Puppytraining Roedelhoeve, Tielt

Probleemstelling:

Dominique is trotse zaakvoerder van De Roedelhoeve: een hondenhotel waar viervoeters terecht kunnen voor zowel kortere als lange tijdelijke verblijven. Daarnaast wil ze zich nu echter specialiseren in puppy training en puppy socialisatie. Om dat aan haar klanten te laten weten, is een bijkomende website aangewezen waarop de nadruk nadrukkelijk licht op puppy’s en hondentraining.

Oplossing:

G-Zien ontwierp de nieuwe website voor puppy training: een aantrekkelijke, responsive website die kersverse hondeneigenaars in en rond Tielt moet overtuigen om met hun puppy langs te komen voor een training of socialisatie. Paginabrede foto’s en rijke teksten dragen hiertoe bij. Wie in de buurt woont en een hondenschool zoekt op Google, vindt de website bovenaan in zijn zoekresultaten.

Missie geslaagd? Oordeel zelf & ontdek de website:

BEKIJK PROJECT

Het is niet altijd evident om in woorden over te brengen aan een webdesigner hoe jij als zaakvoerder je website wenst te realiseren en welke emotie je wenst over te brengen aan de potentiële klanten. Toch wist Guust van G-zien deze emotie op een juiste manier in de nieuwe website van www.puppy-training Roedelhoeve.be over te brengen. De voorbereidende besprekingen en opmaak offerte waren duidelijk en overzichtelijk. Mailverkeer en opvolging werden snel en correct beantwoord. Op 3 weken tijd was de website opgebouwd en klaar voor lancering. Hiermee werd de vooropgestelde timing gerespecteerd. De samenwerking met Guus van G-zien was professioneel en aangenaam. Ik raad de diensten van G-Zien zeker aan.

Dominique Dhondt

Puppytraining Roedelhoeve, Tielt

Wilt u meer informatie? Stuur een mailtje.

Naam

Email

Onderwerp

Bericht