platform installeren.

De hosting pakketten zijn normaal gesproken niet geoptimaliseerd voor een bepaald platform. Vimexx belooft echter wel snelle hosting, ongeacht het feit of je nou WordPress hebt, Magento, of iets anders. Naast de normale shared hosting pakketten is het ook mogelijk om je eigen dedicated server te huren.

Wanneer je ergens niet uitkomt of een bepaalde vraag hebt kan je aankloppen bij de supportafdeling van Vimexx. Deze is erg goed. Er is geen telefoonnummer, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De support via livechat, het ticketsysteem en de support via mail zijn allemaal uitstekend. De gemiddelde respons time is 25 minuten en de support is tijdens werkdagen geopend van 09:00 tot 21:00. In het weekend en buiten kantoortijden is de livechat gesloten, maar draaien het ticketsysteem en de mail gewoon door.

Overigens is er ook een uitgebreide FAQ en een resource center waar je een antwoord kan vinden op talloze vragen die vaak gesteld worden.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN VIMEXX

Vimexx kosten en pakketten

De normale shared hosting van Vimexx is verkrijgbaar in 5 verschillende pakketten. Op de site staan verschillende pakketten aangegeven voor WordPress, normale hosting, Magento en alle andere standaard applicaties. Dit zijn echter allemaal dezelfde pakketten. De 5 mogelijkheden zijn als volgt:

 • Webhosting Start:
  • Prijs: € 0,45/maand;
  • 2GB SSD, 25GB dataverkeer, onbeperkt aantal domeinen, 1 CPU core, 1GB ram;
  • Gratis SSL-certificaten, tot 60 dagen back-ups en 500 mails per dag versturen;
 • Webhosting Medium:
  • Prijs: € 2,45/maand;
  • 10GB SSD, onbeperkt dataverkeer, onbeperkt aantal domeinen, 2 CPU cores, 2GB ram;
  • 750 mails per dag versturen en verder hetzelfde als bovenstaande;
 • Webhosting Plus:
  • Prijs: € 4,49/maand;
  • 100GB SSD, onbeperkt dataverkeer, maximaal 5 domeinen, 6 CPU cores, 4GB ram;
  • Één gratis domeinnaam registreren, Varnish cache, Gitlab, gratis verhuisservice en 1000 mails per dag. Verder hetzelfde als bovenstaande.
 • Webhosting Compleet:
  • Prijs: € 6,99/maand;
  • Onbeperkt GB SSD, onbeperkt dataverkeer, maximaal 15 domeinen, 8 CPU cores, 6GB ram;
  • Gratis CDN en 2000 mails per dag versturen. Verder hetzelfde als bovenstaande;
 • Webhosting Maximaal:
  • Prijs: € 9,49/maand;
  • Onbeperkt GB SSD, onbeperkt dataverkeer, onbeperkt aantal domeinen, 12 CPU cores, 8GB ram;
  • Tot 3000 mails per dag versturen. Verder hetzelfde als bovenstaande;

vimexx review 2019

Let op: wil je Vimexx eerst proberen voordat je daadwerkelijk een abonnement aanschaft? Er is geen proefversie, maar je kunt wel gebruik maken van de 30 dagen durende niet-goed-geld-terug-garantie. Hiermee heb je dus 30 dagen de tijd om de hosting te testen. Wil je daarna je geld terug? Dan doet Vimexx daar niet moeilijk over.

Naast de shared hosting pakketten heb je ook nog de mogelijkheid om een dedicated server te huren. In dit geval hoef je de server niet te delen met andere gebruikers waardoor je website sneller zal laden. Er zijn in totaal 8 verschillende dedicated server pakketten beschikbaar waarbij je de beschikking krijgt over een Dell R610 server. Het goedkoopste pakket kost € 79,95/maand, heeft 2 Intel E5620 processoren, 8GB ram en 2x 250GB SSD. Het duurste pakket kost € 175,60/maand, heeft 2 Intel X5670 processoren, 32 GB ram en 2x 500GB SSD. Alle server kan je zelf managen, maar je kunt ook gebruik maken van DirectAdmin en Vimexx het meeste werk voor je laten doen.

Let op: voor de dedicated serverpakketten geldt geen 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Vimexx scoort hoog in onze top 10 van Beste WordPress Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste WordPress Hosting hier.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Combell Review.

Vimexx Hosting voordelen

Door de jaren heen is Vimexx gegroeid en tegenwoordig staat het bedrijf bekend als een degelijke hostingpartij. Ga je hosten bij Vimexx? Dan kan je gebruik maken van de onderstaande voordelen:

 1. Erg goedkope hosting, al vanaf € 0,45/maand;
 2. Veel verschillende pakketten, voor ieder wat wils;
 3. Uitstekende support met snelle responstijden;
 4. Handige one-click-installers en een custom websitebouwer voor minder technische gebruikers;
 5. 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie;
 6. Moderne servers, volledig uitgerust met SSD-schijven en een CDN bij duurdere pakketten;
 7. Gratis SSL-certificaten bij alle pakketten en gratis verhuisservice bij duurdere pakketten;

Het lijstje met voordelen laat zien waarom Vimexx terecht een populaire hostingpartner is.

Vimexx Hosting nadelen

Als je je website onder brengt bij Vimexx zal je daar weinig nadelen van ondervinden. Het enige nadeel is dat je de support niet via de telefoon kunt bereiken. Dit wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de uitstekende ticket-support, mail-support en chat-support.

vimexx review en ervaringen

Vimexx Hosting Review Conclusie

Het maakt niet uit of je nou een beginnende blogger bent of een grote webshop hebt draaien. Bij Vimexx is er een groot aanbod van verschillende hostingpakketten waardoor je altijd een pakket kunt vinden dat past bij jouw behoefte.

De uitstekende support en vele gratis extra’s maken van Vimexx een betrouwbare hoster, die bovendien ook nog eens erg betaalbaar is. Wat ons betreft is Vimexx dan ook terecht één van de populairste hostingbedrijven van dit moment. Wij raden deze dus zeker aan!

Hosting Reviews

Xel Media review


xel media review 2019

Welkom bij de Xel Media review.

In deze review vertellen we je alles over de hostingprovider Xel Media. We kijken naar wat Xel Media precies is en wat het doet. We kijken hoe de hosting bij Xel Media werkt, welke pakketten er zijn en wat die kosten. Uiteraard kijken we ook naar de voordelen en nadelen van Xel Media en tot slot krijg je van ons een eindoordeel.

Wat is Xel Media?

Xel Media is een van de oudere hostingbedrijven van Nederland die nog steeds operationeel zijn. Het bedrijf opende in 1999 haar deuren en is tegenwoordig gevestigd in Utrecht. Met zo’n 7.000 klanten, 15.000 websites en bijna 20 jaar aan ervaring is het bedrijf een betrouwbare partner met een breed segment.

Xel Media biedt diverse hostingdiensten aan en levert daarbij de volgende functionaliteiten:

 • Domeinregistratie;
 • Website hosting en multi website hosting;
 • WordPress hosting met caching en SEO-optimalisatie;
 • Managed VPS en clouddiensten;
 • One-click-installers voor populaire platformen als WordPress, Drupal, Magento en Joomla;
 • 99,9%-uptime garantie;
 • Geïntegreerde webmai functionaliteit;
 • Onbeperkt dataverkeer onder voorbehoud van een fair use policy;
 • Automatische updates, een testomgeving en automatisch back-ups en herstel bij WordPress hosting;
 • Uitgebreide kennisbank en uitstekende support inclusief een lokaal, Nederlands telefoonnummer;

De uitgebreide dienstverlening zorgt ervoor dat Xel Media voor zowel bloggers en beginnende internetondernemers als voor grote webshops of grootzakelijke klanten een geschikte partner is.

xel media ervaringen

Hoe werkt Xel Media?

Via Xel Media kan je een hostingpakket afsluiten en ook direct je domeinnaam registreren. Hierdoor kan je snel aan de slag met je website. De one-click-installers maken het makkelijk om direct WordPress, Drupal, Magento of Joomla te installeren. Uiteraard kan je ook zelf je website vanaf het begin opbouwen.

De WordPress pakketten van Xel Media maken gebruik van caching en andere optimalisaties waardoor je website erg snel is. De normale hostingpakketten zijn iets goedkoper maar bevatten wel een limiet op het dataverkeer. Dit is voor de WordPress websites niet het geval.

