Blog

Website laten maken


website laten maken betrouwbaar

Een website laten maken zorgt voor meer succes in wat je doet of wil bereiken. Wie nog geen website heeft of een vernieuwing nodig heeft, kan dit beter als prio op de lijst aanduiden want in tijden als nu, is een website onmisbaar geworden.

Bij G-zien kan je terecht voor het maken van een professionele website tegen een betaalbare en faire prijs. Wie contact opneemt om een website te laten maken zal daarbij gevraagd worden wat het doel moet zijn van deze website en waar je naartoe wenst te gaan in de toekomst. Iedere website en pagina wordt op maat gemaakt en alle noden zullen verzorgd worden, ook in toekomst perspectief. Zo garanderen we niet alleen een goede website voor nu, maar ook voor later!

Daarnaast is ook de uitstraling van je webpagina van groot belang! Bij G-zien hoef je je daar geen zorgen om te maken, hier zorgen we voor een professionele look en spelen we in op al je bezoekers. De focus ligt hier op uw idee, uw klant en succes!

Iedereen die nadenkt over het maken van een eigen webpagina, gaat op zoek naar de juiste partner. Zoek niet langer. G-zien helpt je bij alle aspecten van je website en hieronder kan je lezen wat je allemaal verkrijgt:

G-zien uw partner!

G-zien is een trouwe partner voor het maken en designen van je eigen website. Ondertussen is dit bedrijf actief in zowel West- als Oost-Vlaanderen. Vele zelfstandigen en bedrijven kiezen voor ons doordat we alles in overleg doen met jou als klant. En dat biedt vele mogelijkheden en voordelen.

Samen overleggen wat je doel is en wat je verder in de toekomst kan bereiken. Op zoek gaan naar nog meer succes en hoe alles sneller en effectiever kan. De juiste tools kiezen, een mooi design en de nodige aanpassingen waar nodig.

Denk je dat je het nog beter kan maar heb je schrik voor het einde van je budget? Dan hoef je hier niet te vrezen. G-zien biedt onbeperkte aanpassingen waardoor je oneindig veel zaken kan veranderen en doorgeven. Je hoeft je niet in te houden, integendeel. Spreek vrij uit en wij doen alles wat we kunnen.

Bovendien kan je nog veel meer van ons verwachten, zoals;

 • Een fotoshoot op maat voor je website
 • Een eigen logo ontwerpen, indien je deze nog niet hebt
 • Een Full responsive pagina wat nodig is in de mobiel vriendelijke wereld
 • Snelle websites, we gaan vertragingen tegen
 • SEO optimalisatie

website laten maken

Fotoshoot op maat

Een goede website vraagt goede foto’s. Zo zal iedere content versterkt worden en de verkoop van diensten en goederen alleen maar gestimuleerd worden. Een verhaal zal beter overkomen en duidelijk zijn voor iedereen die een bezoek brengt aan je website. Een goed beeld blijft ook hangen. Mensen visualiseren zo meer wat je doet en gaan vaker terugdenken aan een goed beeld dat hun bijgebleven is.

Daarnaast is ook de kwaliteit van je foto van groot belang. Op web mag je foto niet te groot zijn in bestand, dat zorgt alleen maar voor trage snelheden maar een klein bestand moet nog steeds een goede kwaliteit bevatten. Daarom is het gebruiken van professionele foto’s een groot pluspunt voor iedere wegpagina.

Google zal je daarvoor ook belonen. Heb jij zelf geen professionele foto’s? Wij kunnen je hierbij helpen. Een fotoshoot voor je website is inbegrepen in de prijs. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij regelen alles! We nemen samen je verhaal door en de fotograaf doet de rest.

Full responsive – Mobiel vriendelijk

Waar men vroeger echt een computer nodig had om te surfen op het internet en zaken op te zoeken, leven we op heden meer en meer op onze mobiele telefoon. Surfen en zoeken op het internet is nog nooit zo toegankelijk geworden als nu. Wie een website heeft, heeft er dan ook alle belang bij dat ook zijn/haar website goed te zien en te vinden is via een mobiele activiteit.

Dit kan via een app of full responsive website zijn. Wie deze heeft, krijgt ook pluspunten op Google. Zij ondersteunen en belonen deze websites door een betere vindbaarheid tussen alle concurrenten door. Bij G-zien is dit een standaard gegeven. Je hoeft hier niet over te piekeren. Iedere pagina is Full responsive gebouwd en zorgt voor beter gevonden te worden op het internet.

Bovendien is het niet alleen het goed terugvinden dat van groot belang is. Een duidelijke website op smartphone kan voor snelle verkoop zorgen. Een responsive pagina is daarbij een heel grote troef om je succes te garanderen.

website laten maken offerte

Eigen ontwerp en logo

Iedere website en iedere logo moet uniek zijn. Een Copycat is not done en zal geen extra punten scoren. Daarom krijg je bij G-zien steeds een unieke pagina met een eigen logo en ontwerp. Laten we samen rond de tafel zitten en nagaan welk verhaal jij naar buiten wilt brengen. Wat zijn uw sterktes en kwaliteiten, naam en welk idee heb jij rond design?

Na overleg zal er een uniek logo en pagina ontworpen worden naar wens en smaak. G-zien neemt hierin de leiding want bij de meeste partners zal je zelf een ontwerper moeten aanspreken of je aansluiten bij een volledig web bureau die dan weer de kosten omhoog laat gaan.

