Blog Standard

 Geld verdienen in 1 uur


geld verdienen in 1 uur

Het is altijd fijn om geld bij te verdienen, zeker als dit vanuit huis kan. Er zijn diverse methodes waarop je geld kunt verdienen. Sommige methodes duren langer, sommige methodes zijn sneller. Er zijn mogelijkheden om binnen 1 uur geld te verdienen. Bij sommige methodes moet je over de nodige technische kennis beschikken of veel geld investeren. Dit is niet nodig. Er zijn genoeg mogelijkheden om zonder technische kennis en investeringen geld te verdienen.  In dit artikel geven we je hier mee informatie over.

1. Mobrog

Er zijn diverse methodes die het mogelijk maken om binnen 1 uur geld te verdienen. Een van de grotere spelers in België is Mobrog. In dit stukje vertellen we je meer over Mobrog.

Wat is Mobrog?

Mobrog (België) is een website waar je enquêtes in kunt vullen, hier ontvang je een vergoeding voor. Mobrog is zo’n website en deze wordt geleid door een marktonderzoeksinstituut uit Duitsland. Zij voeren enquêtes uit via internet. Het is tevens mogelijk om dit via je smartphone te doen. Je kunt je hier als Belg of Nederlander heel makkelijk aanmelden. Eigenlijk kun je jezelf vanaf iedere plek van de wereld aanmelden. Dit doordat Mobrog actief is over de hele wereld.  Nationaliteit maakt dus niets uit. Per enquête kun je doorgaans een bedrag van €5,-. Dit verdiende geld kun je direct door laten sturen naar je paypal account. Het is zeer eenvoudig om een account aan te maken bij paypal, welke je ook aan je bank kunt koppelen.

Hoe kun je geld verdienen bij Mobrog?

Door enquetes in te vullen kun je geld verdienen bij Mobrog. Het is zeer eenvoudig en werkt op de volgende manier:

 • Moborg stuurt de enquêtes naar je mailbox. Daarna kun je deze invullen.
 • Het invullen van de enquêtes neemt doorgaans 5-10 min in beslag.
 • Na elke ingevulde enquête ontvang je een vergoeding.

Mobrog beschikt over een app. Indien je een gratis account hebt aangemaakt kun je over enquêtes invullen, zelfs op je smartphone. Zolang je maar over internet beschikt kun je overal geld verdienen.

Hoeveel kun je verdienen met Mobrog?

Het is lastig om exact vast te stellen wat je via Mobrog kunt verdienen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid enquêtes die je invult en binnenkrijgt. Het is wel belangrijk dat je jouw mailbox in de gaten houdt, zo mis je geen enquêtes.

Is Mobrog betrouwbaar?

Mobrog is een zeer betrouwbare kandidaat. Je kunt jezelf gratis aanmelden en je ontvang direct een vergoeding, na elke ingevulde enquête.

STAP 1: VERDIEN DIRECT GELD BIJ MOBROG

2. Jouw Mening

Jouw Mening is onderdeel van Research Now. Dit is een van de grootste online marktonderzoek instellingen ter wereld. Zij zijn al meer dan 20 jaar actief op het gebied van marktonderzoek. Daardoor hebben ze vaak jouw mening nodig. Het is dan ook niet vreemd dat Jouw Mening zo succesvol is en vaak enquêtes aanbiedt.

Hoe kun je geld verdienen met Jouw Mening?

Door een gratis account aan te maken op de website van Jouw Mening kun je zeer eenvoudig beginnen met het invullen van online enquêtes. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld krijg je een e-mail toegestuurd. Deze email bevat een bevestigingslink. Deze link dien je te bevestigen. Daarna is jouw profiel actief en kun je beginnen met het aanvullen van jouw profiel. Nadat je jouw profiel hebt ingevuld ontvang je diverse enquêtes. Je kunt dus gelijk beginnen met geld verdienen. Ze beschikken ook over een app waardoor je ook via jouw smartphone enquêtes in kunt vullen.

Hoeveel kun je verdienen met Jouw Mening?

Hoeveel je kunt verdienen met het invullen van enquêtes via Jouw Mening is geheel afhankelijk van je eigen inzet. Hoe meer je er invult, hoe meer je verdient.

Enquêtes invullen voor geld België

Jouw Mening hanteert twee voorwaarden om geld via hun te verdienen. De eerste voorwaarde is dat je 18 jaar of ouder bent. De tweede is dat je in België woont of over deze nationaliteit beschikt.  Nederlanders kunnen zich helaas niet inschrijven via deze website.

STAP 2: VERDIEN GELD BIJ JOUW MENING

geld verdienen online

3. Opinion World

Opinionworld is een website waar je online enquêtes in kunt vullen. Zij werken samen met diverse spelers op het gebied van marktonderzoek. Het is een zeer populaire website en je kunt hier van over heel de wereld geld verdienen. Nationaliteit is niet van toepassing.

Hoe kunt je geld verdienen bij Opinion World?

Inschrijven bij Opinionworld is gratis. Je meld jezelf aan en je dient je inschrijving te bevestigen. Daarna krijg je diverse enquêtes toegestuurd. Je kunt op deze manier je mening geven over diverse producten.

Hoeveel kun je verdienen bij Opinion World?

Hoeveel je kunt verdienen bij Opinionworld is geheel afhankelijk van het aantal enquêtes dat je invult. Het mooie bij Opinionworld is dat je na elke enquête een lot ontvangt. Hiermee kun je extra prijzen winnen. Daarnaast kun je ook zeer eenvoudig tegoedbonnen ontvangen.

STAP 3: VERDIEN GELD BIJ OPINION WORLD

4. I-Say

I-Say is een bekende speler op de online enquête markt en wordt beheert door Ipsos. Ipsos is een online marketingbureau. Ipsos is al actief vanaf 1975 en behoort tot de tweede plaats in de grote top. Ze beschikken over meer dan 5000 klanten.

Hoe kun je online geld verdienen bij I-Say?

Door diverse enquêtes in te vullen bij I-Say kun je vanaf je smartphone of laptop enquêtes invullen. Je hoeft jezelf alleen maar aan te melden, dit is gratis. Verder is het aan te raden om je profiel in te vullen. Doe dit uitgebreid, want I-Say sluit haar enquêtes aan bij de interesses van haar gebruikers.

Hoeveel kun je verdienen bij I-Say?

Bij I-Say wordt je niet beloond in geld. Je wordt beloond in punten. Ze werken met een puntensysteem, na elke ingevulde enquête ontvang je een punt. Je ontvangt voor deze punten een cadeaubon als je ze inwisselt. Het is niet moeilijk om deze punten te verdienen. Er worden doorgaans veel enquêtes aangeboden door I-Say, daarom is het niet moeilijk om wat geld bij te verdienen.

STAP 4: VERDIEN GELD BIJ I-SAY

5. Lifepoints

Life Points is een zeer populaire speler en je kunt er veel geld mee verdienen. Ze beschikken over zeer veel klanten en beschikken over een groot deel van de markt.

 

Hoe kan ik hier geld verdienen?

Het is zeer eenvoudig om je aan te melden bij Life Points. Dit is gratis en hier kun je dan een profiel invullen. Vul je profiel zeer uitgebreid in, daar je dan veel enquêtes ontvangt die aansluiten bij je interesses.

Hoeveel kun je verdienen bij Life Points?

Het is niet moeilijk om geld te verdienen bij Life Points. Het is afhankelijk van het aantal enquêtes dat je invult hoeveel je verdient. Je ontvangt zogenoemde Life Points, deze kun je inwisselen voor geld. Kortom, de ideale methode om binnen 1 uur geld te verdienen.

STAP 5: VERDIEN DIRECT GELD BIJ LIFEPOINTS

Unstoppable Mindset Review


unstoppable mindset review

Welkom bij deze Unstoppable Mindset Review!

Vandaag geven we even onze ongezouten mening over deze nieuwe cursus van Jia Ruan. Velen onder jullie kennen Jia Ruan wellicht van de vele advertenties op Youtube, Instagram, Facebook, … Daar toont Jia Ruan hoe hij veel geld verdient dankzij het internet. Hier heeft hij dus een aparte complete video cursus voor gemaakt. Meer info kan je vinden in onze Bol Masterclass review.

Maar vandaag leggen we dus de focus op zijn nieuwe video cursus: De Unstoppable Mindset! Hieronder krijg je antwoord op al je vragen en twijfels. Voor wie is deze cursus? Wat kan ik na het volgen van deze cursus? Kan ik hier geld mee verdienen? Is het de moeite om hierin te investeren?

Wij hebben deze cursus zelf aangekocht en kunnen antwoorden geven op al je vragen hieronder. Veel leesplezier!

Wat is de Unstoppable Mindset  Cursus?

The Unstoppable Mindset van Jia Ruan is dus een complete video cursus die zoals de naam al doet vermoeden, gericht is op de mindset! Voor veel mensen is dit misschien nog onbekend terrein. Maar het is enkel met de juiste mindset dat je grote successen kan behalen.  Zo spreek ook ik uit ervaring. Toen ik in 2014 mijn eigen website bedrijf begon deed ik maar wat. Ik dacht dat alles goed liep en dat ik alles goed deed. Maar ik heb al vrij snel enkele cursussen gevolgd om een goede mindset te ontwikkelen. In het begin dacht ik ook dat dit allemaal geldverspilling of lucht was. Tot dat ik bij Jacko Meijaard terecht kwam.

Door Jacko al jaren te volgen heb ik dankzij hem en zijn tips een veel betere mindset kunnen ontwikkelen. En uiteraard vertaald dit hem in goede resultaten in mijn bedrijf! En met deze Unstoppable Mindset cursus zal je dus ook alles in 1 x kunnen leren. Waar ik meer dan 5 jaar over heb gedaan kan je in deze Video Cursus van Jia Ruan direct onder de knie krijgen. En zo zijn geheimen leren zodoende je veel beter resultaten en dus geld kan behalen.

wie is jia ruan

Wie is Jia Ruan?

De persoon achter deze nieuwe video cursus is dus Jia Ruan. Zoals in de intro  van deze Unstoppable Mindset heb ik al meegegeven dat de kans groot is dat je hem al regelmatig hebt ziet passeren op de social media. Jia Ruan leeft dus al jaren van het internet en verdient zeer veel geld hierdoor. Uiteraard is zijn leven vroeger ook anders geweest en heeft hij serieus moeten vechten, leren en doorgaan om te staan waar hij nu staat. Ondanks zijn vrij jonge leeftijd heeft hij een miljoenenbedrijf met meer dan 20 werknemers. Niet slecht als je het ons vraagt!

Inhoud Unstoppable Mindset Cursus

Deze unieke video cursus bestaat uit maar liefst 33 lessen! Deze zijn mooi verdeeld over 4 weken. Wij hebben alles mooi doorlopen en kunnen alvast meegeven dat ze er alles aan hebben gedaan om dit stap voor stap duidelijk uit te leggen. Deze video cursus is nog maar recent beschikbaar en al meer dan 200 mensen zijn hier al mee gestart!

De video cursus kan je doorlopen in slechts 4 weken:

unstoppable mindset

WEEK 1: Ontketen de beste versie van jezelf (Unleash Yourself)

In deze eerste belangrijke video lessen zal Jia Ruan tonen wat de basis eigenlijk is van geluk, kwaliteit van leven, geld en andere belangrijke zaken! Dit is een eerste zeer belangrijke stap in deze journey.

WEEK 2: Oude Identiteit

In week 2 komt al direct het besef dat jij net zoals de meeste mensen vast zitten in in 9 to 5 mentaliteit. En eigenlijk slaaf zijn van het systeem. Jia Ruan zal tonen dat het gelukkig beter kan. Veel beter …

WEEK 3: Nieuwe Identiteit

In week 3 zal je het geheim ontdekken van Jia Ruan wat je volledig beeld over jezelf en de omgeving drastisch zal veranderen. Ook voor ons was dit even schrikken maar wij hebben het al direct kunnen toepassen!

WEEK 4: Jouw Ultieme Leven

Je mindset bepaalt de volledige kwaliteit van je leven! Jij hebt dus effectief alles in handen. En iedereen heeft evenveel uren in een dag. En ja sommige hebben kinderen of andere zaken die veel tijd in beslag nemen. Maar op het einde van de week, maand of jaar kan er maar 1 iemand je leven veranderen en dat is jezelf! Week 4 is dan ook een enorme waardevolle week waar je tot fantastische inzichten zult komen.

EXTRA BONUSSEN:

BONUS 1: Wekelijkse Groepscoaching(Waarde € 997)

Zodra je deze video cursus aanschaft krijg je ook toegang tot de wekelijkse groepscoaching calls. Dit vinden wij persoonlijk één van de meest waardevolle zaken die je er zomaar bij krijgt. Via deze calls krijg je dus persoonlijk hulp om sneller je doelen te behalen.

unstoppable mindset ervaringen

 

BONUS 2: Lifetime toegang tot de Exclusieve Facebook Groep (Waarde € 997)

Wat is er beter dan een exclusieve Facebook groep waar je terecht kunt met al je problemen en vragen. Deze online community zal je dus 24/7 oplossingen hiervoor vinden. Dit is zowel voor Belgische als Nederlandse leden.

jia ruan cursus

BONUS 3: Reprogram Yourself Audio Bundle(Waarde € 497)

Je krijgt ook toegang tot dit exclusief audioprogramma. Dit kan je op je smartphone dagelijks beluisteren en zo direct je mindset herprogrammeren.

unstoppable mindset reviews

BONUS 4: Daily Success Program (Waarde €497)

De bedoeling van het volgen van deze Unstoppable Mindset is uiteraard om resultaten te behalen en geld te verdienen. In dit Daily Succes program zal je intensief hierbij geholpen worden!

jia ruan mindset cursus review

BONUS 5: Money Mastery Program (Waarde € 997)

Nooit meer geldzorgen? In het Money Mastery Program zal je leren om je geld te managen. Want je zal zien dat dit een zeer belangrijk punt in je leven zal worden.

money mastery jia ruan

money mastery program

Voor wie is de Unstoppable Mindset Cursus?

Als we even kijken naar het leden gedeelte in de Facebook groep komen we veel “jongere” mensen tegen. Maar deze video cursus is toegankelijk voor iedereen. De reden dat er momenteel veel “jongere” leden zijn, is omdat de meeste nog volop hun business aan het bouwen zijn uiteraard.

Bekijk Alle Video Reviews en ervaringen hieronder:
unstoppable mindset review 2020

14 dagen Geld Terug Garantie

Ben je nog aan het twijfelen om deze video cursus te kopen? Dan heb je altijd nog de 14 dagen geld terug garantie! Als je na 14 dagen vind dat deze cursus toch niets voor je is dan kan je je geld terugkrijgen.

Unstoppable Mindset Prijs + 50% Exclusieve Korting!

Als we even kijken naar andere mindset cursussen dan komen we ongeveer alle prijzen tegen online. Voor een professionele, betrouwbare cursus over mindset liggen de prijzen tussen € 500-3500.

Laat dit je alvast zeker niet afschrikken. De normale prijs van deze cursus is € 997 maar momenteel is er een tijdelijke speciale korting van 50%! Dit betekent dat je momenteel voor slechts € 497 toegang krijgt tot deze premium cursus. Klik hieronder op de groene knop om deze tijdelijke korting te claimen!

JA CLAIM DEZE TIJDELIJKE 50% KORTING!

Unstoppable Mindset Cursus onze ervaringen

Er zijn tegenwoordig enorm veel (vooral Amerikaanse) video cursussen die je kan volgen over mindset, geld verdienen, … Daar zitten zowel goede als slechte tussen. Maar onze verwachtingen bij deze Unstoppable Mindset cursus waren toch redelijk hoog. Omdat we dankzij de Bol Masterclass en de Agency Masterclass al eerder reviews hebben gedaan over de producten van Team Unstoppable.

Wij hebben dzeze Unstoppable Mindses cursus uitgebreid kunnen volgen en je zal merken dat het zeer aangenaam is om te volgen. Je hoeft geen bepaalde voorkennis of skills te hebben. En zoals altijd raden wij wel aan om minstens 2 keer door deze video cursus te gaan en notities te nemen. Enkel op deze manier zal optimaal je kennis kunnen benutten.

Conclusie Unstoppable Mindset Cursus review 2020

Zoals je in onze Unstoppable mindset review van hierboven kan lezen zijn wij zeker overtuigd van de kennis die je zal leren. Na het volgen van deze video cursus zal je een mindset hebben die je leven zal veranderen. Uiteraard zoals bij alles moet je hier vol voor gaan en niet halverwege de cursus stoppen. Maar wij kunnen je alvast verzekeren  dat deze Unstoppable Mindset cursus je leven kan veranderen. Kliik hieronder op de groene knop om je tijdelijke korting te claimen. Veel succes!

jia ruan betrouwbaar

Website laten maken


website laten maken betrouwbaar

Een website laten maken zorgt voor meer succes in wat je doet of wil bereiken. Wie nog geen website heeft of een vernieuwing nodig heeft, kan dit beter als prio op de lijst aanduiden want in tijden als nu, is een website onmisbaar geworden.

Bij G-zien kan je terecht voor het maken van een professionele website tegen een betaalbare en faire prijs. Wie contact opneemt om een website te laten maken zal daarbij gevraagd worden wat het doel moet zijn van deze website en waar je naartoe wenst te gaan in de toekomst. Iedere website en pagina wordt op maat gemaakt en alle noden zullen verzorgd worden, ook in toekomst perspectief. Zo garanderen we niet alleen een goede website voor nu, maar ook voor later!

Daarnaast is ook de uitstraling van je webpagina van groot belang! Bij G-zien hoef je je daar geen zorgen om te maken, hier zorgen we voor een professionele look en spelen we in op al je bezoekers. De focus ligt hier op uw idee, uw klant en succes!

Iedereen die nadenkt over het maken van een eigen webpagina, gaat op zoek naar de juiste partner. Zoek niet langer. G-zien helpt je bij alle aspecten van je website en hieronder kan je lezen wat je allemaal verkrijgt:

G-zien uw partner!

G-zien is een trouwe partner voor het maken en designen van je eigen website. Ondertussen is dit bedrijf actief in zowel West- als Oost-Vlaanderen. Vele zelfstandigen en bedrijven kiezen voor ons doordat we alles in overleg doen met jou als klant. En dat biedt vele mogelijkheden en voordelen.

Samen overleggen wat je doel is en wat je verder in de toekomst kan bereiken. Op zoek gaan naar nog meer succes en hoe alles sneller en effectiever kan. De juiste tools kiezen, een mooi design en de nodige aanpassingen waar nodig.

Denk je dat je het nog beter kan maar heb je schrik voor het einde van je budget? Dan hoef je hier niet te vrezen. G-zien biedt onbeperkte aanpassingen waardoor je oneindig veel zaken kan veranderen en doorgeven. Je hoeft je niet in te houden, integendeel. Spreek vrij uit en wij doen alles wat we kunnen.

Bovendien kan je nog veel meer van ons verwachten, zoals;

 • Een fotoshoot op maat voor je website
 • Een eigen logo ontwerpen, indien je deze nog niet hebt
 • Een Full responsive pagina wat nodig is in de mobiel vriendelijke wereld
 • Snelle websites, we gaan vertragingen tegen
 • SEO optimalisatie

website laten maken

Fotoshoot op maat

Een goede website vraagt goede foto’s. Zo zal iedere content versterkt worden en de verkoop van diensten en goederen alleen maar gestimuleerd worden. Een verhaal zal beter overkomen en duidelijk zijn voor iedereen die een bezoek brengt aan je website. Een goed beeld blijft ook hangen. Mensen visualiseren zo meer wat je doet en gaan vaker terugdenken aan een goed beeld dat hun bijgebleven is.

Daarnaast is ook de kwaliteit van je foto van groot belang. Op web mag je foto niet te groot zijn in bestand, dat zorgt alleen maar voor trage snelheden maar een klein bestand moet nog steeds een goede kwaliteit bevatten. Daarom is het gebruiken van professionele foto’s een groot pluspunt voor iedere wegpagina.

Google zal je daarvoor ook belonen. Heb jij zelf geen professionele foto’s? Wij kunnen je hierbij helpen. Een fotoshoot voor je website is inbegrepen in de prijs. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij regelen alles! We nemen samen je verhaal door en de fotograaf doet de rest.

Full responsive – Mobiel vriendelijk

Waar men vroeger echt een computer nodig had om te surfen op het internet en zaken op te zoeken, leven we op heden meer en meer op onze mobiele telefoon. Surfen en zoeken op het internet is nog nooit zo toegankelijk geworden als nu. Wie een website heeft, heeft er dan ook alle belang bij dat ook zijn/haar website goed te zien en te vinden is via een mobiele activiteit.

Dit kan via een app of full responsive website zijn. Wie deze heeft, krijgt ook pluspunten op Google. Zij ondersteunen en belonen deze websites door een betere vindbaarheid tussen alle concurrenten door. Bij G-zien is dit een standaard gegeven. Je hoeft hier niet over te piekeren. Iedere pagina is Full responsive gebouwd en zorgt voor beter gevonden te worden op het internet.

Bovendien is het niet alleen het goed terugvinden dat van groot belang is. Een duidelijke website op smartphone kan voor snelle verkoop zorgen. Een responsive pagina is daarbij een heel grote troef om je succes te garanderen.

website laten maken offerte

Eigen ontwerp en logo

Iedere website en iedere logo moet uniek zijn. Een Copycat is not done en zal geen extra punten scoren. Daarom krijg je bij G-zien steeds een unieke pagina met een eigen logo en ontwerp. Laten we samen rond de tafel zitten en nagaan welk verhaal jij naar buiten wilt brengen. Wat zijn uw sterktes en kwaliteiten, naam en welk idee heb jij rond design?

Na overleg zal er een uniek logo en pagina ontworpen worden naar wens en smaak. G-zien neemt hierin de leiding want bij de meeste partners zal je zelf een ontwerper moeten aanspreken of je aansluiten bij een volledig web bureau die dan weer de kosten omhoog laat gaan.

G-zien biedt je voor een betaalbare prijs een totaalpakket. Nog een reden te meer om niet te twijfelen maar wel je vraag te stellen. Heb jij reeds een web idee? Stuur ons gerust een mail.

Snelheidsduivel

Naast een goede vindbaarheid en hoge score op google is ook de snelheid van je pagina een groot punt om na te gaan. Niemand heeft echt veel tijd en geduld op heden en daarom is een snelle pagina zeker een voordeel. Laat de mensen niet eindeloos wachten op een pagina dat moet laden of een foto dat niet zichtbaar wordt. NEEN! Snelheid is hier de maatstaf!

G-zien zorgt voor een goede snelheid van iedere webpagina zodat het geduld van de klanten niet op de proef wordt gesteld maar klanten snel en efficiënt jouw diensten of goederen kan aankopen. We maken de weg vrij naar een snelle verkoop en snelle stijging van jouw groei!

Heb je reeds een bestaande website en wil je de snelheid weten van jouw pagina? Neem contact op met ons en wij testen het alvast voor je uit.

webdesign oost vlaanderen

SEO optimalisatie

Iedere website heeft een goede SEO nodig. Daarvoor zal google je belonen en je meer zichtbaar maken op het internet. SEO zorgt ervoor dat mensen je beter vinden en je meer bereik zal krijgen op het internet. Ga met een goede SEO de concurrentie tegemoet en dat op een leuke en faire manier.

SEO heeft verschillende punten en raakvlakken die moeten kloppen. G-zien kan je hierbij verder helpen. Door samen door je verhaal te gaan zullen we de treffende zoekwoorden ontdekken en deze implementeren op de website. We zorgen ervoor dat alle tools, content en iedere optimalisatie aan de website voldoet aan heel wat SEO criteria.

Alleen zo kunnen we je succes garanderen en zal je bedrijf verder groeien. Daarnaast krijg je van ons enkele tips hoe je deze verder kan aansterken.

Website laten maken – Voordelen

We merken het vaak op. Mensen zijn nog niet allemaal actief op het internet of sommigen hebben ooit een eigen website gestart maar ondertussen is deze verouderd en helemaal niet meer up to date naar de criteria dat Google ons voorkauwt. Succes blijft een stuk en we moeten vechten tegen grote concurrentie aantallen die wel de weg op het internet kennen en dus een betere groei in hun bedrijf kennen.

Wel… voor als deze mensen die achterblijven, twijfelen en verder vooruit willen kunnen we meegeven dat het leven op internet een groot succes meebrengt en hebben we enkele voordelen op een rij geplaatst:

 • Meer zichtbaarheid
 • Beter gekend
 • Minder tijdverlies aan prospecten
 • Meer contactopnames
 • Groter verkoop
 • Meer omzet en optimaal rendement
 • Grotere groeikans
 • Hedendaags en modern
 • Beloning voor SEO optimalisatie
 • Meer klanten

Met een goede website kan je enkel nog stijgen naar de top en je concurrentie overtreffen. Laat G-zien je hier alvast bij helpen.

webdesign west vlaanderen

Wie kiest voor een website?

Je zou denken dat je naast je fysieke winkel of idee geen website nodig hebt. Toch zijn er enkele criteria die je kunnen overhalen om toch een eigen website te maken. Voldoe jij aan volgende?