Naast de WordPress Hosting en normale hosting kan je bij Xel Media ook terecht voor managed VPS. Dit is met name aantrekkelijk voor klanten die meer eisen stellen aan hun hosting, of geen server willen delen met andere bedrijven. Wil je meerdere websites tegelijkertijd hosten? Dan kan je het beste gebruik maken van het multi website hostingpakket.

Wanneer je een vraag hebt of een probleem met je website kan je in de uitgebreide kennisbank zoeken naar een antwoord. Je kan ook contact opnemen met Xel Media via een contactformulier, een mailadres of met hun lokale telefoonnummer. Er zijn tegenwoordig weinig bedrijven die nog een lokaal telefoonnummer gebruiken om support te leveren en veel klanten van Xel Media kunnen dit erg waarderen.

Xel scoort hoog in onze top 10 van Beste WordPress Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste WordPress Hosting hier.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Combell Review.

Xel Media kosten en pakketten

De hosting van Xel Media is verkrijgbaar in 4 pakketten die allemaal een aantal varianten kennen. We zetten ze kort voor je op een rijtje en beginnen daarbij met de verschillende WordPress hosting pakketten:

 • WordPress Start:
  • Prijs: € 9,90/maand;
  • Geschikt voor ‘gangbare bezoekersaantallen’, dagelijkse back-up, Varnish en PHP caching en max 5 e-mailaccounts;
 • WordPress Website:
  • Prijs: € 24,75/maand;
  • Bovenstaande en geschikt voor ‘tientallen bezoekersaantallen tegelijkertijd’, Varnish en PHP+ caching en max 15 e-mailaccounts;
  • Inclusief SSL-certificaat, verhuisservice, testomgeving, automatische updates en herstel na een hack;
 • WordPress Pro:
  • Prijs: € 64,80/maand;
  • Bovenstaande en geschikt voor nog meer bezoekers, Varnish en PHP++ caching en max 20 e-mailaccounts;

Naast WordPress hosting pakketten zijn er ook normale hosting pakketten:

 • Hosting Starter:
  • Prijs: € 4,45/maand;
  • 1GB schijfruimte, 5GB dataverkeer, 5 MySql databases en 5 e-mailaccounts; 
 • Hosting Complete Starter:
  • Prijs: € 6,95/maand;
  • 5GB schijfruimte, 10GB dataverkeer, 10 MySql databases en 10 e-mailaccounts;
 • Hosting Professional Starter:
  • Prijs: € 11,95/maand;
  • 10GB schijfruimte, 15GB dataverkeer, 15 MySql databases en 15 e-mailaccounts;

Een variant op de normale hosting is de multi website hosting. Hiervoor gelden net iets andere specificaties:

 • Online multi:
  • Prijs: € 11,25/maand;
  • 1,5GB schijfruimte, fair use dataverkeer, 5 MySql databases en 10 e-mailaccounts;
  • Per extra domein: € 1,49/maand;
 • Complete multi:
  • Prijs: € 22,50/maand;
  • 5GB schijfruimte, fair use dataverkeer, 10 MySql databases en 25 e-mailaccounts;
  • Per extra domein: € 1,49/maand;
 • Professional multi:
  • Prijs: € 39,95/maand;
  • 10GB schijfruimte, fair use dataverkeer, 30 MySql databases en 50 e-mailaccoutns;
  • Per extra domein: € 1,49/maand;

xel media review en ervaringen

Tot slot zijn er de Managed VPS Hosting pakketten. Let op: voor alle pakketten wordt eenmalig een bedrag van € 49 aan setup kosten in rekening gebracht.

 • Business 1:
  • Prijs: € 109/maand;
  • 1 core, 2,5GB geheugen, 30GB schijfruimte en 250GB dataverkeer;
 • Business 2:
  • Prijs: € 169/maand;
  • 2 cores, 6GB geheugen, 75GB schijfruimte en 500GB dataverkeer;
 • Business 3:
  • Prijs: € 269/maand;
  • 4 cores, 12GB geheugen, 150GB schijfruimte en 1000GB dataverkeer;
 • Business 4:
  • Prijs: € 449/maand;
  • 8 cores, 32GB geheugen, 450GB schijfruimte en 2000GB dataverkeer;

Er is helaas geen gratis proefversie beschikbaar van een van de hostingpakketten van Xel Media. Het is dus niet mogelijk om deze eerst te testen. Ook is er geen ‘niet-goed-geld-terug-garantie’.

Xel Media voordelen

Ga je hosten bij Xel Media? Dan kan je gebruik maken van de onderstaande voordelen:

 1. Lage kosten bij de goedkope pakketten;
 2. One-click-installatie. Gecombineerd met de lage kosten zorgt dit ervoor dat iedereen snel een website online kan zetten;
 3. Uitstekende support met lokaal telefoonnummer en goede kennisbank;
 4. Hosting werkt eenvoudig, technische informatie wordt afgeschermd;
 5. Speciale WordPresshosting met caching en andere performanceoptimalisaties zorgen voor uitstekende WordPress websites;

Al met al is Xel een degelijke hostingpartner en terecht al jarenlang populair.

Xel Media nadelen

Hosten bij Xel Media heeft veel voordelen, maar ook een paar kleine nadelen:

 1. Er staat weinig gedetailleerde informatie over de hosting op de website. Met name de capaciteit voor bezoekersaantallen zijn erg vaag weergegeven;
 2. Hetzelfde geldt over informatie over een CDN, verhuisservice of andere extra’s;

De grootste ‘nadelen’ zijn dus het gebrek aan informatie dat je hebt voordat je een abonnement aanschaft. Wil je meer details over de verschillende pakketten, dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met de support van Xel Media.

xel media review

Xel Media conclusie

Voor wie opzoek is naar een degelijke hostingpartner en zich niet teveel wil bemoeien met de technische zaken is Xel Media een uitstekende keuze. De vele opties maken het mogelijk om kleine websites te hosten, maar ook om een gigantische website te draaien. Al met al is Xel Media een betrouwbare hostingpartner en al jarenlang erg populair.

Hosting Reviews

Neostrada review


neostrada review

Welkom bij de Neostrada review.

Neostrada is een hostingbedrijf, afkomstig uit Nederland. In deze review lees je wat Neostrada precies is, hoe de hosting bij Neostrada werkt, welke pakketten ze aanbieden en wat deze kosten. Daarnaast kijken we naar de voordelen en nadelen van Neostrada en krijg je uiteraard een eindoordeel.

Wat is Neostrada?

Neostrada is een Nederlandse hostingprovider met meer dan 50.000 klanten. Dit maakt het een bekende speler in de Nederlandse hostingmarkt.

Het bedrijf biedt o.a. domeinnamen, webhosting, cloud hosting en reseller webhosting aan. Daarnaast biedt het bedrijf hosting aan die geoptimaliseerd is voor een bepaald platform, zoals WordPress, Joomla, Drupal of Magento. Tot de functionaliteiten van de hosting van Neostrada behoren onder meer:

 • Onbeperkte opslag bij duurdere pakketten;
 • Een onbeperkt aantal websites in een hostingpakket;
 • Gratis SSL-certificaten;
 • 99,9%-uptime garantie;
 • Reseller pakket beschikbaar;
 • Gratis verhuisservice en hulp bij migratie van bestaande websites bij duurdere pakketten;
 • Dagelijkse back-ups;
 • Snelle servers die alleen maar gebruik maken van SSD’s;
 • Caching voor snellere laadtijden bij pakketten die geoptimaliseerd zijn voor een bepaald platform;
 • Gratis CDN via Cloudflare;

Aan het bovenstaande lijstje is goed te zien dat Neostrada een goede en volledige aanbieder is van hostingdiensten. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om tegemoet te komen aan de meeste hostingvragen. Dit heeft ertoe geleid dat zowel kleine bedrijven en privé-bloggers tot aan grootzakelijke klanten hun hosting bij Neostrada hebben ondergebracht.

Neostrada review 2019

Hoe werkt Neostrada?

Als je een abonnement afsluit bij Neostrada kan je direct beginnen met het inrichten van je hosting of je website. Vanaf het Professional pakket of het geoptimaliseerde pakket voor een bepaald platform biedt Neostrada zelfs een gratis migratieservice aan die ervoor zorgt dat je huidige website wordt overgezet naar je nieuwe hostingpakket van Neostrada. Hierdoor blijft je website zo veel mogelijk in de lucht. Heb je een goedkoop pakket, dan kan je de migratieservice er eenmalig bijkopen.

Neostrada gebruikt het gratis CDN van Cloudflare waardoor je websites over de hele wereld snel te bereiken zijn. Heb je een WordPress, Magento, Drupal of Joomla website? Dan kan je ook kiezen voor een geoptimaliseerd hostingpakket. Deze zorgen er met caching en andere optimalisaties voor dat je websites nóg sneller geladen worden.

