“7 redenen waarom uw bedrijf nu een nieuwe website nodig heeft”

 

“Mag ik de link van je website?” Met schaamrood op de kaken maak je duidelijk dat je  nog geen website hebt… Nochtans gaan de meeste mensen ervan uit dat elk bedrijf zijn eigen website heeft. Waarom is het vandaag zo belangrijk om hierin te investeren?

1. Mensen zoeken altijd op Google

Vergeet telefoonboeken of de Gouden Gids. 90% van de mensen zoeken louter op google. Is je bedrijf niet te vinden op de eerste pagina op Google? Jammer, want dat zijn dagelijks een hoop gemiste kansen!

2. Een nieuwe website maken getuigt van professionaliteit

Een visitekaartje zonder duidelijke url van je homepage wordt vandaag de dag niet meer serieus genomen. Een bedrijf zonder eigen website wordt door 70% van de mensen zelfs straal genegeerd!

3.Verhoog uw verkoopcijfers

Uw naamsbekendheid is rechtevenredig met uw verkoop. Hoe meer mensen uw bedrijf kennen, hoe meer u verkoopt!

4. Verkoop nog meer via internet met uw webshop

Steeds meer mensen kopen hun producten via internet. Een nieuwe webshop of webwinkel kost veel minder dan een echte winkel en het bereik is véél groter! Bovendien kan u bepaalde producten in de kijker zetten en hierover uw klanten over inlichten. OPGELET: door de komst van webshops is de concurrentie groter geworden. Indien u niet op de kar springt, zou het kunnen dat u met uw gewone zaak plots tegen een concurrent moet opboksen die een eigen webshop heeft!

5. Een website is een visitekaartje

De eerste indruk van uw website is van groot belang. Je prospecten en klanten vormen zich een beeld van uw firma van hoe de website eruit ziet. Welke indruk laat een bedrijf na met een slechte site? Voor uw nieuwe website worden alle recentste technologieën gebruikt!

6. Naamsbekendheid creëren en verhogen

Als starter valt of staat uw bedrijf vaak door de bekendheid. Of wilt u uw naamsbekendheid nog verhogen? Promotie via internet is heel goedkoop en bijzonder effectief! Door middel van SEO en Google Adwords, kunnen we instellen dat uw nieuwe website op de eerste pagina terecht komt als mensen op een bepaalde termen zoeken. Met andere woorden: uw bedrijf komt in de spotlights ZONDER dat mensen het kennen!

7. Test de markt op voorhand

nieuwe website makenMet een website kunt u zelfs testen of een nieuw product zal aanslaan of niet! Op deze manier voorkomt u overbodige bestellingen en productie of kunt u stockkosten uitsparen door met pre-orders te werken. Twijfel niet langer. Elke dag zonder website, is een dag zonder extra inkomsten. Laat NU een nieuwe website maken: contacteer ons voor een prijsofferte! Zo kan je je nieuwe website maken die gewapend is voor de toekomst! Een website laten maken omdat iedereen één heeft is al lang verleden tijd. Investeer in kwaliteit!