 1. Je bent een ondernemer?
 2. Je hebt een product of dienst die nog net iets meer mag verkopen?
 3. Je hebt wel al een verouderde pagina maar het brengt niet veel op?
 4. Je weet niet hoe je online moet starten?

Ben jij 1 van deze bovenstaande punten? Neem dan snel je mail bij de hand en neem contact op met G-zien.

Website laten maken conclusie

Wil je een website laten maken? Iedereen wenst een succesvolle groei voor zijn/haar bedrijf of idee. Daarbij is het internet zeker een goede hulpmiddel. In tijden als nu is iedereen een streepje voor wanneer hij/zij in bezit is van een eigen webpagina. Iedereen gaat op zoek naar wat hij nodig heeft per mobiele telefoon en willen dit dan ook snel vinden. Een goede website kan je hierbij dus helpen.

Wie op zoek is naar een website, zoekt ook een goede partner om hun hierbij te helpen. G-zien heeft in West- en Oost-Vlaanderen heel wat klanten en is zeker een trouwe partner om bij aan te sluiten. Wij helpen je met het uitbouwen van een succesvolle website en dat naar eigen verhaal, wens en smaak. Een site op maat gemaakt die rekening houdt met alle aspecten in de weg naar succes!

Niet alleen je website is hier in goede handen maar ook de hulp bij het maken van een eigen design, logo en professionele foto’s. Nog meer succes in 1 pakket!

Bovendien heb je bij G-zien een 100% tevredenheidsgarantie. Dit wordt geboden door de onbeperkte aanpassingsmogelijkheden voor een betaalbare prijs. Enkel jij geeft een GO voor online te gaan wanneer de pagina helemaal naar smaak is!

Heb jij een idee dat je wenst uit te werken? Twijfel dan niet verder, kies voor G-zien en de groei van jouw idee!

STUUR EEN MAILTJE EN IK CONTACTEER U DIRECT TERUG

Day Trading Masterclass Review!


day trading masterclass review

Welkom in deze Day Trading Masterclass Review. Vandaag duiken we even in de wondere wereld van trading! Doordat veel mensen nu noodgedwongen thuis zijn heeft dit helaas ook een impact op de inkomsten. Sommige mensen kunnen gelukkig nog telewerken en behouden zo 100% hun loon. Maar er zijn veel andere jobs waar telewerken niet mogelijk is en bijgevolg veel mensen een groot deel van hun loon niet meer ontvangen. Daarnaast zijn er ook veel studenten die nu tijdelijk geen flexi of andere jobs kunnen doen om wat geld bij te verdienen. En wat doet een mens dan? Op internet zoeken naar manieren om extra geld te verdienen uiteraard. Maar voor veel mensen is dit soms zoeken naar een naald in een hooiberg.

Het feit dat je deze Day Trading Masterclass aan het lezen bent, doet ons vermoeden dat je enkele advertenties op Facebook of Social Media van kevin Timmer hebt zien passeren. Laat ons geen tijd verliezen en starten met deze uitgebreide Day Trading Masterclass review. Veel leesplezier!

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer is een Nederlandse “trader” die dus dagelijks geld verdient door te handen op de Amerikaanse aandelenmarkt. Zoals je kan zien op zijn social media leeft hij een heel leuk leven! Zo is hij meestal in zonnige landen aan het “werk”. Nuja hij zelf ziet het dan ook niet echt als super lastig. Met enkele uren per dag heeft hij al genoeg verdient en geniet dan verder van andere activiteiten. Natuurlijk is het niet altijd zo goed geweest voor Kevin. Hij heeft er enkele jaren over gedaan om succesvol te worden in dit Day Traden. Enkel door veel door te zetten en te blijven gaan heeft hij zijn droomleven kunnen bereiken.

Voor de duidelijkheid is het geen Forex dat Kevin timmers doet maar effectief de Amerikaanse aandelenmarkt. Dus je kan bij Kevin ook niet terecht voor Forex SignalsBitmex Signals of Andere Crypto Signals.

Wil je forex traden dan kan je dit doen met enkele goeie Forex indicators. 

En sinds kort heeft Kevin besloten om zijn kennis en strategieën openbaar te maken en te delen met het publiek in zijn Day Trading Masterclass!

Wat is de Day Trading Masterclass?

In de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer zal je dus alles leren om zelf uiteindelijk geld te verdienen met het Day Traden. Verwacht uiteraard geen mirakels, je zal er net zoals Kevin dit heeft gedaan met je volle focus moeten bij blijven en doorzetten. Maar als je bereidt ben om dit te doen, kan dit je leven compleet veranderen. Dit is een zeer complete cursus. Zo bevat de professionele videocursus meer dan 12u aan videomateriaal. Ook hier raden wij aan om zeker 2 x door de cursus te gaan. Zo zal je alles veel sneller begrijpen. Als je vragen of problemen hebt kan je uiteraard bij Kevin terecht. Hij zal je met plezier assisteren.

Wat we zeker moeten vermelden is dat in deze Trading Masterclass je 4 geheime strategieën zal ontdekken die Kevin zelf gebruikt om dagelijks geld te verdienen met het day traden. Er zijn dus ook dagelijks sessies waar je alles in real time action kan zien en beleven. Dit is uiteraard zeer waardevol. Na loop van tijd kan je dus dezelfde zaken doen zoals Kevin. Je kan dan zijn trades letterlijk kopiëren en ook geld mee verdienen.

wie is kevin timmer

Voor wie is de Day Trading Masterclass?

Na het volgen van de Day Trading Masterclass is het dus de bedoeling dat je zelf geld kan verdienen hiermee. Als we even kijken in de online community van Kevin Timmer zien we verschillende doelgroepen passeren. Zo zijn er veel jongen mensen die deze cursus hebben aangeschaft en hiermee geld verdienen. Maar zo zien we ook veel andere mensen die dit doen naast hun hoofdjob. Dus we kunnen stellen dat deze cursus toegankelijk is voor iedereen. Het maak dan ook niet zo veel uit als je al kennis hebt of niet. Omdat Kevin toch alles mooi stap voor stap uitlegt.

Hoeveel kan je verdienen na het volgen van deze Trading Masterclass?

Het grootste gedeelte van de mensen die deze Day Trading Masterclass volgen willen hier uiteraard geld mee verdienen. We willen jullie er wel nog even op attent maken dat je een skill zal leren waarmee je heel veel kan doen in je leven. En dat je er mooi geld mee kan verdienen als je het goed doet is uiteraard mooi meegenomen. Zoals je kan zien op de social media van Kevin Timmers verdient hij honderden euro’s per dag dankzij het Day Traden. Verwacht dus niet dat je dit na 4 weken zal kunnen doen. Het leuke is dat je direct kan starten met “demo geld”. Dit is dus geen echt geld maar zo zie je al direct het potentieel.

Is Kevin Timmer te vertrouwen? Day Trading Masterclass betrouwbaar of niet?

Wij hebben dus uitgebreid onderzoek gedaan naar Kevin Timmer en kunnen je alvast gerust stellen dat alles 100% betrouwbaar is. Het is uiteraard een terechte vraag die je moet stellen of iemand betrouwbaar is of niet. Want er zijn online tegenwoordig enorm veel “scammers of oplichters” aanwezig. Kevin Timmer verstopt zich niet. Je kan zijn video’s bekijken op Youtube of hem volgen op Facebook en Instagram. Daar zal je ook zien dat hij zich normaal voordoet en geen duistere geheimen ofzo heeft 😉

day trading masterclass reviews

Day Trading Masterclass kopen, korting nodig?

Als je op zoekt bent naar een speciale korting voor deze Day Trading Cursus hebben we goed nieuws! Via de onderstaande groene knop kan je een tijdelijke korting claimen!

KLIK HIER VOOR DE TIJDELIJKE KORTING

Inhoud Day Trading Masterclass

 • 12 uren video
 • 4 Winnende Strategieën
 • Toegang tot de scanners die hij gebruikt
 • Wekelijkse mentoring sessies
 • Samen Live Day Traden
 • Toegang tot community met mede studenten

Zoals je ziet krijg je dus heel wat voor je geld. Als we er 2 zaken moeten uitpikken dan zijn het de 4 winnende strategieën en toegang tot zijn online community. Kevin heeft dus voor jullie de laatste jaren enorm veel zitten testen en leren(en geld verloren!) om tot deze winnende trading strategieën te komen. Want je kan wel kennis hebben van trading en dergelijke maar dat betekent uiteraard nog niet dat je hier geld zal mee verdienen. Maar dankzij de strategieën van Kevin zal dit dus eindelijk lukken.

Je bent trouwens nooit alleen! Zo krijg ook direct toegang tot de online community. Hier kan je mede studenten ontmoeten die deze day trading cursus hebben aangeschaft. Zo kan je ook van bepaalde studenten hun resultaten zien en kijken hoeveel geld zij al verdienen. Dit werkt uiteraard zeer motiverend!

day trading masterclass ervaringen

Onze ervaringen met de Day Trading Masterclass

Wij zijn alvast overtuigd van de kennis en resultaten van Kevin! Als je nog twijfelt dan raden we aan om gewoon even enkele video’s rustig te bekijken op zijn Youtube Kanaal. Zo zal je zien dat Kevin is wie hij is. En het beste voor heeft met iedereen. We raden deze Day Trading Masterclass dan ook zeker aan als je er maar serieus genoeg mee aan de slag gaat.

Conclusie Day Trading Masterclass review 2020

Zo, we zitten al direct aan het einde van deze Day Trading Masterclass Review! Het is zeker een aparte en vooral vroeger een gesloten wereld. Maar gelukkig dankzij het internet en de bijhorende tools is dit meer en meer verleden tijd. Dit bewijs Kevin volledig. Zal je na het volgen van deze day trading cursus direct miljonair zijn? Hierop zullen we direct NEE moeten antwoorden. Maar ben je bereid om er 100% voor te gaan dan kunnen we je alvast meegeven dat dit je leven kan veranderen.

Veel succes 😉

KLIK HIER VOOR DE DAY TRADING MASTERCLASS MET KORTING!

SMMB Masterclass Review


smmb masterclass review

Welkom bij de SMMB Masterclass Review 2020

Vandaag bekijken we even een andere populaire videocursus namelijk de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Als website firma kunnen wij de meerwaarde van Social media zeer goed inschatten. Een uitstekende social media strategie kan namelijk wonderen doen voor je Business. Maar hoe begin je hier nu aan? Want het klinkt allemaal mooi in de oren maar voor zelfs mensen die hier in thuis zijn, is het veelal hopeloos zoeken wat werkt en wat niet. En tegen de tijd dat ze weten welke facebook adds, instagram adds etc zeer goed werken, zijn ze al snel heel veel geld kwijt.

Daarom heeft Boyd Hoek een professionele video cursus gemaakt hoe je dit allemaal precies kan aanpakken. Deze online training is dan ook voor mensen die hun eigen Social Media Marketing bureau willen opzetten. Boyd Hoek verdient momenteel zelf meer dan €10000/maand dankzij zijn methode. Ondertussen zijn er al meer dan 350 studenten van hem die hetzelfde doen.

Wij hebben de proef op de som gedaan en deze cursus gevolgd. In deze SMMB Masterclass review kan je ontdekken of we deze Online Training aanraden of niet.

Wat is de SMMB Masterclass?

SMMB staat dus voor Social Media Marketing Bureau. Deze online training is dus ideaal voor mensen die zich hierin willen specialiseren. Dat er met Social media enorm veel geld te verdienen valt, hoeven we jullie wellicht niet te vertellen. Er zijn tegenwoordig veel mensen die dankzij de kracht van Social Media uit het niets enorm veel geld verdienen.

Hoewel uit het niets meestal niet echt klopt. Bij de meeste van deze succesvolle mensen zit er wel degelijk een bepaalde strategie achter. En éénmaal deze mensen door hebben dat hun strategie werkt dat is het enkel een zaak van opschalen en blijven verder testen.

In deze Video Training van Boyd Hoek zal je dus leren hoe je dit het beste aanpakt. Er zijn tegenwoordig nog enorm veel bedrijven in België en Nederland die geen of weinig gebruik maken van Social Media. En dat is zeer jammer! De meeste oorzaken die wij horen van onze klanten is dat ze ofwel geen tijd hiervoor hebben ofwel niet echt de kennis in huis. Wat eigenlijk ook niet meer dan normaal is, want Social Media Marketing is een skill die je moet leren en onder de knie krijgen.

wie is boyd hoek

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek heeft dus de SMMB Masterclass gemaakt. Boyd is een Nederlandse Twintiger. En net zoals de meeste jongens en meisjes in de leeftijd van 18-25 jaar wist hij niet direct wat hij allemaal wou doen in zijn leven. Na het volgen van een opleiding en verschillende jobs te hebben uitgevoerd kwam hij al snel tot de conclusie dat hij iets anders wilde.

Door zich te verdiepen in social media had hij dus snel door dat je hier heel veel geld kon mee verdienen als je het maar goed aanpakt. Daarom richtte Boyd een eigen Social Media Marketing Bureau op. Met zijn bedrijf helpt hij dus andere bedrijven met hun Social Media. Ondertussen beschikt Boyd over heel wat grote klanten.

De ervaringen en vooral de kennis die hij de laatste jaren heeft opgedaan, deelt Boyd dus in deze SMMB Masterclass.

Bekijk deze video en ontdek het geheim van Boyd Hoek

smmb masterclass ervaringen

Hoeveel kan je verdienen na het volgen van deze Online Training?

Bij het investeren in een online training is het uiteraard de bedoeling dat je hierna er mee direct aan de slag gaat. Zoals eerder meegegeven beschikken de meeste bedrijven in België en Nederland over geen of weinig kennis om zelf succesvol Social Media uit te voeren.

Je kan zeker heel veel geld verdienen met een dergelijk bedrijf. Veel bedrijven betalen dan ook snel €1000/maand om dit uit handen te geven. Je zal in het begin uiteraard alles moeten opzetten en testen en dergelijke. Maar éénmaal dit is gebeurt, dan is het meeste werk eigenlijk al gedaan. Op deze manier kan je dan direct op zoek naar andere klanten. Er zijn momenteel al meer dan 350 studenten die deze online training hebben gevolgd die hierdoor al enkele duizenden euro’s per maand verdienen. Jullie kunnen ook rekenen als je gemiddeld €1000/maand krijgt voor 1 klant dan heb je er maar 10 nodig om snel aan €10000/maand te raken.

Dit lijk voor sommige mensen misschien veraf maar na het volgen van deze cursus is dit een stuk dichter dan je denkt.

Voor wie is de SMMB Masterclass?

Iedereen kan deze SMMB Masterclass volgen. Maar was wij zien is dat het vooral mensen zijn die graag hier vol voor willen gaan. Er zijn veel studenten die weinig of geen ervaring met Social Media hebben. Dit is dus zeker geen nadeel want alles wordt in deze Online Video Cursus in detail uitgeled in verschillende modules.

Gratis online Training

Wist je dat je ook een gratis online training kan volgen waarin Boyd Hoek uitlegt hoe je een winstgevend social media marketing bureau opstart en kan opschalen. En dit zonder enige ervaringen, kennis of investering.

In deze gratis training, deelt hij ook nog 2 leuke bonussen:

 • Voorbeelden van zijn best werkende Facebook Adds
 • Zijn €100K sales script

Naar De Gratis Training

Is Boyd Hoek Betrouwbaar?

Boyd Hoek is dus zeker betrouwbaar. Na het volgen van deze cursus krijg je trouwens ook toegang tot de Facebook groep. Boyd woont dus in Nederland. Hij beschikt ook over een actief Youtube kanaal en een professionele website.

Inhoud Cursus Agency Masterclass

Deze online training van Boyd Hoek bestaat uit 30 lessen! Deze zijn dan ook mooi verdeelt over een 6-tal werken. En daarnaast krijg je ook nog verschillende bonussen!

De video’s kan je dus op gelijk welk moment bekijken. Je kan indien gewenst deze ook bekijken op je Smartphone of Tablet. We raden trouwens aan om zeker 2 x deze video cursus te bekijken. Zo zal je alles veel sneller oppikken.

WEEK 1: Je fundering leggen

 • Je fundering leggen
 • Het business model
 • Je markt, service en aanbod
 • Je markt leren kennen
 • Mindset

WEEK 2: Resultaten behalen

 • Het Facebook Algoritme
 • Het sales proces
 • De opzet(business manager & pixel)
 • SMM voor lokale bedrijven
 • Ads opzetten: van A tot Z
 • Clickfunnels: van A tot Z
 • Zapier: van A tot Z
 • Competities runnen
 • Skeletsysteem restaurants
 • Skeletsysteem tandarts
 • Skeletsysteem fitness industrie

WEEK 3: Je eerste klant

 • Je eerste klant
 • Proefperiode resultaten

WEEK 4: Sales

 • Meetings zetten, Cold Calls
 • Meetings zetten, FB & Linkedin
 • De Close formule
 • Het sales script
 • Boyd’s live sales call #1
 • Boyd’s live sales call#2

WEEK 5: Systemen & processen

 • Automatisch betalingen en facturen
 • Het magische contract
 • Klanten on-boarden

WEEK 6: Passief maken & schalen

 • Top freelancers vinden, inhuren en managen

GRATIS BONUSSEN

 • Opnames coaching calls
 • Opnames mastermind

Geld Terug Garantie

Boyd hoek heeft de studenten van deze Online Training een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Dus dit zegt wel iets over de intenties van Boyd Hoek zelf. Hij heeft er uiteraard alle baat bij dat zijn studenten ook succes halen dankzij zijn Online Training.

SMMB Masterclass kopen?

Ben je na het lezen van onze Smmb review overtuigd om deze Online Training te volgen dan hebben we nog goed nieuws voor jullie! Er is momenteel een grote tijdelijke korting actief! Je kan deze claimen door op de volgende knop te klikken:

JA CLAIM DEZE TIJDELIJKE 75% KORTING!

SMMB Ervaringen

Wij hebben onlangs deze volledige video cursus van Boyd Hoek doorlopen. We moeten zeggen dat we toch onder de indruk waren over de waarde en kennis die er in deze video cursus zit. Wij zijn zelf een website firma en marketeers dus Social Media is zeker niets nieuws voor ons. Maar toch hebben we enkele geheime maar vooral leuke strategieën geleerd die we ondertussen al zelf toepassen en die ons al geld opleveren.

Het leuk is ook dat dit video trainingen zijn, dus je kan dit op gelijk welk een moment rustig bekijken. Dit raden we dan ook zeker aan om de online video’s te bekijken wanneer je alleen bent. Zo heb je niets van afleiding en zal je alles veel sneller snappen.

ervaringen smmb masterclass

Conclusie SMMB Masterclass review 2020

We zitten al terug bij het einde van deze SMMB Masterclass review! Zoals je hierboven kan lezen zijn wij zeker fan van deze Online Training en kunnen we deze video cursus zeker aanraden. Als we zien hoeveel sommige studenten dankzij deze methode al verdienen dan kunnen we jullie alleen maar aanraden om even de gratis training van Boyd Hoek te bekijken.

GRATIS GEHEIME SMMB MASTERCLASS TRAINING!

Agency Masterclass Review


agency masterclass review 2020

Welkom bij de Agency Masterclass Review 2020

Het jaar 2020 is gestart en we zitten dan ook uiteraard nu niet stil en starten al terug met onze eerste review van 2020. Vandaag bekijken we een interessante online video cursus. De Agency Masterclass van Mitchell Weijerman! Mitchel maakt deel uit van het marketing bedrijf Unstoppable uit Nederland. Wellicht zegt je dit niet super veel maar het bekendste gezicht van dit bedrijf is Jia Ruan! Dit is de instructeur van de succesvolle Bol Masterclass video cursus. Vorig jaar hebben wij een uitgebreide Bol Masterclass review gedaan.

Wie is Mitchel Weijerman?

Mitchel Weijerman maakt dus deel uit van het officieel bedrijf Unstoppable uit Nederland. Samen met Jia Ruan is hij dus de bekendste persoon die je tegenwoordig veel ziet passeren op social media(Youtube, Instagram, Facebook, …) Dit Nederlandse bedrijf is de laatste 2 jaar uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Dat Social media de laatste 10 jaar niet meer weg te denken is uit ons leven zal jullie wellicht niet verbazen. Mitchel is al jaren gespecialiseerd in advertenties plaatsen op social media. Je hebt het ongetwijfeld al veel zien passeren op je social media de sponsored adds. Sommige kunnen zeer vervelend zijn en andere zijn dan terug een meerwaarde. Maar 1 ding staat vast deze advertenties zullen niet meer verdwijnen en leveren dan ook veel geld op voor heel veel mensen!

wie is mitchel weijerman

Wat is de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass is dus een online video cursus waar je zal leren om een succesvolle social media bedrijf op te zetten. Zo zullen je klanten je dus betalen omdat jij voor hen het social media werkt doet en dan vooral de focus legt om hun advertenties te beheren en dergelijke. Dit lijkt dan misschien niet zo moeilijk om te doen maar onze ervaring leert dat de meeste bedrijven in België en Nederland dit nog altijd niet doen. Dit kan uiteraard verschillende oorzaken hebben. Zo hebben de meeste bedrijven hier namelijk geen tijd voor of kennis van. Wat uiteraard zeer jammer is want zo laat je letterlijk geld op de tafel liggen. Ook niet vergeten dat we ondertussen in België en Nederland met een soort van generatie kloof zitten. De meeste eigenaars van succesvolle bedrijven hebben wel social media maar gebruiken dit enkel voor privé en niet om nog meer omzet te behalen.

Bekijk deze video en ontdek het geheim van Mitchell

agency masterclass ervaringen

Voor wie is de Agency Masterclass?

Deze video cursus van de Agency Masterclass is eigenlijk voor iedereen die wil starten met online geld verdienen door social media en meer bepaald door het beheren van advertenties voor bedrijven. De winstmarges in deze business zijn dan ook zeer hoog. In het begin ga je het meeste werk heb met alles even in detail te bekijken en te onderzoeken wat het beste werkt. Maar éénmaal de advertenties draaien dan hoef je enkel maar af en toe alles in de gaten te houden. En net dat is de kracht van een dergelijke business. Je hoeft zo geen 8 u per dag achter je computer of laptop te zitten. Dus hierdoor zal je meer vrijheid voor jezelf creëren.

agency masterclass ervaringen

Hoeveel kan je verdienen na het volgen van deze Video Cursus

Wij hebben uiteraard deze unieke video cursus ook aangekocht en raden jullie dan ook aan om minstens 2 x alles te bekijken. Zo zal je sneller alles begrijpen en direct kunnen toepassen in de praktijk. Uiteraard investeer je in deze opleiding met 1 hoofdoel: geld verdienen! En het liefst zo veel als mogelijk natuurlijk. De werking van een dergelijk Social Media Agency die je zal leren in deze Agency Masterclass is eigenlijk heel eenvoudig.

Alles hangt uiteraard af van hoe groot de bedrijven zijn maar tegenwoordig betalen bedrijven gemakkelijk 500-1000 per maand voor dergelijke diensten. Dus als je al 3-4 klanten hebt, zal je wellicht al meer verdienen dan op je huidige baan! En het leuke is uiteraard dat je dit van gelijk waar kan uitvoeren. Want ook in deze business verloopt alles online. Wil je van thuis uit werken of een andere locatie dan is dit perfect mogelijk. Zolang je internet hebt uiteraard. Om je eerste klanten te krijgen hoef je eigenlijk niet zo veel te doen. Uiteraard zal alles stap voor stap verlopen maar éénmaal je weet hoe alles werkt dan is het gewoon een zaak van opschalen. Als je 10 klanten hebt aan 1000 euro per maand dan heb je effectief 10000 euro/maand. Heb je er 20 dan zit je al snel aan 20000/maand! Dit lijkt wellicht nu onwaarschijnlijk maar dit is effectief hoe deze business werkt. En er zijn al enorm veel studenten van de Agency Masterclass die dergelijke cijfers draaien na 6 maanden!

Gratis online Training

Wil je al eens proeven van deze unieke video cursus van Mitchell Weijerman? Dan hebben we goed nieuws! Er is namelijk een gratis online training waarin Mitchel al toont hoe je een eigen Social Media Marketing Agency kan starten zonder ervaring van online marketing.

Klik hieronder op de groene knop om deze Gratis training te bekijken.

Naar De Training

Hoe je eerste klanten krijgen?

Je kan wel de video cursus volgen maar dan begint het avontuur eigenlijk nog maar. En één van de belangrijkste zaken is uiteraard om je eerste klanten te krijgen. Mitchel legt dit in de video cursus zeer goed uit hoe je een snelle start hierin kan maken. Wat wij aanraden is om gewoon bepaalde bedrijven te benaderen waarvan je ziet dat ze niet super actief of helemaal niet actief zijn op social media. Als je 10 bedrijven contacteert dan is de kans groot dat er enkele zeker met je willen samen werken. Een gouden truc die we jullie kunnen aanbevelen is om voor je eerste 2 klanten geen geld te vragen maar dit doen als “test case”. En als de test goed is dan is de klant tevreden en kan je na een tijd toch een factuur sturen naar hen. Dit is dus de gemakkelijkste oplossing op direct en vooral gemakkelijk te starten in deze business!