Net als bij veel andere hostingproviders is het mogelijk om in één druk op de knop een WordPress, Joomla, of andere applicatie te installeren. Zo kan je met minimale technische kennis tóch snel aan de slag.

De snelheid van Neostrada is erg goed, maar laat bij de goedkopere pakketten nog wat te wensen over. Doordat je de server deelt met veel andere websites kan je eigen website soms wat traag zijn. Wil je dit niet dan zal je dus een duurder pakket moeten kiezen.

Voor support heeft Neostrada een uitgebreide kennisbank en een live chat waar snel antwoord wordt gegeven. De livechat is iedere dag open en van maandag t/m donderdag ook ’s avonds te bereiken. De kennisbank zal echter al een antwoord hebben op de meeste vragen.

neostrada review

Neostrada scoort hoog in onze top 10 van Beste WordPress Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste WordPress Hosting hier.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Combell Review.

Neostrada kosten en pakketten

Neostrada is verkrijgbaar in verschillende varianten. Goed om te weten: sluit je een abonnement voor een langere tijd af, dan krijg je korting. De onderstaande prijzen zijn per maand. Om te beginnen zijn er de normale hosting pakketten die niet geoptimaliseerd zijn voor een specifieke applicatie:

 • Starter:
  • Prijs: € 2,54/maand;
  • 15GB webruimte, onbeperkt websites, 1 vCPU, 1GB werkgeheugen;
  • Met gratis SSL-certificaten;
  • Geoptimaliseerd voor WordPress;
 • Business:
  • Prijs: € 7,99/maand;
  • Zelfde als bovenstaande, maar dan met 100GB webruimte, 3 vCPU’s en 3GB werkgeheugen;
 • Professional:
  • Prijs: € 11,99/maand;
  • Zelfde als bovenstaande, maar dan met onbeperkte webruimte, 100 vCPU’s, 100GB werkgeheugen en gratis verhuisservice;

Naast de bovenstaande pakketten kan je ook kiezen voor een pakket dat is geoptimaliseerd voor WordPress, Drupal, Joomla of Magento:

 • Geoptimaliseerd hostingpakket:
  • Prijs: € 11,99/maand;
  • Onbeperkt webruimte, 6 vCPU’s, 6GB werkgeheugen en geoptimaliseerd voor een platform naar keuze;
  • Gratis SSL-certificaten en gratis verhuisservice;

Neostrada biedt ook drie reseller pakketen aan:

 • Small:
  • Prijs: € 4,24/maand;
  • 10GB webruimte, onbeperkt dataverkeer, max 10 accounts, 10 vCPU’s, 10GB werkgeheugen, gratis SSL-certificaten, 1GB PHP geheugenlimiet en MariaDB10;
 • Beginner:
  • Prijs: € 8,49/maand;
  • Zelfde als bovenstaande, maar dan met 50GB webruimte, max 25 accounts, 25 vCPU’s en 25GB werkgeheugen;
 • Plus:
  • Prijs: € 19,99/maand;
  • Zelfde als bovenstaande, maar dan met onbeperkte webruimte, max 100 accounts, 100 vCPU’s en 100GB werkgeheugen;

Tot slot is er nog een cloudhosting optie waarbij je zelf kiest hoeveel CPU’s je tot je beschikking wilt hebben. De prijzen hiervan variëren en je kan de hosting eenvoudig opschalen.

 

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN NEOSTRADA

 

Let op: wil je de hosting eerst gratis proberen? Er is geen free trial, maar Neostrada biedt wel een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aan. Deze garantie moet je zelf activeren, maar het is dus wel mogelijk om Neostrada eerst te proberen.

Neostrada review en ervaringen

Neostrada voordelen

Neostrada is een stabiele partij in de hostingmarkt en dat is niet voor niets. Host je je website hier, dan beschik je over de volgende voordelen:

 1. Zeker de goedkope pakketten kosten niet veel en zijn erg geschikt voor beginnende bloggers of ondernemers;
 2. Met de cloudhosting, maar ook met de duurdere hostingpakketten kunnen websites met heel veel traffic worden gehost en zijn dus ook grootzakelijke klanten aan het juiste adres bij Neostrada;
 3. One-click-installatie van diverse populaire platformen;
 4. Geoptimaliseerde hostingpakketten voor WordPress, Magento, Drupal of Joomla voor nog snellere hosting;
 5. Uitstekende uptime;
 6. Migratieservice bij het duurste pakket werkt erg goed;
 7. Uitstekende support en kennisbank. Livechat reageert snel;

Neostrada nadelen

Neostrada heeft enkele nadelen als hostingprovider. Gelukkig zijn deze niet heel groot:

 1. Niet de goedkoopste als het gaat om de premium pakketten;
 2. Snelheid bij lagere pakketten laat wat te wensen over;
 3. Live-chat is niet 24/7 beschikbaar;

Al met al geen dealbreakers, maar meer kleine puntjes om aan te denken.

Neostrada conclusie

Ben je opzoek naar een betaalbare hostingpartner voor je eerste website of een kleine onderneming? Dan ben je bij Neostrada aan het juiste adres. Verwacht je meer van een hostingpartij of heb je een veeleisende website? Dan kan je ook bij Neostrada terecht, al zal je wel iets dieper in de buidel moeten tasten. Maar in elk geval een aanrader!

Diverse Reviews

BuilderAll review


Welkom bij de BuilderAll review.

BuilderAll is een platform voor online marketing en het runnen van je eigen online business. In deze review lees je wat BuilderAll precies is en hoe het werkt. Ook nemen we de verschillende pakketten van BuilderAll onder de loep, net als de kosten van die pakketten. Daarnaast kijken we naar de voordelen en nadelen en krijg je tot slot een conclusie over het platform.

Wat is BuilderAll?

BuilderAll is een alles-in-een platform voor online marketing en bedrijfsvoering. Met het platform kan je online een bedrijf bouwen, in de breedste zin van het woord. Een normale dienstverlener, een webshop, of toch een complete sales funnel? Jij mag het zeggen, want BuilderAll kan het allemaal. Tot de functionaliteiten behoren onder meer:

 • Pixel Perfect Builder, een tool om websites mee te bouwen, van blogs, webshops en landingspages tot aan dienstenwebsites;
 • Talloze templates die je naar eigen wens aan kunt passen;
 • Eenvoudig dynamische websites maken;
 • Mogelijkheid om landing pages te maken en sales funnels op te zetten met meerdere check-out en up-sell mogelijkheden;
 • Content Delivery Network dat ervoor zorgt dat je website of pagina snel geladen wordt, waar dan ook ter wereld;
 • Analytics en statistieken module voor meer inzicht in het functioneren van je website, je salespagina’s of je webshop;
 • Integratie met Facebook advertenties, Google Analytics en nog veel meer tools;
 • Ingebouwde emailmarketing tool met mail automation en marketing automation;
 • Procesflows en workflows om je sales te automatiseren;
 • Webinar tool voor het hosten van webinars;
 • Chatbot functie met Facebook messenger integratie;
 • E-learning tool voor het aanbieden van online courses;

Zoals je ziet is het aantal mogelijkheden erg uitgebreid. Niet voor niets wordt BuilderAll één van de meest uitgebreide platforms voor online business en online marketing genoemd.

Hoe werkt BuilderAll?

BuilderAll heeft talloze tools met allen hun eigen functionaliteit. Globaal gezien kan je met BuilderAll verschillende dingen maken, diverse zaken automatiseren en je sales proces optimaliseren.

Voor het maken van websites gebruikt BuilderAll een krachtige drag-and-drop HTML 5 editor. Hiermee is het eenvoudig om een website op te zetten, zonder dat je hier technische vaardigheden voor nodig hebt. De talloze templates maken het gemakkelijk om te starten en zijn responsive, waardoor ze zowel op de pc en laptop als op de tablet en telefoon te bekijken zijn.

Naast het maken van een website is het ook mogelijk om een webshop te maken door gebruik te maken van de Shopify integratie van het platform. Naast Shopify integreert BuilderAll overigens nog met veel meer platformen. Hierbij kan je denken aan AWeber, Facebook Messenger, Google Analytics en nog veel meer tools.

Door de volledigheid van BuilderAll wordt het platform regelmatig gebruikt als all-in-one marketing oplossing. Veel klanten van BuilderAll gebruiken geen Yoast, Wix, Canva 3D Design Studio, Webinarjam en GetResponse meer, om maar een aantal tools te noemen. In plaats daarvan gebruiken ze de verschillende tools van BuilderAll die samen al deze functionaliteiten overnemen.

