Schoonheidsinstituut Soleil, Beervelde

Schoonheidsinstituut Soleil, Beervelde

Probleemstelling:

Instituut Soleil is al jaren een begrip in Beervelde. Saskia helpt de klanten graag verder met een geweldige gelaatsverzorging, arrangementen of schoonheidsproducten. Alleen de website: die was al 7 jaar oud en niet op elk toestel te raadplegen. Ook in Google was het instituut van Saskia onvindbaar. Zo heeft ze in de loop der jaren ongetwijfeld wel wat klanten gemist. Zonde toch? Zo was de website ook helemaal niet te bekijken op mobiele apparaten. Als je weet dat de meeste bezoekers tegenwoordig mobiel surfen dan moeten we er geen tekening bij maken.

Oplossing:

Een gratis fotoshoot was de eerste stap. Foto’s die de zaak optimaal tot zijn recht laten komen en sprankelen op de website. Die werd overigens geheel in een nieuw kleedje gestoken. Volledig responsive uiteraard, dat is normaal de dag van vandaag. Op elk toestel, mobiel of desktop, bekijk je de website nu optimaal, inclusief geweldige foto’s.

De website is heel intuïtief, makkelijk raadpleegbaar en je vindt er alle informatie om snel een afspraak te boeken, waar wacht je nog op?

BEKIJK PROJECT

Mijn huidige website was al 7 jaar oud & dus dringend aan vernieuwing toe. Op aanraden van een vriendin kwam ik bij G-zien terecht. Er werd direct een afspraak gemaakt voor een professionele shoot. Ik ben super tevreden over de vlotte samenwerking, flexibele werktijden en vlotte aanpassing van de bijkomende vragen. Ik krijg veel positieve commentaar op de nieuwe website.

Saskia Ferket

Instituut Soleil, Beervelde

Wilt u meer informatie? Stuur een mailtje.

Naam

Email

Onderwerp

Bericht