Is Mitchell Weijerman te vertrouwen? Agency Masterclass betrouwbaar of niet?

Mitchel Weijerman kan je dus 100% vertrouwen. Mitchel maakt dus deel uit van het bedrijf Unstoppable Lifestyle dat door Jia Ruan werd opgericht en nu ondertussen verschillende miljoenen omzet per jaar maakt. Ze zijn dan ook met succes de marktleider op het gebied van online business trainingen. Het bedrijf is trouwens gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal 104 in Amsterdam. Ze beschikken over een registratienummer bij de kamer van koophandel en ook over een officieel BTW nummer. Dus je hoeft je zeker geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze video cursussen en dergelijke.

Agency Masterclass kopen, korting nodig?

Je kan heel snel starten met het volgen van deze professionele video cursus. Als je nog op zoek bent naar een speciale korting dan hebben we alvast goed nieuws! Via de onderstaande rode knop kan je de tijdelijke korting van de Agency Masterclass claimen!

KLIK HIER VOOR DE TIJDELIJKE KORTING

Inhoud Cursus Agency Masterclass

 • 7 unieke video modules
 • Meer dan €4000 aan bonussen
 • Toegang tot de speciale Facebookgroep
 • 24/7 support
 • Levenslang toegang
 • Een perfect sales script
 • Officieel Certificaat
 • Groepscoaching (wekelijks)
 • Direct toepasbare marketing campagnes

Kosten Agency Masterclass

Deze professionele video cursus van Mitchell Weijerman heeft een waarde van €4997! Maar Mitchel biedt deze tijdelijk aan voor de éénmalige betaling van slechts € 1997! Dit is voor veel jonge mensen dan wellicht een investering maar als je rekent dat je per klant gemiddeld 500-100 euro per maand kan vragen dan zal je zien dat je na enkele maanden al mooi winst zal draaien. Je kan er trouwens ook voor kiezen de aankoop in 3 termijnen te betalen. Er is trouwens ook een 14 dagen niet tevreden geld terug garantie!

agency masterclass review

Geld verdienen met Social Media

Het hoofddoel van deze video cursus is dus uiteraard dat je mooi wederkerend geld zal verdienen. Je zal dus een eigen social media agency beheren. Dit klinkt voor veel mensen misschien nog een beetje spannend maar is eigenlijk niet zo moeilijk om te realiseren. En het leuke is dat er nog enorm veel potentieel in zit en dat je dit van overal kunt uitvoeren(je hebt enkel internet nodig). Je kan alles online mooi beheren en het contact met de klanten gebeurt ook online. Veel mensen die dit artikel lezen zullen trouwens schrikken hoeveel kennis ze eigenlijk al (onbewust) hebben doordat velen dagelijks op Social Media actief zijn.

Onze ervaringen met de Agency Masterclass

Wij hebben deze video cursus ook getest en onze bevindingen zijn dan ook zeer positief. Dat we tegenwoordig online leven is uiteraard niets nieuws. Maar dat het grootste gedeelte van de bedrijven in België en Nederland nog altijd geen (actief) gebruik maken van social media en advertenties was wel even schrikken. Dit toont ook direct het potentieel aan om te starten met een dergelijk social media agency.

Mitchel legt alles duidelijk stap voor stap uit in de verschillende modules. Zo kan je dit direct testen en zien hoe alles in de praktijk werkt. Na het aanmelden krijg je trouwens ook toegang tot de Facebookgroep waar je andere studenten zal aantreffen die al met succes actief zijn in deze business. En net dat is uitstekend voor de motivatie want je zal zowel nieuwe studenten daar aantreffen als studenten die al maanden actief zijn en hier al mooi geld mee verdienen. Op deze manier kan je ook leren uit de ervaringen die zij delen!

agency masterclass betrouwbaar

Conclusie Agency Masterclass review 2020

Zoals je hierboven kan lezen in onze Agency Masterclass review van 2020 kunnen wij deze video cursus zeker aanraden! Meer nog, als we de vele verhalen lezen van studenten die dit al maanden doen dan zal dit wellicht één van de beste beslissingen zijn die je zal maken. Na het volgen van de video cursus kan je al direct in de praktijk aan de slag. Social Media is al jaren aan een opgang bezig en zal uiteraard niet meer uit ons leven verdwijnen! Wij raden deze Agency Masterclass dan ook zeker aan! Naast deze complete video cursus krijg je ook nog extra informatie en tools die er voor zal zorgen dat je een vliegende start zal maken! via de onderstaande groene knop kan je de tijdelijke korting claimen voor de agency Masterclass.

Veel success 😉

KLIK HIER VOOR DE MASTERCLASS MET KORTING!

Combell Review 2020


combell review

Welkom bij de Combell review voor 2020! Naar jaarlijkse gewoonte doen we uitgebreide reviews van de hosting firma’s in België en Nederland. We starten deze reeks met het Belgische hosting bedrijf Combell. Hieronder kan je verder lezen of Combell nog steeds op nummer 1 staat in onze Top 10 van beste hosting firma’s. Veel leesplezier!

Wat is Combell?

Combell is dus het grootste hosting bedrijf in België. Op de website van Combell wordt er melding gemaakt dat momenteel 71% van de websites in België bij hen worden gehost. Dus dit zegt wel iets over hoe groot en professioneel deze hosting firma wel is. Ook in het buitenland is Combell zeer actief. Ze hebben ook een groot marktaandeel in Nederland. Ongeveer elk jaar doen ze wel enkele overnames van andere buitenlandse hosting firma’s. De CEO van Combell is Jonas Dhaenens. Hij is dan ook de founder van Combell en is gestart van uit zijn slaapkamer op zeer jonge leeftijd. En zoals je kan zien met succes!

Bekijk De Combell Video hieronder

combell review 2020

Combell Support

Een van de stokpaardjes van Combell is de helpdesk of support afdeling. Doordat wij zelf al lang klant zijn bij Combell kunnen wij dit zeker bevestigen. Als je een bepaalde vraag hebt of een probleem dan kan je hen altijd gratis 24/7 telefonisch of via e-mail bereiken. Uiteraard zullen de meeste klanten hen overdag bellen maar zoals je kan lezen zijn ze ook in de avond of nacht bereikbaar. En voor sommige klanten is dit een serieus voordeel.

combell reviews 2020

Beste Domeinnaam Hosting?

De kans is groot als je een hosting pakket afneemt dat je hier ook een domeinnaam zal aan koppelen. De domeinnaam is dus het adres op het internet. Hier kan je trouwens ook e-mail adressen aan koppelen. Op de pagina van de domeinnamen bij Combell kan je gratis checken of de domeinnaam nog vrij is of niet. Als je klant ben bij een andere hosting firma en je bent niet tevreden en wil veranderen naar Combell dan kan je gebruik maken van de gratis verhuis service van Combell. Je hoeft hen enkel even te contacteren met de nodige informatie en zij zullen de verhuis gratis voor je doen. Want voor sommige mensen kan dit wel eens een technisch vraagstuk worden anders.

Combell Aanbod

Als we even kijken naar de verschillende diensten van Combell dan zie je al snel dat ze veel meer aanbieden dan enkel “normale hosting” en domeinnamen. Uiteraard is hosting en domeinnamen hun core business die ze uitstekende beheersen. Ze bieden hosting pakketten aan voor alle populaire CMS Oplossingen online(WordPress, Joomla, Drupal, Megento, …)

Maar je kan ook bij Combell terecht voor:

 • E-mail Hosting(Office 365, Exchange, …)
 • E-mail Marketing
 • Reseller Hosting
 • Online Desktop
 • Managed Services

beste hosting firma

Combell Veiligheid

De veiligheid van een websites is een zeer belangrijk punt waar je altijd rekening moet mee houden. Want het laatste dat je wilt is dat ze je website hacken uiteraard. Dit hangt uiteraard van verschillende factoren af maar hosting is zeker een belangrijke! Bij Combell zit je hier dan ook direct goed. Ze maken gebruik van het “Combell Shield”. Je kan dit zien als een complete beveiliging tegen malware, hacking en DDOS Attacks. Dit is dus een geavanceerd systeem die er voor zorgt dat je websites veilig blijven. Mocht er toch iets misgaan(meestal zal dit door je eigen schuld zijn helaas) dan kan je nog gebruik maken van de Backup/Restore functie om je website te herstellen. We raden trouwens altijd aan om een offline kopie van je website ergens veilig te bewaren. Op deze manier ben je altijd veilig.

Beste WordPress Hosting?

De kans is groot dat je WordPress gebruikt of zal gebruiken voor het bouwen van je nieuwe website. WordPress is al jaren het meest populaire systeem om websites te bouwen. Meer dan 34% van de websites in de wereld zijn gemaakt in WordPress. En dat is ook de meeste hosting firma’s niet ontgaan. Ook bij Combell zetten ze hier dan ook vol op in.

Combell biedt 3 speciale WordPress Pakketten aan:

1. Business: voor eenvoudige WordPress websites

2. Professional: De beste keuze qua prijs/kwaliteit

3. Expert: Expert Performance voor WordPress

*Je kan alle technische eigenschappen en voordelen van deze WordPress Pakketten in detail bekijken op de website van Combell zelf.

CLAIM NU UW TIJDELIJKE KORTINGSCODE VOOR COMBELL

Combell Review 2020 voordelen

 • 24/7 Telefonische GRATIS helpdesk(ook via e-mail)
 • Zeer Professioneel
 • Compleet Aanbod
 • Gratis Verhuisdienst
 • Gratis Combell Shield(beveiliging)
 • Backup/restore oplossingen
 • Uitstekende uptime en serversnelheden

Combell Review 2020 Nadelen

Nadelen hebben wij de laatste jaren bij Combell gelukkig nieuw ondervonden. Integendeel, zoals je hierboven kan lezen in deze Combell review haalt Combell terug een uistekende score!

Combell Review 2020 conclusie

Ben je op zoek naar de beste hosting firma voor je website te laten hosten of een domeinnaam te bestellen? Dan heb je met Combell de perfecte oplossing gevonden. Net zoals in onze vorige review staat Combell dus terug op nummer 1 in onze TOP 10 van beste hosting firma’s.

Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bij Combell. KLik op de onderstaande knop op deze snel te claimen!

CLAIM NU UW TIJDELIJKE KORTINGSCODE VOOR COMBELL

Domeinnaam kopen Belgie 2020


Domeinnaam kopen Belgie? Ben je op zoek naar de beste hosting firma om je domeinnaam te laten registeren in België? Dan zal je direct het antwoord vinden in dit review artikel. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden tegenwoordig om je domeinnaam te laten registeren. Dit kan zowel in het binnenland als in het buitenland. Maar wij geven ook altijd de voorkeur om dit met een Belgische hosting firma te doen omdat dit gewoon veel makkelijker werken is.

Wat is een domeinnaam

Voor we onze voorkeur geven voor beste hostingfirma om je domeinnaam te kopen in België gaan we nog even uitleggen wat een domeinnaam precies is. Een domeinnaam is je unieke adres op het internet en dus de naam van je website. de domeinnaam van google is vb google.be

.be staat dus voor België
.nl voor Nederland
.com is internationaal

Ben je dus een firma uit België dan kies je voor een .be extensie. Heb je internationale plannen dan kan je voor een .com extensie kiezen.

Combell: Onze voorkeur om een domeinnaam te kopen in Belgie

Zoals je kan zien geven wij de voorkeur om je domeinnaam te laten registeren bij de Belgische Hosting firma Combell. Combell is momenteel de grootste hoster van België. Ze zijn ook zeer actief in het buitenland. Er zijn verschillende redenen waarvoor wij kiezen voor Combell. Wij zijn zelf al jaren tevreden klant bij deze hosting firma. Dankzij de 24/7 helpdesk worden al je vragen of problemen dag en nacht opgelost. Ze hebben een zeer groot aanbod aan hosting diensten. Je kan alles ontdekken op de website van Combell zelf.

Ook geven we nog even mee dat meer dan 70% van alle websites worden gehost bij Combell. Dus dan besef je direct dat je bij hen aan het goede adres bent voor je domeinnaam en hosting.

Kortingscode onderaan dit artikel!

webhosting vergelijken

Domeinnaam kopen bij Combell Gratis extra’s!

Als je een domeinnaam registreert bij Combell krijg je er direct volgende gratis extra’s bij:

 • Gratis 1GB Mailbox en e-mailadres
 • Gratis onbeperkt aantal subdomeinen
 • Gratis controle over de DNS instellingen
 • Gratis onbeperkt aantal e-mail aliassen voor mail forwarding
 • Gratis 24/7 Nederlandstalige support
 • Gratis gebruiksvriendelijk controlepaneel
 • Gratis niet-tevreden, geld terug garantie
 • Gratis e-mailmarketing met flexmail
 • Gratis €75 Adwords voucher

Domeinnaam kopen België Korting

Wil je een domeinnaam en/of hosting vastleggen maar ben je nog op zoek naar een mooie korting? Dan hebben we goed nieuws.  Er is momenteel een grote korting actie bij Combell. Voor slechts €1.24/maand heb je al een domeinnaam! Je kan genieten van deze tijdelijke korting door op onderstaande groene knop te klikken.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Domeinnaam kopen en registreren Tip

Als je een nieuwe domeinnaam wil kopen of vastleggen dan raden wij aan om deze zo eenvoudig als mogelijk op te maken. Gebruik geen rare tekens of zeer lange teksten in de domeinnaam. Hoe korter hoe beter. Dit is gewoon gemakkelijker voor de mensen die de website moeten opzoeken op Google. Op deze manier komen ze direct bij je website terecht. Want het laatste dat je wil meemaken is dat de bezoekers je naam verkeerd intypen in Google en je dus niet terug vinden.

Domeinnaam check Belgie

Voor je een nieuwe domeinnaam vastlegt kan je altijd even checken of deze nog vrij is. Dit kan je doen op de website zelf van Combell bij de domein checker. Als een domeinnaam al is ingenomen zal je deze dus helaas niet kunnen kopen. Heb je trouwens als een domeinnaam dan kan je deze wel verhuizen naar Combell als je dit wil. Dankzij de gratis verhuis service van Combell verloopt dit zeer snel.

domeinnaam kopen belgie

Domeinnaam kopen Belgie Conclusie

Als je een domeinnaam wil kopen in België dan heb je verschillende opties. Bij Combell kan je direct aan de slag hiermee. Met een korting van meer dan 40% heb je slechts voor enkele euro’s per jaar al een domeinnaam. Wil je daar nog een hosting pakket bij, dan is dit geen enkel probleem. Wat Combell zo uniek maakt is hun 24/7 helpdesk. Dus het maakt niet uit of je overdag of in de avond met een vraag of probleem zit. De helpdesk van Combell is altijd beschikbaar. En dit is toch een hele geruststelling voor de minder technische mensen onder ons.

Wij hebben goed nieuws! Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bezig bij Combell. Klik op de onderstaande groene knop om de tijdelijke korting te claimen.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Beste Reseller Hosting


beste reseller hosting 2020

Beste Reseller Hosting? De kans is groot dat je net zoals wij een website firma hebt of wil beginnen. En dat je op zoek bent naar de mogelijkheden om reseller hosting af te nemen. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden op het gebied van hosting. Zo zijn er zowel binnenlandse als buitenlandse hosting firma’s. Uiteraard claimen ze allemaal de beste hosting firma te zijn.

Welke de beste reseller hosting is kan je hieronder ontdekken. Veel leesplezier!

Wat is Reseller Hosting

Reseller hosting is een vorm van hosting speciaal voor website firma’s, marketing bureau’s, … Ben je een particulier en heb je slechts 1 website nodig dan is dit uiteraard geen optie voor je. Maar voorbeeld in ons geval is dit de perfecte oplossing. Zo krijg je bij een hosting firma dan een speciaal reseller paneel waar je al je klanten eenvoudig kan beheren. Reseller hosting is dus vooral voor mensen of firma’s die meerdere websites willen hosten.

Reseller hosting voordelen

Het grootste voordeel bij het afnemen van reseller hosting zijn de prijzen uiteraard. Als je meerdere websites zal hosten krijg je uiteraard betere prijzen hiervoor. En een andere belangrijk voordeel is dat je dus alles centraal kan beheren in 1 controle paneel. Zo zie je in 1 oogopslag al je klanten en hun producten. Dus als er iets moet worden aangepast hoef je maar één keer in te loggen. Op deze manier is het gewoon zeer gemakkelijk om alles mooi en vooral eenvoudig te beheren.

Combell: Onze voorkeur voor 2020

Je vraagt je wellicht af waar je nu precies moet zijn voor de beste reseller hosting. Zoals je al kan zien aan de afbeelding hieronder raden wij het Belgische hosting bedrijf Combell aan voor je reseller hosting af te nemen. Voor wie een beetje thuis is in deze wereld zal dit geen verrassing zijn omdat Combell namelijk de grootste hosting firma van België is. Uiteraard zijn wij ook al jaren tevreden klant bij deze hosting provider. We hebben eigenlijk nog nooit problemen ervaren. Af en toe doen we enkele testen bij andere hosting firma’s. Dit zijn veelal de zeer goedkope op de markt. Maar dan merk je al snel het verschil op het gebied van support, snelheid en veiligheid.

webhosting vergelijken

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Speciale Reseller Hosting Pakketten

Bij Combell heb je de keuze uit 4 verschillende reseller hosting pakketten.

1.Standaard

 • 350 GB webruimte
 • Onbeperkt 1 GB Databases
 • Onbeperkt 50 GB mailboxen
 • Gratis SSL-certificaten
 • 256 MB RAM

2.Performance 1

 • 350 GB Webruimte
 • Onbeperkt 1 GB Databases
 • Onbeperkt 50 GB mailboxen
 • Gratis SSL-certificaten
 • 512 MB RAM
 • 128 MB Ramdisk voor extra snelheid

3.Performance 2

 • 350 GB Webruimte
 • Onbeperkt 1 GB Databases
 • Onbeperkt 50 GB mailboxen
 • Gratis SSL-certificaten
 • 768 MB RAM
 • 192 MB Ramdisk voor extra snelheid

4. Performance 3

 • 350 GB Webruimte
 • Onbeperkt 1 GB Databases
 • Onbeperkt 50 GB mailboxen
 • Gratis SSL-certificaten
 • 1 GB RAM
 • 256 MB Ramdisk voor extra snelheid

De prijzen kan je terug vinden op de website van Combell zelf. Maar het komt er eigenlijk op neer, hoe meer je afneemt hoe goedkoper.

beste reseller hosting

Reseller hosting vergelijken

Het zal voor iedereen die dit artikel leest al snel duidelijk zijn wie wij adviseren voor de beste reseller hosting. Dus je hoeft zelf de testen niet meer te doen en de enorm veel verschillende hosting firma’s te onderzoeken of te testen.

Beste Reseller Hosting Conclusie

Combell is dus ook voor de Reseller Hosting de beste van de klas! We spreken dan ook uit eigen ervaring als trouwe klant. Dankzij het handige controlepaneel heb je een duidelijk overzicht van je klanten en hun diensten. Zo hoef je dus maar 1 keer in te loggen om alles mooi te beheren. Wil er een klant een extra optie dan kan je dit hier direct toepassen. Dit scheelt gewoon zeer veel werk. En uiteraard heb je dus bij deze reseller hosting betere prijzen. Maar één van de belangrijkste redenen waarom we Combell op nummer 1 zetten is omdat de support 24/7 beschikbaar is. Je kan hen dus altijd telefonisch of per e-mail bereiken. Dit is voor de meeste klanten dan ook een gerust stelling.

Wij hebben goed nieuws! Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bezig bij Combell. Klik op de onderstaande groene knop om de tijdelijke korting te claimen.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Beste Magento Hosting


beste magento hosting

Beste Magento Hosting? Wil je een webshop maken met het Open Source Systeem van Magento maar ben je nog op zoek naar betrouwbare hosting? Dan is dit artikel iets voor je! Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om zelf een webshop te maken. Maar Magento is een software die toch al vrij lang(2008) bestaat. Hieronder geven we de winnaar mee voor beste Magento Hosting. Daarnaast geven we nog enkele gratis tips die je kan meenemen in je webshop verhaal. Veel leesplezier

Wat is Magento

Voor we de winnaar bekend maken, willen we ook nog even uitleggen wat Magento precies is. Magento is een populair e-commerce systeem die is opgericht in 2008. Momenteel hebben ze een marktaandeel van ruim 20%. Dus dit zegt wel iets over de populariteit van die webshop platform. Je kan Magento gebruiken voor zowel kleine als grote webshops. Er zijn tegenwoordig veel thema’s beschikbaar waardoor je in een korte tijd een webshop online kan hebben. Uiteraard moet je de content dan wel nog aanpassen. Maar dankzij het gebruiksvriendelijke platform gaat dit zeer snel.

Om een Magento webshop vlot te laten draaien heb je uiteraard professionele en dus snelle Magento hosting nodig. Op het gebied van hosting zijn er tegenwoordig enorm veel mogelijkheden.

Combell: Beste Magento Hosting 2020

We zullen maar direct met de deur in huis vallen en meegeven dat het Belgische Combell de winnaar is van de Beste Magento Hosting 2020. Je kan bij Combell speciale Magento Webhosting afnemen tegen scherpe prijzen. Combell is de grootste hosting provider in België! Meer dan 70% van alle websites in België worden bij Combell gehost. Wij zijn zelf ook al jaren tevreden klant bij Combell. Ze krijgen eigenlijk op bijna alle punten het maximum van de punten. Maar als we er toch 2 punten moeten uitnemen dan is het support en producten. Je zal zien dat ze een mooi aanbod aan hosting producten hebben en voor alles wel een oplossing. En daarnaast beschikken ze over een 24/7 support. Ja je leest het goed, je kan ze op elk moment van de dag(of nacht) bereiken voor al je vragen en problemen.

webhosting vergelijken

Speciale Magento Hosting Pakketten

Bij Combell heb je dus een duidelijk aanbod van Magento Hosting Pakketten.

Ze beschikken over de volgende 3 opties:

1.Business(voor eenvoudige Magento websites)

 • 50 GB SSD webruimte
 • Magento op je eigen domeinnaam
 • Plaats voor 4 websites!
 • 5 x 250 MB MYSQL Databases
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Automatische back-ups elk uur
 • Beveiligd tegen malware & hacking
 • SSH-toegang
 • Performance boost

2.Professional(de beste keuze voor Magento)

 • 100 GB SSD webruimte
 • Magento op je eigen domeinnaam
 • Plaats voor 5 websites!
 • 75 x 250 MB MYSQL Databases
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Automatische back-ups elk uur
 • Beveiligd tegen malware & hacking
 • SSH-toegang
 • Performance boost

3.Expert(voor zeer grote magento websites)

 • 250 GB SSD webruimte
 • Magento op je eigen domeinnaam
 • Plaats voor 6 websites!
 • 75 x 250 MB MYSQL Databases
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Automatische back-ups elk uur
 • Beveiligd tegen malware & hacking
 • SSH-toegang
 • Performance boost

In alle drie de pakketten krijg je er nog volgende GRATIS bij:

 • Domeinnaam voor het eerste jaar
 • HTTPS beveiliging met SSL
 • Extra mailboxen
 • Performance supprot team
 • Website verhuisservice

Geld verdienen met een webshop(TIP)

De bedoeling van een webshop is uiteraard om geld te verdienen. Wij willen jullie er wel nog even op alert maken dat het niet altijd zo eenvoudig gaat zoals je hoopt. Alles hangt er natuurlijk van af in welke niche je precies ziet. We adviseren dan ook altijd om een goede niche te kiezen om zo je succes te kunnen vergroten. Als je trouwens nog een stap verder wil gaan en op termijn passief geld wil verdienen hebben we nog een leuke gratis tip voor je. We hebben onlangs een artikel geschreven Bol Masterclass review waar we onze mening geven over een enorm populaire cursus waar je met een nieuwe webshop veel geld kan verdienen. Je zal de eigenaar misschien al hebben zien passeren op Social Media. Als je meer wil weten hierover kan ja onze Bol Masterclass review lezen.

Beste Magento Hosting 2020

We adviseren jullie dus om even te kijken bij Combell voor je Magento Hosting. Ook in 2020 is dit de beste keuze om je Webshop daar te laten draaien. Dat Magento een markt aandeel heeft van meer dan 20% in de webshop wereld is Combell uiteraard niet ontgaan. Ze hebben hier de laatste jaren dan ook handig op ingespeeld. Onze ervaringen met de Combell Magento Hosting zijn dus zeer positief. Zodra je een hosting pakket besteld, kan je direct aan de slag.

hosting vergelijken

Beste Magento Hosting Conclusie

Zoals je in dit artikel al duidelijk kon lezen, is Combell terug de winnaar voor beste Magento hosting. We hebben alles uitgebreid getest en ze scoren dan ook zo goed als het maximum van de punten. Ben je trouwens niet super technisch dan hoef je niet te panikeren. Wat Combell zo uniek maakt is hun 24/7 helpdesk. Dus aarzel niet om hen te contacteren als je vragen of problemen hebt over je magento hosting of andere zaken. Wij zijn al jaren tevreden klant bij Combell.