Door de uitgebreide functionaliteit kan BuilderAll soms enigszins overweldigend zijn. Bovendien lijken niet alle tools op elkaar, wat het lastig maakt om aan het pakket te wennen. Ook werkt BuilderAll niet met bestaande websites. Heb je dus al een site en wil je BuilderAll gaan gebruiken, dan zal je je site opnieuw moeten maken.

Om je te voorzien van alle hulp die je nodig hebt kan je gebruik maken van de Knowledge Base. Deze bevat veel video’s met uitleg over de verschillende tools van het platform.

Een belangrijk onderdeel van BuilderAll is het affiliatie programma. Hiermee kan je geld verdienen wanneer je BuilderAll verkoopt aan andere mensen. Hoewel dit ergens misschien een belletje doet rinkelen en doet denken aan een piramidespel, is het dat niet. De affiliatiemarketing is een model dat meer online marketing platformen toepassen. BuilderAll heeft er alleen erg gunstige tarieven voor:

 • Je krijgt 100% van de eerste maand abonnementskosten wanneer iemand een nieuw abonnement afsluit;
 • Je krijgt 30% van iedere volgende maand;
 • Ditzelfde gaat door op het tweede level van gebruikers. Daarna stopt het;

Hoewel BuilderAll van zichzelf al een krachtig platform is, hebben talloze ondernemers er hun beroep van gemaakt om BuilderAll te verkopen aan anderen. Een leuke bijverdienste, mits je er goed mee omgaat.

BuilderAll kosten en pakketten

BuilderAll is verkrijgbaar in 3 verschillende pakketten, allemaal met hun eigen functionaliteit en prijzen:

 • BuilderAll Web Presence:
  • Prijs: $ 9.90/maand;
  • Pixel Perfect Builder, onbeperkt pagina’s en subdomeinen, onbeperkt aantal bezoekers, integratie met derde partijen, SSTP, premium hosting en ticket support systeem;
 • BuilderAll Digital Marketing:
  • Prijs: $ 29.90/maand;
  • Al het bovenstaande, plus de talloze BuilderAll apps, professionele e-mailmarketing, maximaal 15 domeinnamen en inclusief SSL;
 • BuilderAll Business:
  • Prijs: $ 49.90/maand;
  • Al het bovenstaande, e-commerce ondersteuning, webinar en streaming ondersteuning, chatbot functionaliteit, manager tools, BuilderAll affiliate systeem, CDN hosting en toegang tot de Business Community;

Om écht goed gebruik te kunnen maken van alles dat BuilderAll te bieden heeft, is het Digital Marketing pakket eigenlijk wel een vereiste. Het Web Presence pakket is wat dat betreft nét te beperkt qua functionaliteit.

Let op: BuilderAll heeft een gratis 7-dagen proefversie beschikbaar. Deze geeft je de mogelijkheid om het platform te testen. Voor de registratie is geen creditcard vereist en de proefversie verloopt automatisch.

BuilderAll voordelen

De voordelen van BuilderAll zijn als volgt:

 1. Beschikt over erg volledige functionaliteit;
 2. Is zeer goedkoop, zeker gezien wat je ervoor terugkrijgt;
 3. Kan talloze marketingtools vervangen;
 4. Heeft een ingebouwd affiliatie-programma om inkomsten mee te werven;
 5. Komt standaard met veel templates, krachtige drag-and-drop tools;
 6. Heeft diverse integraties met third-party-tools voor nog meer functionaliteit;
 7. Bevat een uitgebreide knowledge database met veel resources;

Zoals je ziet meer dan genoeg redenen om voor BuilderAll te kiezen.

BuilderAll nadelen

BuilderAll is terecht een van de populairste all-in-one marketing tools. Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen nadelen zijn. De onderstaande punten zijn gelukkig slechts kleine smetjes:

 1. Geen live chat ondersteuning;
 2. Tools lijken niet veel op elkaar en kunnen soms wat lastig zijn om onder de knie te krijgen;

Wanneer je eenmaal bekend bent met het platform zal je van de bovenstaande nadelen eigenlijk geen last meer hebben.

BuilderAll conclusie

Voor wie opzoek is naar een volledige marketingoplossing en daar niet teveel voor wil betalen is BuilderAll perfect. Het platform doet wat het belooft en er is geen enkel ander platform zo volledig voor de prijs van BuilderAll vraagt.

Hosting Reviews

Siteground review


siteground review 2019

Siteground review

Welkom bij de Siteground review.

In deze review lees je alles over Siteground, een bekend internationaal hosting bedrijf. We kijken naar wat Siteground precies doet en hoe ze te werk gaan. Daarnaast kijken we naar de verschillende pakketten die Siteground aanbiedt en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Tot slot geven we de verschillende voor- en nadelen van Siteground en krijg je van ons een eindoordeel.

Wat is Siteground?

Siteground is een toonaangevende internationale hosting provider die sinds 2004 actief is. Het bedrijf heeft datacentra over de hele wereld, waaronder in Amsterdam. Gebruik je hosting van Siteground? Dan kan je, afhankelijk van je pakket, gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

 • Global content delivery network (CDN) dat ervoor zorgt dat je website over de hele wereld snel wordt geladen;
 • One-click installaties van o.a. WordPress, WooCommerce of andere gewenste apps;
 • Shared web hosting, maar ook managed hosting en auto scalable hosting in de cloud;
 • Migratie-optie voor bestaande websites;
 • Een eigen sitebuilder voor mensen zonder technische kennis;
 • Ondersteuning voor WordPress developers met onder meer SSL-certificaten, WP-CLI toegang , Git integratie en staging van verschillende WordPress sites;
 • Ondersteuning 24/7 via telefoon, chat en ticketsysteem;

De bovenstaande functionaliteiten laten zien dat Siteground volledig is in hun dienstverlening en professioneel te werk gaat. Of je nou net begint met online ondernemen, je eigen blog draait of voor tienduizenden klanten een webshop host: Siteground ondersteunt het allemaal.

siteground review Nederlands

Hoe werkt Siteground?

Wanneer je je abonneert op een pakket van Siteground kan je direct aan de slag. Naast de pakketten biedt het bedrijf ook domeinnamen, net als veel andere hostingproviders.

Afhankelijk van of je al een site hebt of nog niet kan je je huidige website migreren. Siteground biedt hier zelfs een speciale dienst voor die je gratis kunt gebruiken vanaf het GrowBig pakket. Heb je dit pakket niet, dan kan je hier los voor betalen. Zelf je website migreren is natuurlijk ook mogelijk en is goed te doen met de handige tutorial.

Ga je een nieuwe website bouwen? Afhankelijk van je kennisniveau kan je vanaf 0 beginnen, of door Siteground een applicatie laten installeren met één druk op de knop. WordPress, Joomla, Drupal, Weebly, een andere CMS of WooCommerce installeer je dus erg eenvoudig.

Al vanaf de goedkoopste pakketten biedt Siteground een automatische caching feature. Gecombineerd met het CDN zorgt dit ervoor dat je website altijd snel laadt, waar dan ook ter wereld. Misschien niet zo interessant als je alleen een blog bijhoudt, maar wel als klanten je website bezoeken.

De ondersteuning van Siteground is erg goed en je kan 24/7 terecht voor al je vragen en problemen. Zowel via de chat, een ticketsysteem als via de telefoon kan je om hulp vragen. Heb je een GrowBig pakket of duurder? Dan worden je tickets zelfs met prioriteit afgehandeld. Overigens word je ook bij het goedkope StartUp pakket ook gewoon keurig geholpen.

Siteground scoort hoog in onze top 10 van Beste WordPress Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste WordPress Hosting hier.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Combell Review.

Siteground kosten en pakketten

Siteground levert in 4 categorieën verschillende hostingpakketten: Web Hosting, WordPress Hosting, WooCommerce Hosting en Cloud Hosting. In de praktijk zijn er eigenlijk 2 categorieën omdat alleen de Cloud Hosting écht verschilt van de andere drie.

Let op: alle prijzen die we noemen gelden voor de eerste periode. Dit kan een periode van 12, 24, of 36 maanden zijn. Daarna stijgen de prijzen behoorlijk.

