Blog

Eigen website laten maken


eigen website laten maken

“Niet aanwezig op het internet = niet bestaan”

Startend zelfstandige of al een tijdje bezig maar nog niet aan een eigen website laten maken toegekomen? Niet aanwezig zijn op het internet staat tegenwoordig zo ongeveer gelijk aan niet bestaan dus daar wil u verandering in brengen. G-zien is dan de geknipte partij als u een eigen website wil laten maken. Aangezien u waarschijnlijk nog niet over een massa ervaring beschikt begeleiden we u persoonlijk en van A tot Z bij het proces om een eigen website te laten maken. Met al uw vragen kan je bij g-zien terecht en uiteraard houden we rekening met uw wensen en verwachtingen bij het maken van de website. Tevreden klanten daar doen we het immers voor.

G-zien richt zich volledig op zelfstandigen en starters en weet beter dan wie ook wat deze doelgroep nodig heeft en dat het budget hier beperkt is. We werken budgetvriendelijke maar professionele websites uit en ook voor uw grafische communicatie kan u bij ons terecht. We denken graag met je mee op alle mogelijke grafische vlakken en zorgen voor overtuigende ontwerpen die blijven hangen.

Een eigen website laten maken die scoort op Google

eigen website laten makenNu, een eigen website laten maken is één maar om teruggevonden te worden speelt Google natuurlijk een grote rol. Maar ook daar kennen we bij G-zien het klappen van de zweep. We optimaliseren uw site voor Google (SEO). Professionele webteksten, een makkelijk te indexeren structuur en onze kennis maken het verschil en zullen uw website omhoogstuwen. Een gouden toverformule is er niet maar met onze expertise komt u al een heel eind en we blijven onze kennis ook onderhouden om onze klanten steeds de laatste nieuwe ontwikkelingen te kunnen voorschotelen.

Ook nadat de site in de lucht is helpen we u graag verder met vragen en om uw site aan de top van Google te krijgen. Dit is een continu proces waar u waarschijnlijk wel wat hulp bij kunt gebruiken, u hebt immers een zaak te runnen.

Meer informatie over onze dienstverleningen en de opties die G-zien u kan bieden kan u vinden op onze website.

Eigen website laten maken door G-zien? Contacteer ons voor een vrijblijvende babbel.

GRATIS EBOOK!

Ontvang nu 10 gratis tips voor een succesvolle website!

Commentaar