Er is nog extra goed nieuws! Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bezig bij Combell. Klik op de onderstaande groene knop om de tijdelijke korting te claimen.

 

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Webhosting Vergelijken 2020


Welkom in dit “Webhosting Vergelijken 2020” artikel! Het einde van het jaar is in zicht en 2020 komt er al aan. Op dit tijdstip van het jaar staan we al even stil wat de beste hosting van 2020 is. In België (en Nederland) heb je vrij veel verschillende hosting providers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag van mensen wat de beste hosting is. Het kiezen van een goeie hosting firma is namelijk een zeer belangrijke keuze.

Elk jaar testen we de meest populaire hosting firma’s van België en Nederland. Zoals je kan zien in de onderstaande tabel is het Belgische hosting bedrijf Combell terug de oververdiende winnaar.

Website:Reviews:Score:Website:

Reviews(2698)
9.8
Onze Review
KORTINGSCODE

Reviews(1398)
8.9
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1176)
8.4
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1398)
8.0
Onze Review
Bezoek website

Reviews(576)
7.9
Onze Review
Bezoek website

Reviews (1528)
7.5
Onze Review
Bezoek website

Reviews (838)
6.9
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1576)
6.8
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1698)
6.5
Onze Review
Bezoek website

Soorten Hosting

We willen in dit artikel ook nog even meegeven dat er verschillende soorten hosting bestaan. De kans is groot dat je zal kiezen voor Shared Hosting.

1. SHARED HOSTING

Shared hosting is de meest populaire vorm van hosting. Dus vermoedelijk zal je deze nodig hebben. Het grootste voordeel van Shared hosting is de prijs die zeer laag is. Dit komt omdat je eigenlijk een server deelt met andere klanten die ook een website hebben. Elke klant huurt dus een deeltje van de webserver. In normale omstandigheden zal dit perfect werken. Maar als je merkt dat je website plots traag gaat of nog erger dat deze wordt gehackt. Dan kan slechte(goedkope) hosting wel eens de oorzaak zijn. Er zijn hosting firma’s die veel te veel klanten op 1 server zetten en bijgevolg zal alles trager werken. Dit is iets wat je absoluut moet vermijden. Want je bezoekers en Google houden niet van trage websites. Wij zijn zelf al jaren tevreden klant bij Combell en hebben hier dan ook gelukkig geen klachten van.

2. VPS HOSTING

De afkorting VPS staat voor Virtual Private Server. VPS hosting is wel duurder dan shared hosting. Een VPS is dus een fysieke server die opgedeeld is in kleinere virtuele servers. Ook hier deel je deze met andere mensen maar je hebt wel je eigen ruimte op deze server. Wat de snelheid en veiligheid dus ten goede komt.

3. RESELLER HOSTING

Reseller hosting is voor mensen die zelf websites maken voor klanten. Het grote voordeel hiervan is dat je een betere prijs zal hebben dan normale klanten. En vb bij Combell heb je dan een aparte reseller omgeving waar je alles makkelijk kan beheren. Een ander voordeel is dat je ook hier zelf geen onderhoud moet doen aan de webserver. De hosting firma zelf doet dit allemaal.

Beste WordPress Hosting 2020

We krijgen ook heel vaak de vraag wat de beste WordPress hosting is. Ook voor professionele WordPress hosting kan je bij Combell terecht. Dankzij hun professionele servers heb je altijd een veilige en snelle WordPress website. Nog even meegeven dat WordPress het meest populaire systeem is tegenwoordig om websites te maken. Meer dan 34% van de websites in de wereld momenteel zijn gemaakt in WordPress. Combell heeft dan ook speciale WordPress pakketten waarmee je direct aan de slag kan.

hosting vergelijken

Snelheid, Veiligheid, Support

Er zijn verschillende zaken zeer belangrijk bij hosting. Maar volgende vinden wij toch onmisbaar:

1. Snelheid:
Google heeft enkele jaren terug al aangegeven dat de laadsnelheid van uw website een rankingfactor is geworden. Dus heb je momenteel een traag werkende website dan zal je dit punten kosten in de ranking op Google. Maar ook voor de bezoekers zijn trage websites enorm frustrerend. Vroeger was het geen probleem om meer dan 10 seconden te wachten om een website te openen. Maar die tijden zijn ondertussen al lang voorbij. De bezoekers hebben geen of weinig geduld. De website moet dus zo snel als mogelijk laden.

2. Veiligheid:
De veiligheid van een website is een ander zeer belangrijk punt om rekening mee te houden. Maar als je kiest voor veilige hosting zoals bij Combell kan je zo goed als op je twee oren slapen.  De website is dan ook beschermd door meerdere firewalls.

3. Support

Support of ondersteuning is toch ook een puntje waar je altijd rekening moet mee houden. Want vroeg of laat zal je een vraag of probleem hebben. En dankzij de 24/7 helpdesk van Combell heb je dan ook direct een antwoord.

webhosting vergelijken

Webhosting Vergelijken Conclusie

Websitehosting vergelijken in België … het lijkt een moeilijke opgave maar dit is het totaal niet. Het Belgische hosting bedrijf Combell steekt er dan ook met hoofd en schouders bovenuit. Net zoals in 2019 is Combell ook de beste hosting firma in 2020. Om je een idee te geven van hoe groot deze hosting firma is: 71% van de Belgische websites staat op webhosting van Combell. Dit zegt al heel veel over hoe professioneel deze hosting firma is. Een groot voordeel van Combell is de 24/7 helpdesk. Je kan hen dus op gelijk welk moment van de dag bereiken(ook in de avond). En dit maakt echt wel een serieus verschil. Zo heb je in de meeste gevallen direct een antwoord op je vraag of probleem. En uiteraard beschikt Combell over nieuwe en professionele servers. We hebben nog goed nieuws. Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bij Combell. Je kan deze claimen door te klikken op de onderstaande groene knop.
Veel succes!

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Zelf website maken in 2020 in 3 simpele stappen


Welkom bij dit artikel over Webhosting in Belgie!

Wil je eindelijk zelf je eigen website maken? Maar heb je een beperkt budget en ook geen grote technische kennis? Dan is dit duidelijk stappen plan om zelf je website te maken iets voor je! In dit artikel leg ik alles eenvoudig stap voor stap uit. Zo zal je na het volgen van deze stappen je eigen website hebben die je ook eenvoudig kan aanpassen zonder zelf iets te programmeren.

STAP 1: Domeinnaam + Hosting

Als je een website online wilt zetten dan heb je professionele hosting en domeinnaam nodig. Dit is dus de naam van je website. Voorbeeld: www.uwbedrijf.be

Er zijn verschillende hosting firma’s maar aangezien de kans groot is dat je in België woont raden wij de professionele hoster Combell aan. Wij gebruiken deze hostsingfirma uiteraard ook al jaren en mede dankzij de 24/7 support zijn wij hier zeer tevreden van. Sterker nog, we hebben eigenlijk nog nooit problemen gehad. Dit hadden we in het verleden wel bij de zeer goedkope hostingfirma’s(trage websites, hacks, …)

Bij Combell kies je dus voor het goedkoopste pakket Business. Dit is het instap pakket maar is voor je eerste website voldoende. Op dit pakket kan je trouwens nog 3 extra websites later zetten! Het eerste jaar krijg je ook een gratis domeinnaam.

Kies dus op de website van Combell voor het Business Pakket(WordPress). Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bij Combell actief. Klik op de onderstaande groene knop om deze te claimen.

KLIK HIER VOOR DE KORTINGSCODE VAN COMBELL

 

zelf website maken

 

Zodra je op bestellen klikt, kan je uw domeinnaam ingeven en controleren of deze nog vrij is. Indien ok, klik op Ga verder en dan naar winkelwagen

 

zelf website maken in 2020

 

In de laatste stap zal je even uw gegevens moeten ingeven en kan je direct betalen met Bancontact of een andere betaalmogelijkheid

zelf website maken tutorial

 

Zodra je dit hebt gedaan zal je na enkele minuten een e-mail ontvangen van Combell. Het leuke is dat Combell eigenlijk alles voor je doet. Het kan een 10 tal minuten duren en daarna kan je inloggen in de backend van je WordPress website. De logingegevens zal je ontvangen via e-mail. Als je vragen hebt, kan je altijd terecht bij de 24/7 helpdesk van Combell.

STAP 2: Gratis CMS WordPress

WordPress is het meest populaire systeem ter wereld om websites te maken. Meer dan 33% van de websites in de wereld zijn dan ook gemaakt in deze CMS. CMS staat voor Content Management System. In mensentaal: je kan je website zelf eenvoudig aanpassen zonder zelf te hoeven programmeren. Dit is tegelijk één van de grootste voordelen van WordPress zelf. Ook bij Combell weten ze dit uiteraard en daarom bieden ze speciale WordPress pakketten aan hiervoor. Op deze manier zal je een snelle en veilige WordPress website hebben.

STAP 3: Kies een goed Gratis Thema

Zodra je de e-mail ontvangt van Combell dat WordPress is geïnstalleerd kan je dus inloggen in de website zelf. Vanaf nu zal het extra leuk worden omdat we aan de website zelf gaan werken. Zodra je WordPress gebruikt zal je niet snel meer veranderen. In het begin is alles uiteraard even nieuw maar zodra je hierdoor bent, kan je in de toekomst nieuwe website maken in zeer korte tijd.

We gaan dus inloggen in de backend(achterkant) van de WordPress website. Dit doen we via de link in de e-mail van Combell.

Je komt eerst in het dashboard terecht.

Aan de linkerkant vinden we dus alle opties van de website terug.

TIP: laat je hierdoor niet overweldigen ofzo, want de meeste hebben we toch niet nodig.

Je mag aan de linkerklant klikken op: Weergave / Thema’s

website maken stap voor stap

 

 

 

 

 

 

Een WordPress thema zal de look & feel bepalen van je nieuwe website.

Nu zie je de thema’s die momenteel aanwezig zijn in je WordPress website.

Klik op Nieuw thema toevoegen

 

eigen website maken

 

Er zijn duizenden verschillende WordPress thema’s. Dus we zullen deze hier uiteraard niet allemaal vermelden want veel hangt af van persoonlijke voorkeur. Maar je moet wel weten dat er gratis en betalende WordPress thema’s zijn. Maar je kan dit op gelijk welk moment nog veranderen. Dus we doen nu verder met een gratis thema.

Een van de beste gratis thema’s de laatste jaren is het Astra Thema.

Typ rechts boven “Astra” en dan zal je het Astra Thema zien verschijnen.

zelf website maken 2020

 

Nu hoef je enkel nog op installeer te klikken en daarna Activeer

 

wordpress website maken

 

Het leuk bij dit Astra thema is dat je kan gebruik maken van de Startersites. Dit zijn dus complete websites die je heel eenvoudig kan aanpassen. Je kan deze startersites eenvoudig importeren door de stappen te volgen. Je kan dit achteraf ook nog importeren door naar Weergave te gaan / Astra Options

 

wordpress leren

 

Eenvoudig pagina’s aanpassen

Om dit thema aan te passen gaan we een page builder gebruiken. Standaard raden ze bij Astra de page builder Elementor aan. Dus als je de vraag krijgt om deze plugin te installeren mag je dit uiteraard doen. Via de Elementor page builder plugin kunnen we dus eenvoudig Pagina’s en berichten aanpassen. Meer info over deze populaire plugin kan je hier terug vinden.

wordpress leren

Bonus Tip 1: Kies de juiste Plugins + gebruik ze correct

Zodra je even bezig bent in WordPress zal je al snel plugins tegenkomen. Via plugins voeg je eigenlijk functionaliteit toe aan je WordPress website. Ook hier hebben we zowel gratis als betalende plugins. Voor je een plugin installeert controleer dan altijd even de reviews + ook wanneer deze het laatste is voorzien van een update. Want er zijn zeer veel plugins en af en toe kan het gebeuren dat er een slechte tussen zit. Installeer ook geen 30 plugins op je website. Als je veel plugins gaat installeren kan het gebeuren dat je website traag werkt.

Bonus Tip 2: PLAY With it!

De reden dat de meeste mensen aanmodderen en nog altijd geen eigen website hebben is omdat ze geen actie ondernemen. Zoals je hierboven kan lezen hoef je slechts 3 stappen te doorlopen om je eigen website te hebben. Uiteraard zal je nog je eigen content mogen toevoegen(teksten, foto’s, video’s, …) Dit vind ik persoonlijk één van de leukste onderdelen bij het maken van een nieuwe website. Weet ook dat niet op de website definitief is. Dankzij de eenvoudige editor kan je dus zaken terug ongedaan maken of aanpassen.

Zelf website maken in 2020 conclusie

Zo, we zitten aan het einde van deze “zelf website maken in 2020” tutorial! Ik hoop dat alles is gelukt en je eindelijk je eigen website online hebt! Laat je zeker niet afschrikken door technische termen en dergelijke want het grootste gedeeltje heb je eigenlijk nooit nodig. En doordat de website is gemaakt in WordPress hoef je zelf niets te programmeren!

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

 

Webhosting Belgie


webhosting belgie

Welkom bij dit artikel over Webhosting in Belgie!

De kans is groot wanneer je dit artikel leest dat je op zoek bent naar meer informatie over webhosting in België. Misschien wil je weten welke soorten hosting er allemaal bestaan of wil je gewoon direct weten wat de beste en meest betrouwbare hosting firma in België is. Wij maken al jaren websites en de hosting wereld heeft voor ons dan ook weinig of geen geheimen meer. We krijgen regelmatig vraag van mensen wat hosting nu precies is en doet maar ook welke hosting firma ze moeten kiezen. Want als je even kijkt op Google komt je enorm veel verschillende firma’s en mogelijkheden tegen. Het is dan ook voor de meeste mensen niet duidelijk welke ze moeten kiezen.

Geen geduld of tijd om te lezen? Scroll direct naar beneden om onze conclusie te lezen

Wat is webhosting?

We zullen eerst nog even meegeven wat webhosting precies is. Er zijn verschillende synoniemen zoals hosting, website hosting, webruimte … Maar deze betekenen allemaal hetzelfde. Als je een website online wilt zetten, zal je een hosting pakket nodig hebben. En een hosting pakket kan je dus afnemen bij een professionele hostingfirma. Op dit hosting pakket komen dan al je bestanden van de website(foto’s, teksten, pagina’s, …)  De bestanden kan je eenvoudig opladen via een FTP Programma zoals Filezilla. De webhosting of webruimte deel je meestal met andere klanten op een server(Shared Server).

Geen paniek als dit een beetje latijn klinkt! Als je dit afneemt bij een professionele hosting firma dan helpen zij hier je ook bij indien gewenst.

Waar opletten bij de keuze van een hostingfirma

Als je op zoek bent naar een nieuwe hostingfirma dan zal je merken dat dit niet altijd zo eenvoudig is. Hieronder hebben we enkele belangrijke zaken weergegeven waar je zeker moet opletten.

 • Aanbod hostingpakketten: De meeste hostingfirma’s hebben verschillende soorten hosting pakketten. Meestal van “klein” naar “groot. Kijk goed wat er allemaal in zit. En weet ook dat je eenvoudig kan upgraden naar een hoger pakket indien nodig.
 • WordPress: Ongeveer 33% van de websites in de wereld zijn gemaakt in WordPress. Dus de kans is groot dat je vroeg of laat ook een WordPress website zal hebben. Controleer daarom altijd als er speciale WordPress hosting is voorzien
 • Backups: De laatste jaren bieden gelukkig de meeste hosters een backup/restore functie aan. Maar het is toch altijd belangrijk om te controleren hoe ver deze backups terug gaan. Als dit maar 1-2 weken is dan zal dit al gevaarlijk kunnen worden.
 • Support & ondersteuning: Het is altijd fijn als je bij problemen of vragen op een direct antwoord kan rekenen. Want niets is zo vervelend als dagen moeten wachten op een support ticket of nog erger dat er gewoon geen reactie komt.
 • Reviews van klanten: We raden ook altijd aan om even op Google te kijken naar de online reviews van een hosting firma. Uiteraad moet je niet alle reviews geloven maar je zal direct al een beter idee hebben hoe en wat.

Beste webhosting Belgie

De meeste lezers van dit artikel zullen wellicht op zoek zijn naar een antwoord op de vraag: “Wat is de beste webhosting in België? We kunnen alvast meegeven dat dit de zeer populaire hosting firma Combell is. Dit is geen toeval als je weet dat ongeveer 70% van de websites in België bij Combell staan. Dit zijn dus zeer indrukwekkend cijfers. Zelf zijn wij al jaren tevreden klant van deze professioneel hosting firma. Er zijn voor ons 2 zaken die er uitspringen waar ze eigenlijk iedereen in België achterlaten.

 1. Aanbod diensten: Bij Combell zal je een oplossing vinden voor je website, webshop, domeinnaam, e-mail adres, server, …
 2. Support: Combell beschikt over een 24/7 support. Dus je kan eigenlijk op elk moment bij hen terecht met al je vragen of problemen. Zowel telefonisch als per mail.

Zoals je kan zien in onderstaande vergelijking tabel van beste hosting, staat Combell dik verdiend op de eerste plaats!

wat is de beste hosting in belgie

GA DIRECT NAAR COMBELL

WordPress Hosting

Zoals we daarnet hebben meegegeven, is meer dan 33% van de websites in de wereld gemaakt met het populaire CMS Systeem WordPress. En dat weten de (meeste) hosting firma’s maar al te goed. Ze spelen hier dan ook handig op in door het aanbieden van speciale WordPress pakketten. Dit is dus een win win situatie. Zowel voor de hostingfirma maar ook voor de klant. Die hierdoor een nog snellere en veiligere WordPress website zal hebben.

Webhosting Vergelijken

Wij zijn nu al jaren klant van de Belgische hoster Combell. We vergelijken elk jaar de verschillende hostingfirma’s in België(en het buitenland) Maar we komen meestal al snel tot de conclusie dat Combell er altijd met hoofd en schouders boven uit steekt. Er zijn uiteraard in het buitenland nog grotere hosting bedrijven dan Combell. Maar deze hebben al direct enkele nadelen. Zo kan je daar nooit met Bancontact of Ideal betalen. En zal de support in het Engels verlopen.

Snelle en veilige Hosting

Google heeft enkele jaren terug aangegeven dat de snelheid en veiligheid van je website rankingsfactors zijn. En we weten als Google dit aangeeft, dat we hier best naar luisteren aangezien ze de grootste zoekmachine ter wereld zijn. We maken een website eigenlijk voor 2 “mensen”. Uiteraard voor je bezoekers maar ook voor Google. Want als je website niet zal ranken in Google zal je geen bezoekers krijgen. De snelheid van je website wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de snelheid van de server(bij de hostingfirma). Kies je dus voor de goedkoopste hosting dan zal het wellicht gebeuren dat je website “plots” traag werkt. Dit komt omdat er veel te veel websites op 1 server staan. En een trage website zorgt gewoon voor frustratie en in in het slechtste geval haken de bezoekers gewoon af! Daarnaast is het ook belangrijk om te kiezen voor veilige hosting. Combell biedt standaard een gratis SSL Certificaat aan. En daarnaast beschikken ze over alle professionele tools om je website veilig te houden tegen hackers.

combell recensies

Webhosting Belgie Conclusie

Zoals je kan lezen in ons artikel over Webhosting in België zijn wij uiteraard fan van het Belgische hosting bedrijf Combell. In het verleden hebben we zo wat alle hostingfirma’s getest. Ze waren uiteraard niet allemaal slecht. Maar er was niemand die 24/7 support kon geven. En dit doet Combell wel met succes. En daarnaast hadden we regelmatig last van zaken zoals “trage websites” of websites die werden gehackt. Sinds wij bij Combell zitten zijn deze zaken dan ook gelukkig definitief voorbij. Want een trage website is gewoon enorm frustrerend en het is echt een nachtmerrie als je website wordt gehackt. Verlies daarom geen tijd en maak direct de juiste keuze bij het kiezen van een goede hostingfirma. Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bezig bij Combell. Klik hieronder op de groene knop om de tijdelijke korting te claimen.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Beste website maker 2019-2020


Website:Reviews:Score:Website:

Reviews(2698)
9.8
Onze Review
KORTINGSCODE

Reviews(1698)
8.9
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1398)
8.4
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1398)
8.2
Onze Review
Bezoek website

Reviews (1528)
8.1
Onze Review
Bezoek website

Welkom bij de Reviews van de Beste Website maker van 2019-2020

In de bovenstaande vergelijkingstabel kan je zien wie wij aanbevelen als beste website maker van 2019-2020. Iedereen leeft al jaren online en er zijn dan ook veel mensen die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing om zelf een website te maken. Ook hebben deze mensen meestal een beperkt budget. Dan komt een professionele website makeer zeker van pas. Maar welke zijn nu de goede en welke zijn de slechte? Zoals je hierboven kan zien hebben wij de 5 beste in onze tabel van beste website makers gezet.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

1. De winnaar van Beste Website Maker 2019-2020 is: JouwWeb!

beste website maker

De Nederlandstalige website maker JouwWeb staat dik verdiend op nummer 1. We hebben deze website builder enkele weken uitgebreid getest en deze krijgt bijna over het maximum van de punten. Het is dan ook geen toeval dat JouwWeb momenteel de grootste websitebuilder van de Benelux is. Alles werkt gewoon zeer vlot en heb je toch nog een vraag of een probleem dan kan je altijd bij de Nederlandstalige support terecht. Dankzij dit online platform kan je eindelijk zelf zonder technische kennis uw eigen professionele website maken.

Lees hier onze uitgebreide JouwWeb review

Bekijk De JouwWeb Video Hieronder

jouwweb review

2. Zilver voor Jimdo!
beste website maker

Het Duitse bedrijf Jimdo staat ook een mooie tweede plaats! Na onze uitgebreide testen mogen we stellen dat dit ook een zeer goede website maker is. Als we kijken naar de home pagina van Jimdo dan zien we dat ze graag uitpakken met het feit dat je een website hebt na 3 minuten. Dit moeten we toch even counteren om de simpele reden dat het invullen van een website met diverse content nu eenmaal langer duurt.

Lees hier onze uitgebreide Jimdo Review

3. Op de derde plaats: Wix!

Wix is vooral internationaal een gekende website maker. Momenteel beschikken ze wereldwijd over meer dan 100 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 3 miljoen betalende klanten. Dus dit zegt wel iets over hoe groot Wix wel is. We hebben Wix ook uitgebreid getest en hebben dan ook geen grote nadelen gevonden. Wat wel irritant is voor de Belgen en de Nederlanders onder ons is dat je niet met Bancontact of Ideal kan betalen. En dan ze ook een beetje duurder zijn dan voorbeeld onze favoriet JouwWeb.

Lees hier onze uitgebreide Wix Review

4. Webnode haalt de vierde plaats!

Op de vierde plaats in onze vergelijker van beste website maker vinden we Webnode terug. Ook dit is een firma die al redelijk lang bestaat. Ook dit is een website builder die ervoor zorgt dat je vrij snel een eigen website kan maken. Maar we moeten wel even meegeven dat de builder af en toe voor wat verwarring kan zorgen.

Lees hier onze uitgebreide Webnode review

5. Weebly op 5

Weebly staat op nummer 5 in onze vergelijker van beste website makers. We zijn dan ook geen 100% overtuigd van de mogelijkheden van deze website maker.

Lees hier onze uitgebreide Weebly review

Website maken Gratis?

Via JouwWeb kan je dus ook een compleet gratis website maken indien je wilt. Je zal uiteraard niet alle professionele functies hebben dan. Maar het is een uitstekende manier om eens te zien hoe JouwWeb precies werkt. Zoals je in onze review kan lezen zal je aangenaam verrast zijn! Je kan later op gelijk welk een moment nog altijd upgraden naar een hoger pakket. Het komt eigenlijk altijd op hetzelfde neer bij de professionele website makers. Je kiest een template die je mooi vindt en daarna kan je deze via de editor direct aanpassen. En dat is nu net de kracht van een professionele website maker, je hoeft totaal geen programmeur te zijn. Je kan eigenlijk direct aan de slag hiermee!

Conclusie Beste Website Maker 2019-2020

Zoals je hierboven kan zien en lezen staat JouwWeb dus verdiend op nummer 1 in onze lijst van beste website makers. JouwWeb heeft zowat alles in huis wat een professionele website maker nodig heeft op je eigen website te maken. Ze scoren dan ook op bijna alle vlakken het maximum van de punten. Het is dan ook geen toeval dat JouwWeb de grootste speler is in de Benelux. Het bedrijf zelf is dus van Nederland. En dit heeft voor ons als Belgen enkel maar voordelen aangezien alles in het Nederlands is.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

Jimdo review


jimdo review

Welkom bij deze Jimdo review.

Vandaag bekijken we de laatste website builder in onze reeks van beste website builders. Het Duitse Jimdo is een website bouwer die je uiteraard zonder technische kennis in staat stelt om zelf je professionele website te bouwen. In de vorige reviews zagen we dat Jouwweb momenteel onze favoriet is en wij deze dan ook aanbevelen als beste website builder. Klik hier om ons uitgebreide artikel te lezen van JouwWeb. Is Jimdo even goed, beter of slechter? Dat kan je hieronder ontdekken in onze Jimdo review! Veel leesplezier.