De normale hostingpakketten zijn als volgt:

 • StartUp:
  • Prijs: € 3.95/maand;
  • Voor 10.000 bezoekers per maand, met 10 GB opslag en maximaal 1 website;
 • GrowBig:
  • Prijs: € 6.45/maand;
  • Voor 25.000 bezoekers per maand, met 20 GB opslag en een onbeperkt aantal websites;;
  • Met dynamische caching, database caching, priority support en één gratis migratie
 • GoGeek:
  • Prijs: € 11.95/maand;
  • Voor 100.000 bezoekers per maand, met 30GB opslag en een onbeperkt aantal websites;
  • Bovenstaande + PCI-compliant servers, on-demand back-ups, integratie met Git en staging support

 

KLIK HIER VOOR EEN KORTINGSCODE VAN SITEGROUND

 

Let op: voor alle bovenstaande pakketten geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Wil je Siteground dus eerst proberen zonder risico? Dan kan dat.

De Cloud Hosting pakketten hebben een aantal extra functionaliteiten ten opzichte van de normale hostingpakketten. Zo maken ze gebruik van SSD harde schijven, zijn ze automatisch op te schalen, is er een extreem hoge prioriteit op support en geven ze je de keuze om te kiezen op welke data centers je site gehost wordt. De pakketten van Cloud Hosting zijn als volgt:

 • Entry:
  • Prijs: € 64.00/maand;
  • 2 CPU-cores, 4GB memory, 40GB SSD-ruimte en 5TB data transfer
 • Business:
  • Prijs: € 96.00/maand;
  • 3 CPU-cores, 6GB memory, 60GB SSD-ruimte en 5 TB data transfer;
 • Business Plus:
  • Prijs: € 128.00/maand;
  • 4 CPU-cores, 8GB memory, 80GB SSD-ruimte en 5 TB data transfer;
 • Super Power:
  • Prijs: € 192.00/maand;
  • 8 CPU-cores, 10GB memory, 120GB SSD Space en 5 TB data transfer;

Let op: in tegenstelling tot de shared hosting pakketten is er voor Cloud Hosting geen 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Siteground review voordelen

Sinds 2004 heeft Siteground een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Dat is niet vreemd als je kijkt naar de vele voordelen die Siteground biedt ten opzichte van andere providers:

 1. Er zijn veel goedkope hostingproviders, maar er zijn er maar weinig waar je zoveel waar krijgt voor je geld;
 2. Met caching en een global CDN zorgt Siteground ervoor dat je website erg snel laadt. Bij duurdere pakketten wordt ook de database gecached wat je site nóg sneller maakt;
 3. Automatisch opschalen bij drukte met de Cloud Hosting;
 4. Uitstekende support die 24/7 bereikbaar is. Erg goed bij het goedkoopste pakket, maar extreem goed bij duurdere pakketten;
 5. Dagelijkse back-ups;
 6. Gratis SSL-certificaat, mogelijkheid om IP-adressen te blokkeren, anti-spam tools en andere security tools;
 7. Gratis professionele migratie bij duurdere pakketten;

De bovenstaande voordelen laten zien dat Siteground terecht een van de beste hostingproviders ter wereld is.

Siteground review nadelen

Siteground heeft eigenlijk geen nadelen, op ééntje na: de prijs is laag voor de eerste abonnementsperiode, maar neemt daarna flink toe. Een voorbeeld: na verlening kost het StartUp pakket maar liefst € 9.95/maand in plaats van € 3.95. Meer dan twee keer zoveel.

Siteground review en ervaringen

Siteground Review conclusie

Voor wie opzoek is naar een betrouwbare en snelle hostingprovider die doet wat ze beloven is Siteground de juiste optie. Het maakt hierbij niet uit of je ondernemer of particulier bent en het maakt ook niet uit hoe groot je website is of hoeveel bezoekers je hebt. Siteground is wat dat betreft erg flexibel en heeft verschillende pakketten.

Het enige smetje is de abonnementsprijs die wat toeneemt. Gelukkig is Siteground deze prijs meer dan waard.

Hosting Reviews

WP Engine review


wp engine review nederlands

Welkom bij de WP Engine review.

In deze review lees je alles over wat WP Engine precies is en hoe het werkt. Ook leer je welke pakketten er van WP Engine zijn en wat deze kosten. Tot slot nemen we de voordelen en nadelen van WP Engine door en krijg je natuurlijk een eindoordeel.

Wat is WP Engine?

WP Engine is een managed hosting provider die zich volledig richt op het hosten van WordPress websites. Dit is bijzonder want hoewel er veel hostingbedrijven zijn die WordPress websites kunnen hosten zijn er bijna geen hostingbedrijven die zich specifiek richten op WordPress.

WP Engine heeft o.a. de volgende functionaliteiten, afhankelijk van het pakket dat je kiest:

 • Managed Hosting service voor WordPress websites en Global Content Delivery Network;
 • Veel premium thema’s standaard inbegrepen bij de hosting abonnementen;
 • Automatische installatie en hulp bij migratie van een WordPress omgeving;
 • One-click of automatische back-ups, updates, plug-ins;
 • Caching voor snelle laadtijden, wereldwijd;
 • Goede veiligheid, security en anti-spam tools;

De bovenstaande functionaliteiten laten zien dat een dedicated WordPress hosting veel voordelen biedt ten opzichte van een normale hosting.

wp engine review

Hoe werkt WP Engine?

WP Engine is een managed hosting provider die werkt met een content delivery network (CDN). Dit betekent dat je WordPress website over de hele wereld beschikbaar is en altijd snel wordt geladen.

Wanneer je een abonnement neemt bij WP Engine kan je na aanmelding direct beginnen en gebruik maken van je site. WP Engine heeft net als andere hosting providers een eigen adminomgeving. Het mooie aan die van WP Engine is dat deze erg toegankelijk is voor mensen die geen ervaring hebben met het laten hosten van websites. Bovendien is de omgeving helemaal gericht op WordPress gebruikers.  Ook heeft het paneel een ingebouwde audio-uitleg, erg handig als je wilt weten hoe je een bepaalde functie kunt gebruiken.

Je WordPress website werkt hetzelfde als een normale WordPress site. Heb je hier al ervaring mee? Dan kan je ook met WP Engine snel uit de voeten. Daarnaast zijn veel premium thema’s bij alle abonnementen inbegrepen, inclusief het populaire Genesis framework.

KLIK HIER EN ONTDEK WP ENGINE

 

WP Engine heeft een aantal handige functies. Wil je je bestaande WordPress website migreren naar WP Engine, dan kan je dit zelf doen, maar je kan ook de hulp van WP Engine inschakelen. Een andere handige functie is de automatische caching door WP Engine. Zoveel mogelijk onderdelen van je site worden automatisch gecached. Dit zorgt ervoor dat je site altijd snel laadt. Maak je naast de caching ook nog gebruik van het CDN van WP Engine, dan laadt je site niet alleen snel in Nederland, maar over de hele wereld.

Een ander voordeel en iets dat ook automatisch gaat, is het toekennen van een SSL-certificaat voor je site. WP Engine regelt dit standaard voor alle gebruikers. De laatste slimme functie is het gebruik van meerdere omgevingen voor je site. Hierdoor kan je aanpassingen aan je site bijvoorbeeld eerst in een testomgeving laten draaien.

Als je ergens niet uitkomt of een vraag hebt over je site kan je contact op nemen met het support team van WP Engine. Het voordeel van een dedicated WordPress hosting is dat het support team meer kennis heeft van WordPress. Via de chat kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week support krijgen. De support is Engelstalig, maar wel van hoge kwaliteit. De reactietijden zijn snel en de meeste problemen worden snel opgelost. Bij duurdere pakketten kan je ook gebruik maken van 24/7-telefoonondersteuning.

WP Engine scoort hoog in onze top 10 van Beste WordPress Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste WordPress Hosting hier.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Combell Review.

WP Engine kosten en pakketten

Wil je gebruik maken van WP Engine? Dan zijn er diverse pakketten waar je uit kunt kiezen. Er zijn 3 standaardpakketten en je hebt de mogelijkheid om maatwerk af te sluiten. Daarnaast kan je ervoor kiezen om jaarlijks te betalen in plaats van per maand. In dat geval krijg je 2 maanden gratis.