G-zien biedt je voor een betaalbare prijs een totaalpakket. Nog een reden te meer om niet te twijfelen maar wel je vraag te stellen. Heb jij reeds een web idee? Stuur ons gerust een mail.

Snelheidsduivel

Naast een goede vindbaarheid en hoge score op google is ook de snelheid van je pagina een groot punt om na te gaan. Niemand heeft echt veel tijd en geduld op heden en daarom is een snelle pagina zeker een voordeel. Laat de mensen niet eindeloos wachten op een pagina dat moet laden of een foto dat niet zichtbaar wordt. NEEN! Snelheid is hier de maatstaf!

G-zien zorgt voor een goede snelheid van iedere webpagina zodat het geduld van de klanten niet op de proef wordt gesteld maar klanten snel en efficiënt jouw diensten of goederen kan aankopen. We maken de weg vrij naar een snelle verkoop en snelle stijging van jouw groei!

Heb je reeds een bestaande website en wil je de snelheid weten van jouw pagina? Neem contact op met ons en wij testen het alvast voor je uit.

webdesign oost vlaanderen

SEO optimalisatie

Iedere website heeft een goede SEO nodig. Daarvoor zal google je belonen en je meer zichtbaar maken op het internet. SEO zorgt ervoor dat mensen je beter vinden en je meer bereik zal krijgen op het internet. Ga met een goede SEO de concurrentie tegemoet en dat op een leuke en faire manier.

SEO heeft verschillende punten en raakvlakken die moeten kloppen. G-zien kan je hierbij verder helpen. Door samen door je verhaal te gaan zullen we de treffende zoekwoorden ontdekken en deze implementeren op de website. We zorgen ervoor dat alle tools, content en iedere optimalisatie aan de website voldoet aan heel wat SEO criteria.

Alleen zo kunnen we je succes garanderen en zal je bedrijf verder groeien. Daarnaast krijg je van ons enkele tips hoe je deze verder kan aansterken.

Website laten maken – Voordelen

We merken het vaak op. Mensen zijn nog niet allemaal actief op het internet of sommigen hebben ooit een eigen website gestart maar ondertussen is deze verouderd en helemaal niet meer up to date naar de criteria dat Google ons voorkauwt. Succes blijft een stuk en we moeten vechten tegen grote concurrentie aantallen die wel de weg op het internet kennen en dus een betere groei in hun bedrijf kennen.

Wel… voor als deze mensen die achterblijven, twijfelen en verder vooruit willen kunnen we meegeven dat het leven op internet een groot succes meebrengt en hebben we enkele voordelen op een rij geplaatst:

 • Meer zichtbaarheid
 • Beter gekend
 • Minder tijdverlies aan prospecten
 • Meer contactopnames
 • Groter verkoop
 • Meer omzet en optimaal rendement
 • Grotere groeikans
 • Hedendaags en modern
 • Beloning voor SEO optimalisatie
 • Meer klanten

Met een goede website kan je enkel nog stijgen naar de top en je concurrentie overtreffen. Laat G-zien je hier alvast bij helpen.

webdesign west vlaanderen

Wie kiest voor een website?

Je zou denken dat je naast je fysieke winkel of idee geen website nodig hebt. Toch zijn er enkele criteria die je kunnen overhalen om toch een eigen website te maken. Voldoe jij aan volgende?

 1. Je bent een ondernemer?
 2. Je hebt een product of dienst die nog net iets meer mag verkopen?
 3. Je hebt wel al een verouderde pagina maar het brengt niet veel op?
 4. Je weet niet hoe je online moet starten?

Ben jij 1 van deze bovenstaande punten? Neem dan snel je mail bij de hand en neem contact op met G-zien.

Website laten maken conclusie

Wil je een website laten maken? Iedereen wenst een succesvolle groei voor zijn/haar bedrijf of idee. Daarbij is het internet zeker een goede hulpmiddel. In tijden als nu is iedereen een streepje voor wanneer hij/zij in bezit is van een eigen webpagina. Iedereen gaat op zoek naar wat hij nodig heeft per mobiele telefoon en willen dit dan ook snel vinden. Een goede website kan je hierbij dus helpen.

Wie op zoek is naar een website, zoekt ook een goede partner om hun hierbij te helpen. G-zien heeft in West- en Oost-Vlaanderen heel wat klanten en is zeker een trouwe partner om bij aan te sluiten. Wij helpen je met het uitbouwen van een succesvolle website en dat naar eigen verhaal, wens en smaak. Een site op maat gemaakt die rekening houdt met alle aspecten in de weg naar succes!

Niet alleen je website is hier in goede handen maar ook de hulp bij het maken van een eigen design, logo en professionele foto’s. Nog meer succes in 1 pakket!

Bovendien heb je bij G-zien een 100% tevredenheidsgarantie. Dit wordt geboden door de onbeperkte aanpassingsmogelijkheden voor een betaalbare prijs. Enkel jij geeft een GO voor online te gaan wanneer de pagina helemaal naar smaak is!

Heb jij een idee dat je wenst uit te werken? Twijfel dan niet verder, kies voor G-zien en de groei van jouw idee!

STUUR EEN MAILTJE EN IK CONTACTEER U DIRECT TERUG

GRATIS EBOOK!

Ontvang nu 10 gratis tips voor een succesvolle website!

Commentaar