Geen geduld of tijd om te lezen? Scroll direct naar beneden om onze conclusie te lezen

Wat is Jimdo ?

Dankzij Jimdo kan je snel en zonder programmeren een eigen website bouwen. Sterker nog, op de home pagina van de Jimdo website staat “in 3 minuten staat je website klaar”. Dit is uiteraard een straffe uitspraak en wij hebben dit uiteraard even getest. Enkele weken terug hebben we een account aangemaakt bij Jimdo. Enkel op deze manier kunnen we zien of alles klopt wat ze claimen.

Hoe werkt Jimdo ?

Je kan dus gratis starten met Jimdo. Zodra je dit doet is het eigenlijk vrij eenvoudig om de stappen te overlopen. Je krijgt telkens een keuze van welke stijl je graag ziet, de kleuren, functies etc. Weet ook dat je achteraf alles nog kan aanpassen. Dit proces duurde inderdaad maar enkele minuten. Maar dat betekent niet dat je website dan al klaar is zoals ze bij Jimdo claimen. Je zal op elke pagina nog content moeten toevoegen. Want wat is een website zonder teksten, foto’s, video’s, … ? Gelukkig kan je die content dankzij deze gebruiksvriendelijke websitebuilder vrij makkelijk toevoegen. Maar dit zal uiteraard meer dan 3 minuten duren!

jimdo ervaringen

Jimdo kosten en pakketten

Er zijn momenteel 5 pakketten bij Jimdo.

1.PLAY: instapper en gratis

2.START: perfect voor je persoonlijke project

3. GROW: De professionele website voor bedrijven

4. ECOMMERCE: De makkelijkste manier om online te verkopen

5. UNLIMITED: Alles wat je nodig hebt om succes te hebben

We gaan hier niet alle opties opsommen want dit zijn er veel te veel om weer te geven. Je kan de verschillen van deze pakketten bekijken op de website van Jimdo zelf. Maar we kunnen alvast meegeven dat het meest gekozen pakket het GROW pakket is. En dit kunnen wij bevestigen. Wij hebben deze ook geactiveerd en met deze heb je meer dan genoeg om online te gaan met je website. Wil je natuurlijk een webshop maken dan kan je kiezen voor de Ecommerce account.

Jimdo in onze TOP 5 van beste Website Makers!

In onze Vergelijker tabel van beste website makers staat Jimdo op plaats twee. JouwWeb staat al lange tijd dik verdiend op nummer 1. Wil je meer weten over JouwWeb? Klik dan hier en lees onze uitgebreide JouwWeb review.

beste website maker

Jimdo of Jouwweb

Enkele dagen geleden hebben we een uitgebreide review geschreven van JouwWeb. Dit is eigenlijk de Nederlandse concurrent van Jimdo. Klik hier om onze uitgebreide review van JouwWeb te lezen. Maar wie scoort nu het meeste punten in onze reviews? We kunnen alvast meegeven dat beide website builders zeer leuk zijn om mee te werken en dat ze eigenlijk zo goed als alles bevatten om snel online te gaan met je nieuwe website. Maar we geven wel de voorkeur aan het Nederlandse JouwWeb. Zeker voor de Belgen en de Nederlanders onder ons raden wij JouwWeb aan. Je kan direct via Bancontact of Ideal starten. Daarnaast is de support van JouwWeb ook volledig in het Nederlands wat alles net zo makkelijk maakt.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

Zelf website maken gratis

Ben je op zoek naar een manier om snel en vooral gratis een eigen website te maken? Dan kan Jimdo misschien wel een oplossing zijn voor u. Het is altijd een beetje opletten met “Gratis” oplossingen want meestal zitten er addertjes onder het gras. Bij Jimdo is er het Play pakket waar je dus 0 euro voor moet betalen. Hiervoor krijg je dan alle basisfuncties. Het is niet meer dan normaal dat dit pakket een beetje beperkt is. Het grootste nadeel van dit gratis pakket is dat je geen eigen domeinnaam hebt. Je website zal er dus uit zien: .jimdosite.com
Als je daar geen problemen mee hebt dan kan je hier zeker mee starten. Maar als je liever een persoonlijke domeinnaam wilt dan kan je gemakkelijk upgraden naar een pakket hoger(START). Dan heb je al een website voor slechts 9 euro per maand. Wat toch ook niet slecht is!

jimdo betrouwbaar

Is Jimdo betrouwbaar?

Nu we Jimdo enkele weken hebben getest kunnen we ook hier mee geven dat dit een betrouwbare firma is. De kantoren zijn gevestigd in Duitsland. Het bedrijf is trouwens opgericht door Fridtjof en Christian in 2007. Dus deze website builder is al ruim 12 jaar online.

Jimdo voordelen

 • Snel
 • Veel design opties
 • Ook webshop mogelijkheid

Jimdo nadelen

 • In 3 minuten heb je geen website(content invullen duurt veel langer)
 • Tool voor afbeeldingen niet altijd even betrouwbaar

Jimdo Review Conclusie, beste website builder of niet?

Zo dit was onze Jimdo review alweer! Is Jimdo de beste website builder of niet? Wel het is zeker en vast een leuke website builder om websites mee te maken. Je kan inderdaad zeer snel starten en alles verloopt eigenlijk zeer vlot. Maar zoals we in het artikel hadden verteld, gaat onze voorkeur uit naar de Nederlandse website builder JouwWeb. Deze scoort dan ook het maximum van de punten en staat dik verdiend op nummer 1 in onze vergelijkingstabel van beste website builders. Momenteel is er een leuke actie actief bij JouwWeb. Klik hieronder op de groene knop om te genieten van deze kortingscode. Veel succes met je nieuwe website.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

 

Weebly Review


weebly review

Welkom bij deze Weebly review.

Websites, het internet, online, … we kunnen niet meer zonder. Wist je dat er elke seconde verschillende websites ter wereld online komen? Er zijn dan ook enorm veel mensen op zoek naar methodes om zelf en liefst zo goedkoop als mogelijk een website te maken. Voor deze mensen raden wij dan altijd aan om te starten met een professionele website builder. Dit zijn meestal drag en drop systemen die gemakkelijk zijn in gebruik. Momenteel scoort de populaire website builder JouwWeb het beste. Klik hier om onze uitgebreide review te lezen van Jouwweb. In deze website builder bekijken we even het online platform van Weebly. Raden wij deze ook aan of niet? Ontdek het hieronder! Veel leesplezier.

Geen geduld of tijd om te lezen? Scroll direct naar beneden om onze conclusie te lezen

Wat is Weebly?

Weebly is een een krachtige drag en drop bouwer die je dus (uiteraard) zonder technische kennis helpt om een professionele website te bouwen. En dit is natuurlijk de bedoeling van al deze website builders.  Momenteel zijn er meer dan 30 miljoen websites ter wereld gemaakt met Weebly. Weebly is dan ook over grote delen in de wereld actief. Ook even vermelden dat ze ook de mogelijkheid aanbieden om een webshop of webwinkel te maken. Hier hebben ze dan speciale pakketten voor.

weebly ervaringen

Hoe werkt Weebly?

De werking van Weebly is zoals je kan verwachten vrij eenvoudig. Je kan direct starten. De eerste stap is om een thema te kiezen. Dit zal de look & feel bepalen van je nieuwe website. Maar niets is definitief want je kan op elk moment de kleuren, lettertypes, … wijzigen. Natuurlijk is het wel de bedoeling om de website zelf op te vullen met content. En dit kan je eenvoudig doen door teksten, afbeeldingen, video’s, … toe te voegen met de gebruiksvriendelijke editor. Wij hebben Weebly een paar weken getest en ook bij deze moeten we zeggen dat het best wel prettig werkt!

Weebly kosten en pakketten

Als we even kijken op de pagina van de Prijzen van Weebly dan zien we dat ze momenteel met 4 pakketten werken:

1.GRATIS(basisgebruik)

 • Gratis SSL Beveiliging
 • 500MB Opslag
 • Domein met Weebly-branding
 • Optimalisering zoekmachine
 • Lead capture en contactformulieren
 • Forum
 • Support via chat en e-mail

2.CONNECT(een domein verbinden)

 • alle gratis opties +
 • Verbinden met een aangepast domein

3.PRO(groepen en organisaties)

 • alle Connect opties +
 • Gratis domein(t.w.v. €20)
 • Google advertenties(t.w.v. €100)
 • Onbeperkte opslag
 • Verwijder Weebly-advertenties
 • Websitezoekfunctie
 • Winkelwagen
 • Betalingen accepteren met square
 • Accepteren van betalingen via externe aanbieders
 • Geavanceerde statistieken
 • Telefonische support

4.BUSINESS(kleine bedrijven & winkels)

 • alle Pro opties +
 • Artikelbadges
 • Artikelopties
 • Voorraadbeheer
 • Automatische belastingcalculator
 • Kortingcodes
 • Square-cadeaubonnen
 • Artikelbeoordelingen
 • Verzendingscalculator
 • Goede verzendkortingen
 • Popup meldingen

Weebly in onze TOP 5 van beste Website Makers!

In onze Vergelijker tabel van beste website makers staat Weebly op plaats vijf. JouwWeb staat al lange tijd dik verdiend op nummer 1. Wil je meer weten over JouwWeb? Klik dan hier en lees onze uitgebreide JouwWeb review.

beste website maker

Is Weebly betrouwbaar?

Ja Weebly is zeker betrouwbaar. Dit online platform is al vrij lang online aanwezig. We hebben de laatste weken enkele leuke websites gemaakt met dit platform. Ze hebben zeker een mooie keuze qua aantal thema’s die je kan gebruiken en dan naar wens wijzigen om je nieuwe website te maken. Voor de Belgen en Nederlanders onder ons moeten we wel even melden dat je niet kan betalen met bancontact of Ideal. Dus dit is wel een groot nadeel voor veel mensen.

weebly vs jouwweb

Weebly of Jouwweb

We hebben gisteren dus ook een uitgebreide review gemaakt van één van de meest populaire website builders van de Benelux: Jouwweb. Dit platform kreeg zo goed als de maximum score! Dus de vraag is dan ook hier. Welke verkiezen wij? Gaan we voor Weebly of voor JouwWeb? Wel we gaan jullie niet langer laten wachten. Wij verkiezen JouwWeb als beste website builder! Het helpt zeker dat dit een Nederlandstalig platform is. Maar het belangrijkste is de werking van deze website builder. Je hoeft totaal geen technische kennis te hebben om snel een professionele website online te hebben. JouwWeb is één van de grootste spelers in de Benelux en je kan er dan ook gemakkelijk betalen met Bancontact of Ideal(wat je bij Weebly helaas niet kunt)

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

Weebly voordelen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Veel thema’s
 • Snel

JouwWeb nadelen

 • Je kan niet betalen met Bancontact
 • Je kan niet betalen met Ideal

Dit is ook één van de redenen waarom we JouwWeb aanraden. Deze haalt het maximum van de score bij onze beste website builders.

jouwweb vs weebly

Weebly Review Conclusie

Om een website te maken hoef je niet altijd een programmeur of webdesigner te zijn. De laatste jaren is er veel verandert in de website wereld. Als je zelf een eenvoudige maar toch mooie website wil bouwen dan kan je zeker gebruik maken van een profesionele website builder zoals Weebly. Tijdens onze testen hebben wij dan ook niet veel problemen ervaren. Maar toch willen we in Weebly review meegeven dat we eigenlijk JouwWeb aanraden als beste website builder. En dit om verschillende redenen. Dat alles zeer vlot en prettig werkt is niet meer dan normaal. Maar ze beschikken over een uitstekende support + je kan bij Jouwweb betalen met Bancontact en Ideal. Dit kan je bij Weebly helaas niet. Hieronder geven we nog even een kortingscode mee zodoende je direct aan de slag kan gaan bij JouwWeb. Veel succes!

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

 

Webnode ervaringen, review


webnode ervaringen

Welkom bij deze Webnode Ervaringen, Review!

Wat is de beste website builder? Hoe kan je eenvoudig zonder technische kennis een website zelf maken? Dit zijn vragen die wij regelmatig krijgen. Daarom hebben wij enkele weken terug accounts aangemaakt bij de meest populaire website builders. Gisteren hebben we een uitgebreide review gedaan van JouwWeb. Klik hier om deze te lezen. Vandaag gaan we terug verder in de toch wel leuke wereld van de website builders. We delen graag onze ervaringen van Webnode in deze review. Veel leesplezier!

Wat is Webnode?

Webnode is een van de grootste namen onder de websitebuilders en dat met hun sterkste punt: meertaligheid. Ze ondersteunen hier meer dan 20 talen waardoor je gemakkelijk een meertalige website kan bouwen maar ook de klantenondersteuning kan in deze talen.

Toch heeft Webnode een mindere tijd gekend waarin ze wat ontbraken in essentiële functies. We kunnen wel stellen dat ze een goede groei gekend hebben waarbij ze verder ontwikkeld zijn tot een goed platform om een site in op te bouwen. De nieuwe editor is volgroeid en deze hebben wij dan ook uitgetest.

Wij geven Webnode een 7 op 10 en hieronder lees je waarom.

webnode review

Voordelen bij Webnode

Om aan te geven waarom je je bij Webnode moet aansluiten geven wij enkele voordelen op een rij, die van belang kunnen zijn bij het bouwen van je website.

 • Ideaal voor SEO (niet onbelangrijk om je google ranking beter te krijgen)
 • Geschikt voor meertalige websites (kan belangrijk zijn voor internationaal verkoop)
 • Veel professionele functies (die helpen je website nog beter te maken en meer op te volgen)

Deze drie bovenstaande punten zijn natuurlijk maar enkele van de vele functies bij Webnode.

Toch moeten wij ook meegeven dat Webnode twee nadelen heeft ook:

 • Beperkte e-commerce functie
 • Aantal templates

Wie een grote webshop heeft of uitgebreide functies wenst in zijn webshop, kan beter naar een platform overgaan.

Webnode kosten

Net zoals bij de meeste platformen heeft ook Webnode een mooie onderverdeling in zijn bundels. Elke bundel heeft zijn functies en prijscategorie. Om het verschil in deze bundels duidelijk aan te tonen, hebben wij de bundels hieronder opgenoemd.

Sommige bundels hebben een gratis domeinnaam gedurende 1 jaar. Mooi meegenomen!

 1. Free pakket
  1. Gratis pakket
  2. Geen eigen domeinnaam
  3. Kleine advertentie van Webnode
  4. Tot 100 MB dataopslag
 2. Limited pakket
  1. Kostprijs per maand: 2,95 Euro
  2. Geen eigen domeinnaam
  3. Advertentie van Webnode in voettekst
  4. Tot 100 MB dataopslag
  5. 1 GB bandbreedte
 3. Mini pakket
  1. Kostprijs per maand: 4,95 Euro
  2. Eigen domeinnaam (Gratis tot 1 jaar)
  3. Kleine advertentie Webnode
  4. 500 MB dataopslag
  5. 3 GB bandbreedte
  6. Premium ondersteuning
  7. 1 mailbox
  8. Formulier editor
  9. Website statistieken nakijken
 4. Standaard pakket
  1. Kostprijs per maand: 9,95 Euro
  2. eigen domeinnaam (Gratis tot 1 jaar)
  3. 2 GB dataopslag
  4. 10 GB bandbreedte
  5. Premium ondersteuning
  6. 20 mailboxen
  7. Formulier editor
  8. Website statistieken nakijken
  9. Google analytics
  10. Tot 100 leden
  11. Tot 10 talen beschikbaar
  12. Tot 5 backups
 5. Pro pakket
  1. Kostprijs per maand: 16,95 Euro
  2. Eigen domeinnaam (Gratis tot 1 jaar)
  3. 5 GB dataopslag
  4. Ongelimiteerd bandbreedte
  5. Premium ondersteuning
  6. 100 mailboxen
  7. Formulier editor
  8. Website statistieken nakijken
  9. Google analytics
  10. Ongelimiteerd aantal leden
  11. Ongelimiteerd aantal 10 talen beschikbaar
  12. Ongelimiteerde backups

Wie niet goed weet welk pakket goed bij hen past, kan steeds eerste de Free versie aannemen en uittesten. Bovendien is het ook leuk te weten dat zij een cashback garantie hebben. Indien je kan aantonen binnen 15 dagen na aankoop, dat het pakket niet aan je noden voldoet, dan kan je een geld terug garantie aanspreken.

webnode of jouwweb

Meertalige websites

Een groot voordeel aan Webnode is de meertaligheid. Zij bieden meer dan 20 verschillende talen aan en dat helpt bij het bouwen van je website in verschillende talen.

Wie zich graag op internationaal niveau wilt plaatsen of  meertaligheid wil aanbieden aan de klanten op de website/webshop, kan zich zeker goed vinden bij Webnode. De meertalige functie die zij bieden, vind je namelijk niet bij iedere websitebuilder.

Daarnaast is ook de klantenondersteuning in verschillende talen mogelijk. Dat kan ook een groot pluspunt zijn, indien jij een vraag wilt stellen. Antwoord en ondersteuning kan dus veelal in eigen taal.

Webnode staat op plaats 4 in onze TOP 5 van Beste Website Makers

In onze Vergelijker tabel van beste website makers staat Webnode op een vierde plaats. JouwWeb staat al lange tijd dik verdiend op nummer 1. Wil je meer weten over JouwWeb? Klik dan hier en lees onze uitgebreide JouwWeb review.

beste website maker

KLIK HIER VOOR DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

Gebruiksgemak bij Webnode

De meeste websitebuilders zijn heel eenvoudig in gebruik en bij Webnode is dat ook niet anders. Met het drag and drop systeem kan je heel snel en gemakkelijk je website in elkaar slepen en klikken. Dit is vooral handig voor je blokken te plaatsen met tekst en afbeeldingen.

Toch moeten wij zeggen dat het even oefenen is. Eenmaal je weg gevonden hebt, is het easy!

Alle pagina’s en websites zijn responsive en dat maakt het gemakkelijk in gebruik op een mobiel apparaat. Een groot en belangrijk punt op de dag van vandaag.

Bij Webnode kan je een hulp functie voor de SEO inschakelen. Ook daar is het eenvoudig opstellen van je teksten. De SEO functie geeft aan waar je nodige aanpassingen moet doen om een betere SEO score te halen. Hierbij kan je ook alle titels en metadescripties aanpassen, waar nodig.

beste website builder

Wachtwoord en klantenondersteuning

Ook Webnode biedt een ondersteuning naar klantenregistratie. Dit zorgt ervoor dat klanten of gebruikers een eigen login en wachtwoord kunnen genereren. Deze functie geeft klanten of gebruikers toegang tot exclusieve artikelen en content. Wie deze functie wil genieten, kiest best uit de laatste twee pakketten.

Heb je nog een vraag of heb je ergens hulp nodig? Dan kan je beroep doen op de klantenondersteuning. Alle vragen kunnen per mail verstuurd worden of je kan deze opzoeken in hen databank bij de FAQ (Frequently Asked Questions)  Daar staan heel wat antwoorden op de meest gestelde vragen voor je klaar. Wil je een eigen antwoord ontvangen kan je beter een mail versturen. Op alle vragen wordt zo snel mogelijk geantwoord.

Webnode of Jouwweb?

We hebben gisteren dus een uitgebreide review gedaan van het populaire Nederlandse website platform JouwWeb. Op het einde van onze JouwWeb review kon je lezen dat ze eigenlijk bijna het maximum van de punten halen in onze review. Dus je zal je wellicht afvragen welke website builder moet ik nu kiezen? Moet ik gaan voor Webnode of voor JouwWeb? Wel als het van ons afhangt dan raden wij altijd JouwWeb aan. Het is zeker een voordeel dat deze websitebuilder in het Nederlands is. Daarnaast beschikken ze over een uitstekende support en ook niet onbelangerijk als je een premium account wil afnemen dan kan je eenvoudig betalen met Bancontact, Ideal, Visa, Mastercard, Paypal, … Bij webnode kan je momenteel nog niet betalen met Bancontact of Ideal.

KLIK HIER EN ONTDEK DE WINNAAR

Conclusie Webnode Ervaringen, Review

Wij geven Webnode een 7 op 10. Het is een basic platform waar je reeds goed op weg geholpen wordt. Wie echter een uitgebreide website of websop wenst, zoekt beter een andere partner hiervoor.

Wat je moet onthouden over Webnode is de eenvoudigheid en vooral de meertalige websites die je hier kan opbouwen. Dit is een zeer sterk pluspunt dat niet veel websitebuilders kunnen aanbieden. Sommige bundels hebben 1 jaar gratis domeinnaam. Wil je weer iets ongedaan maken? Of ben je net een stap te ver gegaan? Dan kan je in sommige pakketten gebruik maken van een back-up. Door deze back-up terug te plaatsen, kan je teruggaan naar je laatste versie van de website.

Weet je het nog niet zeker? Test Webnode dan zeker uit. Dit kan door je aan te sluiten op het Free pakket waar je alle basisfuncties kan uittesten of maak gebruik van de 15 dagen cashback garantie. Hierbij moet je wel duidelijk kunnen aangeven waarom het pakket niet aan je noden voldoet.

Voor beginners is Webnode dan wel weer net iets moeilijker. Wie geen technische kennis heeft, zal hier vaak iets langer moeten zoeken. Maar éénmaal je weg kent, gaat alles vanzelf.

KLIK HIER VOOR DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

JouwWeb review


jouwweb review

Welkom bij deze JouwWeb review.

Ben je op zoek naar een betrouwbare website builder? Dan is deze review zeker iets voor u! Vandaag bekijken we even de Nederlandse website builder JouwWeb. Zowat iedereen is vandaag online en er zijn dan ook zeer veel mensen die een website nodig hebben. Maar het grootste probleem is meestal dat ze een klein budget hebben en ook geen technische kennis. Gelukkig is hiervoor al jaren een oplossing voor: Website Builders! Er zijn er tegenwoordig wel vrij veel en in deze JouwWeb review kan je ontdekken of we deze website Builder aanraden of niet. Veel leesplezier 😉

Geen geduld of tijd om te lezen? Scroll direct naar beneden om onze conclusie te lezen

Wat is JouwWeb?

Jouwweb is dus een professionele website maker of website builder. In mensentaal je kan direct en zonder enige technische kennis een website bouwen. In dit online platform kan je dus alles zelf eenvoudig instellen. Jouwweb is trouwens volledig in het Nederlands wat het net zo leuk maakt. Het bedrijf zelf is gevestigd in Eindhoven Nederland. Via het online platform van Jouwweb is het zelfs mogelijk om een webshop/winkel te bouwen. We hebben deze software uiteraard enkele weken uitgebreid getest en we zijn aangenaam verrast van de resultaten.

Bekijk De Jouwweb Overview Video Hieronder

jouwweb review

Hoe werkt JouwWeb?

Jouwweb is zeer eenvoudig om mee te starten. Je kan via de onderstaande groene knop even een gratis account maken om alles even te testen. Je kan op gelijk welk moment upgraden naar het pro of business abonnement. De werking van Jouwweb vonden wij zeer prettig. Je kiest in het begin een bepaald design die je graag ziet. Vervolgens kan je wat spelen met de verschillende kleuren. En uiteraard het belangrijkste van al is dan zelf content toe voegen. Zodoende je nieuwe pagina’s kan vullen met afbeeldingen, teksten, video, …

Met de gebruiksvriendelijke drag & drop builder van JouwWeb heb je dus zeer snel uw eigen website of kan je deze aanpassen naar wens.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

JouwWeb kosten en pakketten

Als we even kijken op de pagina van de prijzen van Jouwweb, zien we dat ze werken met 3 verschillende pakketten.

1. GRATIS

– Eigen domeinnaam: .jouwweb.nladres
– Gratis Hosting
– Onbeperkt aantal pagina’s
– Onbeperkte opslagruimte
– Onbeperkt dataverkeer
– 50+ responsive designs
– Gratis stockfoto’s
– Persoonlijke ondersteuning
– Beveiligde verbinding SSL

2. PRO

– alle gratis opties +
– 1 gratis domeinnaam
– Eigen Mailbox
– Webshop
– Webshop producten: 10
– Reclamevrije website
– Meertalige website
– Uitgebreide statistieken
– Zoekfunctie
– Eigen favicon
– Wachtwoord beveiliging
– Uploads in formulier
– Onbeperkte foto-albums
– Beheerders
– Audio

3. Business

– Alle PRO opties +
– 2 domeinnamen
– 1 XL mailbox
– Webshop producten onbeperkt
– HD Video

*De Belgen kunnen uiteraard betalen via Bancontact. Er zijn nog andere betalingsmogelijkheden zoals Ideal, Paypal, Visa, Mastercard, Bankoverschrijving.

jouwweb ervaringen

Is JouwWeb betrouwbaar?

Nu we dit populair online platform uitgebreid hebben getest, kunnen we jullie gerust stellen dat je het zeker kan vertrouwen. Als we even kijken op de over ons pagina van Jouwweb zien we toch enkele leuke statistieken passeren zoals dat ze al 750000 websites in beheer hebben. De kantoren zijn gevestigd in Eindhoven Nederland. Maar daar zal je uiteraard nooit belanden omdat dit net de kracht is van deze website builder. Je kan alles direct en eenvoudig zelf doen vanachter je computer of laptop thuis.