 • Startup:
  • Prijs: $35/maand of $ 350/jaar;
  • Voor 25.000 bezoekers per maand;
  • 10 gb opslag, 50 gb bandbreedte, maximaal 1 site;
 • Growth:
  • Prijs: $ 115/maand of $ 1.150/jaar;
  • Voor 100.000 bezoekers per maand;
  • 20 gb opslag, 200 gb bandbreedte, maximaal 5 sites;
  • Alle functies van Startup + 24/7 ondersteuning per telefoon.
 • Scale:
  • Prijs: $ 290/maand of $ 2.900/jaar;
  • Voor 400.000 bezoekers per maand;
  • 30 gb opslag, 400 gb bandbreedte, maximaal 15 sites;
  • Alle functies van Growth;

 

 • Custom:
  • Prijs: maatwerk;
  • Voor miljoenen bezoekers;
  • 100 gb tot 1 tb opslag, meer dan 400 gb bandbreedte, maximaal 25 sites;
  • Alle functies van Scale + GeoTarget, Content Performance, een eigen accountmanager, custom onboarding, SSH gateway en een handig launch readiness assessment.

 Naast de bovenstaande pakketten kan je ook nog een aantal extra’s bijkopen. Bij het “Custom” pakket zijn deze standaard inbegrepen:

 • Content performance, $ 25/maand: ingebouwde Google Analytics en visualisatie;
 • GeoTarget, $ 15/maand: content aanpassen op basis van IP-adressen en locaties van bezoekers;
 • WordPress Multisite: meerdere WordPress hosten met één account;

Let op: van WP Engine is geen proefversie beschikbaar. Wil je de hosting testen, dan zal je toch echt een maand hosting aan moeten schaffen. Wat je wel kunt doen, is gebruik maken van de 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. In dat geval krijg je het volledige bedrag weer terug.

WP Engine voordelen

WP Engine is één van de beste hostingbedrijven op de markt als het gaat om WordPress sites. WP Engine heeft o.a. de volgende voordelen:

 1. Erg snelle hosting door caching, CDN en managed hosting;
 2. Gratis premium thema’s en Genesis framework;
 3. Handige functies voor migratie, een automatisch SSL-certificaat en meerdere omgevingen voor je website;
 4. One-click-backup en automatische backup;
 5. Automatische updates;
 6. Goede beveiliging;
 7. Uitstekende support via chat of telefoon;
 8. 60-dagen proefversie door niet-goed-geld-terug-garantie

De bovenstaande voordelen laten goed zien hoe goed de hosting  van WP Engine is. Je zal dan ook geen spijt krijgen als je je site hier onderbrengt.

WP Engine nadelen

WP Engine heeft functioneel gezien eigenlijk geen nadeel. Hier hangt echter wel een prijskaartje aan. Dat is dan ook het enige nadeel van WP Engine, dat veel duurder is dan veel andere hostingbedrijven. Dit wordt gelukkig ruimschoots gecompenseerd door de uitstekende hosting.

Wp engine review

WP Engine conclusie

Ben je opzoek naar een uitstekende hosting voor je WordPress site en ben je bereid om hier voor te betalen? Dan ben je bij WP Engine aan het juiste adres. Wil je een goedkope manier om een WordPress site online te krijgen? Dan kan je beter nog even verder zoeken.

Beste VPN software

Express VPN review


express vpn review 2019

Welkom bij de Express VPN review.

In deze Express VPN review lees je wat Express VPN is, hoe het werkt, welke pakketten er zijn en wat deze pakketten kosten. Ook kijken we naar de voordelen en nadelen van Express VPN en krijg je uiteraard een eindoordeel over de VPN-software van Express VPN.

express vpn review

Wat is Express VPN?

Express VPN is een bedrijf dat software maakt om je internetgebruik mee af te schermen. Het downloaden van torrents, maar ook het bezoeken van websites of het invoeren van gevoelige gegevens wordt hiermee onzichtbaar voor derde partijen. Het bedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, waar erg gunstige privacywetgeving geldt. De software van Express VPN heeft o.a. de volgende functionaliteiten:

 • Anoniem surfen op meer dan 2000 servers van Express VPN;
 • Ondersteuning voor OpenVPN, SSTP, L2TP/IPsec en PPTP;
 • Versleuteling van gegevens via AES-256 encryptie;
 • Een eigen DNS voor extra privacy;
 • Beschikbaar op alle populaire devices en platforms. Ook op routers;
 • Beperkte logging van gegevens. Er worden geen privacygevoelige gegevens gelogd;
 • VPN Split-tunneling voor meer internetgemak en gecombineerd surfen;
 • Kill-switch voor extra veiligheid;
 • Speedtest voor het selecteren van de snelste server;
 • Netflix, Spotify, BBC iPlayer, Facebook en nog veel meer diensten vanuit het buitenland benaderen;
 • Support via de chat 24/7 troubleshoot guides en setup guides;

Met de bovenstaande functionaliteiten is Express VPN erg volledig. De software geeft niet alleen de mogelijkheid om veilig en anoniem te internetten, maar biedt zelfs meer dan dat. Hiermee onderscheidt het zich van veel andere leveranciers van VPN-software.

Hoe werkt Express VPN?

Express VPN is beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS, Linux en routers. De software is eenvoudig te installeren. Voor alle platforms en devices zijn installatiegidsen verkrijgbaar waarmee het eenvoudig is om de software te installeren. Na de installatie kan je je accountgegevens invoeren, waarna je direct gebruik maken van de VPN. Voor gebruikers die meer controle willen over hun serverkeuze of andere instellingen is er de mogelijkheid om allerlei instellingen aan te passen. Heb je hier geen behoefte aan, dan regelt Express VPN het meeste voor je.

Net als veel andere VPN-softwarepakketten heeft Express VPN een ingebouwde kill-switch die de verbinding verbreekt wanneer deze niet via de VPN verloopt. Wat wel anders is, is de VPN-split tunneling techniek. Hiermee kan je een gedeelte van je internetverkeer via de VPN uitvoeren terwijl een ander gedeelte niet via de VPN wordt uitgevoerd. Dit is handig als je een torrent wilt downloaden, maar tegelijkertijd ook lokale websites wilt bezoeken. Verder maakt Express VPN gebruik van AES-256 encryptie. Dit is de versleuteling die de meeste VPN’s gebruiken en deze is erg veilig. Zo wordt dezelfde versleuteling ook voor militaire doeleinden gebruikt.

Express VPN houdt connectielogs bij, maar deze zijn niet gebonden aan je IP-adres. Leuk feitje: het is mogelijk om met Bitcoins te betalen, wat zorgt voor nóg meer anonimiteit. Als je een alternatief e-mailadres gebruikt en ervoor kiest om met Bitcoins te betalen, dan is je gebruik van de software met geen enkele mogelijkheid te herleiden. In de praktijk is dit niet nodig. Express VPN is namelijk gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, een populaire plek voor VPN-bedrijven die bekend staat om uitstekende privacywetgeving.

Voor gebruikers die meer geavanceerde opties willen, is Express VPN ook geschikt. Zo heb je de mogelijkheid om zelf een specifieke server te kiezen. Daarnaast kan je Express VPN installeren op bepaalde VPN-compatible routers. Ook de optie om tegelijkertijd de VPN te gebruiken terwijl het lokale LAN-netwerk beschikbaar blijft, is erg handig.

KLIK HIER EN TEST EXPRESS VPN!

Express VPN kosten en pakketten

Express VPN is verkrijgbaar in één uitvoering, die alle functionaliteiten bevat. Net als bij veel andere VPN-leveranciers heb je de mogelijkheid om een maand-, halfjaar- of jaarabonnement af te nemen. De prijzen hiervan zijn als volgt:

 • Express VPN maandabonnement:
  • Prijs: $ 12,95/maand;
 • Express VPN 6-maandabonnement:
  • Prijs: $ 9,99/maand;
 • Express VPN 12-maandabonnement:
  • Prijs: $ 8,32/maand;

Wil je Express VPN eerst uitproberen? Dan kan je gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je sluit dan wel eerst een abonnement af, maar als je binnen 30 dagen gebruik maakt van de garantie dan krijg je het betaalde bedrag terug.

Express VPN voordelen

Express VPN is een populair pakket voor VPN en heeft de volgende voordelen:

 1. Erg volledige VPN met uitgebreide functionaliteiten;
 2. Split-tunneling functionaliteit is erg handig voor tegelijkertijd beschermd en lokaal internetten;
 3. Geen logging van gevoelige gegevens en extra zekerheid door de vestiging van Express VPN op de Britse Maagdeneilanden;
 4. Erg snelle VPN-servers. Sterker nog: Express VPN is één van de snelste VPN-diensten op de markt;
 5. Beschikbaar op alle veelgebruikte devices en platforms, inclusief routers;

De snelheid en stabiliteit van Express VPN zijn een groot voordeel, net als de split-tunneling functionaliteit. Dit zijn zaken die niet veel VPN’s zó goed voor elkaar hebben.

