Esthetiek Juce, Gits

Esthetiek Juce, Gits
Esthetiek Juce, Gits

Probleemstelling:

Juce Esthetiek is een bloeiende zaak in Gits. Je kan er terecht voor alles wat met schoonheidsverzorging te maken heeft: manicure, medische pedicure, maquillage, epilatie, gelaatsverzorging… Achter dit alles zit ook een echte visie over uiterlijk, innerlijk, energie en emotie.

Helaas beantwoordde de website van Juce Esthetiek niet meer aan de vereisten van een moderne website: hij was niet responsive (dus niet goed leesbaar op mobiele apparaten) en scoorde ook slecht in de Google zoekresultaten.

Oplossing:

G-zien zorgde voor een ware make-over. Een fotoshoot werd op poten gezet en er werd werk gemaakt van een strakke website met paginabrede foto’s en veel dynamiek. De nieuwe website bevat naast een schat aan informatie over de verschillende diensten van Juce Esthetiek ook duidelijke praktische info over locatie en reservering. Er is zelfs een nieuwspagina voor promo’s en nieuwe producten.

Uiteraard werkt deze website wel goed op mobiel en is er achter de schermen werk gemaakt van een goede vindbaarheid in Google.

Het plaatje klopt weer. Ontdek het zelf …

BEKIJK PROJECT

Ik vond het heel aangenaam samenwerken met Guus. Er was een heel snelle en kordate reactie op al mijn vragen, want ik ben echt niet thuis in de computer- wereld :-)
Ook het samenstellen van mijn website is heel vlot verlopen, met een goede samenwerking naar de keuze van lay-out, foto's, teksten.
Alles ging vlot, correct, niets op aan te merken, zeker iemand die ik zal aanbevelen.

Bernadette

Esthetiek Juce, Gits

Wilt u meer informatie? Stuur een mailtje.

Naam

Email

Onderwerp

Bericht