Sprint Graphics, Roeselare

Sprint Graphics

Nieuwe website voor Sprint Graphics

De nieuwe website voor Sprint Graphics, een internationaal bedrijf actief in de sector van inkten en printmaterialen, heeft als eerste doel om het productaanbod van het bedrijf overzichtelijk voor te stellen. Dat is meer dan geslaagd: de website omvat een productpagina voorzien van een filtersysteem om bezoekers in geen tijd naar het gezochte product te leiden. Een druk op de knop opent een pop-up waar nog meer info te vinden is: zo wordt een overdaad aan informatie op de productpagina vermeden.

Ook op de homepage worden de producten overzichtelijk per categorie weergegeven. Dankzij de levendige animaties worden bezoekers getriggerd om even op de website te blijven om meer te ontdekken. Het kleurenpalet is zorgvuldig uitgekozen zodat het gekozen kleurrijke beeldmateriaal optimaal tot uiting komt.

De website laadt supersnel en komt prima tot uiting op alle schermen. De contactpagina zorgt voor een bijkomende laagdrempelige manier voor potentiële klanten om een vraag te stellen. Kortom: een website die klaar is voor de internationale markten!

BEKIJK PROJECT

Professionele aanpak!
Binnen een hele korte termijn de site ontworpen zoals ik die voor ogen had. Guus luistert goed en gaat efficiënt tewerk!

Anthony Sercu

Sprint Graphics

Wilt u meer informatie? Stuur een mailtje.

Naam

Email

Onderwerp

Bericht