Express VPN nadelen

 1. Support is alleen mogelijk via de chat. Daarnaast is er geen kennisbank of resource center, alleen een aantal FAQ’s.
 2. De abonnementen zijn prijzig, zeker wanneer je kiest voor een kortere abonnementsduur;
 3. Maximaal 3 apparaten kunnen tegelijkertijd verbonden worden met de VPN-servers van Express VPN;

De ondersteuning is niet heel uitgebreid, maar in de praktijk zal je hier niet heel veel last van hebben. De FAQ’s coveren de belangrijkste onderdelen van Express VPN. Daarnaast werkt de LiveChat goed. Je krijgt snel een antwoord en de medewerkers hebben veel verstand van zaken. Ook de limiet van 3 connecties is over het algemeen voldoende voor de meeste gebruikers.

express vpn ervaringen

Express VPN conclusie

Al met al is Express VPN één van de betere VPN’s op de markt. Het bedrijf onderscheidt zich voornamelijk met een uitstekende internetsnelheid, stabiliteit en beschikbaarheid van servers. Daarnaast heeft het bedrijf uitstekende privacy-voorwaarden, zoals je van een goede VPN mag verwachten.

Het enige nadeel is dat er wel een behoorlijk prijskaartje aan de software hangt, zeker in vergelijking met andere VPN-providers.

Ben je dus opzoek naar een snelle, stabiele en betrouwbare VPN? Dan ben je bij Express VPN aan het juiste adres. Zoek je een goedkopere optie? Dan kan je beter nog even verder kijken.

Beste VPN software

Hide My Ass VPN review


Welkom bij de Hide My Ass VPN review.

Hide My Ass is een van de oudste VPN-software leveranciers ter wereld. Hoewel het bedrijf een tijdje een mindere reputatie heeft gehad, is de software van dit Engelse bedrijf nog steeds populair. In deze review lees je wat je met Hide My Ass VPN kunt, hoe het werkt en welke kosten en pakketten er zijn. Ook vertellen we je over de voor- en nadelen van de VPN-software en krijg je uiteraard ons eindoordeel.

Wat is Hide My Ass VPN?

De software van Hide My Ass bevat diverse functionaliteiten:

 • Ondersteuning voor 5 verbindingen/apparaten tegelijkertijd;
 • Open-VPN protocol en AES-256 encryptie;
 • Secure IP-binding als kill switch;
 • De mogelijkheid om Netflix te kijken vanuit het buitenland;
 • Ondersteuning om torrents te downloaden of films, muziek en andere media te streamen;
 • Veilig internetbankieren, internetten en andere zaken uitvoeren op het internet;
 • De mogelijkheid om je eigen dedicated IP-adres te reserveren op een server;
 • Snelle installatie en direct aan de slag;
 • Erg veel servers over heel de wereld;

De functionaliteiten zijn volledig en vergelijkbaar met die van de meeste VPN-software pakketten. De kill-switch werkt bij Hide My Ass iets anders, maar daar merk je in de praktijk niets van.

Hoe werkt Hide My Ass VPN?

De software van Hide My Ass is op alle devices eenvoudig te installeren. Hide My Ass heeft handige get started gidsen waarmee je snel klaar bent om je VPN te gebruiken. Na installatie voer je je e-mailadres en wachtwoord in en je bent klaar om te gaan! De interface is helder en zorgt ervoor dat ook beginners prima met Hide My Ass uit de voeten kunnen.

Als gebruiker kan je kiezen voor instant modus, waarbij Hide My Ass een geschikte server uitkiest. Natuurlijk kan je ook zelf een server kiezen of een gewenste locatie invoeren.

Indien gewenst kan je van alles aanpassen om de VPN naar eigen voorkeur in te stellen. Zo kies je bij de instellingen of Hide My Ass tegelijkertijd met je PC op moet starten of niet, of activeer je de IP-binding optie voor bepaalde apps.

In plaats van een kill switch, waarbij de verbinding wordt geblokkeerd als de VPN uitvalt, maakt Hide My Ass gebruik van het zogenaamde “Secure IP-binding” protocol. Hierbij maken bepaalde apps überhaupt alleen maar verbinding wanneer de verbinding via een bepaald IP-adres verloopt. Je torrent zal dus pas beginnen met downloaden wanneer je verbonden bent via een bepaald IP-adres, dat van Hide My Ass. In feite is dit een omgekeerde kill-switch.

De ondersteuning van Hide My Ass is voldoende. Via de chat kan je direct in contact komen met een medewerker. Ook kan je een contactformulier invullen. Hide My Ass zal dan later contact met je opnemen. Tot slot is er een uitgebreide en overzichtelijke resource center en is er een grote community van gebruikers waar je ook vragen kunt stellen. Het leuke en handige is dat Hide My Ass veel dingen op een eenvoudige manier uitlegt, voor niet-technische gebruikers dus! Het mindere is dat je geen telefonisch contact kunt krijgen.

Hide My Ass kosten en pakketten

Ieder pakket van Hide My Ass dat voor persoonlijk gebruik bedoeld is, beschikt over de volledige functionaliteit van de software. Er is dus geen “Lite” of “Pro” versie.  Het enige verschil zit in de lengte van je abonnement. Wanneer je een langere abonnementslengte kiest krijg je een flinke korting. De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:

 • Hide My Ass VPN 1 maand:
  • Prijs: € 10,99/maand;
 • Hide My Ass VPN 12 maanden:
  • Prijs: € 5,99/maand;
 • Hide My Ass VPN 24 maanden:
  • Prijs: € 3,99/maand;

Zoals je ziet kan je een hoge korting krijgen wanneer je voor langere tijd gebruik maakt van Hide My Ass. Dit is ook wel nodig, want de maandelijkse versie is erg duur.

Ook voor zakelijk VPN-gebruik heeft Hide My Ass enkele mogelijheden:

 • Maximaal 10 verbindingen:
  • Prijs: € 19/maand of € 10,75/maand, afhankelijk van abonnementsduur;
 • Maximaal 20 verbindingen:
  • Prijs: € 39/maand of € 21,58/maand, afhankelijk van abonnementsduur;
 • Maximaal 30 verbindingen:
  • Prijs: € 59/maand of € 32,41/maand, afhankelijk van abonnementsduur;

Let op: wil je Hide My Ass VPN eerst uitproberen? Er is een gratis proefversie beschikbaar. Hiermee kan je 7 dagen lang gebruik maken van de volledige functionaliteit van Hide My Ass. Wil je na de proefperiode geen gebruik maken van Hide My Ass? Annuleer dan je proefversie, anders ga je per maand betalen!

Hide My Ass voordelen

Hide My Ass is een degelijk VPN-software pakket en heeft een aantal voordelen:

 1. Het bedrijf is een van de oudste als het gaat om VPN-software. Het voordeel hiervan is dat ze door de loop der jaren heen een groot aantal servers hebben opgezet. Je kan dus altijd een server bij je in de buurt vinden. Ook is er bijvoorbeeld altijd wel een server die niet geblokkeerd is door Netflix of een andere dienst waar je gebruik van wil maken;
 2. Hide My Ass doet niet moeilijk over torrents downloaden;
 3. De snelheid is goed;
 4. De software heeft een eenvoudige interface;
 5. Alle populaire protocollen worden ondersteund;
 6. Beschikbaar op alle populaire platformen, zoals Windows, Android, iOS en nog enkele anderen;
 7. Technische dingen worden simpel uitgelegd in het resource center.

De bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat Hide My Ass prettig werkt en snel te installeren en te begrijpen is.

Hide My Ass nadelen

Ondanks het feit dat Hide My Ass tegenwoordig een betere reputatie heeft dan voorheen, zijn er nog wel een aantal nadelen zichtbaar:

 1. Hide My Ass logt enkele gegevens en bewaart die voor een tijdje. Omdat het bedrijf gevestigd is in Engeland kan dit problemen opleveren wanneer een overheidsinstantie bijvoorbeeld gegevens opvraagt. Hide My Ass geeft zelf aan dat ze alleen gehoor geven aan zo’n verzoek wanneer de voorwaarden zijn geschonden. Dit is echter een grijs gebied als je het aan ons vraagt.
 2. De maandversie is te duur om als serieuze optie te gelden. Ook de zakelijke abonnementen zijn zeker niet goedkoop.
 3. Hide My Ass heeft geen ad-blocking functie.
 4. Je kan geen telefonische ondersteuning krijgen.

