Vakantiekinderen, Ooigem

Probleemstelling:

Symbiose, de vereniging achter Vakantiekinderen, organiseert dat Parijse kinderen hun vakantie kunnen doorbrengen bij Belgische en Nederlandse families die zich kandidaat hebben gesteld. Een makkelijk raadpleegbare website, die vertrouwen schept hoort hier natuurlijk bij. Alleen, de website was al 7 jaar oud en dus dringend aan vernieuwing toe. Het begin van een zeer fijne samenwerking met Youri Delporte, de bezieler van Vakantiekinderen.

Oplossing:

Een responsive website, perfect naar de hedendaagse normen, met een moderne look & feel was het resultaat dat G-zien afleverde. Een website die perfect te bekijken is op zowel desktops als alle mobiele apparaten en bovendien zowel in het Nederlands als het Frans. Een website die vertrouwen schept, leuk overkomt en kinderen een fijne vakantie wil geven. Ook gastgezinnen kunnen zich er bovendien op een snelle en handige manier aanmelden.

 

BEKIJK PROJECT

Vanaf het eerste contact wist ik dat is de man die we zochten! Super werk geleverd. Top professionaliteit! Bedankt voor onze nieuwe website.

Youri Delporte

Wilt u meer informatie? Stuur een mailtje.

Naam

Email

Onderwerp

Bericht