Webshop builder?

Met JouwWeb is het dus ook mogelijk om een eigen webshop of webwinkel te maken zonder enige technische kennis. Momenteel biedt JouwWeb meer dan 50 verschillende designs aan die je kan gebruiken voor je nieuwe webshop. Je kan dit eigenlijk zien als een template die je dan eenvoudig naar wens kan aanpassen. Zo kan je spelen met de kleure, lettertypes, layout, … Wil je een onbeperkt aantal producten toevoegen in je webshop dan kan je gaan voor het Business Pakket van JouwWeb. In dit pakket heb je dus niets van beperkingen. Heb je plannen om je webshop te promoten in België, Nederland of zelfs in de wereld is dit geen enkel probleem. JouwWeb werkt nauw samen met Mollie. Mollie is een online betalingesysteem die zo goed als alles connecteert. Dus in mensentaal je klanten zullen eenvoudig kunnen betalen via de gekende mogelijkheden zoals: Bancontact, Ideal, Visa, Mastercard, Overschrijving, Paypal, …

JouwWeb staat op nummer 1 in onze TOP 5 van Beste Website Makers!

JouwWeb staat al een tijd dik verdiend op nummer 1 in onze vergelijker van beste website makers. Klik op onderstaande tabel voor meer info.

beste website maker

Verzendmethodes + verzendlabels

Het is natuurlijk de bedoeling bij elke webshop om veel bestellingen binnen te halen. Maar zodra je bestellingen ontvangt willen je klanten deze dan ook zo snel als mogelijk ontvangen. Daarom heeft Jouwweb hiervoor enkele handige tools. Zo heb je bij JouwWeb eenvoudige of uitgebreide verzendmethoden. Wat is precies het verschil? Wel, bij de eenvoudige verzendmethode kan je per product meegeven welke verzendmethode een product moet worden verzonden. Als er meerdere producten tijdens 1 bestellingen worden besteld, dan wordt de duurste methode aangehouden. Wat ook een pluspunt is dat je bij JouwWeb direct verzendlabels kan printen. Deze zijn handig voor de gekende bedrijvens zoals: DHL, UPS, DPD, … En om het helemaal af te maken is er ook een automatische tracking van de bestelling. Deze tracking kan je indien gewenst dan ook sturen naar je klanten. Dus kort samengevat, ben je op zoek naar een goede webshop builder die alle opties heeft om direct online te gaan? Dan raden wij zeker JouwWeb aan. Dankzij de leuke extra functies zoals automatische tracking, printen van labels, veel sjablonen, … kunnen we gerust stellen dat ze bij de top horen in de Benelux!

JouwWeb voordelen

 • Zeer gemakkelijk in gebruik
 • Drag en drop functies
 • Direct een live weergave van de website
 • Groot aanbod aan designs
 • Website is full responsive(zichtbaar op alle mobiele apparaten)
 • Eigen domeinnaam(bij pro pakket)
 • Statistieken
 • Social media integratie
 • Uitstekende support

JouwWeb nadelen

Nu we Jouwweb enkele weken uitgebreid hebben gestest mogen we gerust zeggen dat er eigenlijk vrij weinig nadelen zijn. Ok geen enkel systeem is 100% perfect en je kan nooit voor iedereen goed doen. Maar we vonden vooral de werking van Jouwweb zeer prettig werken. Het enigste nadeel is dat het gratis pakket wel enkele beperkingen heeft. Wat niet meer dan normaal is. Zo heb je geen mailbox of geen eigen domeinnaam. Hiervoor kan je direct upgraden naar het PRO pakket. Dit raden wij dan ook aan. Er is momenteel een leuke kortingsactie actief waar de eerste maanden daar ook gratis zijn.

Beste website maker?

Wat is nu de beste website maker? Is JouwWeb de beste website maker? We maken binnenkort enkele reviews van andere website builders maar de toon is alvast goed gezet met deze website builder. Zoals je kan merken zijn we dan ook fan van dit online platform. We hebben ook enkele testjes gedaan met de support en dit verliep zeer goed.

beste website builder

JouwWeb Review Conclusie

Dit is het einde van deze JouwWebsite review. Heb je geen technische kennis en wil je de eerste stappen zetten om zelf een website te maken? Dan kan je zeker bij het online platform van JouwWeb terecht. Je zal direct aan de slag kunnen en in korte tijd een eigen professionele website hebben. Dankzij de (Nederlandse) support ben je trouwens altijd op je gemak. Als je toch vragen of problemen ervaart kan je de support van JouwWeb altijd direct contacteren.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

Wix review


wix review

Welkom bij deze Wix review.

In deze review lees je alles over Wix. We kijken eerst naar wat Wix precies is en hoe het werkt. Vervolgens kijken we naar de verschillende kosten en pakketten die er zijn en gaan we de voordelen en nadelen langs. Tot slot krijg je uiteraard nog een eindoordeel van ons om te zien of we deze website builder aanraden of niet! Veel leesplezier.

Geen geduld of tijd om te lezen? Scroll direct naar beneden om onze conclusie te lezen

Wat is Wix?

Wix is een van oorsprong Israëlisch bedrijf waar je een website kan laten hosten en zelf een website kan bouwen. Hoewel het bedrijf veel gemeen heeft met hostingproviders is het ooit begonnen als online web development omgeving en is het gericht op mensen zonder technische kennis. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 100 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 3 miljoen betalende klanten. Hiermee is Wix het grootste doe-het-zelf-website-platform ter wereld.

Wix heeft de volgende functionaliteiten:

 • Een drag-and-drop editor om vanaf start of op basis van een template een website te bouwen;
 • Met een druk op de knop een mobile-friendly website maken van je huidige website;
 • Meer dan 250 apps om de functionaliteit van een website uit te breiden;
 • Gratis hosting zit bij de websitebouwer inbegrepen;
 • Aangepaste domeinnamen;
 • Meer dan 500 templates om een website mee te bouwen;
 • Meer dan 40 unieke galerijen om foto’s uit te gebruiken;
 • Geschikt voor alle soorten websites, van blogs en webshops tot aan zakelijke websites en landing pages;
 • Support via tickets en een uitgebreid resource center;

Zoals je ziet is Wix een behoorlijk volledige websitebouwer. Het mooie is dat je voor alle tools van Wix in principe geen technische kennis nodig hebt.

beste website builder

Hoe werkt Wix?

Wanneer je een abonnement afsluit bij Wix krijg je direct toegang tot de websitebouwer. De websitebouwer werkt grotendeels drag-and-drop gebaseerd. Dit betekent dat je je volledige website vanaf het nulpunt op kunt bouwen.

Voor een drag-and-drop bouwer zijn de mogelijkheden verrassend uitgebreid. Van het toevoegen van een of meerdere foto’s en het maken van een video achtergrond tot aan het toevoegen van een Google Maps kaart of een eigen webshop: het kan allemaal.

Je kunt ervoor kiezen om je zelfgemaakte website gratis te hosten bij Wix. In dit geval wordt er wel geadverteerd op je website en is het daarnaast niet mogelijk om een eigen domeinnaam te gebruiken. Daarom kiezen veel gebruikers van Wix voor een abonnement.

Naast de websitebouwer krijg je namelijk ook premium hosting bij je abonnement. Er zijn verschillende pakketten met verschillende hoeveelheden bandbreedte, opslagruimte en andere voorwaarden. Wat dat betreft verschilt Wix niet van veel andere hostingpartijen, behalve dat de focus meer op het bouwen van de website ligt. Ook kan je bij deze premium pakketten wel je eigen domeinnaam gebruiken. Daarnaast worden, bij de meeste premium pakketten de advertenties verwijderd van je website.

De website builder is overigens niet de enige mogelijkheid om een site te maken. Zo heeft Wix nog twee andere mogelijkheden om je website online te krijgen. Enerzijds kan je kiezen uit een van de 500+ templates om mee te beginnen. Anderzijds is er de optie om wat gegevens over jezelf, je bedrijf en je site in te vullen, waarna Wix een volledige website voor je genereert. Uiteraard is dit niet perfect, maar het is een leuke eerste opzet.

Kom je ergens niet uit of heb je een vraag dan kan je gebruik maken van een knowledge base of een ticket aanmaken. De tickets kunnen per mail worden beantwoord, maar er is ook een call-back service.

Bekijk hieronder de Beste Website Maker in actie

jouwweb review

Wix in onze TOP 5 van beste Website Makers!

In onze Vergelijker tabel van beste website makers staat Wix op plaats drie. JouwWeb staat al lange tijd dik verdiend op nummer 1. Wil je meer weten over JouwWeb? Klik dan hier en lees onze uitgebreide JouwWeb review.

beste website maker

KLIK HIER EN MAAK UW GRATIS WEBSITE MET WIX

Wix kosten en pakketten

Wanneer je kiest voor Wix om je website te hosten kan je kiezen om gratis je website te bouwen. In dit geval host je je website op een Wix domein. Daarnaast zal Wix adverteren op je website. Wil je dit niet? Dan kan je kiezen uit een vijftal premium pakketten.

Let op: voor de onderstaande pakketten zijn de prijzen per maand weergegeven wanneer je kiest voor een jaarabonnement. Kies je voor een maandabonnement, dan betaal je een hoger bedrag per maand. Kies je voor een twee-jaarabonnement, dan krijg je juist korting ten opzichte van de onderstaande prijzen.

 • Connect Domain:
  • Prijs: € 4,08/maand;
  • 1GB bandbreedte, 500MB opslagruimte;
  • Advertenties blijven, maar je kunt wel een eigen domein aansluiten;
 • Combo:
  • Prijs: € 8,25/maand;
  • 2GB bandbreedte, 3GB opslagruimte;
  • Geen advertenties meer, inclusief gratis domein, eigen favicon en $ 75 advertentietegoed.
 • Unlimited:
  • Prijs: € 12,41/maand;
  • Onbeperkt bandbreedte, 10GB opslagruimte;
  • Zelfde als bovenstaande plus App Form Builder en App Site Booster;
 • eCommerce:
  • Prijs: € 16,16/maand;
  • Onbeperkt bandbreedte, 20GB opslagruimte;
  • Zelfde als bovenstaande plus webshop mogelijkheden;
 • VIP:
  • Prijs: € 24,50/maand;
  • Onbeperkt bandbreedte, 20GB opslagruimte;
  • Zelfde als bovenstaande plus 10 e-mailcampagnes/maand en instant support;

Let op: Wix heeft een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Hiermee kan je 14 dagen lang een pakket naar keuze testen. Daarnaast heeft Wix een gratis versie waarin je geen eigen domein kunt gebruiken en waarin je site advertenties van Wix zal bevatten.

wix beste website builder

Wix Review voordelen

Ga je hosten bij Wix? Dan kan je gebruik maken van de onderstaande voordelen:

 1. Geavanceerde websitebuilder die erg toegankelijk is maar wel erg veel mogelijkheden heeft;
 2. Meer dan 500 templates, 250 apps en 40 galerijen met foto’s;
 3. Mogelijkheid om een eigen webshop te maken;
 4. Degelijke hosting met goede up-time;
 5. Goede support en een uitgebreid helpcentrum;

De grootste kwaliteit van Wix zit natuurlijk in de websitebouwer. De hosting is degelijk maar niet erg bijzonder ten opzichte van normale hostingpartijen.

Wix nadelen

Als je je website host bij Wix dan zijn er niet veel nadelen. Als we er toch eentje moeten noemen:

 1. Pas vanaf de duurdere pakketten krijg je toegang tot de form builder en de webshop module.

Toegegeven, je krijgt er bij andere hostingbedrijven niet dezelfde websitebuilder voor terug zoals je die bij Wix wel krijgt.

wix ervaringen

Wix Review Conclusie

Zo dit is het einde van onze Wix review. Ben je op zoek naar een hoster die je in staat stelt om zelfstandig een webiste te maken zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt? Dan ben je bij Wix aan het juiste adres, want het bedrijf heeft één van de beste website builders in de markt. Wil je echter een zo hoog mogelijke bandbreedte en opslag voor een zo laag mogelijk bedrag? Dan kan je beter nog even verder zoeken.

KLIK HIER EN MAAK UW GRATIS WEBSITE MET WIX

Goedkope hosting met domein


goedkope hosting met domein

Welkom in dit artikel “Goedkope hosting met domein”

Goedkope hosting met domein nodig? Wil je een website hosten met een domeinnaam, maar je hebt een beperkt budget? Dan is dit artikel iets voor u. Vandaag gaan we even tonen wat de beste oplossingen zijn als je op zoek bent naar een goedkope hosting met domeinnaam. Er zijn tegenwoordig veel hosting firma’s actief in België, Nederland, … Dus voor mensen die hier niet in thuis zijn is het lastig op te beslissen welke hosting firma’s nu betrouwbaar zijn. Wij maken zelf websites en wij hosten die dan ook bij het Belgische hosting bedrijf Combell. Deze staat al jaren op nummer 1 in onze TOP 10.

Heb je geen geduld en wil je direct zien welke goedkope hosting met domein wij aanraden? Scroll dan direct naar beneden.

Wat is Hosting van een website?

Webhosting, hosting, website hosting, … wat is dit eigenlijk? Ook hier kunnen maar weinig mensen een duidelijk antwoord op geven. Als mensen op zoek zijn naar een hostingfirma dan laten ze zich meestal leiden door de prijs. Dit is echter vrij gevaarlijk. Er zijn namelijk bepaalde buitenlandse hostingfirma’s die hosting aanbieden aan spotprijzen. De laatste jaren hebben wij al deze hosting firma’s getest. En we kwamen al snel tot de conclusie dat de meeste van deze hostingfirma’s gewoon niet te vertrouwen waren. Wat er meestal gebeurt bij dergelijke hostingfirma’s is dat de hosting traag werkt of dat er geen of zeer beperkte support is bij problemen. En laat ons eerlijk zijn, niemand zit graag op een trage website. Dit wekt enkel en alleen maar frustratie op! Google heeft trouwens al een tijdje terug aangegeven dat de snelheid van uw website een rankingsfactor is.

De winnaar “Goedkope hosting met domein” is …

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen. Ben je op zoek naar goedkope hosting met domein? Dan gaan wij er uiteraard van uit dat je een kleiner budget hebt maar toch waar voor je geld wil hebben. Daarom kunnen wij de gekende hosting firma One.com aanraden! Zoals je zal zien op de website van one.com zelf, zitten ze zeer goedkoop met hun prijzen. Hoe doen ze dat dan? Wel dit is in betrouwbare internationale hosting firma. Dus ze mikken echt op de massa in verschillende landen. En met succes trouwens! Een ander zeer belangrijk punt vinden wij uiteraard de support. Bij one.com is deze dus 24/dag geopend. Je kan de chat zelfs contacteren in het Nederlands. Momenteel worden er meer dan 1 500 000 websites gehost bij one.com! Dus dit zegt wel iets over het potentieel van deze hosting firma.

CLAIM HIER UW TIJDELIJKE KORTING BIJ ONE.COM!

one.com review

Hoeveel moet ik betalen voor deze goedkope hosting?

Als we even kijken naar de home pagina van one.com zien we dat ze regelmatig kortingsacties doen. Momenteel heb je voor slechts €1.99/maand hosting!

Wat zit hierin?

 • 50 GB SSD
 • 512 MB Opslag
 • 1 x CPU
 • 1 website
 • 1 database
 • SSL Certificaat
 • PHP & FTP/SFTP
 • Onbeperkte bandbreedte
 • Onbeperkt aantal e-mailaccounts

*Je kan dus eenvoudig betalen met Bancontact, Ideal, Visa, Mastercard, Paypal, …

beste goedkope hosting

Is one com betrouwbaar?

Wij hebben voor deze test een hosting pakket met domeinnaam afgenomen deze hostingfirma. We moeten trouwens ook nog even vermelden dat we al enkele jaren enkele websites daar hebben staan. Dus het is niets nieuw voor ons. Je kan deze hosting firma uiteraard 100% vertrouwen. One.com biedt eigenlijk alles aan wat je zal nodig hebben. Om te starten heb je dus een professioneel hosting pakket, domeinnaam en onbeperkt aantal e-mail adressen. Als we even verder kijken op de website zien we dat ze ook speciale hosting aanbieden voor webshops of webwinkels.

Goedkope wordpress hosting

Als je nieuw bent in de website, hosting wereld dan zal je wellicht al eens gehoord hebben van WordPress. WordPress is een CMS(Content Management Systeem) die het mogelijk maakt om zonder technische kennis een professionele website te bouwen. Dit is trouwens het meest gebruikte website systeem ter wereld(meer dan 33% van de websites in de wereld zijn hier mee gemaakt). Dus de hosting firma’s spelen hier uiteraard handig op in. Ook one.com biedt speciale WordPress hosting aan. Voor slechts €3/maand heb je dit al. Je kan alle details bekijken op de website van One.com zelf.

Kortingscode one com nodig?

Dat het hostingbedrijf one.com één van de beste goedkope hosting firma’s is weet je nu al. Maar wil je nog genieten van een extra korting bij one.com, klik dan op de onderstaande groene knop. Zo heb je voor enkele euro’s per jaar hosting met een domeinnaam. Veel succes!

CLAIM HIER UW TIJDELIJKE KORTING BIJ ONE.COM!

One.com review en ervaringen 2019-2020

Zoals je hierboven dus kan lezen raden wij zeker one.com aan als je een beperkt budget hebt. Je kan bij one.com zeer snel aan de slag. Zodra je de betaling hebt doorgevoerd ontvang je een e-mail met de login van je toegangspaneel. Daar kan je alles snel en eenvoudig beheren. Heb je trouwens nog een vraag, dan kan je altijd rechts onderaan uw scherm de chatsupport contacteren. Deze is dus meestal in het Nederlands. (soms in het Engels). Een tijdje terug hebben wij trouwens een uitgebreide review gedaan van deze populaire hosting firma.Klik hier om onze one com review te lezen.

goedkope hosting review

Conclusie: Welke is de beste goedkopste hosting met domein?

Het is duidelijk dat we in dit artikel one.com aanraden! Dit is een internationale hostingfirma die al zeer lang actief is in de hosting wereld. Het is voor de meeste mensen echt zoeken online naar wat de beste hosting firma precies is en welke ze beter vermijden. We hebben de hosting van one.com enkele weken getest en zijn hier dus tevreden van. Uiteraard blinken ze uit door hun enorm aantrekkelijke prijzen! Wat voor ons (naast de goedkope prijzen) de doorslag heeft gegeven om one.com aan te raden als beste goedkope hosting firma is hun support. Je kan ze 24/7 via chat bereiken. En dit dan nog in het Nederlands! Wat toch altijd een meerwaarde is. Je zal ze waarschijnlijk niet veel nodig hebben. Maar als je een technische of andere vraag hebt, dan is het net zo prettig dat je direct iemand hiervoor kan contacteren.

KLIK HIER EN CLAIM UW TIJDELIJKE KORTING BIJ ONE.COM!

Welke Hosting moet ik kiezen? Ontdek hier uw Stappenplan en de Beste Hosting!


welke hosting moet ik kiezen

Welkom in dit artikel “Welke Hosting moet ik kiezen”

Vandaag en de komende weken gaan we even kijken wat de mogelijkheden precies zijn om met uw website of webshop online te gaan. Zoals jullie weten is goede hosting dan ook uiterst belangrijk. Maar net hier worstelen zeer veel mensen met de vraag: Welke Hosting Provider ze moeten kiezen.

Wij zijn als website firma al meer dan 10 jaar actief in deze hosting wereld. Dus wij hebben al veel hosting firma’s getest en ook zien passeren. Het is dan ook niet gemakkelijk voor mensen die hier totaal geen ervaring mee hebben om te weten welke hosting firma goed of slecht is. Er zijn tientallen hosting firma’s in België. Daarnaast heb je in Nederland en het buitenland ook oplossingen. Alles hangt uiteraard een beetje af van uw wensen en uw budget.

Na het lezen van dit artikel zal je direct weten welke hosting je moet nemen(en welke niet)

welke hosting provider

Wat is Hosting?

Wat is webhosting nu precies? Wij zien deze vraag regelmatig passeren. We gaan dit even eenvoudig uitleggen. Een website bestaat uit verschillende bestanden(afbeeldingen, diverse inhoud, …). Deze bestanden worden opgeslagen op een stukje van een krachtige server.(bij een hosting firma) Dergelijke hosting firma’s hebben honderden of sommige zelfs duizenden verschillende servers. Dus in feite huur je een gedeelte van de opslag, geheugen en vooral rekenkracht van een server.

Het grote voordeel van dergelijke servers bij een hosting firma is dat de website eigenlijk 24/7 online is. De hosting firma’s noemen dit meestal de “uptime garantie”.

Als dit een beetje raar of technisch klinkt geen paniek! Een website hosting pakket bestellen doe je tegenwoordig zeer snel een eenvoudig. Dus je hoeft hiervoor niet technisch te zijn.

Welke soorten Hosting zijn er?

Er zijn verschillende soorten hosting tegenwoordig. Hieronder vindt u de 3 meest courante soorten hosting.

1. Shared Hosting

Shared Hosting is de meest populaire vorm van website hosting. 90% van de mensen kiest dan ook voor dit type van hosting. Dit betekent dat je de server dus deelt met andere websites. Alles is mooi opgedeeld zodoende iedereen van elkaar is afgeschermd.

Als je bij een professionele en betrouwbare hosting firma zit is dit de ideale oplossing.(wij gebruiken al jaren Combell). Kies je echter voor een minder betrouwbare hosting firma dan kan het zijn dat uw website plots traag werkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar meestal komt dit omdat er veel te veel websites op 1 server staan. Waardoor deze dus overbelast wordt. En een trage website wil je absoluut vermijden! Dit is zeer slecht voor de bezoekers maar ook voor Google zelf. Google heeft aangegeven om trage websites minder hoog te laten ranken.

2. VPS Hosting

De tweede soort van hosting die je kan kiezen is dus VPS Hosting. VPS staat voor Virtual Private Server. Deze vorm van hosting is wel duurder dan Shared Hosting en is meestal voor mensen die technischer zijn. Je kan er ook voor kiezen om je VPS te laten beheren door de hosting firma zelf. Dit type van hosting zal je vermoedelijk niet direct nodig hebben. Het voordeel is dat je alle resources kan gebruiken voor uw website of webshop. Dit is meestal een oplossing voor zeer grote websites en webshops.

3. Reseller Hosting

Een derde type van hosting is Reseller Hosting. Dit is een oplossing voor mensen die hosting willen aanbieden(resellen) aan klanten. Dus dit wordt meestal gebruikt door website firma’s zelf. Zelf zijn wij dus ook reseller van de Belgische Hosting firma Combell. Hier heb je uiteraard zeer veel mogelijkheden maar alles hangt er van af van welke hosting firma je hebt gekozen.

Dus voor de meeste van jullie is Shared Hosting dus de oplossing.

wordpress hosting vergelijken

Hosting Provider Kiezen

Welke hosting moet je kiezen? Wij gaan jullie straks een betrouwbare en professionele hosting firma aanraden. Maar we gaan snel even meegeven waar je altijd moet opletten bij de keuze van uw nieuwe hosting firma. Als je blindelings een hosting firma zal kiezen dan is de kans groot dat je vroeg of laat problemen zal krijgen met je website. En dit wil je uiteraard absoluut vermijden!

Volgende factoren bekijk je dus best altijd!

1. Snelheid

Dat een snelle website onmisbaar is dat is niets nieuws. Resultaten hebben aangetoond dat websites die trager laden dan 5 seconden slecht scoren in Google(+ veel bezoekers haken ook af bij trage website). Maar hoe weet je nu of een hosting effectief snel is? Eenvoudig: kies altijd voor een hosting firma die standaard SSD Hosting heeft. SSD staat voor Solid State Disk. In mensentaal een zeer snelle harde schijf.

2. Veiligheid

Een tweede factor is uiteraard de veiligheid van de hosting en dus uw website. Standaard voorzien de meeste (betrouwbare) webhosters een Gratis SSL Certificaat(Let’s Encrypt). Op deze manier is je website volledig versleuteld(HTTPS). Je moet ook beschermd zijn tegen Hacks en Malware. Bekijk dus ook altijd wat de hosting firma hiervoor doet.

Bekijk in deze video welke hosting bij gebruiken

combell review 2020

3. Back-ups

Er kan (helaas) altijd iets mis gaan met uw website. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wat wij gezien hebben de laatste jaren is dat dit meestal de oorzaak is van de gebruikers zelf. Ze zijn bezig met de website aan te passen, spelen er mee en plots werkt er iets niet meer. Dit is natuurlijk nooit leuk, maar dankzij een goed back-up systeem herstel je direct de website.(of laat je dit doen door de support afdeling). Wij komen helaas nog altijd hosting firma’s tegen die geen of een zeer beperkte back-up service aanbieden.