Met name de logging wordt als een obstakel gezien en is eigenlijk wel voorwaardelijk voor een goede VPN. Denk dus goed na wat je exact met je VPN van plan bent, voordat je hiermee akkoord gaat. Het gebrek aan ad-blocking is een minder obstakel en zal je in de praktijk niet als nadeel ondervinden. De prijs is goed wanneer je een langer abonnement neemt, al zal deze nog steeds niet erg laag zijn vergeleken met andere aanbieders.

Hide My Ass conclusie

Voor wie opzoek is naar degelijke VPN-software voor persoonlijk gebruik is Hide My Ass een prima keuze. Het nadeel is dat er wel wat gegevens worden gelogd. Hoewel deze in principe met niemand worden gedeeld, is dit voor sommige gebruikers een no-go. Vind je dit niet erg? Dan is Hide My Ass een prima optie.

SEO TOOLS

SEMrush review


semrush review nederlands

Welkom bij de SEMrush review.

SEMrush is een alles-in-één-oplossing voor SEO-, SEA- en andere advertentie-professionals. In deze oplossing lees je wat je precies kunt met SEMrush, hoe het werkt, welke pakketten er zijn en wat die kosten. Ook lees je over de voordelen en nadelen van SEMrush en krijg je natuurlijk een conclusie van ons!

Wat is SEMrush?

sem rush review

SEMRush noemt zichzelf een all-in-one marketing platform en is opgericht door SEO specialisten. Dit zie je goed terug in de software, die veel SEO-functionaliteiten heeft. Toch is SEMrush meer dan alleen een SEO-optimalisatie tool. De volgende functionaliteiten horen bij de software:

 • Het maken van een keyword analyse. Ook de keywords van concurrenten analyseren;
 • Domeinnaam analyse. Ook domeinnamen van concurrenten analyseren;
 • Advertenties onderzoeken. Advertentiestrategieën bepalen, concurrentie analyseren, ondersteuning voor AdWords, Bing en lokale campagnes;
 • Website optimaliseren voor zoekmachines met behulp van een site-audit meer dan 50 ingebouwde checks;
 • Optimalisatietool voor het kiezen van het juiste advertentieplatform;
 • Contentoptimalisatie tool met content-gap analyse;
 • Uitgebreide backlink tool;
 • Zoekwoordenonderzoek met een dedicated keyword research tool;
 • Product Listing Ads en Google Shopping tool;
 • Uitgebreide Knowledge Database, support via internationale telefoonnummers en 24/7 chat support;

semrush ervaringen

Hoe werkt SEMrush?

SEMrush werkt met een overzichtelijk dashboard van waaruit alle tools en functionaliteiten benaderd kunnen worden. Over het algemeen zal je beginnen door een zoekwoordcombinatie of een domein in te voeren in de zoekbalk. Vervolgens krijg je over die zoekwoordcombinatie of het domein heel veel informatie te zien.

Alle functionaliteit van SEMrush is online te benaderen door in te loggen op hun site. Je hoeft dus geen software te downloaden of te installeren. De webservice is daarnaast erg stabiel en praktisch altijd bereikbaar.

Van een domein kan je de keywords zien die de meeste organic traffic genereren, maar ook alle backlinks vinden. Van de backlinks kan je zien waar ze vandaan komen en wat de anchor tekst is, maar ook hoe schadelijk een backlink kan zijn wanneer deze van een ‘slechte site’ afkomstig is. Dit wordt ook wel backlink toxicity genoemd. Ook kan je zien welke backlinks je concurrenten wel hebben, maar jij niet.

Van een keyword kan je de hoogst rankende sites zien, maar ook de meest populaire advertenties. Natuurlijk is ook data als cost-per-click (CPC) beschikbaar en kan je verschillende concurrenten met elkaar vergelijken.

Naast deze basisfunctionaliteiten biedt SEMrush nog veel meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk om, op basis van de concurrentie, een content gap analyse te maken. Deze toont aan welke content je nog meer kunt schrijven voor je website. Dit is handig, want de H1-titels voor nieuwe content worden je als het ware in je schoot geworpen.

Daarnaast is adverteren en vindbaarheid op social media tegenwoordig net zo belangrijk als gevonden worden via Google. Een goede Social Media Management (SMM) tool mag daarom niet ontbreken. SEMrush biedt een social media kit waarmee je niet alleen talloze analyses kan loslaten, maar ook al je content kunt beheren. Alles op één plek dus.

Tot slot biedt SEMrush de “site audit” functionaliteit. Hierbij controleert het je website op meer dan 50 ingebouwde checks. Het gaat dan om redirect errors, ontbrekende alt-teksten, duplicate content, ontbrekende meta informatie en nog talloze andere zaken.

Het mooie aan de interface van SEMrush is dat deze op een normaal dashboard lijkt, met daarin een aantal spreadsheets en overzichten. De meeste overzichten spreken voor zich. Wil je meer informatie over een bepaald overzicht? Dan kan je bij ieder rapport een tutorialfilmpje bekijken met meer informatie over dat rapport. Als je er dan nog niet uitkomt of graag meer informatie wil, dan kan je ervoor kiezen om contact op te nemen via de chat, mail of telefoon. Helaas is er op dit moment nog geen Nederlands telefoonnummer beschikbaar.

Een korte introductievideo over SEMrush kan je hier bekijken:

 

SEMrush kosten en pakketten

SEMrush is verkrijgbaar in 4 verschillende pakketten die allemaal hun eigen functionaliteit bieden. Daarnaast is er een 7-dagen durende proefversie en een gratis versie. Als je ervoor kiest om jaarlijks te betalen in plaats van per maand, dan krijg je een behoorlijke korting. De pakketten zijn als volgt:

 • Free:
  • Per dag 1 zoekwoordanalyse en domeinnaamanalyse;
  • Maximaal 1 project aanmaken;
  • Maximaal 1 SEO-content template aanmaken;
  • Maximaal 1 rapport maken;
  • Maximaal 1 lijst met de Keyword Magic Tool;
 • Pro:
  • Prijs: $ 99.95/maand of $ 999.40/jaar;
  • Hogere gebruikslimieten voor alle tools;
  • 28 tools voor SEO, Social Media Marketing, etc;
 • Guru
  • Prijs: $ 199.95/maand of $ 1999.40/jaar
  • Hogere gebruikslimieten voor alle tools;
  • Eigen logo op rapporten;
  • Historische data inzien van concurrentie;
 • Business
  • Prijs: $ 399.95/maand of $ 3999.40/jaar;
  • Hogere gebruikslimieten voor alle tools;
  • SEMrush logo uit rapporten verwijderen;
  • Toegang tot API;
 • Enterprise
  • Prijs: op aanvraag;
  • Zelfgekozen gebruikslimieten op aantal keywords, rapporten, etc;
  • Ongelimiteerde crawling;
  • In-company trainingen;
  • Extra functionaliteit op aanvraag;

Let op, er is een gratis 7-dagen-proefversie van SEMrush beschikbaar. Deze biedt de volledige functionaliteit en verloopt automatisch. Erg handig om SEMrush te proberen dus!

SEMrush voordelen

De voordelen van SEMrush zijn als volgt:

 1. Erg volledige software voor alles dat met Search Engine Management (SEM) te maken heeft;
 2. Uitstekende tool voor domeinnaam onderzoek;
 3. Uitstekende tool voor keyword onderzoek met een dagelijkse ranking update van zoekwoorden;
 4. Handige social media suite voor het managen van al je social media op één locatie;
 5. Krachtige historische data bij duurdere abonnementen;
 6. Uitgebreide rapportagemogelijkheden;
 7. Toegang tot de API bij duurdere abonnementen;

Bovenstaande zijn de grootste voordelen van SEMrush, dat terecht een van de marktleiders is op het gebied van SEM-software.

SEMrush nadelen

 1. Traffic nummers kloppen niet helemaal. Over het algemeen is de hoeveelheid traffic die SEMrush aangeeft iets lager dan de daadwerkelijke hoeveelheid traffic;

De prijs is het grootste nadeel. Dit zal je voor lief moeten nemen als je gebruik wilt maken van de uitgebreide functionaliteiten van SEMrush.

SEMrush Review conclusie

Voor wie serieus aan de slag wil met SEO, voor zijn eigen website of als SEO-professional, is SEMrush een onmisbare tool. Het is een van de meest populaire tools op dit gebied, en terecht. Het enige échte nadeel is het prijskaartje dat eraan hangt. Echter, voor de doorgewinterde SEO-professional, of de persoon die de SEO van zijn website naar het volgende niveau wil tillen, is dit het meer dan waard!

1 2 3 4