Een website laten maken: de essentials!

Een website laten maken? Je hebt net de beslissing genomen dat je een eerste of nieuwe website kan gebruiken, maar hoe begin je aan zo een project? G-zien schotelt je hieronder alvast een aantal essentiële stappen voor. Als je je website laat maken bij G-zien helpen we je hier uiteraard graag bij.

Een website laten maken, de basis:

  • Leg een domeinnaam vast met de naam van je bedrijf. Hier gaat je website in de toekomst te vinden zijn.
  • Zorg ook voor hosting. Veel bedrijven bieden hosting aan maar let goed op de kleine lettertjes. Concreet gaat het hier om de ruimte waar je website op geplaatst gaat worden en waardoor je website bereikbaar is op het internet
  • De ideale websitebouwer heb je met G-zien al gevonden, zij zorgen voor de website
  • Bepaal voorafgaand aan het gesprek met G-zien al de doelstellingen van je website, welke inhoud en informatie je wil geven aan bezoekers. Hier kan G-zien dan mee aan de slag.
  • Heb je nog geen grafisch ontwerp of logo voor je site? Ook hier kan G-zien je mee helpen.
  • Mooi je website staat online maar de website moet dan natuurlijk ook nog gevonden worden. G-zien kent Google Analytics door en door en kan je dan ook perfect adviseren over hoe je website gevonden kan worden.

Een website laten makenDit zijn uiteraard maar heel beknopt de eerste stapjes. Een professionele partner en betrouwbaar advies zijn belangrijk. Er zijn immers veel bedrijven die op zijn minst een dubieuze dienstverlening leveren, laat je niet in de luren leggen.Wil je uitgebreid advies en een partner die je ondersteunt en met je meedenkt? Contacteer dan G-zien. We staan je met raad en daad bij van het vastleggen van de domeinnaam tot en met het gevonden worden op het internet. Voor jou niet evident voor ons een fluitje van een cent.