4. Uptime 

Je wilt dat je website 24/7 online blijft. Want als je website offline gaat kan dit gevolgen hebben voor je business! Bij goedkope hosting firma’s komt dit nog altijd veel voor dat je website plots offline gaat. Het is nooit leuk als een klant belt om te melden dat je website offline is! Kies daarom een hoster die 99.99% uptime Garantie biedt!

5. Support en Ondersteuning

Deze derde factor heeft toch wel meestal de doorslag. Je kan wel kiezen voor een exotische goedkope hosting firma. Maar als je geen ondersteuning hebt(telefoon, chat, mail) dan is het een lastig verhaal. Het is aangeraden om een hosting firma te kiezen met een professionele helpdesk. Liefst telefonisch zodoende je bij hen terecht kan met al je vragen. Zo verlies je geen tijd en kan je direct online.

Er zijn nog andere factoren die meespelen maar dit zijn voor ons de 5 die de doorslag geven bij onze keuze!

Beste Hosting Provider 2019-2020

Zoals je hierboven kan lezen, is de keuze van uw hosting firma dus zeer belangrijk. Een tiental jaar geleden hebben wij de fout gemaakt om te kiezen voor een goedkope hosting firma. Ok je bespaart enkele euro’s maar al snel bleek dit de foute keuze te zijn. De website was plots offline of ging plots zeer traag. De support was telefonisch of via chat onbereikbaar. Dus enkel via een log ticket systeem kreeg je na enkele dagen een droog antwoord dat alles terug werkt. Uiteraard hebben wij nog andere hosting firma’s getest maar dergelijke irritaties kwamen helaas regelmatig terug.

Daarom helpen wij bij het maken van een goede keuze van een hosting provider. De laatste jaren hebben we verschillende testen gedaan en reviews van diverse hosting firma’s. Wij hebben hier een uitgebreide review over geschreven. Klik hier om deze te lezen.

In onderstaande Webhosting Vergelijker Tabel zie je welke hosting firma wij zelf gebruiken en dus ook aanraden.

Website:Reviews:Score:Website:

Reviews(2698)
9.8
Onze Review
KORTINGSCODE

Reviews(1698)
8.9
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1398)
8.4
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1398)
8.2
Onze Review
Bezoek website

Reviews (1528)
8.1
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1176)
8.1
Onze Review
Bezoek website

Reviews (838)
7.9
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1576)
7.3
Onze Review
Bezoek website

Reviews(576)
7.1
Onze Review
Bezoek website

Zoals je kan lezen in bovenstaande Hosting Vergelijker staat de Belgische Hoster Combell dik verdiend op nummer 1.

Welke Hosting Provider voor WordPress?

De kans is groot als je op zoekt ben naar een hosting oplossing dat uw website gemaakt is met het populaire CMS WordPress. Via WordPress kan je dus vrij eenvoudig een nieuwe website online zetten. Momenteel is meer dan 33% van de websites in de wereld gemaakt met WordPress. Dit is dus een gigantisch aantal en dit blijft maar groeien. Uiteraard weten de meeste Hosting firma’s dit ook en spelen hier handig op in.

Als je kijkt op de websites van de hosting firma’s hebben deze(meestal) een aparte pagina met WordPress Hosting. Deze speciale WordPress pakketten zijn WordPress friendly ingericht. Wat is de beste hosting voor WordPress? Wel ook dit hebben wij de laatste jaren uitgebreid getest en we raden dan ook Combell aan hiervoor.

beste wordpress hosting

WordPress Hosting Vergelijken

Zoals je hierboven kan lezen is WordPress dus enorm populair. Zo goed als alles hosting firma’s bieden dus speciale WordPress hosting aan. Bovenstaande hosting vergelijker tabel kan je dus ook gebruiken bij de keuze van uw WordPress Hosting. Maar ook hier is de winnaar voor ons direct duidelijk: Combell. Wat voor ons de laatste jaren de doorslag heeft gegeven is de 24/7 support. Als website firma hebben wij deze zelf niet veel nodig.

Maar voor mensen die totaal nieuw zijn of weinig ervaring hebben in de hosting en website wereld dan is dergelijke support onbetaalbaar. Als je een paar dagen moet wachten op een log ticket systeem dan zal je al snel gefrustreerd zijn! Combell kan je op elk moment van de dag bellen of mailen. En dit maakt alles toch veel gemakkelijker!

Goedkope Hosting

Veel mensen zoeken naar goedkope hosting.

Je zal zien bij Combell dat er 3 verschillende hosting pakketten zijn.

 • Essential(alles voor een eenvoudige website)
 • Professional(perfect voor meerdere websites op 1 pakket)
 • Expert(als je alles uit de kast wil halen)

Het Essential pakket zal dan voor u de goedkoopste oplossing zijn.

Je krijgt er trouwens ook nog volgende zaken bij:

 • Gratis Domeinnaam(eerste jaar)
 • Gratis SSL Certificaat
 • Gratis Website Verhuis dienst
 • Gratis Ebook hoger in Google
 • Gratis Mailbox
 • Adwords Advertentie tegoed van €75!
 • 24/7 Support

Conclusie: Welke Hosting Moet Ik Kiezen?

Zoals je hierboven kan lezen heb je alle antwoorden gekregen op jullie vragen! Zijn er nog specifieke vragen dan kan je hier een reactie achterlaten of ons contacteren. Wij zijn dus zelf al jarenlang tevreden klant bij Combell. Een belangrijke reden voor ons is dat ze technisch bij de beste horen en dat je zeer gemakkelijk kan opschalen. Ben je vrij nieuw in de hosting en website wereld dan zal je blij zijn met de 24/7 professionele support van Combell! Als je weet dat meer dan 70% van de websites in België worden gehost bij Combell zelf, dan besef je dat bij een goede hosting firma zit!

Klik hier en claim uw tijdelijke korting op de website van Combell!

IXL Hosting Review, Ervaringen! Is dit een goede hosting provider?


ixl hosting review

Welkom bij deze IXL Hosting Review!

In volgende Hosting Review bekijken we even het Nederlandse IXL Hosting. Starten doen we terug met ons “Wie of Wat is” luik. Het tweede dat we bekijken is uiteraard de verschillende hosting pakketten die ze aanbieden. Vervolgens vermelden we de voor en nadelen van deze hoster. En eindigen doen we terug met onze eindscore + eindoordeel! Veel leesplezier.

Wie of wat is IXL Hosting?

We vinden deze Nederlandse hoster terug in Ede, Nederland. We kunnen niet direct terugvinden hoelang deze hosting firma al actief is. Zelf zijn we enkele jaren wel ook klant geweest bij deze hoster. Zoals je hieronder kan lezen, beschikken ze over een vrij compleet hosting assortiment met een uitstekende kwaliteit en support.

Je kan bij IXL Hosting terecht voor:

 • Domeinnaamregistratie
 • Personal Webhosting
 • Business Webhosting
 • WordPress Webhosting
 • Magento Webhosting
 • Reseller Webhosting
 • Redis Hosting
 • SSL Certificaten
 • WordPress Cloud VPS
 • Magento Cloud VPS
 • Deditacted Servers

ixl hosting ervaringen

Website Hosting Pakketten

Als we even kijken bij de verschillende hosting pakketten dan zie je dat ze Personal en Business webhosting aanbieden. Hier zit wel een serieus verschil op! Heb je een kleinere website of blog dan is de Personal wellicht (net) genoeg. Heb je een grotere website of wil je schalen in de toekomst dan raden wij aan om naar de Business webhosting te gaan.

We zullen dan ook hier de 3 Business Hosting Pakketten overlopen:

1. BUSINESS BASIC

 • 1 GB SSD Opslag
 • 50 GB Premium Dataverkeer
 • 5 Sites
 • Onbeperkte E-mailadressen & OX App suite
 • 8 Enterprise Back-ups per dag
 • GIT, SSH & WP-CLi
 • HTTP/2, OPcache, gzip ondersteuning
 • 8 MB Redis & Memcached Add-on
 • 4 Cores & 8 GBRAM

2. BUSINESS ADVANCED

 • 4 GB SSD Opslag
 • 100 GB Premium Dataverkeer
 • 25 Sites
 • Onbeperkte E-Mail Adressen & OX App Suite
 • 8 Enterprise Back-ups per dag
 • GIT, SSH & WP-CLI
 • HTTP/2, OPcache, gzip ondersteuning
 • 8 MB Redis & Memcached Add-on
 • NGINX / Varnish Cache
 • 4 Cores & 8 GBRAM

3. BUSINESS PREMIUM

 • 10 GB SSD Opslag
 • 250 GB Premium Dataverkeer
 • 50 Sites
 • Onbeperkte E-mailadressen & OX App Suite
 • 8 Enterprise Back-ups per dagi
 • GIT, SSH & WP-CLI
 • HTTP/2, OPcache, gzip ondersteuning
 • 8 MB Redis & Memcached Add-on
 • NGINX / Varnish Cache
 • 6 Cores & 8 GBRAM

Bekijk hier de beste Hosting van België

combell ervaring

Speciale WordPress Hosting bij IXL Hosting

Het grootste gedeelte van de websites in de wereld(gemiddeld 32%) zijn gemaakt in WordPress. Elke hosting firma speelt hier uiteraard handig op in. Bij IXL Hosting zijn er 3 speciale WordPress pakketten: WordPress Basic, WordPress Advanced, WordPress Premium. De specificaties kan je terug vinden op de website van IXL Hosting.

Super snel online?

Wil je net iets sneller zijn dan de rest en het onderste uit de kast halen met uw website? Dan raden wij aan om te kiezen voor een VPS. Bij IXL Hosting heb je de keuze uit een WordPress Cloud VPS, Magento Cloud VPS of een Custom VPS. Via deze techniek laad alles supersnel. Dit heeft direct een voordeel op uw (tragere) concurrenten. Maar snelheid is dus ook een rankingsfactor in Google. Dus een snelle website heeft enkel maar voordelen!

IXL Hosting Voordelen

 • 3 duidelijke pakketten
 • Duidelijke website
 • E-mail Support

IXL Hossting Nadelen

 • Geen telefonische support in het weekend

Waar in onze Top 10 van beste website hosting?

Zoals je hierboven kan lezen zijn er weinig nadelen bij deze Nederlandse Hosting firma. Alles is zeer duidelijk en betrouwbaar! Daarom geven wij een mooie 8.3 op 10 voor IXL Hosting!

Als we even kijken naar de nummer 1 in onze Hosting Vergelijker dan vinden we Combell terug. Combell  is al jaren één van de grootste spelers in de Benelux.

Benieuwd naar onze TOP 10 webhosting? Klik dan hier en ontdek onze TOP 10!

beste hosting België

Conclusie: IXL Hosting Review

Voila! We zijn terug aangekomen bij het einde van onze IXL Hosting Review! Onze ervaringen met IXL Hosting zijn eigenlijk goed. We hebben deze hosting firma in het verleden zelf gebruikt!

Enkele maanden terug kwam er een bericht dat Combell deze firma zal overnemen. Dus dit zegt natuurlijk wel iets over de kwaliteit van IXL Hosting. Combell is zoals jullie wellicht weten ook de hosting firma die wij zelf al jaren gebruiken. We hebben dan de laatste jaren ook geen problemen ervaren. En als we een specifieke vraag hebben, kunnen we altijd terecht bij de 24/7 telefonische helpdesk! Echt een aanrader dus.

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Flexwebhosting Review, Ervaringen! Goede of slechte hosting firma?


flexwebhosting review

Welkom bij deze Flexwebhosting Review!

In deze Hosting Review nemen we even Flexwebhosting uit Nederland onder de loep! Misschien niet voor iedereen bekend maar daar zullen we in onze Hosting review verandering in brengen. Starten doen we met onze “Wie of Wat” inleiding. Daarna volgt het belangerijke onderdeel: De Website Hosting Pakketten. Vervolgens kijken we of deze hoster speciale voor of nadelen heeft. En eindigen doen we uiteraard met een score + ons eindoordeel!

flexwebhosting betrouwbaar

Wie of wat is Flexwebhosting?

Flexwebhosting vinden we terug in Nederland, meer bepaald in Eindhoven. Deze hosting aanbieder is al sinds 2002 actief. Momenteel hebben ze een 60 000 klanten en 150 000 domeinnamen. Het is zeker geen kleine hosting firma, aangezien er momenteel een 36 tal medewerkers actief zijn.

Je kan bij Flexwebhosting terecht voor:

 • Domeinnaamregistratie
 • Website Hosting
 • SSL Certificaten
 • VPS Hosting
 • Dedicated Servers
 • Website Builder
 • Reseller Hosting
 • Managed WordPress Hosting
 • Zoekmachine Optimalisatie

Er is dus een groot en compleet aanbod aan hosting diensten.

Website Hosting Pakketten

Bij Webreus heb je de keuze uit 3 verschillende Hosting Pakketten. Uiteraard gaan deze van klein naar groot.

1. INSTAP

 • 3GB schijfruimte
 • 250GB dataverkeer
 • 3 e-mailboxen
 • 1 MySQL database
 • 100+ powertools
 • Backup / Restore

2. BASIC

 • 8GB schijfruimte
 • 1000GB dataverkeer
 • 10 e-mailboxen
 • 5 MySQL databases
 • 100+ powertools
 • Backup / Restore

3. PREMIUM SSD

 • 15GB schijfruimte
 • 5000GB dataverkeer
 • Onb. e-mailboxen
 • Onb. MySQL db
 • 100+ powertools
 • Backup / Restore

4. EXCELLENT SSD

 • 25GB schijfruimte
 • Onb. dataverkeer
 • Onb. e-mailboxen
 • Onb. MySQL db
 • 100+ powertools
 • Backup / Restore

Bekijk hieronder de Beste hosting van België en Nederland

combell ervaring

VPS Aanbod:

Heb je nood aan VPS oplossingen dan kan je bij Flexwebhosting terecht. Er zijn 4 soorten VPS: Basic VPS, SSD VPS, Managed VPS, Windows VPS. Elk met hun eigen voordelen uiteraard. Je kan meer info terug vinden op de specifieke VPS pagina’s van hun website.

Flexwebhosting Voordelen

 • 4 duidelijke pakketten
 • Duidelijke website
 • Telefonische support
 • Chat Support
 • E-mail Support

Flexwebhosting Nadelen

 • Geen telefonische support voor het instap pakket
 • Geen telefonische support in het weekend

Waar in onze Top 10 van beste website hosting?

Flexwebhosting heeft dus veel in huis en is een vrij complete hoster. Daarom geven wij deze een mooie score van 8/10 in onze hosting vergelijker. Er zijn weinig nadelen , maar wat bepaalde mensen wel kan storen is dat er geen telefonische support is voor het instap pakket en ook niet in het weekend! Heb je hier geen problemen mee, dan kan je zeker bij deze hosting firma terecht voor uw website en dergelijke.

Als we even kijken naar de nummer 1 in onze Hosting Vergelijker dan vinden we Combell terug. Combell  is al jaren één van de grootste spelers in de Benelux.

Benieuwd naar onze TOP 10 webhosting? Klik dan hier en ontdek onze TOP 10!

beste hosting België

Conclusie: Flexwebhosting Review

Zo, we zijn aangekomen bij het einde van deze hosting review! Zoals je al kon lezen hierboven geven wij Flexwebhosting een mooie 8 op 10. Dit is dus zeker een prima score! Weinig nadelen behalve dan dat er geen telefonische support is in het weekend + ook niet voor het basis hosting pakket.

Welke hosting firma gebruiken jullie dan? (is de vraag die veel mensen ons stellen). Wel, wij gebruiken al jaren de hoster Combell. Om verschillende redenen uiteraard. Combell beschikt over alle technische zaken om een snelle website online te hebben. Daarnaast bieden ze nog veel meer zaken aan die je kan ontdekken op hun website. En uiteraard het stokpaardje die altijd terugkomt is de 24/7 helpdesk!(ook in het weekend dus). Dit heeft voor veel mensen de doorslag om te kiezen voor deze hosting firma.

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Webreus Review, Ervaringen! Is dit een betrouwbare webhoster of niet?


webreus review

Welkom bij deze Webreus Review!

In deze Hosting review kijken we even naar het Nederlandse Webreus. De hosting reviews bestaan altijd uit vaste elementen. Beginnen doen we dus altijd met een kleine intro over de hosting firma zelf. In het tweede onderdeel bekijken we de verschillende hostingpakketten. Daarna gaan we even de voor en nadelen bekijken en eindigen doen we altijd met onze review score en eindoordeel. Veel leesplezier!

webreus betrouwbaar

Wie of wat is Webreus?

Webreus is een Nederlandse Hosting firma uit Eindhoven, Nederland. Veel informatie vinden we niet terug op de website maar ze zijn al actief sinds 1993. De specialisatie is duidelijk Linux.

Hoeveel klanten ze momenteel hebben, domeinnamen en websites vinden we nergens terug op de website.

Je kan bij Webreus terecht voor:

 • Domeinnaamregistratie
 • Website Hosting

Zoals je ziet een vrij beperkt assortiment. Er zijn dus geen speciale email oplossingen(Office 365) of VPS diensten aanwezig.

Bekijk hieronder de beste hosting van België

combell ervaring

Waar in onze Top 10 van beste website hosting?

Webreus krijgt in onze hosting review een score van 6.9 op 10. Zoals je ziet in de nadelen hierboven beschikken ze niet over een telefonische helpdesk. Het aanbod is echt wel beperkt wat voor veel mensen wel een probleem kan zijn. Heb je echter enkel een website + domein nodig dan kan je bij Webreus altijd terecht.

Als we even kijken naar de nummer 1 in onze Hosting Vergelijker dan vinden we Combell terug. Combell  is al jaren één van de grootste spelers in de Benelux.

Benieuwd naar onze TOP 10 webhosting? Klik dan hier en ontdek onze TOP 10!

beste hosting België

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Website Hosting Pakketten

Bij Webreus heb je de keuze uit 3 verschillende Hosting Pakketten. Uiteraard gaan deze van klein naar groot.

1. ALLROUND

 • 10GB Disk / 500GB dataverkeer
 • Installer (WordPress, Joomla etc)
 • Onbeperkt mailboxen (geen spamfilter)
 • Automatische backup instelbaar
 • 1 domein hosten

2. POWER

 • 50GB Disk / Onbeperkt dataverkeer
 • Installer (WordPress, Joomla etc)
 • Onbeperkt mailboxen (met spamfilter)
 • Automatische backup instelbaar
 • 2 domeinen hosten
 • Spamfilter
 • Gratis volwaardig certificaat (https)
 • DKIM (DomainKeys Identified Mail)

3. GIANT

 • 100GB Disk / Onbeperkt dataverkeer
 • Installer (WordPress, Joomla etc)
 • Onbeperkt mailboxen, spamfilters
 • Automatische backup instelbaar
 • 3 domeinen hosten
 • Gratis volwaardig certificaat (https)
 • SSH en WebDav
 • Remote mysql toegang

webreus ervaringen

Webreus Voordelen

 • 3 duidelijke pakketten

Webreus Nadelen

 • Kleine website
 • Geen Telefonische support
 • Beperkt aanbod

Conclusie: Webreus Review

Voila! We zijn al klaar met onze Webreus review 😉 Er valt dan ook niet super veel te vertellen over deze hosting firma. Ze hebben een klein aanbod en beschikken dus niet over een telefonische helpdesk. Met een score van 6.9 op 10 scoren ze gemiddeld. Zouden we deze hosting firma dan aanraden? Alles hangt er natuurlijk vanaf wat je precies wenst. Wil je goede telefonische ondersteuning dan moet je hier al afhaken.

Zoals je kan zien in onze hosting vergelijker staat Combell al enkele jaren op nummer 1. Wij gebruiken dan ook zelf de diensten van Combell.

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Protagnoist Review, Ervaringen! Premium betrouwbare hosting of niet?


protagonist ervaringen

Welkom bij deze Protagonist Review!

In deze uitgebreide hosting review bekijken we de Nederlandse Hoster Protagonist. Jullie kennen ons review concept inmiddels wel. We starten met een kleine “wie of wat”, vervolgen met éénvan de belangrijkste onderdelen namelijk de verschillende hosting pakketten. Daarna bekijken we even de voor en nadelen van deze hosting firma. Eindigen doen we zoals altijd met een review score + ons eind oordeel! Veel leesplezier!

protagonist betrouwbaar

Wie of wat is Protagonist?

We vinden de kantoren terug van Protagonist in Rotterdam, Nederland. Protagonist is al een 20 tal jaar actief in de hosting wereld. Momenteel heeft Protagonist bijna 7000 klanten en 20000 geregistreerde domeinnamen. Als je denkt aan een hosting firma dan zie je wellicht honderden servers in een datacenter die veel elektriciteit verbruiken. Wel, bij Protagonist beschikken ze over een groen datacentrum. Het datacentrum wordt gekoeld met Direct Free Cooling en verlicht met HF-Verlichting. Door deze technieken is er een energiebesparing van 40% mogelijk!.

Je kan bij Protagonist terecht voor:

 • Domeinnaamregistratie
 • Shared Hosting
 • VPS Hosting
 • Dedicated Server
 • Private Cloud
 • Office 365
 • SSL Certificaten
 • Cloudfare
 • Cloud Desktop
 • Online Backup
 • NextCloud

Website Hosting Pakketten

Bij Hostnet heb je de keuze uit 3 verschillende Hosting Pakketten. Uiteraard gaan deze van klein naar groot.

1. STARTER

 • 3 domeinen
 • 10GB schijfruimte
 • 50GB dataverkeer
 • 128MB geheugen
 • 3 MySQL databases
 • Onbeperkte emailadressen

2. ADVANCED

 • 5 domeinen
 • 50GB schijfruimte
 • 100GB dataverkeer
 • 256MB geheugen
 • 10 MySQL databases
 • Onbeperkte emailadressen

3. PROFESSIONAL

 • 7 domeinen
 • 75GB schijfruimte
 • 150GB dataverkeer
 • 512MB geheugen
 • 14 MySQL databases
 • Onbeperkte emailadressen

*Standaard zitten volgende opties in de 3 hosting pakketten: Onbeperkt aantal e-mailadressen, PHP 7.2, Plesk Control Panel

Bekijk hieronder de beste hosting van België

combell ervaring

Protagonist de cloudexpert

Als we even kijken naar de website van Protagonist dan zie je het woord “cloud” veel terugkeren. Ze hebben dan ook diverse cloud oplossingen:

 • Cloudflare: Danzkij Cloudflare kan je de laadtijden van u website versnellen. Wat uiteraard belangrijk is voor de bezoekers van uw website maar ook van Google!
 • Cloud Desktop: Via Cloud Desktop heeft elke medewerker toegang tot zijn werkplaats op gelijk welk een locatie.
 • Online Backup: Het belang van backups kunnen wij niet genoeg benadrukken. Ook voor online backups kan je bij Protganist terecht.
 • Nextcloud: Veel onder jullie zullen de gekende diensten zoals Dropbox, Onedrive en dergelijke kennen. Nextcloud doet ongeveer het zelfde.
 • Fax2Email: Fax2Email is een eenvoudige technologie waar je geen faxlijn of apparaat voor nodig hebt. De faxberichten worden gestuurd naar uw mailbox.

Protagonist Voordelen

 • Duidelijk aanbod
 • Telefonische support(niet in het weekend)

Protagonist Nadelen

 • Geen vermelding van back-ups bij de hosting pakketten
 • Geen telefonische support in het weekend

Waar in onze Top 10 van beste website hosting?

Protganist ontvangt een score van 7.5 op 10 in onze hosting vergelijker. Dat er geen telefonische support is in het weekend is iets dat bij veel andere hosting firma’s ook voorkomt. Maar dit vormt voor veel mensen toch een struikelblok.

Als we even kijken naar de nummer 1 in onze Hosting Vergelijker dan vinden we Combell terug. Combell  is al jaren één van de grootste spelers in de Benelux.

Benieuwd naar onze TOP 10 webhosting? Klik dan hier en ontdek onze TOP 10!

beste hosting België

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Conclusie: Protagonist Review

Bij deze zitten we bij het einde van dit Protagonist Review artikel. Zoals je hierboven kan zien is het al bij al een goede hosting provider die zich specialiseert in cloud oplossingen. Dat er in het weekend geen telefonische support is, ervaren wij wel als een nadeel. Ook vinden wij nergens een vermelding terug of er back-up mogelijkheden zijn bij de hosting pakketten.

Welke hosting firma is de beste of welke hosting moeten we dan nemen, horen we veel. Wel dan zouden wij zeggen kijken even naar onze hosting vergelijker. Daar zal je zien dat Combell al enkele jaren op nummer 1. Deze hosting firma heeft zo goed als alle oplossingen die je nodig hebt om online van start te gaan. Neem daar nog eens de 24/7 telefonische helpdesk bij en dan weet je dat het goed zit!

Hostnet Review, Ervaringen! Beste hosting in Nederland of niet?


hostnet review

Welkom bij deze Hostnet Review!

In deze Hostnet review gaan we even kijken of deze Nederlandse Hosting firma een aanrader is of niet. Tegenwoordig zijn er enorm veel hosting firma’s. Daarom dat wij een reeks maken van hosting reviews. We gaan zoals altijd van start met een kleine intro over de hosting firma zelf. Vervolgens gaan we verder met een van de belangrijkste onderdelen: de hosting pakketten. In het midden van het artikel bekijken we even de voor en nadelen. Eindigen doen we zoals altijd met onze hosting score + ons eindoordeel!

hostnet betrouwbaar

Wie of wat is Hostnet?

