Paardentandarts Bregt Vernaeve

Probleemstelling:

Bregt Vernaeve is al 10 jaar actief als paardentandarts, maar had nog geen eigen website. Daarmee zou hij enerzijds eigenaars willen motiveren om regelmatig het gebit van hun paard te laten controleren, en anderzijds zijn diensten willen aanbieden en promoten.

Oplossing:

G-zien ontwierp een moderne, uitgebreide website waarin te lezen is wat Bregt als paardentandarts precies doet en hoe hij te werk gaat bij een controle. Bovendien vinden paardeneigenaars er een schat aan informatie over het paardengebit en de mogelijke problemen. Alles wordt helder uitgelegd en gedocumenteerd met foto’s.

De website is – zoals alle websites van G-zien – zodanig opgebouwd dat hij goed te vinden is in Google en goed leesbaar is op alle mogelijke schermen. Uiteraard is er ook een contactformulier voorzien zodat mensen snel en laagdrempelig contact kunnen opnemen.

Neem een kijkje.

BEKIJK PROJECT

De samenwerking met Guus gebeurt op een persoonlijke en zeer professionele manier. Er wordt heel goed geluisterd naar wat je als klant van G-zien wilt. Vragen en opmerkingen worden steeds aan een sneltempo behandeld tot het gewenst resultaat bereikt wordt.
kortom G-zien is een echte aanraden!

Bregt Vernaeve

Paardentandarts Bregt

Wilt u meer informatie? Stuur een mailtje.

Naam

Email

Onderwerp

Bericht