De hosting firma Hostnet heeft een locatie in Amsterdam, Nederland. Dit is een gekende speler in de hosting wereld in Nederland. Het verhaal begon in 1999 op een zolderkamer en zo zijn ze dus al ruim 20 jaar actief. Zoals je straks zal zien, heeft Hostnet een zeer ruim aanbod aan hosting diensten! We zagen ook op de website dat ze War Child steunen. War Child is een organisatie die zich inzet voor de toekomst van oorlogskinderen. Er zijn helaas miljoenen kinderen die opgroeien in een oorlog. Hostnet helpt War Child dan ook met webhosting en domeinregistraties. Een dikke pluim hiervoor vinden wij!

Hostnet zou een 280 000 klanten hebben, 810 000 domeinnamen en 82 000 websites!

Je kan bij Hostnet terecht voor:

 • Domeinnaamregistratie
 • Website Hosting
 • WordPress Hosting
 • VPS Hosting
 • Website Maker
 • SSL Certificaten
 • E-mail Hosting
 • Office 365

Zoals je kan zien, beschikt Hostnet over een zeer ruim assortiment. Je kan bij hen terecht voor zo goed als alle mogelijke hosting oplossingen.

hostnet ervaringen

Website Hosting Pakketten

Bij Hostnet heb je de keuze uit 3 verschillende Hosting Pakketten. Uiteraard gaan deze van klein naar groot.

1. START

 • Schijfruimte 5GB
 • Dataverkeer: 1000GB
 • MySQL-databases: 5
 • Mailboxen: 5
 • PHP 5.4 t/m 7.2
 • Gratis SSL: Let’s Encrypt

2. PRO

 • Schijfruimte 50GB
 • Dataverkeer: 1000GB
 • MySQL-databases: 50
 • Mailboxen: 50
 • PHP 5.4 t/m 7.2
 • Gratis SSL: Let’s Encrypt
 • One click installs: WordPress, Pretashop, Joomla
 • 75€ Google adds

3. PLUS

 • Schijfruimte 100GB
 • Dataverkeer: 1000GB
 • MySQL-databases: 50
 • Mailboxen: 100
 • PHP 5.4 t/m 7.2
 • Gratis SSL: Let’s Encrypt
 • One click installs: WordPress, Pretashop, Joomla
 • 75€ Google adds

Wel belangrijk om te vermelden is dat Hostnet geen back-ups voorziet van uw website. Dit is wel een groot nadeel. Veel mensen gaan er vanuit dat de hosting firma dit zelf doet. Dus wees je ervan bewust dat je dit zelf (regelmatig) moet doen. Op zich is het niet zo veel werk maar als je website op een dag slachtoffer is van een hack … Dan zal je blij zijn dat je af en toe een backup maakt 😉

hostnet of combell

Speciale WordPress Hosting Pakketten bij Hostnet!

Als je weet dat meer dan 30% van de websites in de wereld draaien op WordPress dan moet je als professioneel hosting firma hier altijd rekening mee houden. Bij Hosnet bieden ze daarom 3 speciale WordPress Pakketten aan.

1. 5GB

 • Schijfruimte 5GB
 • Dataverkeer: 1000GB
 • Mailboxen: 5
 • PHP 5.4 t/m 7.2
 • Gratis SSL: Let’s Encrypt
 • 75€ Google adds

2. 50GB

 • Schijfruimte 50GB
 • Dataverkeer: 100GB
 • Mailboxen: 50
 • PHP 5.4 t/m 7.2
 • Gratis SSL: Let’s Encrypt
 • 75€ Google adds

3. 100GB

 • Schijfruimte 100GB
 • Dataverkeer: 100GB
 • Mailboxen: 100
 • PHP 5.4 t/m 7.2
 • Gratis SSL: Let’s Encrypt
 • 75€ Google adds

Waar in onze Top 10 van beste website hosting?

Hostnet krijgt een mooie 8 op 10 in onze hosting vergelijker! Ze staan dus niet bovenaan in onze TOP 10 van beste website hosting maar hebben toch een mooie positie! Als we online even kijken zijn er ook enkele slechte reviews maar dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben.

Op nummer 1 in onze hosting vergelijker zien we nog altijd Combell terug! Combell staat al jaren verdiend op nummer 1.

Benieuwd naar onze TOP 10 webhosting? Klik dan hier en ontdek onze TOP 10!

beste hosting België

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Hostnet Voordelen

 • Duidelijke website
 • Chat Support
 • Mail Support
 • Telefonsiche Support(in het weekend tot 18u)
 • Whatssapp Support

Hostnet Nadelen

 • Niets van back-up mogelijkheden(je moet dus zelf kijken om back-ups te nemen, wat voor mensen die niet technisch zijn wel lastig is)

Conclusie: Hostnet Review

Zo, we zijn aangekomen bij het einde van deze hostnet review! Onze ervaringen met deze Hostnet zijn vrij positief. Daarom geven we ze ook een mooie score van 8 op 10 in onze vergelijker! Hostnet beschikt over een uitgebreid assortiment aan hosting producten. Dus je kan voor ongeveer alles bij hen terecht. De support kan je via veel kanalen bereiken. (chat, telefonisch, mail). En zelfs in het weekend maar echter tot 18u. Een nadeel en toch belangrijk punt is dat er standaard geen back-ups worden voorzien bij Hostnet. Het kan gebeuren dat je dit nooit nodig hebt. Maar als het fout loopt en uw website ligt plat dan zit je wel met een groot probleem. De support van Hostnet vertelde ons dat de klanten zelf moeten kijken voor een back-up.

De mensen die deze hosting review reeks volgen, weten dat wij zelf al jaren trouwe klant zijn bij het hosting bedrijf Combell. Dit is niet toevallig één van de grootste spelers in de Benelux. Combell biedt wel backup mogelijkheden aan + de support is 24/7. Wat toch net dat verschil maakt en waarom wij voor Combell kiezen als winnaar.

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Mediawax Review, Ervaringen! Betrouwbare hosting uit België?


mediawax review

Welkom bij deze Mediawax Review!

Bij deze hosting review, controleren we of de Belgische firma Mediawax de moeite waard is of als hosting partner te kiezen of niet. We starten deze hosting review met het traditionele wie of wat onderdeel. Hierna kijken we welke Hosting diensten Mediawax allemaal aanbiedt. Uiteraard gaan we nog even door de voor en nadelen van deze hosting firma. En eindigen doen we met onze hosting score + beoordeling!

mediawax ervaringen

Wie of wat is Mediawax?

De hosting firma Mediawax vinden we terug in het Oost-Vlaamse Zulte in België. Mediawax is gestart in januari 2009, dus al een mooie tien jaar actief in deze wereld. Volgens hun website beheren ze momenteel meer dan 3000 domeinnamen.

Wat opmerkelijk is en toch zeer positief is dat de stroom voor het datacenter voortkomt uit waterkracht. Hiermee besparen ze jaarlijks 4 miljoen kilo CO2. In mensentaal kan je dit vergelijken met de opbrengst van 200 000 bomen. Dit is iets waar ze dan ook (terecht) trots op mogen zijn!

Mediawax maakt gebruik van een innovatief klantenpaneel, werkt met de laatste technologie en is begaan met het milieu. We wekken de stroom voor ons datacenter bijvoorbeeld op uit waterkracht, waarmee we jaarlijks 4 miljoen kilo CO2 besparen.

Je kan bij Mediawax terecht voor:

 • Domeinnaamregistratie
 • Website Hosting
 • VPS Hosting

Zoals je kan lezen beschikt Mediawax niet over een super groot assortiment.

mediawax review

Website Hosting Pakketten

Als we even kijken op de website dan zien we dat er momenteel 3 verschillende Hosting Pakketten aanwezig zijn.

1. SMALL

 • Schijfruimte 2GB
 • Dataverkeer 20GB
 • MySQL Databases: 20
 • Websites: 5
 • Back-ups: Dagelijks
 • Retentie back-ups: 10 dagen
 • Gratis verhuisservice
 • Gratis Domeinnaam

2. MEDIUM

 • Schijfruimte 5GB
 • Dataverkeer 50GB
 • MySQL Databases: 50
 • Websites: 15
 • Back-ups: Dagelijks
 • Retentie back-ups: 10 dagen
 • Gratis verhuisservice
 • Gratis Domeinnaam

3. BIG

 • Schijfruimte 10GB
 • Dataverkeer 100GB
 • MySQL Databases: 100
 • Websites: 50
 • Back-ups: Dagelijks
 • Retentie back-ups: 10 dagen
 • Gratis verhuisservice
 • Gratis Domeinnaam

In bovenstaande 3 hosting pakketten zitten ook alle standaard opties die je bij de meeste hosting providers kan verwachten(email hosting, gratis SSL Lets Encrypt, Installatron, …)

Een minpuntje vinden wij dat de backups wel maar 10 dagen terug gaan. Tegenwoordig misbruiken hackers uw website voor het sturen van spam en andere zaken. Dergelijke hacks heb je meestal niet direct door. Dus het kan zijn dat een dergelijke hack maar na 14 dagen of later uitkomt. En als je dan geen manuele back-up hebt gedaan, heb je een probleem 😉

Bekijk in onderstaande Video De Beste Hosting Van België

combell ervaring

VPS Hosting bij Mediawax!

Wil je alles uit de kast halen voor uw website of toepassing? Dan kan je het beste kijken om een VPS(Virtual Private Server) te huren bij een hosting provider. Dit kan je dus ook doen bij Mediawax tegen betaalbare prijzen. Het opzetten van een VPS is voor mensen die hier niet in thuis zijn niet zo eenvoudig. Gelukkig helpt de support van Mediawax u hier graag bij. Je zal zien zoals bij alle andere hosting firma’s dat je een VPS naar wens kan inrichten. Dus als je meer resources nodig hebt, kan je dit eenvoudig upgraden. (eventueel downgraden ook)

Mediawax Voordelen

 • Goedkoop
 • Duidelijke website
 • (goede) ticket support

Mediawax Nadelen

 • Beperkt aanbod
 • Geen Telefonische support(enkel chat support)
 • Geen Chat support

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Waar in onze Top 10 van beste website hosting?

Mediawax staat met een score van 7 op 10 in onze Hosting Vergelijker. Zoals je kan lezen beschikken ze over geen super groot aanbod aan diensten. Maar de diensten die ze aanbieden zijn van goede kwaliteit en zeker betaalbaar! De website is ook duidelijk en overzichtelijk. De support gebeurt echter via een ticket systeem. Voor mensen die liever een persoonlijke aanpak hebben kan dit een nadeel zijn. Er is dus momenteel geen telefonische support of chat aanwezig.

Als je hieronder kijkt naar onze website vergelijker, dan zal je zien dat de hosting firma Combell op nummer 1 staat. Wij zijn uiteraard hier ook al jaren tevreden klant van.

Benieuwd naar onze TOP 10 webhosting? Klik dan hier en ontdek onze TOP 10!

beste hosting België

Conclusie: Mediawax Review

Bij deze zijn we aangekomen bij het einde van deze Mediawax review! Deze Belgische Hosting Provider bestaat dus al een tiental jaar. Het is geen mastodont zoals een Combell maar ze hebben hun plek in de hosting wereld! Zoals we hierboven hebben vermeld, is het een nadeel dat ze enkel support aanbieden via een ticket systeem. Een telefonische helpdesk en of chat support zou toch wel meer voordelen kunnen bieden voor mensen die nog nooit een website hebben gehad.

Zoals de trouwe lezers onder ons al weten, werken wij al jaren samen met de Belgische hosting firma Combell uit België. Het is idd één van de grootste hosting firma’s in de Benelux. En dankzij hun uitstekende diensten + 24/7 telefonische helpdesk zijn er maar weinig hosting firma’s die een dergelijke niveau kunnen aanbieden.

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Versio Review, Ervaringen! Goedkope en betrouwbare hosting of niet?


versio review

Welkom bij deze Versio Review!

In deze hosting review nemen we de gekende hosting firma uit Nederland Versio even onder de loep! Voor de trouwe lezers onder ons, we gaan terug zoals in de andere hosting reviews over dezelfde punten. We starten uiteraard met een kleine intro over Versio. Vervolgens bekijken we een belangrijk onderdeel, namelijk de verschillende hosting pakketten die ze aanbieden. We gaan uiteraard ook even de positieve en negatieve punten bekijken en eindigen zoals altijd met onze score en eindoordeel over deze hoster.

Wie of wat is Versio?

De hosting firma Versio is geen onbekende in deze wereld. Ze zijn al meer dan 10 jaar actief in de hosting wereld. Versio ging van start in oktober 2018 en is vooral actief in België en Nederland. Voor veel mensen zijn ze gekend omdat ze vrij goedkoop zijn. Als je even kijkt op de website van Versio zelf, zie je dat ze vermelden dat er momenteel een 140 000 klanten zijn en 600 000 domeinnamen geregistreerd bij hen. Er worden ook meer dan 600 000 websites en applicaties gehost. Er zijn trouwens 3 locaties waar je Versio kan terugvinden: Nederland, België, United Kingdom.

versio betrouwbaar

Je kan bij Versio terecht voor:

 • Domeinnaamregistratie
 • Website Hosting
 • WordPress Hosting
 • Magento Hosting
 • Joomla Hosting
 • Reseller Hosting
 • VPS Hosting
 • SSL Certificaten
 • E-mail Oplossingen
 • Site Builder

versio ervaringen

Website Hosting Pakketten

Versio biedt per land speciale hosting pakketten aan. Dus voor België, Nederland en Engeland. De benaming is zeer logisch. Be staat voor België, NL voor Nederland, en UK voor Engeland. We gaan hier in deze hosting review enkel de Belgische opnemen, maar die van Nederland en Engeland zijn dezelfde(enkel andere omschrijving dus)

1. Bronze BE

 • 5000 MB SSD Schijfruimte
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • 25 Domeinen hosten
 • Onbeperkt E-mailboxen
 • Onbeperkt MySQL databases
 • Alle PHP versies
 • 1-Klik Website installatie: WordPress, Joomla, Magento, etc. En 400+ andere scripts

2. Zilver BE

 • 15000 MB SSD Schijfruimte
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • 50 Domeinen hosten
 • Onbeperkt E-mailboxen
 • Onbeperkt MySQL databases
 • Alle PHP versies
 • 1-Klik Website installatie: WordPress, Joomla, Magento, etc. En 400+ andere scripts

3. Groot BE

 • 60 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 100 Domeinen hosten
 • Onbeperkt E-mailboxen
 • Onbeperkt MySQL databases
 • 1-Klik Website installatie: WordPress, Joomla, Magento, etc. En 400+ andere scripts

.*In bovenstaande pakketten zit ook standaard een backup die tot 60 dagen terug gaat. Het beheer gebeurt door het gekende platform Direct Admin.

Wil je echter nog meer resources en dergelijke dan kies je best voor de Expert Pakketten van Versio. Bij de Expert Pakketten heb je onbeperkte domeinen, Onbeperkt Dataverkeer en vooral zeer veel harde schijf ruimte. Versio maakt uiteraard ook gebruik van SSD Hosting. SSD staat voor Solid State Disk. In mensentaal een harde schijf die veel sneller is dan de oudere harde schijven. Dit is uiteraard in de hosting wereld standaard. Maar maakt wel veel verschil in snelheid.

Bekijk de volgende video van de Beste hosting in België

combell ervaring

Speciale WordPress Hosting bij Versio!

Heb je een website gemaakt in WordPress en wil je deze laten hosting bij speciale WordPress hosting dan kan je kiezen voor deze optie bij Versio. Ook hier is er terug de verdeling tussen de 3 landen(België, Nederland en Engeland). De IP Adressen zijn ook per land verdeeld.

Waar in onze Top 10 van beste website hosting?

Versio krijgt van ons een 7.5/10 in deze hosting review. Versio heeft zeer veel ervaringen op het gebied van hosting en dergelijke. Dankzij de zeer goedkope prijzen hebben ze een serieus klanten bestand. Als je online reviews leest dan zijn er zeer veel goede maar ook zeer veel slechte. Wij zijn meer dan 6 jaar terug ook klant geweest bij Versio en toen waren er af en toe problemen met trage websites. Versio heeft veel van deze problemen aangepakt door vernieuwing van infrastructuur en dergelijke.

Als je hieronder kijkt naar onze website vergelijker, dan zal je zien dat de hosting firma Combell op nummer 1 staat. Wij zijn uiteraard hier ook al jaren tevreden klant van.

Benieuwd naar onze TOP 10 webhosting? Klik dan hier en ontdek onze TOP 10!

beste hosting België

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Versio Voordelen

 • Zeer goedkoop
 • Groot aanbod diensten
 • Duidelijke website
 • Video Handleidingen

Versio Nadelen

 • Website ziet er een beetje ouder uit
 • Geen Telefonische support(enkel chat support)

Conclusie: Versio Review

Zo, we zijn bij het einde aangekomen van deze Versio Hosting Review! Zoals je hierboven zag, geven wij deze hosting firma een 7.5 op 10. Dit is geen slechte maar ook geen super score. Versio scoort veel klanten in België en Nederland door hun enorm aantrekkelijke prijzen. Als je begint te zoeken naar online reviews dan kom je ongeveer alles tegen bij Versio. Van super goed tot zeer slecht. Dus voor de mensen die hier minder in thuis zijn kan dit wel afschrikken. Daarom raden wij altijd Combell aan als hosting firma. Ze zijn bij de grotere in de Benelux maar daarnaast beschikken ze over een 24/7 helpdesk. Wat vooral voor starters en mensen die nieuw zijn in deze wereld een onmisbaar iets is. Combell  beschikt trouwens ook over zo goed als alle oplossingen die je nodig hebt om online van start te gaan!

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Yourhosting Review en Ervaringen! Betrouwbare hosting of niet?


yourhosting review

Welkom bij deze Yourhosting Review!

In dit artikel maken we een review van de gekende firma Yourhosting uit Nederland. Zoals altijd maken we een beknopte maar duidelijke hosting review. We beginnen terug met het wie of wat onderdeel, gevolgd door het algemeen hosting assortiment van Yourhosting. We bekijken ook even de voor en nadelen en eindigen deze review met onze scoren en eindoordeel!

Wie of wat is Yourhosting?

De hosting firma Yourhosting is al meer dan 15 jaar actief in Nederland. Ze behoren dan ook tot de grotere hosting providers. “Iedereen online” klinkt het hun website. Yourhosting staat voor service, kwaliteit en deskundige support.

wie is your hosting

Je kan bij Yourhosting terecht voor:

 • Domeinnaamregistratie
 • Website Hosting
 • VPS Hosting
 • SSL Certificaten
 • E-mail Oplossingen
 • Office 365
 • Cloud
 • Backup

Website Hosting Pakketten

Yourhosting heeft momenteel 5 verschillende hosting pakketten

1. XS Pakket

 • 8 GB schijfruimte
 • 5 GB dataverkeer
 • 1 MySQL-databases
 • Gratis SSL
 • € 10.- setupkosten

2. S Pakket

 • 25 GB schijfruimte
 • 15 GB dataverkeer
 • 2 MySQL-databases
 • Gratis SSL
 • € 10.- setupkosten

yourhosting ervaringen

3. M Pakket

 • 60 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 5 MySQL-databases
 • Gratis SSL
 • Geen setupkosten

4. L Pakket

 • 95 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 10 MySQL-databases
 • Gratis SSL
 • Geen setupkosten

5. XL Pakket

 • 130 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 15 MySQL-databases
 • Gratis SSL
 • Geen setupkosten

Er zijn veel meer uitgebreide onderdelen maar deze kan je terugvinden op de website zelf.

Bekijk deze video met de Beste Hosting in België

combell ervaring

Waar in onze Top 10 van beste website hosting?

Yourhosting ontvangt een 8.2/10. Wat terug een mooie score is in de hosting wereld!

Als je onze top 10 website hosting bekijkt, dan zie je dat Combell op nummer 1 staat. Voor de alerte lezers, is dit geen verassing aangezien Combell al een paar jaar (verdiend) op nummer 1 staat in onze TOP 10. Wil je meer weten over deze hosting firma klik dan hier en lees onze uitgebreid review van Combell.

Benieuwd naar onze TOP 10 webhosting? Klik dan hier en ontdek onze TOP 10!

beste hosting België

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Yourhosting Voordelen

 • Groot aanbod diensten
 • Voor elk budget een hosting pakket
 • Duidelijke website

Yourhosting Nadelen

 • Geen Telefonische support

Conclusie: Yourhosting Review

We zijn aangekomen bij het einde van deze hosting review van Yourhosting ! De score is zoals je hierboven al kon lezen 8.2/10.

Zelf zijn wij geen klant van Yourhosting, voor onze hosting gebruiken wij al jaren de gekende firma Combell . Er zijn veel redenen waarom we voor Combell kiezen, maar de 2 hoofdredenen zijn hun assortiment aan hosting producten en uiteraard hun 24/7 telefonische helpdesk.

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

Hosting2GO Review en Ervaringen! Beste Nederlandse Hosting Firma?


hosting2go review

Welkom bij deze Hosting2GO Review!

In deze hosting review nemen we Hosting2Go onder de loep! Zoals altijd beginnen we met een kleine inleiding over de hostingfirma zelf. Daarna volgt een uitgebreid overzicht van de hosting producten die ze aanbieden. Vervolgens bekijken we de voor en nadelen en we sluiten deze hosting review af met ons eindoordeel uiteraard! Veel leesplezier!

hosting2go ervaringen

Wie of wat is Hosting2GO?

Hosting2GO is een Nederlandse Hosting firma uit de Provincie Noord Brabant. Meer bepaald uit RC Breda. Deze hosting firma ging van start in 2005 met de visie dat webhosting voor iedereen betaalbaar moest worden. Volgens hun website maken ze gebruik van topkwaliteit apparatuur en dit van de gekende merken zoals Juniper, Barracuda en Supermicro. Momenteel worden er een 120 000 websites gehost bij de servers van Hosting2GO.

Je kan bij Hosting2GO terecht voor:

 • Domeinnaamregistratie
 • Website Hosting
 • SSL Certificaten
 • Spamfilter
 • Sitebuilder

Website Hosting Pakketten

Hosting2GO heeft slechts 2 hosting pakketten.

1. STANDAARD Hosting Pakket

Het Standaard Webhosting Pakket is uiterst geschikt voor kleine zakelijke en persoonlijke websites.

 • 7500 mb webruimte
 • 75 gb dataverkeer
 • onbeperkt aantal e-mailadressen
 • inclusief domeinnaam
 • Web apps: WordPress, Drupal, Joomla, Magento

2. PREMIUM Hosting Pakket

Het Premium Webhosting pakket is het alles-in-1 pakket van Hosting2GO. Met Premium Webhosting kun je zorgeloos groeien, zonder dat je je druk hoeft te maken over limieten. Het Premium pakket is daarom ideaal voor grote websites met veel bestanden, websites met veel dataverkeer, gebruikers met grote mailboxen, …

 • onbeperkte webruimte
 • onbeperkt dataverkeer
 • onbeperkt aantal e-mailadressen
 • inclusief domeinnaam
 • premium klantenservice
 • nclusief Sectigo SSL-certificaat
 • Web apps: WordPress, Drupal, Joomla, Magento

Ontdek in deze video de beste hosting van België

combell ervaring

Hosting2GO Voordelen

 • Mooie, Cleane website
 • Doen niet alles, maar wat ze doen, doen ze goed 😉
 • Datacenter in Nederland

Hosting2GO Nadelen

 • Geen Telefonische support
 • Geen supergroot aanbod

Waar in onze Top 10 van beste website hosting?

Hosting2go krijgt van ons een mooie score van 7.5 op 10 in onze Hosting Vergelijker. Dit is een goede een eerlijke score.

Als je onze top 10 website hosting bekijkt, dan zie je dat Combell op nummer 1 staat. Voor de alerte lezers, is dit geen verassing aangezien Combell al een paar jaar (verdiend) op nummer 1 staat in onze TOP 10. Wil je meer weten over deze hosting firma klik dan hier en lees onze uitgebreid review van Combell.

Benieuwd naar onze TOP 10 webhosting? Klik dan hier en ontdek onze TOP 10!

beste hosting België

Conclusie: Hosting2GO Review

De conclusie van deze review van Hosting2GO is net als deze review vrij kort en duidelijk. Een mooie 7.5 op 10 halen ze. Een van de grootste nadelen momenteel is dat ze geen telefonische helpdesk hebben. Ook niet in de week, wat voor bepaalde mensen toch vrij vervelend is. Daarnaast hebben ze ook geen VPS mogelijkheden of andere gekende opties zoals Office 365.

Zelf zijn wij geen klant van Hosting2GO, voor onze hosting gebruiken wij al jaren de gekende firma Combell . Er zijn veel redenen waarom we voor Combell kiezen, maar de 2 hoofdredenen zijn hun assortiment aan hosting producten en uiteraard hun 24/7 telefonische helpdesk.

Klik hier en claim uw korting op de website van Combell!

1 2 3 5